-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Τα φωτα ημερας τα εχει απανεργοποιησει κανεις?
Αδυνατώ να φανταστώ τον παραμικρό λόγο για να κάνεις κάτι τέτοιο και πίστεψε με προσπαθώ σκληρά!!! Θα με βοηθήσεις ?
Δε νομιζω οτι προσφερουν κατι στην ελλαδα, ειδικα τωρα καλοκαιρι ηλιος και φως παντου τι να τα κανεις τα φωτα το πρωι. Να σε σωσουν απο τι?
Επισης δε καταλαβαινω γιατι δεν αφηνει ανοιχτα τα ledακια τη μερα (οπως τα AUDI) και αναβει τα DRL που ειναι και ασχημοκιτρινα.Στο manual λεει κατι για το πως να θεσεις εκτος τη λειτουργια αλλα δε πετυχε.
-
Άστα ανοιχτά, δεν χάνεις κάτι, ενώ ένας παραπάνω να σε δει κέρδισες.
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Στο manual λεει κατι για το πως να θεσεις εκτος τη λειτουργια αλλα δε πετυχε.
Ισχύει μόνο γιά xenon.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να τα σβήσεις;
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Ισχύει μόνο γιά xenon.
Γιατι ειναι ασκημα.
Γιατι δεν ειμαστε στη Νορβηγια! (no offence)Αν και δεν ειναι για δικο μου αμαξι
Για xenon μιλαω και εγω
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Ισχύει μόνο γιά xenon.
Γιατι ειναι ασκημα.
Γιατι δεν ειμαστε στη Νορβηγια! (no offence)Αν και δεν ειναι για δικο μου αμαξι
Για xenon μιλαω και εγω
Τι έιναι άσχημα; Τα φώτα;
-
Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα αναμμένα φώτα σε μέρα με ντάλα ήλιο. Όσο για την ασφάλεια, όταν ΟΛΑ τα αμάξια θα έχουν αναμμένα φώτα δεν θα ξεχωρίζεις και ΔΕΝ θα είσαι πιο ασφαλής - μέχρι τότε τα αμάξια με φώτα τη μέρα θα ξεχωρίζουν*.
- μερικοί θα λένε 'κοίτα ένα μ@λ@κα'
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα αναμμένα φώτα σε μέρα με ντάλα ήλιο. Όσο για την ασφάλεια, όταν ΟΛΑ τα αμάξια θα έχουν αναμμένα φώτα δεν θα ξεχωρίζεις και ΔΕΝ θα είσαι πιο ασφαλής - μέχρι τότε τα αμάξια με φώτα τη μέρα θα ξεχωρίζουν*.- μερικοί θα λένε 'κοίτα ένα μ@λ@κα'
-
Ελπίζω πλάκα να κάνετε....
Τεσπά.
Να ένα link.
-
Πρόβλημα είναι αυτό ρε παιδιά!
Πρόβλημα είναι όταν ο κάφρος έχει καμένα τα φώτα των φρένων και εκεί που πηγαίνεις μια χαρά κοντεύεις να τον κάνεις απο sedan hatchback!
Πρόβλημα είναι όταν ο άλλος έχει ξεχάσει τη σημαίνει ρύθμιση στάθμης και βαράνε τον ουρανό!
Πρόβλημα είναι όταν βαριέται να πάει να αλλάξει τη μία μπροστά καμμένη λάμπα και ανάβει τα προβολάκια ή όπως έχω δει το ένα απο την πλευρά που έχει καμμένη λάμπα...Αυτά είναι προβλήματα...
Οτι έχει να κάνει με αύξηση της παθητικής ασφάλειας καλοδεχούμενο!
-
Και το χειρότερο πρόβλημα είναι ο μάγκας ο Ελληνάρας που πάει και βάζει ένα κάρο μαλακίες λάμπες στα πορείας για να κάνει τη νύχτα μέρα με 50 γιούρο (και να πιάσει κότσο τον κατασκευαστή που ζήταγε ένα χιλιάρικο για τα xenon) με αποτέλεσμα να βλέπει αυτός και κανένας άλλος σε εμβέλεια 800 μέτρων.
Το θέμα με τα DRL πάντως, δεν είναι να ξεχωρίζεις απο τους άλλους και όταν θα έχουν όλοι δεν θα σου δίνουν πια σημασία...
Είναι θέμα ασφάλειας και ταχύτερης αντίληψης άλλου οχήματος υπο οποιεσδήποτε συνθήκες... ακόμη και με ντάλα ήλιο, όταν τον έχεις κόντρα η ορατότητα είναι χειρότερη και απο νύχτα. -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
...να βλέπει αυτός...Τρόπος του λέγειν...
-
Βρήκαν έναν (εύκολο) τρόπο να κάνουν την οδήγηση (έστω και λίγο) πιο ασφαλή. Και εμείς καθόμαστε και συζητάμε πως θα αναιρέσουμε αυτή την δυνατότητα γιατί είναι λέει άσκημα Παράαααααλογοοοο ... δεν ακούει.
Τι μας ποτίζουνε ήθελα να ήξερα
-
Βρήκαν έναν (εύκολο) τρόπο να κάνουν την οδήγηση (έστω και λίγο) πιο ασφαλή. Και εμείς καθόμαστε και συζητάμε πως θα αναιρέσουμε αυτή την δυνατότητα γιατί είναι λέει άσκημα Παράαααααλογοοοο ... δεν ακούει.Τι μας ποτίζουνε ήθελα να ήξερα
Tο θεμα ειναι να βρεθει τροπος να αναιρεσουμε το ESP του scirocco...
-
Τι μας ποτίζουνε ήθελα να ήξεραΑ...δεν μπορεί να μην το ξέρεις...Δε μας ποτίζουν!!!
ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ (αλά Λιακόπουλος ) -
Μπαααα, εγώ πιστεύω ότι κάτι ρίχνουνε στο νερό. Δεν μπορεί ρε π..στη μου τόση ανοησία!! Δεν είναι φυσιολογικό ...
-
εμενα μου την σπανε τα περιοδικα που λενε ας πουμε οτι δεν απενεργοποιητε το esp και αυτο το θεωρουν ελλατωμα .
θελουν οι ελληνες τσοπανηδες συντακτες να τρεξουν και χωρις αυτα γιατι αλλιως δεν ευχαριστιουνται οδηγηση -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εμενα μου την σπανε τα περιοδικα που λενε ας πουμε οτι δεν απενεργοποιητε το esp και αυτο το θεωρουν ελλατωμα .
θελουν οι ελληνες τσοπανηδες συντακτες να τρεξουν και χωρις αυτα γιατι αλλιως δεν ευχαριστιουνται οδηγησηΜάλλον δεν είσαι ο μόνος που το πιστεύει αυτό.
Εδώ ο πατέρας μου έχει 7,5-8 χρόνια το αμάξι και δεν έχει 'βγάλει' το esp ποτέ (και δεν το πάει και normal το αμάξι ).Δηλαδή πρέπει να το 'βγάλεις' για να δεις πώς πάει το αμάξι?
Το καταλαβαίνω ότι σε κόβει και δεν μπορείς να δεις τα όρια του αυτοκινήτου, αλλά προσωπικά μου αρέσει που δεν βγαίνει, γιατί αφού δεν μπορώ να το βγάλω εγώ (που ΑΣ ΠΟΥΜΕ ότι είμαι χεράς - που δεν είμαι με την καμία αλλά τελοσπάντων), δε θα μπορεί και το άλλο το ζώο που δεν έχει σταγόνα μυαλού στο κεφάλι του.
Αν ήμουν στην επιτροπή της ΕΕ που λέει τι πρέπει να είναι υποχρεωτικό σε κάθε αμάξι ευρείας παραγωγής, θα το έκανα υποχρεωτικό να ΜΗΝ μπορεί ο χρήστης να το απενεργοποιήσει το ESP.ΥΓ:πες το antispin να μπορείς γιατί 'πρέπει' να κάνεις και δυναμομέτρηση κάποια στιγμή (αν μιλάμε για 'ψαγμένους').
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αν ήμουν στην επιτροπή της ΕΕ που λέει τι πρέπει να είναι υποχρεωτικό σε κάθε αμάξι ευρείας παραγωγής, θα το έκανα υποχρεωτικό να ΜΗΝ μπορεί ο χρήστης να το απενεργοποιήσει το ESP.ΥΓ:πες το antispin να μπορείς γιατί 'πρέπει' να κάνεις και δυναμομέτρηση κάποια στιγμή (αν μιλάμε για 'ψαγμένους').
Ο α-πάντητος πρώτος τω λίθω βαλλέτω!!!
Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια! Δεν έχω πρόβλημα με τη δικτατορία του ESP, αλλά μερικές φορές ίσως τα κάνει χειρότερα, απλώς επειδή δεν μπορεί να υπερνικήσει τους νόμους της Φυσικής, που ίσως ένα σωστό γκάζωμα, σπινάρισμα, φρενάρισμα και διάζωμα μπορεί να καταφέρει!
-
Εμένα δε μου έχει τύχει ακόμα, αλλά μου έλεγε ο πατέρας μου πως με το Golf 3 φορές του είπαν ευγενικά άλλοι οδηγοί ότι έχει ξεχάσει αναμμένα τα φώτα...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
θελουν οι ελληνες τσοπανηδες συντακτες να τρεξουν και χωρις αυτα γιατι αλλιως δεν ευχαριστιουνται οδηγησηΜάλλον δεν είσαι ο μόνος που το πιστεύει αυτό.
Εδώ ο πατέρας μου έχει 7,5-8 χρόνια το αμάξι και δεν έχει 'βγάλει' το esp ποτέ (και δεν το πάει και normal το αμάξι ).Δηλαδή πρέπει να το 'βγάλεις' για να δεις πώς πάει το αμάξι?
Το καταλαβαίνω ότι σε κόβει και δεν μπορείς να δεις τα όρια του αυτοκινήτου, αλλά προσωπικά μου αρέσει που δεν βγαίνει, γιατί αφού δεν μπορώ να το βγάλω εγώ (που ΑΣ ΠΟΥΜΕ ότι είμαι χεράς - που δεν είμαι με την καμία αλλά τελοσπάντων), δε θα μπορεί και το άλλο το ζώο που δεν έχει σταγόνα μυαλού στο κεφάλι του.
Σωστά. Έχουμε γεμίσει κατά φαντασίαν οδηγούς αγώνων (που κι αυτοί με τα ηλεκτρονικά οδηγούν βέβαια). Δε θέλουν ESP, ABS, κλπ, γιατί μπορούν να τα κάνουν όλα μόνοι τους καλύτερα. Όταν θα βρεθούν σε κανένα χαντάκι (χτύπα ξύλο) να έρθουν να το συζητήσουμε.
VW Scirocco