-
εμενα το ποιο τρελο μου ονειρο που ειδα καποτε ηταν οτι
ημουν ενας απο τους καλυτερους ποδοσφαιριστες της ελλαδας ε λοιπον καποια μερα με πηρε η ιντερ και επεζα μαζι με τον αντριανο τον βιερι τον τολντο μαζι μπαλα ε σε 1 ματσ εναντιον της γιουβεντους χαναμε με 1-0 ε τοτε με εβαλε μεσα στο 87-88 λεπτο και εβαλα 2 γκολ και νικησαμε και οπως φωναζα απο χαρα ξυπνησα και ολα τελειωσαν
-
ημουν ενας απο τους καλυτερους ποδοσφαιριστες της ελλαδας ε λοιπον καποια μερα με πηρε η ιντερ και επεζα μαζι με τον αντριανο τον βιερι τον τολντο μαζι μπαλα ε σε 1 ματσ εναντιον της γιουβεντους χαναμε με 1-0 ε τοτε με εβαλε μεσα στο 87-88 λεπτο και εβαλα 2 γκολ και νικησαμε και οπως φωναζα απο χαρα ξυπνησα και ολα τελειωσαν
-
-
Δεν θα έπρεπε να έχουμε όριο ηλικίας εδώ μέσα;
Οι κάτω των 12 να μην επιτρέπονται;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δεν θα έπρεπε να έχουμε όριο ηλικίας εδώ μέσα;Οι κάτω των 12 να μην επιτρέπονται;
;;;
Ο φίλος madakos, αφηγήθηκε ένα όνειρο
(εντάξει, χωρίς κόμματα + τελείες! ), το οποίο έχει αποτυπωθεί στο μυαλό του.Ίσως λόγω αγάπης για την μπάλα.
Δε σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο;Αλήθεια, οι υπόλοιποι, δεν βλέπουμε όνειρα, όνειρα που μας έκαναν να ξυπνήσουμε με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο;
-
εγω καταλαβα οτι ηταν ονειρο απο κει που εχασε η γιουβε απο τον θιασο...
-
Ωραίο θέμα άνοιξες Μαντάκο!
Τώρα, σκεπτόμενος τα πιο -όποιος-με-ξυπνήσει-τον-σκότωσα όνειρα, που έχω δει, μάλλον θα πρέπει να βγάλω εκτός τις ονειρώξεις, όπου παραδοσιακά γ@#$ας τις πιο απίθανες γυναίκες του πλανήτη, στη μπανιέρα σου π.χ. ή ακόμα και πιο καθημερινές γυναίκες, που όμως είναι απρόσιτες, π.χ. δασκάλες, όμορφες αεροσυνοδούς κλπ. Το ωραίο είναι όταν έχεις συνείδηση του ονείρου (δεν γνωρίζω τον κατάλληλο όρο), όταν δηλ. αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που βλέπεις είναι όνειρο και το απολαμβάνεις περισσότερο, σαν εικονική πραγματικότητα, αφού μπορείς επιτέλους χωρίς αναστολές και χωρίς συνέπειες να κάνεις τα πιο απίθανα πράγματα...
Οπωσδήποτε οι αναστολές και οι συνέπειες (σαν θέμα έκθεσης πανελλαδικών ακούγεται), συνδέονται με ένα πλέγμα ηθικής και νομικής τάξης, που στην πραγματική ζωή, δύσκολα παραβιάζεις (εφόσον το έχεις a priori αποδεχτεί). Ωστόσο στο όνειρο, κάνεις το κέφι σου έχοντας τη συνείδηση ότι κανείς δεν πρόκειται να ζημιωθεί από τις πράξεις σου...Από τα ωραία όνειρα που έχω δει, τα περισσότερα συνδέονται με οδήγηση εξωτικών αυτοκινήτων. Έχω οδηγήσει λοιπόν Ferrari 355 (στην αρχή γιατί μετά όταν βγήκα έξω είχε μεταμορφωθεί σε Ferrari 348 με μούρη από Hyundai), Lambo Diablo (απίστευτη στο δρόμο πραγματικά, βιδωμένη στην άσφαλτο, μόνο το τιμόνι δεν είχε πολύ καλή αίσθηση) και BMW M3.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Δεν θα έπρεπε να έχουμε όριο ηλικίας εδώ μέσα;
Οι κάτω των 12 να μην επιτρέπονται;
;;;
Ο φίλος madakos, αφηγήθηκε ένα όνειρο
(εντάξει, χωρίς κόμματα + τελείες! ), το οποίο έχει αποτυπωθεί στο μυαλό του.Ίσως λόγω αγάπης για την μπάλα.
Δε σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο;Αλήθεια, οι υπόλοιποι, δεν βλέπουμε όνειρα, όνειρα που μας έκαναν να ξυπνήσουμε με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο;
Ναι αμέ, ότι οδηγώ μία R1, αλλά δεν ξύπνησα το πρωί να το βάλω στο forum!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Από τα ωραία όνειρα που έχω δει, τα περισσότερα συνδέονται με οδήγηση εξωτικών αυτοκινήτων. Έχω οδηγήσει λοιπόν Ferrari 355 (στην αρχή γιατί μετά όταν βγήκα έξω είχε μεταμορφωθεί σε Ferrari 348 με μούρη από Hyundai), Lambo Diablo (απίστευτη στο δρόμο πραγματικά, βιδωμένη στην άσφαλτο, μόνο το τιμόνι δεν είχε πολύ καλή αίσθηση) και BMW M3.Χαχαχα, κι εγώ έχω οδηγήσει Diablo (στον ύπνο μου φυσικά) και ήταν πολύ καλή!! Αυτό που λες! Βιδωμένη στην άσφαλτο!! Μετά οδήγησα και Bugatti EB 110 και δε μου άρεσε καθόλου. Τα πεντάλ ήταν τόσο βαριά που δεν μπορούσα ούτε να γκαζώσω πολύ, ούτε να φρενάρω (τώρα εξηγείται γιατί δε μου αρέσει η Veyron ). Και μετά...ξύπνησα!!
Στον ύπνο μου είχα οδηγήσει Μ3 λίγο πριν πάμε στο ring, αλλά πρώτη φορά έγινε πραγματικότητα
Έχω οδηγήσει κι άλλα αντικείμενα πόθου στον ύπνο μου, αλλά τώρα τελευταία ακόμα κι αν μου δώσουν Ferrari στο όνειρό μου, εγώ ψάχνω τα κλειδιά του ΜΧ-5
Λοιπόν, προτείνω το thread να γυρίσει σε 'Τι έχετε οδηγήσει στον ύπνο σας'
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Λοιπόν, προτείνω το thread να γυρίσει σε 'Τι έχετε οδηγήσει στον ύπνο σας'Και αφού το εξαντλήσουμε, να γυρίσει σε 'Ποιά έχετε π#δ#ξει στον ύπνο σας'
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Λοιπόν, προτείνω το thread να γυρίσει σε 'Τι έχετε οδηγήσει στον ύπνο σας'
Και αφού το εξαντλήσουμε, να γυρίσει σε 'Ποιά έχετε π#δ#ξει στον ύπνο σας'
Άσε, θέλουμε περισσότερες σελίδες από το 'Alfa Romeo 159'
-
τα πιο παραξενα ονειρα που εχω δει ειναι
-
να με μαστιγωνει η Λουκα και να με λεει αντιχριστο και οτι πρεπει να αρχιζω να πιστευω
-
να κοιμαμαι και να ξυπναω και να βλεπω ενας οικογενειακος φιλος να μου εχει κοψει τα μαλλια με το ψαλιδι (επειδη οταν ζητησα να δουλεψω στο συνεργειο αυτοκινητων που εχει μου ειπε να κοψω τα μαλλια μου γιατι θα σταζουν λαδια κλπ και θα γινομαι χαλια..και εγω αρνηθηκα). Σε αυτο το ονειρο θυμωμαι ξυπνισα και ακομα εβριζα επειδη νομιζα οτι εχω κομμενα μαλλια!
Και τωρα που το θυμηθηκα και σημερα ονειρευτικα οτι καποιος μου εκοψε τα μαλλια, νομιζω μια κοπελα που επαιζε κατι..μου ειχε υποσχεθει οτι θα τα κοβε λιγο για να δυναμωσουν..και οταν κοιταχτηκα στον καθρευτη μου τα χε κοψει με μηχανη απο τα πλαγια και τα πανω σε τετοιο μηκος που ουτε στα ματια που μπαιναν εννοειται οτι σηκωθηκα και εφυγα απο το σπιτι της και ξυπνισα ολος τρομος και αρχισα να πιανψ το κεφαλι μου για να δω τι μηκος εχουν!
-
-
Έχετε δει ποτέ να σας σκοτώνουν ή να σκοτώνεστε στον ύπνο σας. Τρομέρο συναίσθημα!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχετε δει ποτέ να σας σκοτώνουν ή να σκοτώνεστε στον ύπνο σας. Τρομέρο συναίσθημα!!!εχω αυτοκτονισει μια φορα με τσεκουρι στο στηθος! που την πρωτη φορα βρηκε κοκαλο και εκανε και ενα κχχχχν αλλα τη δευτερη με αποτελειωσα!
αυτο φυσικα καλο ηταν επειδη ηξερα οτι πρεπει να πεθανω γιατι η ψυχη μου θα ενωνοταν με την ψυχη ενος δεντρου και θα γινομασταν ενας Archon υπερασπιστης της φυσης -
Το ομορφοτερο συναισθημα που εχω νοιωσει σε ονειρο ειναι οτι πεταω(μονος μου χωρις βοηθηματα )......
Μιλαμε οτι δεν θελεις να ξυπνησεις
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το ομορφοτερο συναισθημα που εχω νοιωσει σε ονειρο ειναι οτι πεταω(μονος μου χωρις βοηθηματα )......Μιλαμε οτι δεν θελεις να ξυπνησεις
Προσυπογράφω!!!
-
Και εχω καιρο να το δω γμτ......
-
Από τα κακά ήταν με έναν κροκόδειλο που με κυνηγούσε το ένα και το άλλο πάνω σε εξωτερική σπιροειδή σκάλα ανοιχτού τύπου που ξεκόλλησε από τον τοίχο και έπεφτε (έχουμε τέτοια σκάλα σπίτι μου) και τα δύο τα είχα δει μερικές φορές ως έφηβος. Και στα δύο ξύπναγα κατατρομαγμένος λίγο πριν την ύστατη στιγμή της ονειρικής μου ύπαρξης!
Από τα καλά... μερικές ονειρώξεις πάλι σαν έφηβος.
Τα πιο ωραία είναι κάτι όνειρα όπου πέταγα, διάδρομος απογείωσης ο διάδρομος στο πατρικό σπίτι στο χωριό και μετά πτήσεις παντού.
Πολύ καλά ήταν και κάτι όνειρα που ήμουν Ταρζάν και βοηθούσα τα ζώα ή πυροσβέστης και έσωζα κόσμο. Τα τελευταία αυτά ήταν από τα λεγόμενα φωτεινά όνειρα που γράφεις εσύ το σενάριο και κάνεις ό,τι θέλεις! (να δείτε κάτι ωραίες γυναικάρες που είχα σώσει ως πυροσβέστης και να θέλουν να με ανταμείψουν.....)...
Τα τελευταία χρόνια τίποτα σπουδαίο ή δεν τα θυμάμαι... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Από τα κακά ήταν με έναν κροκόδειλο που με κυνηγούσε το ένα και το άλλο πάνω σε εξωτερική σπιροειδή σκάλα ανοιχτού τύπου που ξεκόλλησε από τον τοίχο και έπεφτε (έχουμε τέτοια σκάλα σπίτι μου) και τα δύο τα είχα δει μερικές φορές ως έφηβος. Και στα δύο ξύπναγα κατατρομαγμένος λίγο πριν την ύστατη στιγμή της ονειρικής μου ύπαρξης!
Από τα καλά... μερικές ονειρώξεις πάλι σαν έφηβος.
Τα πιο ωραία είναι κάτι όνειρα όπου πέταγα, διάδρομος απογείωσης ο διάδρομος στο πατρικό σπίτι στο χωριό και μετά πτήσεις παντού.
Πολύ καλά ήταν και κάτι όνειρα που ήμουν Ταρζάν και βοηθούσα τα ζώα ή πυροσβέστης και έσωζα κόσμο. Τα τελευταία αυτά ήταν από τα λεγόμενα φωτεινά όνειρα που γράφεις εσύ το σενάριο και κάνεις ό,τι θέλεις! (να δείτε κάτι ωραίες γυναικάρες που είχα σώσει ως πυροσβέστης και να θέλουν να με ανταμείψουν.....)...
Τα τελευταία χρόνια τίποτα σπουδαίο ή δεν τα θυμάμαι...Είναι γεγονός ότι τελευταία κι εγώ δεν βλέπω όνειρα ή δεν το θυμάμαι! Τι μας συμβαίνει άραγε;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Το ομορφοτερο συναισθημα που εχω νοιωσει σε ονειρο ειναι οτι πεταω(μονος μου χωρις βοηθηματα )......
Μιλαμε οτι δεν θελεις να ξυπνησεις
Προσυπογράφω!!!
+2 και εγω παιδια! εχω δει συνολικα 4 φορες οτι πεταω και να το θυμαμαι!!
παρα πολυ ωραια εμπειρια...αληθεια αν πετουσατε σε γνωστα μερη που δεν τα εχετε δει απο ψηλα (ταρατσες κλπ) εχετε αναρωτηθει ποτε πως θα ειναι στην πραγματικοτητα? και ποσο κοντα εχετε πεσει?
Τα πιο τρελά μου όνειρααααα!