-
τι εγινε, σηκωθηκαν αερηδες και τα παρκαραμε σπιτι?
-
πραγματικά απο τις καλύτερες αγορες εβερ που έχω κανει
ειχα δουλειές προχθες στο κέντρο, τι καλύτερο απο το να το φορτώσεις, να παρκάρεις τη ΦΙΑΤαρα όπου λαχει μακρυά και να μετακινηθείς σαν κύριος
όπως ειχα πει και πέρισυ, χωράει άνετα και ένα 2ο μέσα απο τις καλύτερες διακοπες που είχα κανει τότε
επομενο βήμα ειναι να αγοράσω κι ένα Ντομπλό και να μη χρειάζεται καν να τα σπάω στη μέση (χωρις πλάκα)
-
οχι ρε πστ μου, μα καλα, ποδηλατο απ την ΙΚΕΑ πηρες κι εσυ, να θελει συναρμολογηση??
οσο εχω πνοη, θα το τραγουδαω! εφ' οσον κυκλοφορεις με αυτο αποκλειστικα σε πολη, ΒΑΛΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΛΗΣ! -
Όντως ρε JBT. Βάλε και θα μας θυμηθείς!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
επομενο βήμα ειναι να αγοράσω κι ένα Ντομπλό και να μη χρειάζεται καν να τα σπάω στη μέση (χωρις πλάκα)
Γιατι δεν αγοραζεις μια σχαρα;
http://www.podilatorama.gr/index.php?pa ... &Itemid=71
http://www.podilatorama.gr/index.php?pa ... &Itemid=71
-
ωραία τα λέτε, αλλά δεν προτείνετε και τπτ να δω τι εννοείται ακριβώς
σάξον, το είχα σκεφτεί για σχαρα, αλλά μετά το αφησα... θα δειξει.
το Ντομπλό θα το αγοράσω οπως και να έχει παντως ντιζελάκι και χαιρετίσματα στην εξουσία
-
το Ντομπλό θα το αγοράσω οπως και να έχει παντως ντιζελάκι και χαιρετίσματα στην εξουσία
Καλη επιλογη το Doblo (ιδιαιτερα diesel) αλλα σε εξυπηρετει και αλλου εκτος απο μεταφορα ποδηλατων;
-
π.χ.
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=24630
αλλα δεν υπαρχει λογος για αγχητα... πηγαινε στον ποδηλατα σου και πες του οτι θες να αλλαξεις λαστιχα και θελεις να βαλεις αποκλειστικα δρομου. Ανεφερε και το ποσον στο οποιο εισαι διατεθημενος να κινηθεις και ελα μετα πες μας τις εντυπωσεις σου!
-
@σαξον, δεν είσαι παντρεμένος ε τυχερέ; αλλιώς θα καταλάβαινες
@τμ, το μονο που με 'ανησυχεί' ειναι το γεγονός οτι όλο το βαρος ουσιαστικά βρίσκεται πισω. καμία σχεση δλδ με ολα τα άλλα φυσιολογικά ποδηλατα δε θα υπάρξει πρόβλημα λες; στης γυναίκας (που τα είχα σκάσει κανονικά τοτε ) εχει οντως τετοια λαστιχάκια και οντως πήγαινε αλλιώς στο δρομο. βεβαια έχω να το καβαλήσω εκεινο σχεδόν 2 χρονια, οποτε δε θυμαμαι κ πολλά
επισης θέλω να αλλάξω τον εμπρόσθιο δισκο (πώς λεγεται?!) με ενα πιο μικρό γιατι ουσιαστικά μονο με 6η πηγαινω
-
δε νομιζω οτι θα εχει προβλημα, γιατι δε πιστευω οτι τα kenda kwick που φοραει τωρα (τα φοραγε και το hillmaster του 2001 που εχω και τα αλλαξα μολις φετος), ειναι σχεδιασμενα για ... οπισθοβαρα οχηματα!
νομιζω το μπροστινο, λεγεται ελευθερο, αλλα με καθε επιφυλαξη...
Απ οτι βλεπω, ομως, κι εσυ δεν κανεις κανενα ασε, ολο κοφτες του βαρας -
κορόιδα (suckerzzzzz) μιας και ήρθε η κουβέντα σε σχάρες κτλ.
έχετε γνώμη για αυτό? http://www.seasucker.com/shop/1187/ -
καλοοοοο!
αλλα για καποιον λογο, δεν με πειθει.. -
επισης θέλω να αλλάξω τον εμπρόσθιο δισκο (πώς λεγεται?!) με ενα πιο μικρό γιατι ουσιαστικά μονο με 6η πηγαινω
Explain dat. Τους δίσκους στο πετάλι εννοείς? Μήπως εννοείς μεγαλύτερο για να πας πιο γρήγορα?
-
ε, μα, προφανως, εσυ τι νομιζες, τον δισκο φερνου, που δεν εχει??
-
Μα λέει πρώτον για αλλαγή με πιο μικρό και εσύ μιλάς για ελεύθερο(το οποίο συνήθως έχω την εντύπωση λέμε το πίσω). Τι να καταλάβω ο έρμος!
-
εγραψα οτι το λενε ελευθερο με καθε επιφυλαξη
-
@σαξον, δεν είσαι παντρεμένος ε τυχερέ; αλλιώς θα καταλάβαινεςΠαντρευομαι τον Αυγουστο με την ,εδω και 4-5 χρονια, συμβια...
Το θεμα ειναι οτι οταν ανεφερες 'doblo' σκεφτηκα αμεσως το καταπληκτικο van της Fiat που χρησιμοποιουσαμε στην εταιρια και οχι το 'οικογενειακο' που προφανως σε ενδιαφερει.
-
ποιος άσχετος ειπε να το αλλάξω με μικρότερο;;
με μεγαλύτερο θα ήθελε να πει σίγουρα
απο δω το φέρατε, απο κει το πήγατε, σε μισή ωρα έχω ραντεβού με ποδηλατά για να τα συζητήσουμε
παντως φίλος βαρβάτος (100φεύγα κιλάκια) το καβάλησε κι ενώ στην αρχη του φάνηκε πολυ περίεργο, μετά ξετρελάθηκε με τη γεωμετρία lego που εχει
για μέσα στην πολη ειναι πραγματικά απολαυση
@σαξον

υπάρχει κι άλλο ντομπλό;
-
λεφτα, υπαρχουν!
χωρις πλακα, η διαφορα που θα δεις με τα λαστιχα, θα ειναι τουλαχιστον χαοτικη!! -
ναι για κάτι τετοια υπάρχουν λεφτά
για περισσότερα δεν ειμαστε... πού θα παει, θα γυρίσει ο τροχός
Η ζωή...ποδήλατο!