-
ναι οκ, μόνος του ξεκίνησε αυτός ο μύθος...
Για ρωτήστε παραέξω...είπαμε ρε παιδιά...και τα VAG έχουν θέματα, και πολλά μάλιστα -
Μακρια απο ολους τους κατοχους , (και γενικοτερα απο ολους μας) αλλα, 5αστερο το Rocco στο Crash Test της EuroNcap...
-
Ο χρήστης soundworks57 έγραψε:
ναι οκ, μόνος του ξεκίνησε αυτός ο μύθος...
Για ρωτήστε παραέξω...είπαμε ρε παιδιά...και τα VAG έχουν θέματα, και πολλά μάλιστααλλα θεματα μπορει να εχουν , με τα λαδια ομως ΔΕΝ εχουν και δε χρειαζεται να ρωτησουμε παραεξω οταν ειμαστε οι ιδιοι κατοχοι οπως και πολλοι γνωστοι μας
-
Ξεφύλλισα σήμερα το Drive που είχε το Scirocco 1,4 revo. 0-100 σε 6,6...
Αν όντως είναι αξιόπιστο για καθημερινή χρήση, ποιός ο λόγος να πωλούνται ακόμα 2λιτρα;
Μήπως η βελτίωση δουλεύει on/off; Δηλαδή επιλογή που αλλάζει τη χαρτογράφηση και ανεβάζει την πίεση και αντίστοιχα απενεργοποίηση για πιο χαλαρούς καθημερινούς ρυθμούς -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν όντως είναι αξιόπιστο για καθημερινή χρήση, ποιός ο λόγος να πωλούνται ακόμα 2λιτρα;
Μήπως η βελτίωση δουλεύει on/off; Δηλαδή επιλογή που αλλάζει τη χαρτογράφηση και ανεβάζει την πίεση και αντίστοιχα απενεργοποίηση για πιο χαλαρούς καθημερινούς ρυθμούςΗ Ρέβο έδινε μια συσκευούλα που συνδεόταν στην obd και αλλάζε από 'εργοστασιακό' σε πιεσμένο και τούμπαλιν. Η διαδικασία βέβαια έπαιρνε κανα 10-15 λεπτά.
Η APR έχει ένα πιο βολικό σύστημα όπου με το μοχλοδιακόπτη φλας/cruise contrοl με κάποια αλληλουχία πατημάτων είχες 2 ή 3 προγράμματα λειτουργίας, 'μαμά', πιεσμένο με 95αρά, πιεσμένο με 100άρα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο με τι άλλο συνδυασμό ...
-
Ψιλο-νίτρο φάση σα να λέμε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μήπως η βελτίωση δουλεύει on/off; Δηλαδή επιλογή που αλλάζει τη χαρτογράφηση και ανεβάζει την πίεση και αντίστοιχα απενεργοποίηση για πιο χαλαρούς καθημερινούς ρυθμούςο λογος φιλε μου ειναι οτι τα 2λιτρα μπορουν να εχουν 0-100 σε 5 και πιο κατω αμα το ξεφτιλισεις και οτι αν τελικα τα αφησεις εκει που ειναι θα κρατησουν περισσοτερο
τα 220 (φανταζομαι τοσα θα ηταν ) αλογα στα 1400 κεκ ειναι ενα ζορι..
παντως το 6.6 μου φαινεται πολυ αισιοδοξο κανα 7αρι ξερο θα μου φαινοταν πολυ καλο και φυσιολογικο
-
Παραθετω αυτουσιο το post του φιλου που ανεβασε στο sciroccoclub.gr
την αντιστοιχη δοκιμη του REVO Scirocco 1.4 TSI...Ο χρήστης rallakias έγραψε:
http://sciroccoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=15&t=666
(Πιθανον να χρειαζεται μια απλη εγγραφη για να δει κανεις μεσα απο το Club-forum του Scirocco την συνεχεια και τα σχολια που ακολουθουν)Επιλεγωντας τα High resolution links μπορει κανεις να διαβασει το αρθρο...
-
Ξέρουμε πόσα λίτρα λάδι θέλει ο 160άρης με το dsg7;
-
Το dsg δεν επηρεάζει την ποσότητα λαδιού βρε
-
Την κατανάλωση επιρρεάζει (μειώνει);
-
Λαδιού? Δεν νομίζω να έχει σχέση το dsg με την τυχόν κατανάλωση λαδιού.
Βενζίνης ναι την μειώνει αν το έχεις στο D αφού θα κάνει πάντα τις αλλαγές εκεί που είναι οικονομικά ενώ εσύ οδηγώντας χειροκίνητο μπορείς να ξεχαστείς και να αφήσεις να ανέβουν οι στροφές.
-
δεν καταλαβαίνω την ερώτηση γενικότερα.
Τι σχέση έχουν τα λάδια της μηχανής με τις βαλβολίνες του σασμάν του DSG?
Και ΑΝ καταναλώνει λάδια η μηχανή, τι σχέση έχει αν το σασμάν είναι χειροκίνητο ή DSG?
Χάθηκε κάπου η μπάλα? -
Το dsg 7 νομίζω δεν έχει καν βαλβολίνες?
-
Bαλβολίνες στο σασμάν έχει, στον συμπλέκτη δεν έχει (ξηρού τύπου).
-
Οκ ότι τα έχω κάνει σαλάτα είναι σίγουρο.
Αφήνουμε την κατανάλωση καυσίμου στην άκρη.Κάπου, κάτι είχα διαβάσει για το dsg7 ότι μειώνει την 'κατανάλωση' λαδιού Δεν θυμάμαι ακριβώς και τα έχω μπερδέψει...
Μήπως με τις καλύτερες αλλαγές έναντι του μηχανικού σαζμάν το λάδι του κινητήρα δεν βρωμίζει τόσο γρήγορα;Anyway, ο 160άρης ξέρουμε πόσα λίτρα λάδι θέλει;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το dsg 7 νομίζω δεν έχει καν βαλβολίνες?από όσο θυμάμαι παίρνει μία** μικρή ** (το τονίζω το μικρή) ποσότητα λαδιού για τα γρανάζια κτλ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει τα λίτρα λάδι που απαιτεί το 6άρι το οποίο παίρνει τον άπακο.
edit: με πρόλαβε ο mod.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Κάπου, κάτι είχα διαβάσει για το dsg7 ότι μειώνει την 'κατανάλωση' λαδιού Δεν θυμάμαι ακριβώς και τα έχω μπερδέψει...
μήπως είχες διαβάσει ότι μειώθηκε η ποσότητα λαδιού που απαιτείται για το σασμάν (και είναι και ένας λόγος που το 7άρι είναι πιο ελαφρύ από το 6άρι )??
-
Για τι ποσοστό μείωσης μιλάμε; Μπορεί.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Για τι ποσοστό μείωσης μιλάμε; Μπορεί.από 4lt (6άρι -μπορεί και παραπάνω.Πρέπει να ξανακοιτάξω το manual του αυτοκινήτου μου) σε μόλις ~1lt...
VW Scirocco