-
Παω λοιπόν σε service της Toyota,και μου είπαν πως ίσως είναι βουλωμένο το ψυγείο του καλοριφέρ(γιατί ο σωλήνας που επιστρέφει είναι κρύος)και πρέπει να βγει το ταμπλό για να αλλαχτεί.
Διαδικασία που κρατά δυό μέρες δηλαδή..Και το ερώτημα είναι το εξής:
Να βάλω κάποιο υγρό καθαρισμού στο κύκλωμα ψύξης μήπως είναι μόνο θέμα βρωμιάς,ή τσάμπα ελπίζω ότι θα την γλυτώσω? -
Παω λοιπόν σε service της Toyota,και μου είπαν πως ίσως είναι βουλωμένο το ψυγείο του καλοριφέρ(γιατί ο σωλήνας που επιστρέφει είναι κρύος)και πρέπει να βγει το ταμπλό για να αλλαχτεί.
Να βάλω κάποιο υγρό καθαρισμού στο κύκλωμα ψύξης μήπως είναι μόνο θέμα βρωμιάς,ή τσάμπα ελπίζω ότι θα την γλυτώσω? -
Τσεκαρε το διακοπτη που δινει εντολη να παει ζεστο νερο στο καλοριφερ...
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Τσεκαρε το διακοπτη που δινει εντολη να παει ζεστο νερο στο καλοριφερ...Σωστα μπορει να εχει κολλησει η βανα και να μην ανοιγωκλεινει.Επισης μηπως εχει σπασει η ντιζα που την κινει την βανα;
-
Δυστυχώς και ο διακόπτης και η ντίζα δουλεύουν.
Το ζεστό νερό περνάει μέσα στην καμπίνα αλλά δεν βγαίνει.
Ο σωλήνας της επιστροφής είναι κρύος. -
Στο δικό μου, πριν μπω σε έξοδα και ταλαιπωρία, θα αποσύνδεα τους σωλήνες εισαγωγής και εξαγωγής νερού στη μεριά του κινητήρα και θα έριχνα νερό με ένα λάστιχο στη πλευρά της επιστροφής (αυτός που είναι κρύος). Αν δεν περνάει το νερό τότε χρειάζεσαι νέο ψυγείο καλοριφέρ.
-
Ρώτα σε ένα μαγαζί που φτιάχνει ψυγεία αυτοκινήτων, αυτοί κάνουν καθαρισμό του κυκλώματος ψύξης με ειδικό μηχάνημα, λογικά θα καθρ'ίζουν και το καλοριφέρ.
-
ΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ????
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ????Θέλει τιμολόγιο στο όνομα του διαχειριστή...
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ????Πρεπει να κανει εξαερωση τα σωματα
-
Τελικά το έφτιαξα.
Ενώ όταν έβαζα το λάστιχο στην κανονική ροη του νερού,το νερό έβγαινε με δυσκολία,όταν το έβαλα ανάποδα το νερό πέρασε με άνεση.
Τι ήταν αυτό που εμπόδιζε την ροή,δεν το κατάλαβα.
Ηταν για να φαω τον χιονιά χωρίς θέρμανση... -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Τελικά το έφτιαξα.
Τι ήταν αυτό που εμπόδιζε την ροή,δεν το κατάλαβα.Λαδια, αλατα,σκουριες!
-
Επί της ευκαιρίας αν θέλετε να καθαρίσετε το καλοριφέρ σας είναι πολύ εύκολο εκτός αν έχει μέσα μισό νταμάρι λάσπη!!! Την καλύτερη δουλειά την κάνει η σκόνη σόδα. Όταν την ρίξετε μέσα με το ψυγείο να μην είναι τελείως γεμάτο αυτή καθαρίζει τα πάντα καθώς αφρίζει. Μετά αρκεί ένα καλό ξέβγαλμά με νερό και είσαι οκ.
-
Και προσοχή στα χημικά που χρεισημοποιείται οταν εχετε πλαστικό ψυγειο.
Και ξαφνικά δεν έχω καλοριφέρ..