-
Δεν φταινε αυτες. Αυτα βλέπουν στην τηλεοραση, αυτα διαβάζουν και στα περιοδικά του κ..λου (κυριολεκτικά, διπλα στα κ..λόχαρτα τα εχουν παρκαρισμενα οι κατα καιρους φίλες μου στο μπάνιο τους ) που αγοραζουν σωρηδον. Κι οταν μια φορά ζητησα από μια κοπελα με την οποια (λιγο καιρο) βγαιναμε να παμε να δουμε το Γη κι Ελευθερια του Λοουτς με κοιταξε με γουρλωμενα ματια μου αντιπροτεινε κλαμπακι κι οταν διαφωνησα σταματησε ν' απαντα στα τηλεφωνήματά μου!
Το Κοσμοπολιταν σελ. 56, φαίνεται, δεν ασχολειται με ταινιες για τον Ισπανικό εμφύλιο -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν φταινε αυτες. Αυτα βλέπουν στην τηλεοραση, αυτα διαβάζουν και στα περιοδικά του κ..λου (κυριολεκτικά, διπλα στα κ..λόχαρτα τα εχουν παρκαρισμενα οι κατα καιρους φίλες μου στο μπάνιο τους ) που αγοραζουν σωρηδον. Κι οταν μια φορά ζητησα από μια κοπελα με την οποια (λιγο καιρο) βγαιναμε να παμε να δουμε το Γη κι Ελευθερια του Λοουτς με κοιταξε με γουρλωμενα ματια μου αντιπροτεινε κλαμπακι κι οταν διαφωνησα σταματησε ν' απαντα στα τηλεφωνήματά μου!
Το Κοσμοπολιταν σελ. 56, φαίνεται, δεν ασχολειται με ταινιες για τον Ισπανικό εμφύλιοΞέρω γκόμενες που έχουν διαβάσει τα άπαντα του Τολστόι και κάνουν αντίστοιχες βλακείες. Άλλο το πρώτο βήμα (μέσα σε πλαίσια) και άλλο 'είμαστε ξελιγωμένες και το δείχνουμε'!
-
Μηπως λεω μηπως ηταν λιγο too much ?Υπαρχουν τοσα εργα εκει εξω Μπορει να μην της πηγαινε πολυ η Ιστορια
-
asimov μηπως ηταν με τον φρανκο? αστην να παει να δει τον μπομπι τον σφουγγαρακη...αλλα μηπως δε θα καταλαβει και τα νοηματα...
αεραντιρ γκουντ ποστ,γκουντ σονγκ!
-
ωραια ειναι να κανουνε καμακι κι οι γυναικες, αλλα εξυπνο
με τακτ, να περναει το μηνυμα ρε παιδι μου!ετσι, εστω λιγο για αλλαγη, καλο ειναι.
παντως απο συνοφριωμενη παγοκολωνα εγω προτιμω την καμακατζου καθε μερα!!α, και asimov μην ψαχνεις γυναικες αρχικα για το μυαλο τους.
περιορισου στα πιο ζωωδη στην αρχη..και βλεπεις.. keep things simpleκαι προσεχε μη γινεις γκομενοφυλακας με τις νεες σου συνηθειες!!!
there is no free lunch, λενε οι πολιτικο/στρατιωτικοι μας -
Zambia@ Αν πας ΜΟΝΟ σε ιστορικα, ναι ειναι λιιιγουλακι καταθλιψη το πράγμα
Αλλά, for god' s sake, φοιτητες ημασταν το '95, καθε μερα στα κλαμπακια ημασταν, λίγο (για ξεκαρφωμα, βρε αδερφε!, εεεε συγγνωμη αδερφή ) food for thought δεν κανει και κακό
Σε αυτο που ειπες Ελσα δεν εχεις και πολυ αδικο... Φιλη μου, απο τους πιο αξιολογους ανθρώπους που εχω γνωρίσει και με λαμπρές σπουδες ξημεροβραδυάζεται στο Frengelico... και κυκλοφορει μονιμως με την πλεμπα... Το Κοσμοπολιταν, Κοσμοπολιταν πάντως! -
καθε φορα που διαβαζω το 'γκομενοφυλακας' πεθαινω στο γελιο!!!
πολυ πετυχημενο!!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το Κοσμοπολιταν, Κοσμοπολιταν πάντως!Ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω το μυστικό μου!
Δουλεύω στο Κοσμοπόλιταν!!!!! -
ωπ!! πιασαμε εναν απο τους 'αρχηγους' τους!!
στην πυρρα!!!! -
adis@
Κοντα επεσες! Ήταν με τον Κληρίδη Κυπραία γαρPetran@
Εχουσιν γνωσιν οι φύλακες (ωπ, μλκια είπα ) -
-
τι την ηθελες τη κυπρια?
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω το μυστικό μου!
Δουλεύω στο Κοσμοπόλιταν!!!!!Παναγιά μου
Εσύ εισαι η αιτία που δεν μπορώ να σταυρώσω γυναίκα για πάνω από 1-2 μήνες!
Σας ορμηνεψε κανείς να τα γράφετε αυτά ή αρθρογραφείτε ιδια βουλήσει; Να ξερω ποιον να βρίζω! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σας ορμηνεψε κανείς να τα γράφετε αυτά ή αρθρογραφείτε ιδια βουλήσει; Να ξερω ποιον να βρίζω!Εμείς τους λέμε να μη φέρονται σαν υστερικές και ξελιγωμένες, βρε!
Άλλο αν δεν το εφαρμόζουν! -
αληθεια λες?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τι την ηθελες τη κυπρια?Καλή ερώτηση. Την απάντηση δεν μπορώ όμως να την γράψω στο Forum! Θα σου δώσω μερικά στοιχεία. 90-60-90
-
Εχω 2-3 χρονακια να διαβασω Cosmo...Μας εχετε σκασει με αυτο τοσο πολύ που θα το πάρω να δω τι το τοσο φοβερο λεει που οι μεν γυναικες εξιταρονται και οι δε αντρες χλευάζουν !
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Σας ορμηνεψε κανείς να τα γράφετε αυτά ή αρθρογραφείτε ιδια βουλήσει; Να ξερω ποιον να βρίζω!Εμείς τους λέμε να μη φέρονται σαν υστερικές και ξελιγωμένες, βρε!
Άλλο αν δεν το εφαρμόζουν!Για να επανορθώσεις, την επόμενη φορά που θα εχω ραντεβού θα σε ειδοποιησω να γραψεις κατι συγκεκριμενο και θα την προτρεψω να παρει το περιοδικο και να διαβασει τη στηλη σου! Σατανικό, ε;
-
@zambia : να μας γράψεις τα αποτελέσματα, μετά. Αν επιστρέψεις, βέβαια.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
@zambia : να μας γράψεις τα αποτελέσματα, μετά. Αν επιστρέψεις, βέβαια.Πάει κι αυτή.....
Και μονος στο σκοταδι..αναμεσα σε αλλους