-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[Δεν αντιλαμβάνομαι το σκοπό του παρόντος θέματος, τη στιγμή που και για τον Κύρκο το ζήτημα θεωρείται λήξαν.
KAI ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ ?
Ετσι λέει ο ίδιος και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εγώ δεν είχα απορίες. Αλλοι είχαν και παρουσίαζαν τη δική τους άποψη των πραγμάτων. Θεώρησα επιβεβλημένο και καλό για όλους τους εμπλεκόμενους να μη 'σέρνονται' φήμες και αμφιβολίες σε κανέναν. Εφόσον όλο που είχε να γίνει ήταν να ξεβιδωθεί μια βίδα, προτίμησα να το κάνω για να μην έχει κανείς να λέει(βέβαια διαπιστώνω πως πάντοτε έχει να λέει κάποιος )
Τότε ποιος ο λόγος της ύπαρξης της ένστασης αν μπορω να λύσω τις απορίες μου όσον αφορα το αμάξι του αντιπάλου μου αφήνοντας φήμες να σέρνονται!
Σαφως και καλά έκανες και έλυσες το συγκεκριμένο σημείο γιατι έτσι προστάτεψες τον νικητή αλλα μήπως έτσι μπερδεύουμε τα πράγματα όσον αφορα τις ενστάσεις;
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Εγώ δεν είχα απορίες. Αλλοι είχαν και παρουσίαζαν τη δική τους άποψη των πραγμάτων. Θεώρησα επιβεβλημένο και καλό για όλους τους εμπλεκόμενους να μη 'σέρνονται' φήμες και αμφιβολίες σε κανέναν. Εφόσον όλο που είχε να γίνει ήταν να ξεβιδωθεί μια βίδα, προτίμησα να το κάνω για να μην έχει κανείς να λέει
(βέβαια διαπιστώνω πως πάντοτε έχει να λέει κάποιος )
Τότε ποιος ο λόγος της ύπαρξης της ένστασης αν μπορω να λύσω τις απορίες μου όσον αφορα το αμάξι του αντιπάλου μου αφήνοντας φήμες να σέρνονται!
Είναι στη φύση των περισσότερων (Ελλήνων μόνο ?) αγωνιζομένων να προτιμούν να αποδώσουν την όποια ήττα τους σε τεχνικά και όχι σε οδηγικά θέματα -από εκεί μέχρι την ενδεχόμενη (και επιθυμητή ) τεχνική παρανομία του αντιπάλου η απόσταση είναι μικρή. Οσο λοιπόν ισχύει αυτό, οι φήμες είναι αναπόφευκτες.
Δουλειά του οργανωτή και του τεχνικού εφόρου είναι να μειώσει όσο μπορεί το νοσηρό αυτό φαινόμενο.
Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνει τον καλύτερο τεχνικό έλεγχο που μπορεί.
Ενας άλλος τρόπος είναι να ακούει τι έχουν να ΤΟΥ πουν οι αγωνιζόμενοι για τα αυτοκίνητα των συναθλητών τους και να προσπαθεί να διαπιστώσει την αλήθεια των λεγομένων τους -με την προϋπόθεση πως όποιος λέει κάτι να είναι διατεθειμένος να υποστεί ακριβώς τον ίδιο έλεγχο και στο δικό του αυτοκίνητο
Αρα, αν κάποιος έχει κάποια αμφιβολία, πρέπει να απευθύνεται στον τεχνικό έφορο αντί να τη διασπείρει ως φήμη (βέβαια η φήμη έχει το 'καλό' ότι δεν διαπιστώνεται η αλήθεια της και άρα είναι εσαεί βολική ως δικαιολογία).
Αν η διαπίστωσης της αλήθειας της αμφιβολίας είναι απλή (σε χρόνο, χρήμα, μέσα, γνώσεις κτλ.), τότε καλό είναι να προχωρά σε αυτήν ο τεχνικός έφορος. Δηλαδή, είναι προτιμότερο να ξεβιδώσεις μια βίδα παρά να αφήσεις να σέρνεται μια φήμη.
Αν δεν είναι (του στυλ 'αυτός έχει παράνομες μπιέλες' ) τότε η ένσταση είναι ο μόνος δρόμος. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αφου ο Κυρκος δεν κατεθεσε ενσταση για τα ψαλιδια, με ποια λογικη κατεβηκαν και ελεγχθηκαν?
Τι σοϊ προφορικη ενσταση ειναι αυτη?
Κατι δε μου κολλαει.Δεν πειράζει, άστο, καλύτερα έτσι... Για να κλείσουν όλα τα στόματα...
Άσχετα αν ένα ψαλίδι δεν μπορεί με τίποτα να σου δώσει 20-30 δεύτερα σε μια ειδική.
Μπορεί βέβαια να δώσει τερματισμό.
(δεν το λέω υπέρ ή κατά κανενός στη συγκεκριμένη περίπτωση, γενικά μιλάω. )
-
καλημερα!κατ αρχην δεν διαφωνει κανεις οτι ο αρης ειναι απο τους πιο γρηγορους και επιθετικους(στην οδηγηση)οδηγους που διαθετει η χωρα μας.αν λεω αν πηγαινε καποιος μετα τον αγωνα με μερικα τουβλα euro και ηθελε να αγορασει το συγκεκριμενο αυτοκινητο,χωρις να φυγει ιταλια και να ξαναερθει,πιστευετε οτι θα του το πουλαγαν οι ιταλοι;
-
Ο χρήστης RIZONAKIS MAN έγραψε:
καλημερα!κατ αρχην δεν διαφωνει κανεις οτι ο αρης ειναι απο τους πιο γρηγορους και επιθετικους(στην οδηγηση)οδηγους που διαθετει η χωρα μας.αν λεω αν πηγαινε καποιος μετα τον αγωνα με μερικα τουβλα euro και ηθελε να αγορασει το συγκεκριμενο αυτοκινητο,χωρις να φυγει ιταλια και να ξαναερθει,πιστευετε οτι θα του το πουλαγαν οι ιταλοι;Τι εννοείτε κ. Ριζονάκη;
-
η ερωτηση μου ειναι απολυτα σαφης
-
η ερωτηση μου ειναι απολυτα σαφηςΩραίο ποδαρικό στο φόρουμ με υποννοούμενα....Και, όχι....Είστε αρκετά ασαφής....Πάντως εαν εννοείτε ότι το αυτοκίνητο είναι 'μαϊμού' και θα το έπαιρναν πίσω να το 'ξεμαϊμουδιάσουν',ολόκληρη RALLIART, τότε τι να πω;
-
'ξεμαϊμουδιάσουν'
????????????????
-
μου λετε λογια που δεν ειπα ποτε.εγω μια ερωτηση εκανα.παρ ολα αυτα μπραβο στον ΑΡΗ-ΛΕΩΝΙΔΑ-ΘΕΜΗ-ΨΥΛΟ-ΓΡΗΓΟΡΗκλπ για το θεαμα που προσφερουν στον κοσμο!δυστυχως εγω δεν μπορω να παρακολουθησω ειδικες.
-
καλημερα!κατ αρχην δεν διαφωνει κανεις οτι ο αρης ειναι απο τους πιο γρηγορους και επιθετικους(στην οδηγηση)οδηγους που διαθετει η χωρα μας.αν λεω αν πηγαινε καποιος μετα τον αγωνα με μερικα τουβλα euro και ηθελε να αγορασει το συγκεκριμενο αυτοκινητο,χωρις να φυγει ιταλια και να ξαναερθει,πιστευετε οτι θα του το πουλαγαν οι ιταλοι;Nαι, πιστεύω ότι αν τα τούβλα ήταν αρκετά θα του το πούλαγαν.
Eπειδή, όπως κατάλαβα, έχετε διαφορετική άποψη, μήπως μπορείτε με απλά λόγια να μας εξηγήσετε; -
η ερωτηση μου ειναι απολυτα σαφηςεγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα...
-
Τι κατάρα είναι αυτή; Οταν κάποιος κάνει καλύτερο χρόνο, γιατί σώνει και καλά πρέπει να είναι παράνομος; Τι να κάνουμε; Ενας θα είναι ο ταχύτερος. Ενας και ο νικητής. Γιατί πρέπει πάντα να αφήνουμε υποννοούμενα; Ακόμα και καλύτερο να είναι το αυτοκίνητο (στα πλαίσια των κανονισμών) είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Εξάλλου απ'ότι είπε ο Νάσος έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι (δις). Και πολύ καλά έκαναν. Και μιά και δυό και τρεις φορές. Τόσες ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία. Δεν εννοώ τον Λ. Κύρκο και δεν μ'αρέσει να παίρνω θέση για κάτι που δεν έχω ακούσει και την άλλη πλευρά. Αναφέρομαι σε κάποιους τρίτους που με το ένα η τον άλλο τρόπο αφήνουν υποννοούμενα. Και να ξέρουν ότι κάνουν κακό και στον Λ. Κύρκο καθότι αυτόματα συνδέεται μαζί τους.
-
εγω μια ερωτηση εκανα,απλη και σαφης.καποιοι γραφουν για (μαιμουδες και ξεμαιμουδιασματα).δεν σας καταλαβαινω!!!
-
εγω μια ερωτηση εκανα,απλη και σαφης.καποιοι γραφουν για (μαιμουδες και ξεμαιμουδιασματα).δεν σας καταλαβαινω!!!οκ λοιπόν...η απάντηση είναι 'ναι, θα το πουλούσαν'.........
-
με την απλή σου ερώτηση ήδη υποθέτεις οτι οι Ιταλοί μπορει και να είχαν ένα λόγο να μην θέλουν να δώσουν το αυτοκίνητο (πάντα υποθετικά μιλάμε, bambacha = λεεεεεεεεεεεμε τώρα )
μπορείς να μας πεις ένα λόγο που μπορεί να μην ήθελαν οι Ιταλοί να το δώσουν ? γιατί αν δεν είχες κάποιο λόγο στο μυαλό σου, τότε δε θα έπρεπε να σου κατέβει και αυτή η ερώτηση μιας και δεν θα υπήρχε (και μάλλον δεν υπάρχει) λόγος να σου πει κάποιος όχι...
εγώ δε λέω κάτι για μαϊμουδιά. εσύ τι λές ?
-
άντε να δούμε Σπύρο πόσο ακόμα θα παίζουμε την 1η τάξη στα νήπια....
-
εγω μια ερωτηση εκανα,απλη και σαφης.καποιοι γραφουν για (μαιμουδες και ξεμαιμουδιασματα).δεν σας καταλαβαινω!!!Αδελφέ μια ερώτηση έκανες σύμφωνοι. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και ένας σε αυτό το forum που να μπορεί να σου απαντήσει; Γιατί δεν ρωτάς απευθείας τους Ιταλούς; Η τον ΕΛ-ΕΜ. Σίγουρα θα μπορεί να μεταβιβάσει το ερώτημά σου. Ετσι όπως το θέτεις, δεν υπάρχει απάντηση.
-
Με καλυψατε.ευχαριστω πολυ.
-
Ο χρήστης racer έγραψε:
εγω μια ερωτηση εκανα,απλη και σαφης.καποιοι γραφουν για (μαιμουδες και ξεμαιμουδιασματα).δεν σας καταλαβαινω!!!
Αδελφέ μια ερώτηση έκανες σύμφωνοι. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και ένας σε αυτό το forum που να μπορεί να σου απαντήσει; Γιατί δεν ρωτάς απευθείας τους Ιταλούς; Η τον ΕΛ-ΕΜ. Σίγουρα θα μπορεί να μεταβιβάσει το ερώτημά σου. Ετσι όπως το θέτεις, δεν υπάρχει απάντηση.
ΑΓΑΠΗΤΕ RIZONAKIS MAN,
ΤΟΣΟ ΣΤΟ Μ.ΡΟΔΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο nass ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΙΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ Η RALLIART ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑ (ΕΙΤΕ ΕΣΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΥΕ ΑΛΛΟΝ) ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΤΑ 'ΤΟΥΒΛΑ' ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΝΑΙΩΣΗ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ) ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 'ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΗΛΟΚΟΜΜΕΝΟ'. ΝΗΣΑΦΙ ΠΙΑ!!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ