-
Πηρα niva και είμαι καλά
Εσείς πόσο καλά είσαστε??? -
Πηρα niva και είμαι καλά
Πηρα niva και είμαι καλά
Καλοτάξιδο τό Νίβα σου αδερφέ.
Ελπίζω να τό χαρείς όπως τού αρμόζει. -
Λόγω δουλειάς σχεδόν όλα με τιμή κάτω απο 40000 ευρώ(αυτό το έγραψα για να πουλήσω μούρη...)
Jimny!! -
Καλορίζικο και καλά χώματα φίλε ergenis
-
Ειμαι ενα περηφανος ιδιοκτητης ενος Grand Vitara 1,6! Του προηγουμενου μοντελου πια και μεχρι στιγμης δεν με εχει απογοητευσει (το εχω απο 23 Ιουνιου '05). Του εχω αλλαξει τα φωτα στις εκτος δρομου διαδρομες αν και δεν εχω παει σε πολλα βουνα, αλλα εχω γυρισει αρκετα Πεντελη και Παρνηθα! Αυριο το παω για αλλαγη λαδιων μιας και εφτασε στα 8000 περιπου χιλιομετρα.
Καλες εξορμησεις ergenis! -
καλές βόλτες και σε σένα amstrad...
Οί άλλοι??? -
RAV4 και είμαι 'τρομερά' ευχαριστημένος!!!!!!
Είναι γρήγορο, 'στρίβει', έχει αίσθηση επιβατικού και καλύτερη σε μερικές περιπτώσεις (π.χ. Astra, Μegane) και για τις εκτός δρόμου δυνατότητες που έχει, με καλύπτει πλήρως. Άλλωστε σε πιο ακραίες συνθήκες θα λυπόμουν να βάλω το αυτοκίνητο μου. Επιπλεόν στο πατημένο χώμα είναι πολύ διασκεδαστικό.
Kαλοτάξιδο το niva σου ergenis... -
Mitsubishi Pajero Pinin gdi αυτό με τα 'αργά' . Μήπως ξέρει κανείς για μπλοκέ μπροστά τι γίνεται και πού στη Βόρεια Ελλάδα ; ΚΑΛΑ ΧΩΜΑΤΑ στο niva κι από μένα .
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
RAV4 και είμαι 'τρομερά' ευχαριστημένος!!!!!!Καλοτάξιδο και καλά χώματα.
Ειμαι 'ομόσταυλος' του meco και το ιδιο ευχαριστημένος
-
CHEVROLET SILVERADO pick up 2500 4x4 του εχω κανει οτι μπορει να σκεφτει το πιο διεστραμενο χωματινο μυαλο αλλα τιποτα μονο λαδια και πολυ βενζινη,τωρα μπαινει για ανακατασκευη και δυναμωμα κινητηρα,ψηλωμα και εξωτερικες αναβαθμισεις εκτος φαναρτζοδουλεια και βαψιμο γιατι παλι στο βουνο θα παει
-
KIA sportage 1
Ψηλωμενο
Με ηλεκτρικο βαντιλατερ ( μετατροπη )
και 135.000 χλμ.Μια χαρα!!!!!
-
Ηyundai Santa Fe 2.7..28 000 km αριστο πολυ ευχαριστημενος..Να το...
Να το παλι...πηγα Βαρυμπομπη για πικνικ και Giannis Athanasiou με ενα ωραιο Giannis Athanasiou :lol:
Giannis Athanasiou Έχεις παρει αρκετές προϊδοποιήσεις. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
-
Skoda Octavia 4x4 Combi. Πάει καλά σε χιόνια, λάσπες. Ταχύτατο (1.8Τ).
-
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
CHEVROLET SILVERADO pick up 2500 4x4 του εχω κανει οτι μπορει να σκεφτει το πιο διεστραμενο χωματινο μυαλο αλλα τιποτα μονο λαδια και πολυ βενζινη,τωρα μπαινει για ανακατασκευη και δυναμωμα κινητηρα,ψηλωμα και εξωτερικες αναβαθμισεις εκτος φαναρτζοδουλεια και βαψιμο γιατι παλι στο βουνο θα παειΈλα ρε έχει ο κολλητός μου το 1500 Ζ71 του 99..... πάει παντού ......
Το πίο ωραίο είναι όταν μας ρωτούν 1500 κυβικά είναι???? και μόλις ακούν το καίκι των 6,0 επανέρχεται η τάξη!!!!! -
Vitara V6 μοντέλο '99, μέχρι νεωτέρας...
'Σκυλί μαύρο' το άτιμο, 'αλεξίσφαιρο' (φτου φτού να το φτύσω μη μου το ματιάσετε )
Αφου προβληματίζομαι σοβαρά για το επόμενο, μη με τρέχει στα συνεργεία πιο συχνά απο το παλιό -
Απο εβδομαδα ΧC90 2.5T 7θεσιο........ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΒΕΡΙΚ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ!!!
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
Απο εβδομαδα ΧC90 2.5T 7θεσιο........ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΒΕΡΙΚ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ!!!Δεν ήταν καλά τα Μαβερικ ??
-
Τριπορτο G.Vitara 1.6 λιτρων.
Απολυτα ικανοποιημενος, δε ζηταει τιποτα.
Το μονο του προβλημα ειναι οτι κανει σαν κουδουνιστρα σε χωματοδρομους με αποτελεσμα να με εχει πιασει μεχρι κ πονοκεφαλος.
Τι 4χ4 οδηγείτε...