-
Το πρώτο το έχει μία φίλη. Είναι πανέμορφο και γι αυτό που θες, υπερ-αρκετό!!! Εκτός από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ μετακίνηση της στην πόλη, πάει και κάτι 50άρες κάθε Κυριακή. Ίσως λίγο ακριβό για τα περιφερειακά του αλλά μπρος τα κάλλη...
-
Εγω εχω συμπληρωσει 1 χρονο με το trekking μου και νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση.Τα κανει σχεδον ολα.
Εν τω μεταξύ τετοια χαλια που εχουν οι δρομοι ειναι σχεδον απαραιτητο το trekking.Επισης ειναι κριμα να βλεπεις χωμα και να σκεφτεσαι να μπεις... -
Κράνη βλέπω στις λεωφόρους και έξω από την πόλη, στα σοκάκια/πάρκα/πεζόδρομους σπανίζουν. Και μερικές φορές παίζουν για λίγο. Μετά την πάροδο κάποιας ώρας συχνά βγαίνουν και σπανίως ξαναμπαίνουν.
Είμαι του ρητού να μην κουβαλάω τίποτα μαζί μου, άμα είναι να φορτωθώ και σάκκο και να τον ελέγχω πριν φύγω ξενερώνω. Αν συμβεί κάτι, και δεν μου έχει συμβεί ποτέ 30 χρόνια, θα το πάρω ποδαράτο. Ή θα πάρω τηλέφωνο στο σπίτι να με μαζέψουν με το αυτοκίνητο.
Εξαρτάται βέβαια τα μάλα από τον τύπο ποδηλασίας που κάνει ο καθένας, τη συχνότητα και τις αποστάσεις. Άλλες απαιτήσεις/ανάγκες σε πρόσθετο εξοπλισμό και εφεδρείες έχει αυτός που κάνει μια φορά την εβδομάδα μια μικρή βόλτα με το ποδήλατο (καμμία ανάγκη βασικά, όλα στο μυαλό είναι) και άλλες αυτός που πάει τις Κυριακές ποδηλατάδες των 60 χλμ. ή αυτός που χρησιμοποιεί το ποδήλατο καθημερινά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, είναι σημαντική αυτή η παράμετρος.
Σχάρα αυτοκινήτου για ποδήλατα μπορεί να σε ενδιαφέρει, δες πάλι στο Πράκτικερ εκτός αν θέλεις να ξοδέψεις λεφτά σε κάτι ακριβό.
Ο λόγος που επιμένω σε κλειδαριές με συνδυασμό είναι για να μην έχεις άλλο ένα κλειδί στην αρμαθιά σου και να μην ανησυχείς αν το χάσεις. Χθες έκοψα άλλο ένα συρματόσχοινο από μια κλειδαριά με κλειδί στο παιδικό ποδήλατο του μεγάλου παιδιού, ήταν η τελευταία, μόνο (εύκολοι) συνδυασμοί πλέον.
Με τα μαγαζιά σκέψου πρώτα ότι ο κάθε πωλητής κοιτάει να σου φορτώσει ότι έχει στοκ, και μάλιστα για να σε δελεάσει μπορεί να σου κάνει και καλή τιμούλα. Όπως και με τα αυτοκίνητα είναι εκπαιδευμένοι γι' αυτό. Το στοκ είναι φύρα και πρέπει να φύγει, η νέα παραγγελία θέλει μετρητά για να έρθει. Η μαγική ερώτηση επίσης είναι 'πόσα χρήματα διαθέτετε', για να σε πάει στο όριο ασχέτως αν μπορεί να σου κάνει κάτι φθηνότερο. Πάρε ότι σου κάνει ΕΣΕΝΑ και όχι του μαγαζιού ή του γείτονα, σου κάνει το στοκ? χτύπα το. Αλλιώς στρίψε.
Επίσης μην πάρεις όλα τα πρόσθετα μαζί, αλλά σταδιακά. Να διαπιστώνεις πρώτα την ανάγκη τους και το τι ακριβώς ζητάς, και μετά.Το μαγαζί δε φεύγει, ούτε το εμπόρευμα, εκεί είναι. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είσαι αλήθεια στη Σομαλία, όπως γράφεις στην ταυτότητά σου;Όχι Ελλάδα είμαι αυτή τη στιγμή. Απλά ήμουν 7 χρόνια έξω και όσα με νευρίαζαν πριν φύγω, τώρα με νευριάζουν ακόμα περισσότερο.
-
έχω το Giant (Boulder) με 26αρηδες τροχούς , κίνηση στην πόλη ,πάρκα κ.λ.π (κυρίως Νότια προάστια , παραλία , Φλοίσβος , ΣΕΦ κ.λ.π)
από ελαστικά εχω αυτά :
είμαι ευχαριστημένος από κράτημα ,φθορές (φούιτ !! ) κ.λ.π , θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι πιο γρήγορο όμως , που να έχει την ίδια αντοχή στις φθορές καθώς μου αρέσει να ανεβαίνω πεζοδρόμια αλλά και να το πιέζω ελαφρώς..
τι προτείνετε? -
Κέφι στον Κρεμαστό Λαγό!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... hINNMpfIxs
-
Το ξέρω ότι ..... ΟΣΟ και αν προπονηθω .... Δε θα φτάσω ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ τα επίπεδα του θρυλικού ΚΡΕΜΑΣΤΟΥ ΛΑΓΟΥ !!!
Χθες έκανα ενα μικρο ποδηλατακι .... Ετσι για ξεμουδιασμα ....
5,5 ώρες
θεσσαλονικη - Ιερισσος (μέσω Χολομωντα όμως !)
5000 θερμίδες
2.250 συνολικα υψομετρικα
112 χιλιόμετρα
Δυο ντομάτοσαλατες χωριατικες
4 αυγά τηγανητα
2 μπάρες nutrixion
4 λίτρα ισοτονικα
Μια σαρδέλες
Ενα μικρο μπακαλιαρο
Μια μπύρα βεργινα
Μιλφειγ !
Και το ΧΕΡΙ !!!
Αιντε πάμε γι αλλα !!!
-
Νομιζω με το Q5 της υπογραφης σου (σε βενζινη) θα σε ερχοταν πιο οικονομικα η διαδρομη!!!
-
πωωωωω ρε φίλε, αυτό με το χέρι είναι θάνατος...
είναι κλασικό φάουλ όσων κάνουν ποδήλατο με τις ώρες...
εδώ ο bro είχε πάει ιούνιο χαλκιδική με μηχανή, 1 ώρα δρόμο το απογευματάκι, κ όταν έφτασε είχε κάτι παρόμοιο, σε μικρότερο βαθμό...αντιηλιακό!
όσο για τη βόλτα,
-
Το πρόβλημα του αδερφού σου είναι ότι πήγε βόλτα με μηχανή με κοντομάνικο
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
σε 'μαζεψανε' ή σήμερα έχει επιστροφή......
-
Ηταν προγραμματισμένο να με μαζέψουνε
Αφού κάναμε και μπάνιο μετα ..... (Γελούσε η Παραλια βέβαια με τη διχρωμια )
Αλλα who cares ? μετα απο τέτοια απολαυστική βολταρα ! -
Απίθανη η βόλτα!
Το χεράκι όμως... Άουτς! θέλει προσοχή ο ήλιος, δεν παίζουν με αυτά.
-
Θες ένα ζευγάρι τέτοια
http://www.ebay.com/itm/Arm-sleeve-Slee ... 4ac2d9ccc8
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Το ξέρω ότι ..... ΟΣΟ και αν προπονηθω .... Δε θα φτάσω ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ τα επίπεδα του θρυλικού ΚΡΕΜΑΣΤΟΥ ΛΑΓΟΥ !!!Χθες έκανα ενα μικρο ποδηλατακι .... Ετσι για ξεμουδιασμα ....
2-3 φορες κοιταξα τον χάρτη μέχρι να βεβαιωθω οτι οντως εβλεπα καλα! Μετά απλα στην σκέψη ιδρωσα... Την επόμενη φορα κάνε autostop... πολυ ταλαιπωρια για ενα μπάνιο
-
Η αλήθεια ειναι ότι το σκέφτηκα πολυ να δημοσιεύσω αυτή τη βόλτα σ αυτο το Φορουμ .
Επειδή ακριβώς δεν ειναι αμιγώς ποδηλατικό .
Ομως μετα σκέφτηκα , ..... αφού υπάρχουν κάποιοι εδω που τολμούν τον ΚΡΕΜΑΣΤΟ λαγο ...
σε μένα θα κολλήσουν ? -
με αφηνεις μαλακα. μπραβο ρε λευτερη. αλανι.
-
Αμάν ρε θεριό, τι διαδρομές είναι δαύτες; Το λέει η ψυχή σου.
Μπράβο για το κουράγιο σου και την όρεξή σου. Μια φορά επιχείρησα μεγάλη βόλτα και μετά από 3.30 ώρες ποδηλασίας (με μεγάλα διαλείμματα ενδιάμεσα) είχα σκυλοβαρεθεί. Ήταν βέβαια ο γύρος του Υμηττού (πόσο ευχάριστο να είναι το Λεκανοπέδιο για μεγάλες βόλτες...), καμία σχέση με τις ομορφιές που περιδιαβαίνεις εσύ.
Περιττό να πω πως μόλις είδα τα χέρια σου και το link από το ebay που πρότεινε ο φίλος Asteris, έσπευσα να το παραγγείλω.
Asteris, υπάρχει κάτι και για το σβέρκο;ΥΓ. Στη συνέχεια είδα ότι το ebay έχει αντίστοιχα μανίκια από 1.5 ευρώ (και ούτε)...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το πρόβλημα του αδερφού σου είναι ότι πήγε βόλτα με μηχανή με κοντομάνικοSent from my Note 2 using smoke signals.
μετά το έμαθε κ αργότερα την πούλησε
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Και το ΧΕΡΙ !!!Σε συμπονώ απόλυτα...
Μ. Παρασκευή βγήκα με τον γιό μου για μια χαλαρή βόλτα στην παραλιακή μέχρι την Γλυφάδα και μετά από 2 περίπου ώρες τα χέρια μου κατέντησαν έτσι...Μετά από 3 μέρες πέρασε η φαγούρα.
Η ζωή...ποδήλατο!