-
Ο χρήστης tsioukisx έγραψε:
ΡΕ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΕΛΤΑ 1600 ΤΥΡRBO ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΩ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ;Εχεις φαει πολυ πεπονι το προηγουμενο βραδυ
-
tsioukisx όπως βλέπεις είμαστε χαβαλετζήδες Πάντως για να πώ την αλήθεια το ίδιο αίσθημα μου είχε δημιουργηθεί και μένα με το 4θ civic και απλά σταμάτησα να το πατάω στις στροφές και έπαψα να βλέπω τον ακατονόμαστο.Στη συνέχεια το έδωσα κι όλας γιατί φοβόμουν μην με είχε σταμπάρει.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Φιλε υπαρχει λυση στο προβλημα σου.
α) Το βαφεις μπλε και το πετας στο γκρεμο.
β)Το πουλας σε καποιο κοροιδο ιταλοφιλο
γ)το δινεις δωρεαν σε εναν εχθρο σουΑφου κανεις ενα απο αυτα τα 3 το επομενο σου αμαξι δεν πρεπει να ειναι ιταλικο για να μην αντιμετωπισεις τα ιδια προβληματα.
Να κι ο μαϊντανός!
-
κάτι από αυτά ίσως?
α) έχουν παλιώσει τα αμορτισέρ
β) τα λάστιχά σου είναι σαπούνι/πέτρα.
γ) πατάς πολύ γκάζι μέσα στην στροφή (turbo)
δ) πατάς φρένο μέσα στη στροφή
ε) τραβάς απότομες τιμονιές
στ) αφήνεις απότομα γκάζι στη στροφή
ζ) όλα τα παραπάνωΥΓ1: προσπάθησε να γράφεις με μικρά ελληνικά
ΥΓ2: καλωσήλθες στο φόρουμτο αμαξι δε βγαζει μουτρα αλλα το πισω μεροσ το κανει σαν πισοκινητο
Και σε χαλάει αυτό;
Σοβαρά τώρα, κοίταξε μήπως έχουν πέσει τα αμορτισέρ. Ανεπαρκής απόσβεση=μεγάλες και άτσαλες μεταφορές βάρους=Άτσαλη συμπεριφορά. Μια μέτρηση σε ένα αμορτισερόμετρο θα δείξει αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Επίσης, δες αν χρειάζονται άλλαγμα ελαστικοί σύνδεσμοι της ανάρτησης. Αν το αυτοκίνητο αργεί λίγο να ανταποκριθεί στο τιμόνι και όταν ανταποκρίνεται το κάνει απότομα μπορεί να χρειάζεσαι αλλαγή των top-mounts.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
ΡΕ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΕΛΤΑ 1600 ΤΥΡRBO ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΩ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ;
Στρίψε αντίθετα για να τον αποφύγεις....
XAXAAXAXAXAXAX
-
ΡΕ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΕΛΤΑ 1600 ΤΥΡRBO ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΩ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ;Δεν ειναι σοβαρο. Κλασσικο συμπτωμα ιδεοψυχαναγκαστικης συμπεριφορας των κατοχων TYPRBO. Φορα σκουρα γυαλια για να μην βλεπεις τον χαρο και ευχησου να μην τον τρακαρεις επειδη ως επαγγελματιας εχει πολλες δουλειες καθε μερα και μεχρι να συμπληρωσετε τα στοιχεια σας ισως χασει καποιες απο αυτες!
-
Σαν τον παππού που πάει στο μάστορα και του λέει 'Ρε φίλε οταν πάω με 170-180 ακούω ενα χτύπο απο πίσω'... Κι απαντά ο μάστορας 'Μην ανησυχείς, ο Χάρος είναι...'
-
Εγώ πάλι που όταν στρίβω βλέπω αυτό .....
τι λέτε να κάνω.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγώ πάλι που όταν στρίβω βλέπω αυτό .....τι λέτε να κάνω.
Να σταματησεις να στριβεις 'τσιγαρο'
-
Μήπως το σασί είναι σαν σίγμα τελικό?
Το πείρες μεταχειρισμένο? το έχεις κοιτάξει γενικότερα?
-
με ποια ταχύτητα τον βλέπεις??με 2α??
δοκίμασε με 3η....
(έχω πέσει κάτω απο τα γέλια)
-
Μήπως φταίει η λακ που χρησιμοποιείτε;
(για τηλεθεατές των 70s)
Ο ΧΑΡΟΣ