-
Εμένα ρε παιδιά, μου αρέσει αυτό το χρωματάκι! Εντάξει, μπορεί να μην το οδηγούσα (για μία υπόληψη στην κοινωνία ζούμε ρε πούστη μου), αλλά έχει κάτι, πώς να το πω... catchy!!!
Άντε, καλημέρα μας!!!
(Εδώ βρέχει...)
-
Το Χοντάκι το πάω ΠΟΛΥ!!!
'Ακούς συνοδηγέ; Ό,ΤΙ είναι κόκκινο είναι ΤΖΙΖ!!! Ακουμπάς; Εκπορτίζεσαι! Στο λευκό μπορείς με ευλάβεια να υπάρχεις. ΟΚ; Κατάλαβες, ή να σε πετάξω έξω ΤΩΡΑ;;;'
-
Έπρεπε το λευκό μέρος να έχει ακτινωτές κόκκινες ρίγες σαν τη σημαία με τον 'ανατέλλοντα ήλιο'.
Α, ξέχασα, έχει καταργηθεί.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Μα καλά, τι της έκανες???
Fysika kai den einai diko mou
Alla to neo xrwma tou dermatos mou areseiΕίστε με τα καλά σας; Με 3άρα ο Νίκος; Και δεν είναι και Μ3...
-
-
Μην ανησυχείς, δεν είναι δικό του.
-
Ηθικό δίδαγμα:
Ποτέ μήν τα φτιάξεις μέ γκόμενα....σκαπανέα!!! -
Τι έπαθε ρε παιδιά αυτό το αμάξι;;; Γιατί το 'έσκαψαν';
-
'Δεν σας πληρώνω!' είπε ο εργολάβος...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Δεν σας πληρώνω!' είπε ο εργολάβος... -
ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.Ο ΚΑΛΗΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ.
-
Ο χρήστης bekman έγραψε:
ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.Ο ΚΑΛΗΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ.Για αυτή τη φωτογραφία μιλάς; Δεν το νομίζω. Τις χαρακιές που τις βάζεις;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.Ο ΚΑΛΗΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ.
Για αυτή τη φωτογραφία μιλάς; Δεν το νομίζω. Τις χαρακιές που τις βάζεις;
Και τα σπασμενα τζαμια και τον καθρεπτη και μαλλον το πισω παρπριζ.......
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
για τις μπογιες λεει ο φιλος μας. οχι για τις υπολοιπες ζημιεςοι αλλες ζημιες ειναι εικαστικη παρεμβαση;
Παντως οι μπογιες φαινονται να εχουν πεσει με κουβα. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ο κουβας που ειναι ομως?? αρα......υπαρχει πιθανοτητα να επαιρνε λιγοτερα χρηματα απο την ασφαλιστικη αν δεν ειχε μπογια? πλακα πλακα μπορει να κονομησε κανενα εξτρα σαλονακι απο το τιποτα....
Αν προσεξεις ως και ενα κυπελο του καφε εχει γινει πορτοκαλι.Ο κουβας μπορει να εσπασε τα τζαμια.
-
ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΙΤΙΚΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ.ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ...ΕΤΣΙ.
Πως θα αντιδρούσατε αν...