-
Μάγκες, όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Αν έχετε κάποιο link ποστάρετε το. Εάν έχετε κανένα αρχείο στείλτε το mail στο farmakoxeris@gmail.com
-
Μάγκες, όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Αν έχετε κάποιο link ποστάρετε το. Εάν έχετε κανένα αρχείο στείλτε το mail στο farmakoxeris@gmail.com
-
-
Σου έστειλα μερικές.
-
Thanks φιλάρα
-
.
microsoft.com > How to Use the Greek Polytonic System in Windows XP
Δεξιά υπάρχει ένα link που λέει 'The Greek Polytonic System.doc'.
.
-
Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, ψαχνω μια γραμματοσειρα που λεγεται Imprint Shadow οσοι εχουν Microsoft Office μαλλον την εχουν. θα κανει καποιος ενα κοπο να μου τη στειλει ? ευχαριστω.
μαιλ : aerandirgr@yahoo.gr
-
Παιδιά, μην το επιχειρήσετε αυτό που λέει το κείμενο της Microsoft. Εγώ σε Windows XP Home το έκανα και τώρα τα επεξηγηματικά κειμενάκια μου βγαίνουν σε αλαμπουρνέζικα, όπως επίσης και τα Ελληνικά ονόματα αρχείων σε όλες τις εφαρμογές (Winzip, Word, iTunes κλπ). Τώρα ψάχνω να βρω τρόπο να επαναφέρω τα πράγματα στην αρχική κατάσταση, αλλά ακόμα δεν τα έχω καταφέρει.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Παιδιά, μην το επιχειρήσετε αυτό που λέει το κείμενο της Microsoft. Εγώ σε Windows XP Home το έκανα και τώρα τα επεξηγηματικά κειμενάκια μου βγαίνουν σε αλαμπουρνέζικα, όπως επίσης και τα Ελληνικά ονόματα αρχείων σε όλες τις εφαρμογές (Winzip, Word, iTunes κλπ). Τώρα ψάχνω να βρω τρόπο να επαναφέρω τα πράγματα στην αρχική κατάσταση, αλλά ακόμα δεν τα έχω καταφέρει.Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στα ελληνικά με πολυτονικές γραμματοσειρές ή και σε αυτά με μονοτονικές;
-
Σε ό,τι είναι στα Ελληνικά. Άστα βράστα. Τελικά ξεμπέρδεψα. Θα ξαναπροσπαθήσω κάποια άλλη φορά.
Ψάχνω γραμματοσειρές αρχαιοελληνικές και πολυτονικές