-
Μήπως τυχόν γνωρίζει κάποιος τι τύπου αμορτισέρ (λαδιού κτλ...) έχει το Mercedes 609D από τη μάνα του? Αν κάποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ απαντήστε. Ευχαριστώ.
-
Μήπως τυχόν γνωρίζει κάποιος τι τύπου αμορτισέρ (λαδιού κτλ...) έχει το Mercedes 609D από τη μάνα του? Αν κάποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ απαντήστε. Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης Tasos2 έγραψε:
Μήπως τυχόν γνωρίζει κάποιος τι τύπου αμορτισέρ (λαδιού κτλ...) έχει το Mercedes 609D από τη μάνα του? Αν κάποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ απαντήστε. Ευχαριστώ.Πρέπει να πας να ρωτήσεις το 6Tforum!
χο χο χο χο χο χο χο χο...
(καλό, ε) -
Άμα μου πεις τον αριθμο πλαισίου θα σου βρω σίγουρα τους κωδικούς αναταλλκτικων της Metcedes, παραπάνω δεν σου υπόσχομαι
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Άμα μου πεις τον αριθμο πλαισίου θα σου βρω σίγουρα τους κωδικούς αναταλλκτικων της Metcedes, παραπάνω δεν σου υπόσχομαιΜπορώ να τους βρω μόνος μου αν μου πεις τον τρόπο?
-
Ο χρήστης Tasos2 έγραψε:
Άμα μου πεις τον αριθμο πλαισίου θα σου βρω σίγουρα τους κωδικούς αναταλλκτικων της Metcedes, παραπάνω δεν σου υπόσχομαι
Μπορώ να τους βρω μόνος μου αν μου πεις τον τρόπο?
Να ρωτήσεις σε μια αντιπροσωπεία αλλά δεν στους δίνουν πάντα, εγώ δουλεύω σε Mercedes οπότε έιναι εύκολο να τους βρω.
Αμορτισέρ για φορτηγό Mercedes τύπου 609D.