-
ο τυπος ειναι κορυφη.. στ vwclub ειχανε γραφτει δεκαδες σελιδες στο θεμα π ειχε ανοιχτει
στο τρολαρισμα εχει μαστερ...
τωρα μ ειπε ο στεργιος οτι χθες ειχε ενα αουρις σαν του τυπου αυτου ιδιο στη περιγραφη με τη φωτο π μας εχει δειξει και θεσαλονικη μιας κ απο εκει μας ειχε πει οτι ειναι στ αλλο κλαμπ και του μαρσαρε στο φαναρι
παντως οι διαφορες μας (122 εγω) δν πρεπει να ναι μεγαλες.. ισα ισα...
αλλα ο τροπος γραφης
-
Nαι!! Δεν ξερω αν ηταν ο ιδιος! Ειχα στα αριστερα μου ενα yaris με μια λιστα απο ψωνια στην πορτα(hks, sparko, nos, brembo και οτι αλλο σκεφτειτε) και τασια και αριστερα απο το yaris ενα auris!!(ισως ηταν μαζι) Και τα 2 μαρσαραν στο φαναρι αλλα δεν μπηκα ΚΑΝ στον κοπο!! Ειχα προσεξει αυτα τα 2 αμαξια απο πριν αλλα ουτε που κοιταξα να δω τι παιζει!!
Ο τροπος που εγραφε και ο ιδιος ηταν επιεικως απραδεκτος! -
απεναντι απο το σπίτι μου ειναι μια πολυκατοικία (μεταμόρφωση) με 2 σιρόκο, ενα ασπρο και ενα μαυρο (νομίζω πήραν πρώτα το ασπρο).. ειναι κανένας απο δω μέσα?
πάντως το μάυρο μου αρέσει περισσότερο.. το κάνει πιο δυναμικό..
βασικά μόνο πρασινάκι σαν του jntara δεν έχω πετύχει..
-
Tελικα έχει πολύ γέλιο ο auristas. Αντάλλαξα μερικά μηνύματα μαζί του, έτσι για να του πω να μη λέει βλακείες, και το αποτέλεσμα είναι να θέλει ανοίξει μαζί μου. Με ρώταγε τι οδηγώ, και είπα ότι έχω ένα γκολφάκι 160 αυτόματο κιόλας, και ενδιαφέρθηκε. Έχει ανοίξει λέει με λεόν 160 και ξέρει το αποτέλεσμα. Προβλέπει μάλιστα ότι στα 160 χλμ θα είναι το δικό μου ένα φτερό μπροστά, γιατί είναι πολύ βαρύ και δεν φαίνονται τα άλογα. Πρέπει να αρχίζω να ετοιμάζομαι, γιατί μου έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία που θα γίνει η δοκιμή. Ευτυχώς έχω χρόνο να πάω να βάλω πρόγραμμα, να βγάλω το σαλόνι, τις ρεζέρβες κλπ μπας και έχω καμιά ελπίδα...
-
mate εφοσον καθεσαι που καθεσαι κ ασχολεισαι μαζι του για ανουσια πραγματα,γιατι δεν ανοιγετε,να το καταγραψετε κ σε βιντεο,να ηρεμησει κ να σταματισει να σας πριζει?
αλλα απο την αλλη σκοεφτομαι,ο αλλος θα ζητησε να ανοιξετε σε δημοσιο δρομο κ οχι σε πιστα,οποτε αστο καλυτερα.. -
Πω πω ρε παιδιά με κάτι 'φρούτα' που ασχολείστε κι εσείς...
-
Να δείτε που θα είναι κανένα τουρμπισμένο ή άγρια εξελιγμένο ατμοσφαιρικό Auris και θα σας κάνει χοντρή πλάκα...
-
Πως γινεται μ@μω το κεφαλι του να θεωρει πανασχημο το λουλουδι το 'Rocco και να του αρεσει η αηδια το Αγγουρις?
Αnyway, αλλος ενας καθυστερημενος παραπανω, nothing special!
-
Μα η πλάκα είναι ότι δεν είχα σκοπό να ανοίξω κουβέντα με τον ίδιο που έβαλε το βίντεο γιατί ήξερα περί τίνος πρόκειται. Αντάλλαξα ένα μήνυμα με ένα άλλο παλληκάρι που σχολίασε κάτι που του έγραψα, και τελικά βγήκε ότι ήταν ο ίδιος, με 2ο account....
-
γιατι?ουτε σε εμενα φαινεται λουλουδι το ροκο(σπορτιφ κ αγριεμενο ναι,λουλουδι η λουλου γενικοτερα σε καμια περιπτωση) κ το αουρις μου αρεσει μια χαρα..αν κυκλοφορουσε εν ελλαδι η πετρελαιοκινητη εκδοση 2.2 180 κ δεν ειχαμε φυσικως αυτη την φορολογια θα το σκεφτομουν..σε 5θυρο παντα
-
καλημερα και απο εμενα. καινουργιος εδω απλα μπηκα να πω πως και εγω χτες ημουν ενας απο τους τυχερους που παραγγειλα το scirocco 1.4 160HP και μαλιστα σε λευκο χρωμα και με μερικα extra ακομα. παιδια ευχομαι καλα χιλιομετρα σε ολους..!
-
Καλώς να το δεχτείς!
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Αντάλλαξα ένα μήνυμα με ένα άλλο παλληκάρι που σχολίασε κάτι που του έγραψα, και τελικά βγήκε ότι ήταν ο ίδιος, με 2ο account....μα πόσο κάψιμο μπορεί να κουβαλάει κάποιος πάνω του???
Σχολιάζει το δικό του video με άλλο λογαριασμό? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αντάλλαξα ένα μήνυμα με ένα άλλο παλληκάρι που σχολίασε κάτι που του έγραψα, και τελικά βγήκε ότι ήταν ο ίδιος, με 2ο account....
μα πόσο κάψιμο μπορεί να κουβαλάει κάποιος πάνω του???
Σχολιάζει το δικό του video με άλλο λογαριασμό?Σιγα, υπαρχουν ανθρωποι που κανουν quote τον ευατο τους και τον σχολιαζουν συμφωνοντας στο ενα διαφωνοντας στο αλλο κλπ
-
Εγώ μπορώ να το κάνω αυτό και μ' ένα λογαριασμό ....
-
Ο χρήστης leonady2 έγραψε:
καλημερα και απο εμενα. καινουργιος εδω απλα μπηκα να πω πως και εγω χτες ημουν ενας απο τους τυχερους που παραγγειλα το scirocco 1.4 160HP και μαλιστα σε λευκο χρωμα και με μερικα extra ακομα. παιδια ευχομαι καλα χιλιομετρα σε ολους..!Καλοτάξιδο φίλε και εύχομαι το 5μηνο να περάσει γρήγορα..
-
ειχα ακουσει πολλα, οτι το σιροκο θα καψει γρηγορα τα πρωτα λαδια του, οτι γενικα τσιμπαει λαδι αυτος ο κινητηρας και αλλα παρομοια που ακουγονται και για αλλα αυτοκινητα διαφορετικων εταιριων.
στην πραξη διαπιστωσα πως μετα απο 13000χμ (ειμαι απο αυτους που αποφασισαν να αλλαξουν λαδια στα 15000) εκαψα ελαχιστο λαδι και σιγουρα πολυ λιγοτερο απο τα αλλα μου αυτοκινητα που σημειωτεον αλλαζα λαδια γυρω στα 7000 χμ
πριν μια εβδομαδα χρειαστηκε απλα να συμπληρωσω γυρω στα 400 ml λαδι και παω κανονικα για το σερβις στα 15000
σε μια εβδομαδα συμπληρωνω και τον χρονο απο τοτε που το πηρα και ο απολογισμος των προβληματων που εχουν μεχρι στιγμης προκυψει δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο
οι γνωστες πλεον σκουριασμενες βιδες που φαινονται απο τις σιτες μπροστα στο καπω
το γνωστο στιγμιαιο σφυριγμα που νομιζα οτι ητανε απο τη σχαστρα, τελικα ειναι κατι που αφορα τις τροχαλιες συμπλεξης αποσυμπλεξης τουρμπο και κομπρεσσορα απο οτι καταλαβα και δεν ειναι ιδιαιτερο προβλημα παρα μονο ηχητικο
ενας ηπιος τριγμος απο την πορτα του οδηγου μονο οταν το αμαξι υποκειται σε στρεβλωσεις και αυτο δεν πηγα καν να το κοιταξω γιατι το ακουσα μονο 3 φορες, ισως να θελει λιγο σφιξιμο ο μηχανισμος της κλειδαριας
κατα τα αλλα στους βασικους τομεις δεν προβληματισε πουθενα, ταχυτατο και ασφαλεστατο παντου με μεση καταναλωση 8.2 παρακαλω οσο περιπου ειχε το πουντακι μου που ητανε 86 ιππων
η τεχνολογια εχει ξεκαθαρα προχωρησει μπροστα σε οφελος του καταναλωτη
οχι παντα βεβαιααυτα με το review
-
οι 2λιτροι μονο καινε τα κερατα τους στην αρχη,ολα τα υπολοιπα μοτερ δεν εχουν θεμα και αναρωτιεμαι πώς ξεκινησε αυτος ο μυθος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι 2λιτροι μονο καινε τα κερατα τους στην αρχη,ολα τα υπολοιπα μοτερ δεν εχουν θεμα και αναρωτιεμαι πώς ξεκινησε αυτος ο μυθοςΠως ξεκινησε?, ή απο ποιους ξεκινησε καλυτερα...?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
οι 2λιτροι μονο καινε τα κερατα τους στην αρχη,ολα τα υπολοιπα μοτερ δεν εχουν θεμα και αναρωτιεμαι πώς ξεκινησε αυτος ο μυθος
Πως ξεκινησε?, ή απο ποιους ξεκινησε καλυτερα...?
VW Scirocco