-
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ RECARO ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ
-
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ RECARO ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ
-
-
Έχω για την μεγάλη μου κόρη(4,5 χρόνων) το recaro το οποίο είναι ακριβούτσικο(περίπου 350 ευρώ).Οι εντυπώσεις μου:Μεγάλες δυνατότητες προσαρμογών σε ύψος και πλάτος αφου μπορεί να φτάσει μέχρι και για παιδιά 12 ετών(λίγο υπερβολικό αφού δεν μπορώ να φανταστώ παιδί πάνω από τα 7-8 χρόνια να κάθεται σε παιδικό καθισματάκι).Πολύ καλή στήριξη του σώματος και αρκετά άνετο(για παιδιά όμως πάνω από τα 3,γιατί για τα μικρότερα νομίζω ότι είναι υπερβολικά ''όρθιο'').Το γεγονός ότι δεν έχει δικές του ζώνες αλλά πρέπει να χρησιμοποιείς τις ζώνες του αυτοκινήτου το κάνουν λίγο δύσκολο στη χρήση αλλά φαντάζομαι και πιό ασφαλές.Δεν έχει δυνατότητα για isofix.To highlight βέβαια είναι ότι έχει ενσωματωμένα ηχεία στο προσκέφαλο όπου συνδέεις ένα απλό cdplayer και δεν είσαι αναγκασμένος να ταξιδέυεις μαθαίνοντας απέξω τα ''ζουζούνια'' και τις ''candy girls''
-
To θέμα έχει ξανασυζητηθεί στις παρακάτω ενότητες. Διαβάσε τις και βάλτε ξανά εκεί τις δημοσιευσεις σας. [moderator]
ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ