-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
βλεπω λοιπον οτι ο λωρης δεν διαφωνει σε αυτα που γραφω.οποτε φιλε λωρη ειναι καλυτερο να νοικιαζεις η να αγοραζεις απο τους ιταλους;
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ,ΕΙΤΕ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
Λώρη
Επειδή είσαι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα αυτός που γνωρίζει τα θέμα 'ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ' όσο κανείς άλλος και επειδή γνωρίζεις το θέμα και σε βάθος χρόνου, θα ήθελα και εγώ αλλά υποθέτω και όλοι που διαβάζουν και γράφουν να αναπτύξεις τι θέμα κάποια στιγμή σε δικό του χώρο.
Νομίζω θα έχουμε πολλά να μάθουμε και να μας λυθούν πολλές απορίες γιατί ομολογώ ότι έχω πολλές.Θοδωρής
AΓΑΠΗΤΕ ΘΟΔΩΡΗ,
ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΕΤΣΙ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΑ ΕΝΑ TOPIC ΠΕΡΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ,'ΝΑ,Ο 'EL-EM' ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ' ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟ,ΑΝ ΘΕΣ ΞΕΚΙΝΑ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΣΑ ΞΕΡΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Εδώ είσαι http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 915#453915
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΒΛΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Χ ΒΩΒΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.........Π.Χ. ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΡΙΝΤ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ- ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΩΝ .......ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ Ο ΨΥΛΟΣ
-
Ο χρήστης THE FASTER έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΒΛΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Χ ΒΩΒΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.........Π.Χ. ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΡΙΝΤ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ- ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΩΝ .......ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ Ο ΨΥΛΟΣΦτανει ρε γμτ, νισάφι... Γιατι δεν είναι σωστό το αυτοκίνητο; Μπίλιες το έκαναν σε Μαύρο Ρόδο και Κορινθου, βρήκαν κάτι λάθος; Αν δεν με απατά η μνήμη μου άλλοι βρέθηκαν λάθος. Ας του πάρουν ειδική και συζηταμε μετά. Με τα αν και τα ίσως δεν κερδίζονται οι αγώνες. Το ταμπλώ τι γραφει μετράει!
-
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΕΣΥ...
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΙΜΟΥ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΒΟ 8 ΤΩΝ 200.000 ΚΑΙ ΕΒΟ 8 ΤΩΝ 70.000.. ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ..
ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ Ο ΨΥΛΟΣ ΚΑΝΑ ΧΑΛΚΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ..
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΒΛΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Χ ΒΩΒΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.........Π.Χ. ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΡΙΝΤ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ- ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΩΝ .......ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ Ο ΨΥΛΟΣ
Φτανει ρε γμτ, νισάφι... Γιατι δεν είναι σωστό το αυτοκίνητο; Μπίλιες το έκαναν σε Μαύρο Ρόδο και Κορινθου, βρήκαν κάτι λάθος; Αν δεν με απατά η μνήμη μου άλλοι βρέθηκαν λάθος. Ας του πάρουν ειδική και συζηταμε μετά. Με τα αν και τα ίσως δεν κερδίζονται οι αγώνες. Το ταμπλώ τι γραφει μετράει!
ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο pavlos, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ FASTER.
ΣΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ.ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΘΟΣ 'ΣΤΗΜΕΝΟ' ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ 'ΣΤΑΥΛΩΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ' ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ WRC ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 'Ν' ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ?
ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ YARIS ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ.
Ε,ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΜΕ WRC ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΕΣΥ...Σοβαρα;
Ελα;
Τι μας λες;
Μήπως με πληρώνει ο Άρης ή μου βρίσκει χορηγούς και δεν το ξέρω. Το ταμπλό αγαπητε, μιλάει απο μόνο του!Ολυμπιακό 4/4
Μαυρο Ρόδο 9/9 (8/9 απο Ιταλούς)
Βοιωτίας 8/8
Κορινθου 7/8Και για να στο επεξηγήσω σε περίπτωση που δυσκολεύεσε να το καταλάβεις ο πρώτος αριθμος αντιστοιχεί στις κερδισμένες ειδικές και ο δευτερος μετα το / αντιστοιχει στις συνολικες ειδικές που έκανε το πλήρωμα!
Α και για να σε διευκολύνω, αν ξάχνετε/ψάχνουν για δικαιολογία ειναι προτιμότερο να πουν οτι ο Άρης αν το κουρνιάξει θα πληρωσει 15,000 στους Ιταλούς και θα πάρει το ελικόπτερακι του και θα την κάνει ενω οι υπόλοιποι αν το ακουμπήσουν θα κλαίνε με μαυρο δάκρυ, παρα οτι τους φταινε τα αυτοκινητα τους που τρώνε 1-2 το χλμ!
Συμφωνεις καλέ μου garfli?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο pavlos, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ FASTER.
ΣΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ.ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΘΟΣ 'ΣΤΗΜΕΝΟ' ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ 'ΣΤΑΥΛΩΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ' ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ WRC ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 'Ν' ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ?
Ε,ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΜΕ WRC ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ωπα μεγάλε!!!
Μακριά από το Yaris γιατί το δικό σας θα είναι προετοιμασμένο από την Kronos Racing, και θα είναι παράνομο, και θα κοστίζει περισσότερο απ' τα δικά μας και, και, και
Δεν πάμε καθόλου καλά !!!
Αντί να κοιτάμε πως οδηγούν ο Άρης με τον Λώρη και να βλέπουμε που οφείλωνται τα λεπτά που είναι μπροστά απ' τον συναγωνισμό ψάχνουμε να βρούμε το παράνομο...
Δε θα εκπλησόμουν καθόλου αν του χρόνου το πλήρωμα μας γράψει στα ... του και ακούμε μόνο τι κάνουνε στην Ιταλία και αρχίσει ο συναγωνισμός να κοροϊδεύεται ότι πάει γρήγορα.
Αλλά μάλλον κάποιοι έχουν μάθει να κρίνου εξ ιδίων...
Όσο για σένα pavlos μη μιλάς γιατί άκουσα ότι τώρα στην Κόρινθο είχατε το δίλιτρο μοτέρ....
-
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
Όσο για σένα pavlos μη μιλάς γιατί άκουσα ότι τώρα στην Κόρινθο είχατε το δίλιτρο μοτέρ....
Φτου γμτ μαθεύτηκε;
Πάλι καλά που δεν είδαν τα ψαλίδια την κρεμαγιερα και τον άξονα απο Focus WRC!! -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Φτου γμτ μαθεύτηκε;
Πάλι καλά που δεν είδαν τα ψαλίδια την κρεμαγιερα και τον άξονα απο Focus WRC!!Καλά γέλα εσύ...
Εγώ θα τα πω όλα...
Και για το κρυφοturbo !!!
(πως λέμε κρυφοgay)?
xaxaxa
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΕΣΥ...ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΙΜΟΥ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΒΟ 8 ΤΩΝ 200.000 ΚΑΙ ΕΒΟ 8 ΤΩΝ 70.000.. ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ..
ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ Ο ΨΥΛΟΣ ΚΑΝΑ ΧΑΛΚΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ..
ΑΓΑΠΗΤΕ garfli,
ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΩΝ 70,000 ΥΠΑΡΧΕΙ 8 ΑΡΙ ΟΥΤΕ ΤΩΝ 200,000.
ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ 8 ΑΡΙ (RALLIART) ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 135,000 ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΚΥΡΚΟΥ-ΠΙΤΣΟΥ-ΨΗΛΟΥ-ΧΑΛΚΙΑ) ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 125,000 ΣΥΝ ΤΑ 'ΤΖΑΜΠΑ' ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΒΛΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Χ ΒΩΒΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.........Π.Χ. ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΡΙΝΤ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΤΕ ΠΗΝΑΘΛΗΤΗ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ- ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΩΝ .......ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ Ο ΨΥΛΟΣ
Φτανει ρε γμτ, νισάφι... Γιατι δεν είναι σωστό το αυτοκίνητο; Μπίλιες το έκαναν σε Μαύρο Ρόδο και Κορινθου, βρήκαν κάτι λάθος; Αν δεν με απατά η μνήμη μου άλλοι βρέθηκαν λάθος. Ας του πάρουν ειδική και συζηταμε μετά. Με τα αν και τα ίσως δεν κερδίζονται οι αγώνες. Το ταμπλώ τι γραφει μετράει!
'EL-EM'
ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΟΥ-ΜΟΥ
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΩΝ.
ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ SAN CRISPINO ΚΟΥΒΕΝΤΑ....
ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΡΕΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΟΥΝΑ ΣΤΗ 2η ΔΕΚΑΔΑ...
ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΡΜΠΟ(RALLY.GR)ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 5 ΧΡΟΝΟ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ.
ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Η RALLYART ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕ 10000 ΕΥΡΩ ΑΛΗΘΕΥΕΙ -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Α και για να σε διευκολύνω, αν ξάχνετε/ψάχνουν για δικαιολογία ειναι προτιμότερο να πουν οτι ο Άρης αν το κουρνιάξει θα πληρωσει 15,000 στους Ιταλούς και θα πάρει το ελικόπτερακι του και θα την κάνει ενω οι υπόλοιποι αν το ακουμπήσουν θα κλαίνε με μαυρο δάκρυ,
Συμφωνεις καλέ μου garfli?ΣΥΜΦΩΝΩ, ΕΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ 3 ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ...
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ-ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ- ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.
ΟΠΩΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΦΙΕΣΤΑ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ Ν!! -
Ο χρήστης loutos1 έγραψε:
ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΡΕΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΟΥΝΑ ΣΤΗ 2η ΔΕΚΑΔΑ...
ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΡΜΠΟ(RALLY.GR)ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 5 ΧΡΟΝΟ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Η RALLYART ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕ 10000 ΕΥΡΩ ΑΛΗΘΕΥΕΙΟ χρόνος της 3ης ειδικής ειναι λάθος! Άπλα δεν άλλαζε κάτι στην γενική και δεν επανεξετάστηκε αφού κανείς δεν έκανε ένσταση.
Το αυτοκίνητο στην τριτη ειδική είχε μείνει απο ημιαξόνιο και απο τουρμπο στην επόμενη. Ημουν στο στοπ της 4ης ειδικής και μπορώ να στο επιβεβαιώσω.
Όπως μπορω να σου επιβεβαιώσω ότι δεν έκαναν ούτε μια ειδική χωρίς πρόβλημα, πράγμα το οποίο αποδέχτηκαν και οι Ιταλοι και 'αποζημίωσαν' το ελληνικό πλήρωμα.
Αντι να προσπαθείτε να μειώσετε την προσπάθεια του Άρη και του Λώρη προσπαθήστε να τους φτάσετε, ειναι μοναδική η ευκαρία που υπάρχει για να ανέβει το οδηγικό επίπεδο. Φανταστείτε να μην έτρεχε ο Άρης στο Βοιωτίας τι θα έλεγε η περιγραφή του αγώνα 'Ομηρικη μάχη' 'Πολεμος' αφου στα 1'30'' απο τον Άρη 'πάλευαν' Πίτσος-Κυρκος-Νιωρας στο δευτερόλεπτο. Ποιος πολεμος; Σε ρυθμο 7/10;
Μακάρι να συνεχίσει ο Άρης να συμμετέχει με Ν και γιατι όχι και με S1600 στην άσφαλτο (εκεί να δεις γέλια που θα έχουμε) και να βρεθούν και κανα δυο-τρεις ακόμα για να ανέβει το το επίπεδο, μπας και φτιαχτει καποια ελληνική ομάδα υποστήριξης, όπως παλια η Genesis, και να αλλάξει το μίζερο τοπίο των ελληνικών αγώνων. -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
[ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ-ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ- ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.
ΟΠΩΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΦΙΕΣΤΑ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ Ν!!Μπορεί, αλλά αυτό τους φταίει που χάνουν 1-1,5 δλ το χλμ;
-
Ο χρήστης loutos1 έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΒΛΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Χ ΒΩΒΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.........Π.Χ. ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΡΙΝΤ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΤΕ ΠΗΝΑΘΛΗΤΗ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ- ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΩΝ .......ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ Ο ΨΥΛΟΣ
'EL-EM'
ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΟΥ-ΜΟΥ
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΩΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Η RALLYART ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕ 10000 ΕΥΡΩ ΑΛΗΘΕΥΕΙΑΓΑΠΗΤΕ loutos 1,
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΧΡΕΙΣΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ FORUM,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΜΟΙΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΑΝ ΑΣΠΑΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ 20ΑΔΑ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ (ΚΥΡΚΟΣ-ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ) ME TIΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ 50ΑΔΑ? ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ? ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ loutos 1,
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΧΡΕΙΣΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ FORUM,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΜΟΙΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΑΝ ΑΣΠΑΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ 20ΑΔΑ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ (ΚΥΡΚΟΣ-ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ) ME TIΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ 50ΑΔΑ? ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ? ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
υπάρχει και 2ος χρήστης el-em ή γράφει κανένα ανήψι σαν του Ράντομ?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ε,ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΜΕ WRC ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ-ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ... ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Μπορεί, αλλά αυτό τους φταίει που χάνουν 1-1,5 δλ το χλμ;
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2-3 ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΤΑΛΙΚΑ Η ΓΑΛΛΙΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ Η ΚΟΡΕΑΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΑΝΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ...
-
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
Αντί να κοιτάμε πως οδηγούν ο Άρης με τον Λώρη και να βλέπουμε που οφείλωνται τα λεπτά που είναι μπροστά απ' τον συναγωνισμό ψάχνουμε να βρούμε το παράνομο...
Δε θα εκπλησόμουν καθόλου αν του χρόνου το πλήρωμα μας γράψει στα ... του και ακούμε μόνο τι κάνουνε στην Ιταλία και αρχίσει ο συναγωνισμός να κοροϊδεύεται ότι πάει γρήγορα.
Αλλά μάλλον κάποιοι έχουν μάθει να κρίνου εξ ιδίων...
ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΗΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΛΑΜΠ!!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΑΡΗΣ
ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ Η ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ (..ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ) -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Ε,ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΜΕ WRC ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ-ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ... ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ!
AΣΕ ΜΕ ΝΑ 'ΤΑ ΒΡΩ'ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΟΥ.
ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ