-
Πραγματικά έχω μείνει κατάπληκτος.
Περιμένω γιά να δω αν θα γραφτεί κάτι επίσημο ή από κάποιον που γνωρίζει πράγματι τι έχει συμβεί στις Σέρρες.
Λέσχη δεν υπήρχε; Αναφροά στη Λέσχη δεν έχει γίνει;
Κριτές δεν υπήρχαν; Αναφορά στους κριτές δέν έχει γίνει;
Άλλοι αγωνιζόμενοι κοντά στο περιστατικό δεν υπήρχαν; Δεν γνωρίζει κανείς τίποτε; δεν ενοχλήθηκε από τίποτε;
Μέλη του Συνδέσμου μας δεν υπήρχαν; Δεν ενοχλήθηκαν;Αν πράγματι όσα ανεπίσημα έχουν έρθει στα αυτιά μου είναι έστω και στο 1/10 αληθινά, τότε εγώ προσωπικά δεν θέλω να συμμετέχω στο Σερρών Ουέστ (κατά το φαρ ουέστ).
Η σιωπή όσων γνωρίζουν μήπως σημαίνει και αποδοχή των καταστάσεων αυτών;
Όχι κύριοι. Δεν υπάρχει χώρος γιά κουμπούρια. Να πάτε να λύσετε αλλού τις διαφορές σας.
Πάρτε τα 'καλά' παιδιά σας και πηγαίνετε αλλού. Μη νομίσετε ότι όλοι θα φοβηθούμε τα δανεικά μπράτσα σας και τα σιδερικά σας.
Ας βάλλουμε στην άκρη, στην απομόνωση τον 'πρωταθλητή', αφού όσο δεν μαζεύει τους συγγενείς και φίλους του που δήθεν του προστατεύουν το αυτοκίνητο, θεωρείται ότι τους χρησιμοποιεί σε καταστάσεις που κατά το μέρος που αληθεύουν, είναι παράνομες.Και αν μας πιάνει ο φόβος να τα βγάλουμε προς τα έξω, ας έρθουν οι έξω να αντιμετωπίσουν τη μπόχα που βρωμάει.
Ας μας πει η Λέσχη ή ο Αλυτάρχης του αγώνα ή όποιοσδήποτε άλλος που ασχολήθηκε με την οργάνωση τον πραγματικό λόγο που εγκατέλειψαν όλα τα πληρώματα.Ο ΣΟΑΒΕ δεν γνωρίζει τίποτε; Αν γνωρίζει γιατί δεν μιλάει;
Είναι μέλος του ο οδηγός π[ου νομίζω ότι έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται; Αν ναι τίθεται θέμα διαγραφής του ή όχι;Βάζω το θέμα και όποιος γνωρίζει ας γράψει κάτι.
Εγώ, λόγω επαγγελματικών υποχζρεώσεων στη γείτονα (ανατολικά) χώρα θα τοποθετηθώ τη Δευτέρα που θα επιστρέψω με το καλό.
kri.kri
-
Περιμένω γιά να δω αν θα γραφτεί κάτι επίσημο ή από κάποιον που γνωρίζει πράγματι τι έχει συμβεί στις Σέρρες.
Άλλοι αγωνιζόμενοι κοντά στο περιστατικό δεν υπήρχαν; Δεν γνωρίζει κανείς τίποτε; δεν ενοχλήθηκε από τίποτε;
Μέλη του Συνδέσμου μας δεν υπήρχαν; Δεν ενοχλήθηκαν;Αν πράγματι όσα ανεπίσημα έχουν έρθει στα αυτιά μου είναι έστω και στο 1/10 αληθινά, τότε εγώ προσωπικά δεν θέλω να συμμετέχω στο Σερρών Ουέστ (κατά το φαρ ουέστ).
Όχι κύριοι. Δεν υπάρχει χώρος γιά κουμπούρια. Να πάτε να λύσετε αλλού τις διαφορές σας.
Πάρτε τα 'καλά' παιδιά σας και πηγαίνετε αλλού. Μη νομίσετε ότι όλοι θα φοβηθούμε τα δανεικά μπράτσα σας και τα σιδερικά σας.
Ας βάλλουμε στην άκρη, στην απομόνωση τον 'πρωταθλητή', αφού όσο δεν μαζεύει τους συγγενείς και φίλους του που δήθεν του προστατεύουν το αυτοκίνητο, θεωρείται ότι τους χρησιμοποιεί σε καταστάσεις που κατά το μέρος που αληθεύουν, είναι παράνομες.Και αν μας πιάνει ο φόβος να τα βγάλουμε προς τα έξω, ας έρθουν οι έξω να αντιμετωπίσουν τη μπόχα που βρωμάει.
Ας μας πει η Λέσχη ή ο Αλυτάρχης του αγώνα ή όποιοσδήποτε άλλος που ασχολήθηκε με την οργάνωση τον πραγματικό λόγο που εγκατέλειψαν όλα τα πληρώματα.Ο ΣΟΑΒΕ δεν γνωρίζει τίποτε; Αν γνωρίζει γιατί δεν μιλάει;
Είναι μέλος του ο οδηγός π[ου νομίζω ότι έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται; Αν ναι τίθεται θέμα διαγραφής του ή όχι;Βάζω το θέμα και όποιος γνωρίζει ας γράψει κάτι.
Εγώ, λόγω επαγγελματικών υποχζρεώσεων στη γείτονα (ανατολικά) χώρα θα τοποθετηθώ τη Δευτέρα που θα επιστρέψω με το καλό.
kri.kri
-
kri.kri
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά μιλάς για μπράβους και ΟΠΛΑ;;;;;;;;;;
Τι είναι αυτά ρε παιδιά;;;;;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά μιλάς για μπράβους και ΟΠΛΑ;;;;;;;;;;
Τι είναι αυτά ρε παιδιά;;;;;;
και εγω τα εμαθα κατα λαθος και επαθα πλακα ,αλλα δεν λεω τιποτα γιατι θα αρχισουν ,αφου δεν εισουν εκει κτλ.ρε αμα λεω οτι εχουμε γινει ποδοσφαιρο μου λενε μ...........ες.ας τα πει καποιος που ηταν μπροστα
-
-
Πάντως έχω την εντύπωση ότι το θέμα πλέον δεν αποτελεί μυστικό. Ο sport fm σήμερα το πρωϊ είχε 'αφιέρωμα' σε όσα συνέβησαν στο mini rally Σερρών αναφέροντας ονόματα πέρνοντας τηλέφωνα κλπ...
-
Έχει καιρό που βρωμάει η δουλειά. Και υπήρχαν κατά καιρούς δημοσιεύσεις στο φορουμ για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, και για τους μπράβους του και για τα οικονομικά του ''κανόνια'' . Και να μην ξεχνάμε ότι αγωνιζόμενος τόσο στο ΔΕΘ όσο και στο ΕΛΠΑ είχε φόβους για 'τυχαίο ' βράχο μέσα σε ειδική μετά από απειλές του συγκεκριμένου κυρίου!!!!!!!!(σημειωτέο ότι η διοίκηση της ΕΘΕΑ είχε γνώση του θέματος ) Μόνο ο Kri-Kri τα είπε χύμα και τσουβαλάτα -και ας κάνουν μερικοί τον στραβό και τον κουφό(δεν είδα τίποτα -δεν άκουσα τίποτα)-.Και το έχω ξαναγράψει σε άλλο θέμα. Που είναι η ΕΘΕΑ;Έδωσε ποινή σε εξαίρετο αγωνιζόμενο της Α5 για ανάρμοστη συμπεριφορά .Για να μην πούμε για τις χρηματικές ποινές σε πληρώματα που στο τερματισμό του ΕΛΠΑ έκανα δυό σβούρες παραπάνω για να δουν οι θεατές.Τώρα που οι θεατές είδαν κουμπούρια και ξύλο ούτε μια ανακοίνωση;Έτσι σεβόμαστε κύριοι τους θεατές και το άθλημα;Μήπως τελικά τα παράνομα χρήματά του εν λόγο κυρίου είναι χορηγός και της ΕΛΠΑ;Ο συγκεκριμένος όχι μόνο στην απομόνωση πρέπει να μπει αλλά να του πάρουν την αγωνιστική άδεια δια παντός.
-
Βρε παιδια.. ας πει καποιος τι συμβαίνει να ξεστραβωθουνε και οσοι δεν γνωριζουν.
Θεόφιλε, δε γραφεις αυτά που ξέρεις (?) -
Ο χρήστης THE FASTER έγραψε:
Έχει καιρό που βρωμάει η δουλειά. Και υπήρχαν κατά καιρούς δημοσιεύσεις στο φορουμ για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, και για τους μπράβους του και για τα οικονομικά του ''κανόνια'' . Και να μην ξεχνάμε ότι αγωνιζόμενος τόσο στο ΔΕΘ όσο και στο ΕΛΠΑ είχε φόβους για 'τυχαίο ' βράχο μέσα σε ειδική μετά από απειλές του συγκεκριμένου κυρίου!!!!!!!!(σημειωτέο ότι η διοίκηση της ΕΘΕΑ είχε γνώση του θέματος ) Μόνο ο Kri-Kri τα είπε χύμα και τσουβαλάτα -και ας κάνουν μερικοί τον στραβό και τον κουφό(δεν είδα τίποτα -δεν άκουσα τίποτα)-.Και το έχω ξαναγράψει σε άλλο θέμα. Που είναι η ΕΘΕΑ;Έδωσε ποινή σε εξαίρετο αγωνιζόμενο της Α5 για ανάρμοστη συμπεριφορά .Για να μην πούμε για τις χρηματικές ποινές σε πληρώματα που στο τερματισμό του ΕΛΠΑ έκανα δυό σβούρες παραπάνω για να δουν οι θεατές.Τώρα που οι θεατές είδαν κουμπούρια και ξύλο ούτε μια ανακοίνωση;Έτσι σεβόμαστε κύριοι τους θεατές και το άθλημα;Μήπως τελικά τα παράνομα χρήματά του εν λόγο κυρίου είναι χορηγός και της ΕΛΠΑ;Ο συγκεκριμένος όχι μόνο στην απομόνωση πρέπει να μπει αλλά να του πάρουν την αγωνιστική άδεια δια παντός.ΕΛΑ ΜΩΡΕ , ΕΔΩ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΡΩΤΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΣΩΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ!
-
Τι έγινε θα μας πει κανείς, έστω και ανώνυμα????
Μιας και το όνομα λίγο πολύ το μάθαμε... -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Βρε παιδια.. ας πει καποιος τι συμβαίνει να ξεστραβωθουνε και οσοι δεν γνωριζουν.
Θεόφιλε, δε γραφεις αυτά που ξέρεις (?)νικο δεν θελω να πω τιποτα οχι απο φοβο αλλα επειδη ξερω οτι συντομα θα υπαρχουν επισημες αναφορες απο επισημα χαρτια,αν δεν υπαρξουν τοτε θα πω αυτα που ακουσα.
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
Θεόφιλε, δε γραφεις αυτά που ξέρεις (?)νικο δεν θελω να πω τιποτα οχι απο φοβο αλλα επειδη ξερω οτι συντομα θα υπαρχουν επισημες αναφορες απο επισημα χαρτια,αν δεν υπαρξουν τοτε θα πω αυτα που ακουσα.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ 'ΚΥΡΙΟΣ' ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑΝΩΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ!
-
Ρε παιδια...τα γεγονοτα απεξω απεξω μπορει να μας τα πει κανεις??Το ονομα το πιασαμε και αυτο με τους μπραβους αναφερθηκε και σε αλλον αγωνα αν δεν κανω λαθος,ε??
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
Πραγματικά έχω μείνει κατάπληκτος.Περιμένω γιά να δω αν θα γραφτεί κάτι επίσημο ή από κάποιον που γνωρίζει πράγματι τι έχει συμβεί στις Σέρρες.
kri.kri
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ {ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ }ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΑ!ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΩ ΛΕΦΤΑ!ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΚΕΛΕΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΕ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΩΤΕΙΝΟ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΕΝΑ Π.Π.Ρ.ΜΠΡΑΒΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟ ΜΑΣ!
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Ρε παιδια...τα γεγονοτα απεξω απεξω μπορει να μας τα πει κανεις??Το ονομα το πιασαμε και αυτο με τους μπραβους αναφερθηκε και σε αλλον αγωνα αν δεν κανω λαθος,ε??ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΡΙ-ΚΡΙ
-
Έχει καμμία σχέση με αυτό?
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=14093 -
Μπράβο στους μπράβους....
Αν και εφόσον αποδυκνείεται, η ΕΘΕΑ θα του επιβάλλει στέρηση αγώνων για τρία τέρμινα;;;
-
ειμαι και γω περίεργος να δω την αντίδραση του ΣΟΑΑΒΕ και φυσικά και της ΕΘΕΑ.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Έχει καμμία σχέση με αυτό?
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=14093για τον ιδιο ανθρωπο μιλαμε!ολοι μας αλλα κανενας απο αυτους που πρεπει δεν περνουν την αποφαση που πρεπει!
ΣΕΡΡΩΝ ΟΥΕΣΤ