-
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen, Κosmocar A.E., ανακοίνωσε τις τιμές του νέου Golf R32. Το τετρακίνητο μοντέλο διαθέτει κινητήρα V6 χωρητικότητας 3,2 λίτρων, τεχνολογίας FSI, με απόδοση 250 ίππους και διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή με αυτόματο τύπου DSG.
Στον εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται 8 αερόσακοι, συστήματα αντιολίσθησης και ευστάθειας, αυτόματος κλιματισμός και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.
Αναλυτικά οι εκδόσεις του νέου Golf R32 έχουν ως εξής:Eκδόσεις Τιμή (σε ευρώ)
3,2 4Motion 3θυρο 40.200
3,2 4Μοtion 5θυρο 41.200
3,2 4Motion 3θυρο DSG 42.400
3,2 4Μοtion 5θυρο DSG 43.400
-
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen, Κosmocar A.E., ανακοίνωσε τις τιμές του νέου Golf R32. Το τετρακίνητο μοντέλο διαθέτει κινητήρα V6 χωρητικότητας 3,2 λίτρων, τεχνολογίας FSI, με απόδοση 250 ίππους και διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή με αυτόματο τύπου DSG.
Στον εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται 8 αερόσακοι, συστήματα αντιολίσθησης και ευστάθειας, αυτόματος κλιματισμός και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.
3,2 4Motion 3θυρο 40.200
3,2 4Μοtion 5θυρο 41.200
-
3,2 4Motion 3θυρο 40.200
3,2 4Μοtion 5θυρο 41.200
-
θα δουμε το ιδιο ποστ σε 5 -6 ακομη τοπικ????
-
ειναι καπως ακριβω η εμενα μου φαινεται?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ειναι καπως ακριβω η εμενα μου φαινεται?καλα μου φαινεται......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καλα μου φαινεται......
]
βαζεις κι αλλα 6 χιλιαρικα και περνεις εβο
-
καλα μου φαινεται......
]
βαζεις κι αλλα 6 χιλιαρικα και περνεις εβο
ειπε κανεις το αντιθετο???? σιγα μην παρω το γκολφ....... πλακα κανεις???
-
Στα ίδια χρήματα παίρνεις ένα TFSI A3 Sportback,
με ηλιοροφές, ξένον, ράγες, Βοse, κουρτινάκια και μια μοδίστρα για γάζωμα.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Στα ίδια χρήματα παίρνεις ένα TFSI A3 Sportback,με ηλιοροφές, ξένον, ράγες, Βοse, κουρτινάκια και μια μοδίστρα για γάζωμα.
και υστερα ηρθαν οι μελισσες........
-
ειναι καπως ακριβω η εμενα μου φαινεται?Και βέβαια δεν είναι. 3200κυβικά είναι καταρχήν μην ξεχνάτε!
Αν σκεφτείς και ότι ένα καλά εξοπλισμένο Α3 sportback TFSI quattro είναι ακριβότερο... Πόσο έπρεπε να κάνει δηλαδή??
Πάντως και εγώ σε αυτά τα λεφτά και κυβικά, Impreza WRX θα έπαιρνα λόγω πραγματικής τετρακίνησης και LSD πίσω διαφορικού... -
Τοσα λεφτα για golf..... ΕΛΕΟΣ
-
40000 GIA GOLF!?!??!?!?!??
-
To CAR λέει πολύ καλά λόγια, γιατί είναι υπερβολικά τα 40.000 για Golf? Tα 40.000 για Lancer δεν είναι πολλά?
Aν είνια καλό θα τα αξίζει και απ'όσο λένε τα πρώτα ξένα τεστ είναι πολύ καλύτερο all around απο STi.
-
Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Γιατί είναι πολλά 40 χιλ για ένα αμάξι 3200κ.ε?
Εγώ τα βρίσκω μια χαρά. Το Golf 3.2 ως μειωμένου prestige είναι πιο φθινό από 3λιτρα Α3, 1 Σειρά. Άρα που είναι το πρόβλημα
-
Συγνώμη αλλά μην συγκρίνετε τα ασύγκριτα... Δηλαδή δεν αξίζει τα 40 χιλ. ο Μητσάρας και τα αξίζει το γκολφάκι???
Με αυτά τα λεφτά παίρνεις Σουμπα ή Μήτσο και χαίρεσαι να τα οδηγείς!
-
Κοιτάτε πριν ανοίξετε κάποιο θέμα. Εσύ είχες ανοίξει το θέμα 'golf V R32' δε μπορεί να μη το θυμάσαι.
Τζάμπα τα γράφαμε αυτά πρίν κάτι ημέρες.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 4dbbe1648e
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Γιατί είναι πολλά 40 χιλ για ένα αμάξι 3200κ.ε?Εγώ τα βρίσκω μια χαρά. Το Golf 3.2 **ως μειωμένου prestige **είναι πιο φθινό από 3λιτρα Α3, 1 Σειρά. Άρα που είναι το πρόβλημα
Πάλι γυρεύοντας πάς...
-
σαν να την βλεπω την κοντρα με την 130.......
τωρα για το ποιος θα κερδισει τις εντυπωσεις αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.....(νιωθω οτι θα γινει χαμος σε κανενα μηνα στις Σερρες)
-
Εσύ ξέρεις πολλά...
GOLF V R32