-
Εχει ακούσει κανείς για κατι τετοιο? Κυκλοφορεί στο Internet...Ποιος επικινδυνος τρελος το γυρισε?
-
Εχει ακούσει κανείς για κατι τετοιο? Κυκλοφορεί στο Internet...Ποιος επικινδυνος τρελος το γυρισε?
-
-
Ναι υπαρχει
Μια Μ3 τρεχει σαν τρελη απο τη βουλη μεχρι τα γνωστα λιμανακια
((Εγω το πηρα το DVD με ενα περιοδικο μαζι)) -
Εγώ το κατέβασα από torrent. Δεν εγκρίνω καθόλου το όλο εγχείρημα, αλλά είχα την περιέργεια να το δω...
Ελπίζω πάντως να μην επαναληφθεί, σαν τα ολλανδικά που έχουν γυριστεί ήδη 5-6...
-
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Είδα τα 3 πρώτα και δεν ξανασχολήθηκα.
-
Getaway in Stockholm δεν είναι τα προηγούμενα? Υπάρχουν και ολλανδικά?
-
Έλα ντε!! Τα σουηδικά τέλος πάντων
-
Τα 'παμε εδώ.
-
-
Ας κλειδωθεί λοιπόν το παρόν (σαν αγγελία ακούγεται)...
-
Οποιος εχει τα torrents ας μου τα στειλει γιατι εγω μονο για ενα ηξερα
-
Basika epidei to exasa auto ego ke den eixa prolabei na to paro borei an einai kapios na kanei ena kopo ke na mu steilei mia kopia sto uk me apli apostoli? Kai otan katebo athina tu dino ta lefta i ton kernao kafe 1-2 euro einai mu fenete ta gramatosima.
Apo torrent den boro na to katebaso logo grammis uni. Ektos ke an to exei kapios edo pano UK ke mu to steilei meso taxidromeiou i msn. Gia dieuthinsi opios thelei pm me. Thanx
-
Τουλάχιστον ο Ghost Rider είναι χεράς... Ο τύπος με τη Μ3 του Getaway in Athens κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Βασικά οδηγεί με λάθος τρόπο και με αρκετά ως πολλά χιλιόμετρα. Το μόνο κομμάτι που αξίζει είναι το τσάι που ρίχνει σε μια απλώστρα...
-
Μπορείτε να μας δώσετε ένα link να το κατεβάσουμε;
-
Ναι, ναι θέλω και εγώ!!!!
-
Θα σας στείλω το βράδυ από το σπίτι, αλλά είναι σε μορφή torrent. Ελπίζω να γνωρίζετε πως δουλεύουν.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τουλάχιστον ο Ghost Rider είναι χεράς... Ο τύπος με τη Μ3 του Getaway in Athens κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Βασικά οδηγεί με λάθος τρόπο και με αρκετά ως πολλά χιλιόμετρα. Το μόνο κομμάτι που αξίζει είναι το τσάι που ρίχνει σε μια απλώστρα...Ο Ghost Rider είναι αλλού..
Ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτόν;
Έχει βγει Ghost Rider 2; -
Βγήκε πρόσφατα και ghost rider 4
με 280χλμ/ω περνάει ανάμεσα από 2 νταλίκες που κινούνται αντίθετα....για το getaway in Athens μια από τα ίδια.... Δείτε στο ghost rider 4 τον τύπο με το Z3M που 'και καλά' τον κυνηγάει ο ghost rider μπάτσος...
Επίσης μήπως το τσάι που ρίχνει στο Evo είναι μούφα? Η M3 σπινάρει την πρώτη και το 4κίνητο Evo δε στέκεται δίπλα της ούτε στην 1η...? -
@ manosk:
Getaway in Athens ?!?!