-
Έχε υπόψη σου οτι αν κάνει πως φεύγει κανά παράθυρο σα κατ μετά έχει τέτοιο...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έχε υπόψη σου οτι αν κάνει πως φεύγει κανά παράθυρο σα κατ μετά έχει τέτοιο...Α να χαθείτε ρε ΄κοντεψα να πνιγώ από τα γέλια!!!
-
δε θα μιλήσω για την τεχνολογία που φοράει το 6άρι, αλλά από design.... αίσχος!!!
highline και καλά με άθλια 16άρα σαν τάσι...
ακόμα και σε μικρολεπτομέρειες, αυτό το σηματάκι TSI στο πορτ-μπαγκάζ πώς το κατέντησαν έτσι?? -
Ναι ρε δε βλεπεται το αμαξι
Παλι θα το αγορασει η μιση ευρωπη που ως γνωστον ειναι τυφλοι/κουτοφραγκοι/ανιδεοι και χωρις ιχνος γουστου -
Ε πώς να το κάνουμε, το VI δεν το λες και απαύγασμα της αυτοκινητιστικής αισθητικής.
-
Συμφωνω , ξερω ατομα που το ειδαν και πηγαν να παραγγειλουν το 5 αλλα οχι οτι δεν βλεπεται...
κατι αουρις και κατι τιντα τοτε ειναι για να τα ριξουμε στην πυρα -
και το 160αρι μπορεις αμα θες να το παρεις με τασι να γουσταρεις
(και μετα να βαλεις μια ζαντα της αρεσκειας σου ) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε πώς να το κάνουμε, το VI δεν το λες και απαύγασμα της αυτοκινητιστικής αισθητικής.Σιγουρα, αλλα δεν το λες και αισχος.
-
Εγώ θέλω το R20T....
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Συμφωνω , ξερω ατομα που το ειδαν και πηγαν να παραγγειλουν το 5 αλλα οχι οτι δεν βλεπεται...
κατι αουρις και κατι τιντα τοτε ειναι για να τα ριξουμε στην πυρα- το τιιντα φυσικα δε μπορει να το χτυπησει κανενας γερμανος, μονο αμα πεσει 3η ατομικη στην ιαπωνια θα σταματησει να πουλαει...
2)αν ξες ατομα που παρηγγειλαν το 5 ενω ειδαν διπλα το 5,5 απο μεσα πραγματικα υπαρχει θεμα μερικης τυφλωσης..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
- το τιιντα φυσικα δε μπορει να το χτυπησει κανενας γερμανος, μονο αμα πεσει 3η ατομικη στην ιαπωνια θα σταματησει να πουλαει...
2)αν ξες ατομα που παρηγγειλαν το 5 ενω ειδαν διπλα το 5,5 απο μεσα πραγματικα υπαρχει θεμα μερικης τυφλωσης..
1)Mαλλον επεσε η 3η που λες μια και εδω http://www.seaa.gr/data/segments/2009-1-seg.pdf εγω βλεπω ενα αστρονομικο 1.42% με 79 αυτοκινητα πανελλαδικα για τον Ιανουαριο του 09
Και ειλικρινα αναρωτιεμαι που ειδες εσυ το τιιντα να πουλαει , ζητημα αν εχω δει 2/3 στο δρομο απο τοτε που κυκλοφορησε
Και λογικο ειναι , παρολο που εχω την νισσαν σε τεραστια εκτιμηση , καταφεραν εν ετη 2005 να βγαλουν ενα αυτοκινητο που αν το εβλεπα σε καμια ταινια του 80 να το οδηγαει ο ψαλτης η ο λεζες δεν θα μου φαινοταν καθολου παραξενο2)Αναλογως μπορω να σου πω το ιδιο για ατομα που παρηγγειλαν το 5.5 ενω ειδαν διπλα διπλα το 5 απ εξω . Γουστα ειναι αυτα
-
μαλιστα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και το 160αρι μπορεις αμα θες να το παρεις με τασι να γουσταρεις
(και μετα να βαλεις μια ζαντα της αρεσκειας σου )Προσωπικά το λέω αίσχος, αλλά εντελώς προσωπική άποψη είναι αυτή.
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
1)Mαλλον επεσε η 3η που λες μια και εδω http://www.seaa.gr/data/segments/2009-1-seg.pdf εγω βλεπω ενα αστρονομικο 1.42% με 79 αυτοκινητα πανελλαδικα για τον Ιανουαριο του 09
Και ειλικρινα αναρωτιεμαι που ειδες εσυ το τιιντα να πουλαει , ζητημα αν εχω δει 2/3 στο δρομο απο τοτε που κυκλοφορησε
Και λογικο ειναι , παρολο που εχω την νισσαν σε τεραστια εκτιμηση , καταφεραν εν ετη 2005 να βγαλουν ενα αυτοκινητο που αν το εβλεπα σε καμια ταινια του 80 να το οδηγαει ο ψαλτης η ο λεζες δεν θα μου φαινοταν καθολου παραξενοΠροσπερνώντας τα ειρωνικά σχόλια (έχουμε και κατόχους εδώ και δεν είναι πολύ ευγενικό να σχολιάζεις έτσι), τα 79 αυτοκίνητα του Ιανουαρίου δεν σημαίνουν τίποτα. Τους προηγούμενους μήνες τα στατιστικά έλεγαν ότι πούλησε περισσότερα από αυτοκίνητα που εδώ στο Forum έχουν μιλιόνια σελίδες με διθυράμβους. Και αν σκεφτείς ότι είναι και +2 ετών από την εμφάνιση του μοντέλου στην Ελλάδα...α, και για τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, το Best Motoring έχει ένα πολύ ενδιαφέρον και ξεβρακωτικό βίντεο.
2-3 βλέπω εγώ καθημερινά μόνο στη γειτονιά μου. Μάλλον προσέχεις γκόμενες στο δρόμο.
-
Θα μιλήσω γενικά.Πριν αποφασίσω να παραγγείλω το νέο Golf διάβασα από την αρχή όλες τις απόψεις από την 1η μέχρι και την τελευταία σελίδα στο forum.
Θα παραθέσω κάποια δικά μου συμπεράσματα μέσα από την έρευνα που έκανα σε πολλές αντιπροσωπείες (Volvo, Mitsubishi, Toyota, BMW, Honda, Opel) πριν καταλήξω στο Golf....Η εξωτερική εμφάνιση, όπως και η εσωτερική του νέου Golf είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό.Αντικειμενικά όμως να προσπαθήσει κάποιος να το δει δεν μπορεί να πει ότι περνάει απαρατήρητο ή ότι είναι άσχημο.Όταν κάνεις κριτική τότε σημαίνει ότι το συγκρίνεις με κάτι άλλο.Στην περίπτωσή μας ποιο είναι το άλλο;
Αν κάποιος βάλει και κάνει την σύγκριση μοντέλων στο autobild τον πιο πλούσιων - σε εξοπλισμό - μοντέλων από τις 5-6 αξιόπιστες εταιρείες που υπάρχουνε τότε θα διαπιστώσει ότι το μόνο μειονέκτημα του νέου Golf είναι ή λίγο τσιμπιμένη τιμή του (>1500-2500€ η διαφορά).Η τεχνολογία όμως του κινητήρα δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο.Είναι το 'διαμάντι' της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας αυτή την στιγμή.Η BMW βάζει τους ίδιους κινητήρες στη νέα σειρά 1 στα 1.4 κυβικά μέσα στο 2009.Είναι τυχαίο;Η FORD κάνει το ίδιο για το νέο Focus στις αρχές του 2010.Η AUDI καταργεί τον FSI στα 1.6 με τα 102 άλογα και λανσάρει στις αρχές του 2010 το νεό Α3 στα 1.2 κυβικά με TSI 102 άλογα.Οι κορυφαίες λοιπόν αυτοκινητοβιομηχανίες ακολουθούν τον όμιλο VW.Αν ταυτόχρονα κάναμε ανάλυση και του νέου κιβωτίου DSG δεν θα τελειώναμε ποτέ.Ενδεικτικά να αναφέρω ότι το έχει ήδη λανσάρει η Mitsubishi στο Εvolution, η Volvo στα υψυλού κυβισμού,η BMW στη νέα σειρά 1 μέσα στο 2009, η Ford στο νέο Focus το 2010, η Toyota μέσα στο 2010 στο νεό Avensis και έπεται συνέχεια.Αν κάποιος βάλει κάτω τους εξής παράγοντες: 1)κατανάλωση, 2)επιδόσεις, 3)ευρυχωρία χώρων-εξωτερικές διαστάσεις, 4)αξία μεταπώλησης, 5)αξιοπιστία εταιρείας, 6)τελευταίας γενιάς κινητήρα-κιβωτίων πιστεύω ότι μπορεί κάλλιστα να ελαχιστοποιήσει τις επιλογές του και να διευκολύνει την απόφασή του. -
Μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος ο οποίος το έχει αγοράσει το νέο Golf πόσο κατανάλωση έχει περίπου;
Αν μας το πει κιόλας μόνο καθαρά χλμ στην εθνική και μόνο καθαρά στην πόλη ακόμη καλύτερα.......... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Προσπερνώντας τα ειρωνικά σχόλια (έχουμε και κατόχους εδώ και δεν είναι πολύ ευγενικό να σχολιάζεις έτσι), τα 79 αυτοκίνητα του Ιανουαρίου δεν σημαίνουν τίποτα. Τους προηγούμενους μήνες τα στατιστικά έλεγαν ότι πούλησε περισσότερα από αυτοκίνητα που εδώ στο Forum έχουν μιλιόνια σελίδες με διθυράμβους. Και αν σκεφτείς ότι είναι και +2 ετών από την εμφάνιση του μοντέλου στην Ελλάδα...α, και για τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, το Best Motoring έχει ένα πολύ ενδιαφέρον και ξεβρακωτικό βίντεο.
2-3 βλέπω εγώ καθημερινά μόνο στη γειτονιά μου. Μάλλον προσέχεις γκόμενες στο δρόμο.
Δεν ειρωνευτηκα κανενα , απλα η αποψη μου ειναι οτι η νισαν ατυχησε με το σχεδιασμο του τιιντα (και με το ονομα του , αλλου παπα ευαγγελιο) και δεν θα απολογηθω για αυτη μου την αποψη , ουτε ειναι θεμα ευγενιας να πεις την αποψη σου εξω απο τα δοντια.
Οσο για το αν ειναι καλο σαν αυτοκινητο , δεν εχω καμμια αντιρρηση , πιθανον να ειναι , αλλωστε το εγραψα οτι μου αρεσει πολυ η νισαν σαν εταιρεια και η αποψη μου ειναι οτι κατασκευαζει πολυ καλα αυτοκινητα , αλλα ως εκει. Οπως ακριβως μου αρεσε το αλμερα , απο την ακριβως αντιθετη γελαω καθε φορα που βλεπω το τιιντα. I can't help it , το αυτοκινητο απλα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ
Και οσο για το τελευταιο προφανως και προτιμω να προσεχω γυναικες (τι εστι γκομενες ?) στο δρομο , παρα το οποιο ατυχες σχεδιαστικα τιιντα . Θα ανησυχουσα παρα πολυ αν συνεβαινε το αντιθετο.
Οπως και να εχει ειμαι οφ τοπικ και ζηταω συγγνωμη που μπηκα στο κοπο να σου απαντησω -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Οπως και να εχει ειμαι οφ τοπικ και ζηταω συγγνωμη που μπηκα στο κοπο να σου απαντησω
Aπό τον εαυτό σου ζητάς συγνώμη ή από τον funkyrevererd?
-
Απο τους συνφορουμιτες , που συνεχισα το οφτοπικ του φανκιπαστορα
-
Nτάξει δεν πειράζει μωρέ κουβέντα να γίνεται...
VW Golf VΙ