-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Σκέφτηκα μέχρι και την μετατροπή του ΜΤΒ σε road bike (με drop handlebars) αλλά ξεφεύγει σε κόστος λόγω ανάγκης για διαφορετικό μηχανισμό για ταχύτητες κ.α .
Aπαπα εμετικό αισθητικά.
-
Έτσι και έτσι..

-

-
πραγματικα τραγικο... και το φιξακι που του εβαλε τιμονι απο κουρσα, αλλα και το δευτερο...
Να πεις οτι εχει βαλει και δρομισια λαστιχα, να πω ενταξει... αλλα τι τους θελει τους μπακλαβαδες?? -

Δεν είπα θα το κάνω Σκέψη ήταν.
Μάλλον στα αυγά μου θα μείνω και θα πάρω κινητό -
ξέρεις ποιο είναι το θέμα; ότι δεν το κάνεις λόγω οικονομικών και όχι λόγω του αισθητικού.
κάγκουραααααααααςςςς

-
omg
τί αηδία είναι αυτή
κ.λπ.
Σιγά τα αίματα ρε guys..
Ωραιότατα είναι, ξεκολλήστε. Function over looksΟ χρήστης tm έγραψε:
Να πεις οτι εχει βαλει και δρομισια λαστιχα, να πω ενταξει... αλλα τι τους θελει τους μπακλαβαδες??Θα μας τρελάνεις.. Τί να πεις 'εντάξει'; Με ποιο κριτήριο θα το έκανες δεκτό; Που ξέρεις σε τί* δρόμους κινείται; Wtf‽
Επίσης το kona δεν είναι fixed.

*
^ Εδώ βλέπουμε το κατάλληλο έδαφος για σλικ

Carfanatic, εγώ στηρίζω. Αν βρω κανένα dropbar, θα το κάνω και εγώ ( έχω και ένα tape που κάθεται). Προσανατολίσου στα παραπάνω bars που ανοίγουν και είναι πιο ρηχά:

-
χα, σιγά μη χάσει ευκαιρία ο χιπστερμπου.
που σαι ρε ποζέρι, σε ζητάει ο onyxas για εντατικά μαθήματα...στα σοβαρά τώρα, η μόνη χρήση που μπορώ να βρω σοβαρά πλεονεκτήματα είναι σαν commuter.
πχ.
θέλεις χοντρό λάστιχο, άρα mountain πηρούνι (και μάλλον ξερό suspension corrected)
ταυτόχρονα όμως θέλεις και επιθετικό πιάσιμο άρα κριάρι τιμόνι.(βάζεις άνετα και καμία τσάντα άμα χριεαστεί μπροστά)
επίσης έχεις και ολίγον χαλαρότερη γεωμετρία σε σχέση με κουρσάκι.για αμιγώς ΜΤΒ δεν με εμπνέει. στενό τιμόνι και τα φρένα τελείως άβολα ΙΜΗΟ.
-
@elteo
Σιγά την καγκουριά!
Και δεν είναι λόγω οικονομικών ότι διστάζω.@άρης
Αυτό ειναι το λεγόμενο moustache drop handlebar. Όντως θεωρητικά θα είναι πιο άνετο.
Με τις ταχύτητες όμως τι γίνεταιΠλέον carfanatic,Άρης,bihlas μπαίνουν χαλαρά στην hate list του elteo
-
Αρης ελεος ρε τυφλωθηκα. Να με πληρωναν δεν τα καβαλαγα. Βαρια κανα cyclocross με το ζορι κ αυτα. Αλλα λυπηθειτε μας, θα ξερασουμε. Που ειναι ενας Ασλανης οταν τον χρειαζεσαι.
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Ξεκολλήστε ότι είναι δύσκολα και άβολα και ακατάλληλα τα κουρσάκια για τους ελληνικούς δρόμους. Μια προσοχή θέλει και είσαι κομπλέ. Είμαι 107 κιλά, άγαρμπος γενικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κουρσάκι μου. Ναι, δεν έχω την άνεση να ανεβοκατεβαίνω πεζοδρόμια. Ναι, δεν μπορώ να πηγαίνω χωρίς να κοιτώ για λακκούβες και τάφρους, αλλά όλα αυτά δεν είναι πρόβλημα. Και σίγουρα, είναι υποχωρήσεις μικρές που τις κάνω και με το παραπάνω για τα γενικότερα οφέλη της κούρσας.
Συμφωνώ ότι μια κούρσα χωρίς δεύτερο ποδήλατο μπορεί να σε δυσκολέψει κάποιες φορές. Συν ότι θα θες να πας σε ένα χωμάτινο μονοπάτι και δε θα μπορείς.
Οπότε, όποιος θέλει να πειραματιστεί με την ασφαλτοποίηση του ΜΤΒ του, ας το αφήσει για τις χωματίλες και ας αγοράσει ένα κουρσάκι. Θα πάθει την πλάκα του. Θα το ερωτευθεί. Τελείως άλλη αίσθηση και πώρωση.Όσο για τα παραπάνω εκτρώματα με το τρακτερωτό λάστιχο και το γυριστό τιμόνι, πέρα από το αισθητικό κομμάτι, θα είναι απαράδεκτα και στην οδήγηση. Αν τολμήσεις να πατήσεις χώμα, οι τούμπες θα έρχονται βροχή. Το γυριστό τιμόνι σε περιορίζει στην ευελιξία και αν στην άσφαλτο δεν πολυπειράζει, στο χώμα θα καταντήσεις η χαρά του ορθοπεδικού. Μακριά...
-
Αν τολμήσεις να πατήσεις χώμα, οι τούμπες θα έρχονται βροχή. Το γυριστό τιμόνι σε περιορίζει στην ευελιξία και αν στην άσφαλτο δεν πολυπειράζει, στο χώμα θα καταντήσεις η χαρά του ορθοπεδικού.
Φαίνεσαι να ξέρεις τί λες . Πολυετής ποδηλατική πείρα;
Youtube Video – [02:25..]http://www.flickr.com/photos/28809944@N ... 306503239/
-
Πολυετής μπίρα; Απλή λογική αγαπητέ!
Έχοντας ταυτόχρονα κούρσα και ΜΤΒ, βλέπω πώς επηρεάζει το διαφορετικό πιάσιμο στο τιμόνι κι η όλη στάση του σώματος την ευελιξία. Ή πόσο πιο δύσχρηστα γίνονται τα φρένα στην κούρσα, που θέλουν ιδιαίτερο πιάσιμο και δεν είναι διαδικασία που την κάνεις τόσο εύκολα όσο στο ΜΤΒ.
Τώρα, αν υπάρχει ένα βιντεάκι στο Youtube με κάποιον πολυπρωταθλητή που να δείχνει το ανάποδο, προσωπικά δε μου λέει τίποτα. Με την ίδια ακριβώς λογική, αν κάποιος ψάχνει για drift car, θα έπρεπε να του προτείνω φορτηγό Scania, επειδή ακριβώς υπάρχει βιντεάκι με ένα τέτοιο να πηγαίνει όλο με το πλάι. -
+1 στον dimsabas.-
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Αν τολμήσεις να πατήσεις χώμα, οι τούμπες θα έρχονται βροχή. Το γυριστό τιμόνι σε περιορίζει στην ευελιξία και αν στην άσφαλτο δεν πολυπειράζει, στο χώμα θα καταντήσεις η χαρά του ορθοπεδικού.
Φαίνεσαι να ξέρεις τί λες . Πολυετής ποδηλατική πείρα;
Youtube Video – [02:25..]http://www.flickr.com/photos/28809944@N ... 306503239/
To ποδήλατο του Tomac

Nα φανταστώ ότι όλοι εσείς είστε και κατά των trendy fixed gear?
-
Mην ακούτε τον elteo σε θέματα γούστου.
Έχει Seat Leon
-
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/0 ... _5160.html
-
λοιπόν...
έβαλα τα γυαλάκια μου κι ήμουν ετοιμος για να πάω για ψώνια
ε καπου στη διαδρομη τσέκαρα μια λιμνουλα κι ειπα να τη γυρίσω γύρω γυρω μιας και τα νεα λαστιχάκια ευνοούσαν τα ταξιδάκια σε φυσιολογικό δρομο
βεβαια οι οφφ μπαλανς καταστάσεις δεν άργησαν να ερθουν στην ακρη ρεεεε έχω λαστιχακι φινετσάκι λέμε κοιτάμε αριστερά, κοιτάμε και δεξια και παμε για μόνιμη τελική ταχύτητα
καπου εκεί αποφάσισα να το κοψω προς τη λίμνη και για τι άλλο;; φωτογράφιση ειπαμε, για ψώνια πηγαινα αρχικά... η βόλτα θα τελείωνε καπου εκειιιιιιιι στο βάθος, πού να σας εξηγώ τώρα
εύκολη η αρχη, δεν ειχα παράπονα ακομα άσε που δεν είχα και πολυ χρόνο να ασχοληθώ με το κωλαράκι μου από τη στιγμη που το μάτι έκοβε υπερωρίες.
και κάπου εκει αρχισε το σαφάρι παράλληλα με τη λίμνη και να προσέχεις μην πεταχτει κανείς απο το σπίτι του... ενιότε ειχα και παρεούλα. σε κάποιες φασεις πύκνωνε το θεαμα, σε άλλες χειροτέρευε κι άλλο και σε άλλες το γμσουσε τελείως
επιτέλους ξέφωτο... ώρα για κι άλλες ποζες γενικότερα
απο εκείνο το σημειο κι έπειτα επεσε πολύ ζορι... κι από πού δεν περασε η μαυρούλα, δυστυχώς φώτο απο τις λάσπες δεν έχω... για μεγάλη διάρκεια ηταν τόσο πυκνή η βλάστηση που δεν έπεφτε φως ηλιου μέσα. εκεί αποφάσισα να μην κάνω στάσεις άλλωστε το λενε και τα σήματα που ηταν παντού διάσπαρτα. κλασική περίπτωση που δείχνει οτι ναι μεν μπορούσε να σταθεί σε οποιαδήποτε οφφ μπαλανς κατάσταση η μαυρουλα, αλλά ειχε και όρια... σε κάτι τετοια υπερεμπόδια απλα το πας γύρω γύρω τι είναι εδώ θα μου πειτε... κατηφόρα!! για 1η φορά εβαλα πανω απο 3η ταχύτητα έχετε ακουσει ποτέ τρυποκάρυδο; κανει αναθεματισμένο θόρυβο. μη μου πείτε οτι περιμένατε να τον δείτε κιολας
το επόμενο ξέφωτο κι αυτή τη φορά με ιχνη πολιτισμού. αν κοιτάξετε καλά, το δρομάκι συνεχίζει όπως νωρίτερα αν και πιο ευκολοδιάβατο και καταλήγει καπου εκεί στο βααααααθος. πέρισυ είχα κάνει την τρέλα αυτή, τωρα τα ελαστικά δε με βοήθησαν και πολύ κι οποτε ειπα να τελικιάσω και παλι προς το γυρισμο...
μετά ηρθαν τα ψώνια και τα παράπονα της αΣημούλας... αν καποιος έχει ορεξη να δει πού κανω κατά καιρούς 'προπόνηση'... αυτη τη φορά σε ον μπαλανς καταστάσεις βεβαια
-
τσαμπα κοπος, εγω προσωπικα δεν μπορεσα να δω ουτε μιση φωτο!!
(μονον τα γυαλια ειδα, για τα οποια δεν κοπηπα κι ολας!) -
Πω, πω, μαγεία είναι το ποδήλατο στο δάσος και μάλιστα σε τόσο πυκνό και κατάφυτο! Θα είχε και τη σχετική δροσιά, φαντάζομαι! Εύγε!
Η ζωή...ποδήλατο!