-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αμάν ρε θεριό, τι διαδρομές είναι δαύτες; Το λέει η ψυχή σου.Μπράβο για το κουράγιο σου και την όρεξή σου. Μια φορά επιχείρησα μεγάλη βόλτα και μετά από 3.30 ώρες ποδηλασίας (με μεγάλα διαλείμματα ενδιάμεσα) είχα σκυλοβαρεθεί. Ήταν βέβαια ο γύρος του Υμηττού (πόσο ευχάριστο να είναι το Λεκανοπέδιο για μεγάλες βόλτες...), καμία σχέση με τις ομορφιές που περιδιαβαίνεις εσύ.
Περιττό να πω πως μόλις είδα τα χέρια σου και το link από το ebay που πρότεινε ο φίλος Asteris, έσπευσα να το παραγγείλω.
Asteris, υπάρχει κάτι και για το σβέρκο;ΥΓ. Στη συνέχεια είδα ότι το ebay έχει αντίστοιχα μανίκια από 1.5 ευρώ (και ούτε)...
Αυτά που σου έβαλα είναι τα καλά μανίκια. Των 1.5€ είναι λίγο έτοιμα να ξηλωθούν όταν τα φοράς, πολύ ευαίσθητα. Φυσικά αν είναι για αραιά και που, καλά είναι και τα φτηνιάρικα.
Για τον σβέρκο ίσως κάτι τέτοιο, μαντήλι-μπαντάνα...
http://www.ebay.com/itm/Ice-Cooling-Nec ... 5654c76b58
-
εχεις κανεις προσφατη εμπειρια απο μεταφορα ποδηλατου στα τρενα της β.ελλαδας; (φλωρινα-σαλονικη-αλεξανδρουπολη)
-
Γιατι δεν πας με το ποδηλατο ?
-
Μεγαλες αποστασεις! Εχω να πω αλεξανδρουπολη για καποιες εγχειρησεις/πλαστικες, μετα φλωρινα για σουλουπωμα + τεντωμα και κατεβαινω κιατο στον θυμιο που μου 'ταξε κατι. Δεν βγαινει με το διτροχο!
(η ερωτηση παραμενει)
-
ΟΚ τότε, αν τα έχεις δοκιμάσει και τα φθηνιάρικα είναι δράμα, χαλάλι σου που ξοδεύτηκα το τρίευρο.
-
Έχει κανείς σχετική εμπειρία από αντηλιακά στο ποδήλατο;
Βασικά θέλω να μην ασπρίζει και είμαι σαν το φάντασμα.
Αν μπορεί να συνδυαστεί πρόσωπο και σώμα 2 σε 1 ακόμα καλύτερα.
Βρήκα το παρακάτω αλλά δεν ξέρω τι λέει και αν αντέχει στον ιδρώτα.
http://www.frezyderm.gr/templates/ProductInside.asp?C=AntiIliaki&S=4&A=685
Για μισή ώρα το μεσημέρι (κυρίως) το θέλω που γυρνάω από τη δουλειά. -
Πολύ φασαρία για μισή ωρούλα μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης nik16v έγραψε:
Έχει κανείς σχετική εμπειρία από αντηλιακά στο ποδήλατο;
Βασικά θέλω να μην ασπρίζει και είμαι σαν το φάντασμα.
Αν μπορεί να συνδυαστεί πρόσωπο και σώμα 2 σε 1 ακόμα καλύτερα.
Βρήκα το παρακάτω αλλά δεν ξέρω τι λέει και αν αντέχει στον ιδρώτα.
Για μισή ώρα το μεσημέρι (κυρίως) το θέλω που γυρνάω από τη δουλειά.Η γυναίκα μου πήρε αυτό για τα παιδιά
αλλά το χρησιμοποιώ και εγώ.
Μια χαρά κάνει δουλειά και δεν φαίνεται τίποτα.(όχι, ΔΕΝ το έβαλα την Μ. Παρασκευή )
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Πολύ φασαρία για μισή ωρούλα μου φαίνεται.Δυστυχώς έδωσες τη χειρότερη απάντηση-προτροπή που θα μπορούσε να δώσει κάποιος..
-
Γιατί είχα την άποψη ότι όταν ο ήλιος δεν είναι στο μέγιστο η ηλιακή του ακτινοβολία μειώνεται και ότι κυκλοφορώντας κινούμενος μέσα σε πόλη για μικρό σχετικά χρονικό διάστημα δε δέχεσαι την ίδια ακτινοβολία σταθερά στο ίδιο σημείο και στην ίδια γωνία?
-
Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος
27-31/5/2013
Δωρεάν εξέταση από δερματολόγους μετά από ραντεβού. Έχω πάει 2 χρονιές. -
Mήπως να πάει κανείς και φέτος και να ρωτήσει αν κινδυνεύει κανείς κινούμενος σε πόλη το απομεσήμερο για μισή ωρούλα, και να μας πει?
-
Κοίτα εγώ θα πάω και θα το ρωτήσω αλλά εμένα ξέρω τι θα μου πεί. Ότι και τις άλλες δύο χρονιές. Για την παραλία πχ. μου είχε πει σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος κλπ βάζεις αντηλιακό 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο. Πας παραλία, βουτάς για μπάνιο, βγαίνεις, σκουπίζεσαι, αντηλιακό, μπλουζάκι, καπέλο και κάτω από την ομπρέλα.
Επίπεδο κινδύνου
http://www.myskincheck.gr/01-risque-questions.asp
[spoiler=:1qzty8yv]Ο φωτότυπός σας, η παρουσία μεγάλου αριθμού ελιών στο σώμα σας, καθώς και το ιστορικό σας σάς καθιστούν περίπτωση υψηλού κινδύνου[/spoiler:1qzty8yv] -
Ακριβώς, άλλο η παραλία που μπορεί να πας στις 11 το πρωί και να κάτσεις σχεδόν γυμνός, ακόμα και ακίνητος στην ίδια θέση για πολλή ώρα, και άλλο μια πόλη το απομεσήμερο κινούμενος για μισή ωρούλα και δεχόμενος τον ήλιο από διαφορετική γωνία και κλίση, χώρια τις σκιάσεις που σε μερικά σημεία μπορείς να έχεις. Η ακτινοβολία που δέχεσαι είναι εν τοις πράγμασι πολύ λιγότερη.
Και στο φινάλε τι θα κάνεις? Θα πας στην τουαλέτα του γραφείου μισή ώρα πριν φύγεις για να πασαλειφτείς με τα χαρμάνια για παν ενδεχόμενο? Μόνο αν υπάρχει σοβαρό θέμα υγείας. -
Το πρόβλημα δεν είναι το μισάωρο, ειδικά από τη στιγμή που θα είναι σε μεγάλο διάστημα καλυμμένος από τις σκιές μέσα στην πόλη. Το πρόβλημα είναι ότι θα είναι [url]κάθε μέρα[/url] το ίδιο μισάωρο.
-
αφου βλεπω οτι ειμαστε αρκετοι , δεν μαζευομαστε πουθενα παραλιακα για καμμια βολτουλα;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Στο Μαρούσι έχουν πάρει και [10 για την ώρα] ηλεκτρικά.
-
Κυριακή ξημερώματα κατά τις 00.30 - 01.00 Διονυσίου (Αρεοπαγήτου) στου Άκη (πως λέμε Βούτα).
Ρολλάροντας με μικρό δίσκο μπροστά (28 δόντια) με πίσω αλλαγές μόνο.
Φέρε απόδειξη αγοράς, βιβλιαράκι ποδηλάτου και κλειδιά λουκέτου.
Θα γίνει το σώσε.
Μη διαρρεύσειΠέρα από την πλάκα εμένα κάτι τέτοιες κινήσεις μου αρέσουν. Σε άλλο φορουμ όμως έλεγαν πως πρώτα έπρεπε να ξεκινήσουν οι ποδηλατόδρομοι και μετά το σύστημα των ενοικιαζόμενων ποδηλάτων. Το οποίο είναι και το λογικό, ειδικά για τους τουρίστες που έχουν μάθει αλλιώς.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Γιατί είχα την άποψη ότι όταν ο ήλιος δεν είναι στο μέγιστο η ηλιακή του ακτινοβολία μειώνεται και ότι κυκλοφορώντας κινούμενος μέσα σε πόλη για μικρό σχετικά χρονικό διάστημα δε δέχεσαι την ίδια ακτινοβολία σταθερά στο ίδιο σημείο και στην ίδια γωνία?πώς αποκόμισες ακριβώς τέτοια αντίληψη;
-
Τι; Σε πλακόστρωτο θα γίνει η κόντρα; Κανονικά, θα πάμε στη Βούτα. 400άρι, σιγά την απόσταση για κόντρα ποδηλάτων. Θα μου πεις ότι κοτζάμ αμάξια με εκατοντάδες άλογα, πάλι στα 400 μέτρα διαγωνίζονται.
Η ζωή...ποδήλατο!