-
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Ε, έχω τα copyrights σε αυτό το emoticon!
-
...αμα χρειαζοτανε ξυλο μονο ενας, τοτε Kid θα ζουσαμε στον παραδεισο
-
Η προηγούμενη σελίδα 'βάρυνε' πολύ. Το βάζω εδώ.
Λοιπόν, πάμε, με τη σειρά που τα είδα εγώ
Παραλείπονται οι φωτό που έχουν ίδιες ή σχεδόν ίδιες οι προηγούμενοι. Οι φωτογραφίες μου είναι όλες σε κατεβασμένη ποιότητα, 640x480 και περίπου 50k η καθεμία, όποιον ενοχλούν ας μου πει να αφήσω μόνο τα links.
Swift Gti. Αρκετά κακό, ωραίο και μέσα, γεροφτιαγμένο. Μου άρεσε πολυ
Mercedes R-Klasse. Όχι του γούστου μου, αλλά ήταν η μόνη που μου τράβηξε το μάτι
Ford SRV
Ford Focus WTCC
Renault Megane Trophy. Τα λόγια είναι περιττά.-
Η Renault F1. Τα κορίτσια τιμούν το 'Team Spirit' που γράφει πάνω το μονοθέσιο
Το Clio S1600 του Ευσταθίου
Απογοήτευση. Το νέο Clio III. ΠΟΛΥ πιο άσχημο από τις φωτό, και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ από ότι ακούγεται
Golf R32 Κακό σαν το διάολο, αλλά ΑΔΙΑΦΟΡΑ ακριβό για Ελλάδα (42400 το DSG)
Ο νέος αρχηγός είναι εδώ. Χώροι και ποιότητα εσωτερικού υπεράνω κριτικής. Ασχημούλι, αλλά θα σκίσει.
Toyota F1
BMW M3 GTR. Τι να λέμε τώρα...
Απογοήτευση Νο2. Καταπληκτικό αυτοκίνητο σίγουρα, αλλά εγώ (1,78, 70 κιλά) με δυσκολία χώρεσα στο μπάκετ... Κυρίες και κύριοι, Audi RS4
Seat Leon WTCC. Έχει και κατηγορία 'βανάκια' τώρα???
Το ασχημότερο αυτοκίνητο της έκθεσης, ΜΑΚΡΑΝ! Seat Toledo, μαύρη ειν' η νύχτα στα βουνά...
Fabia WRC και... ο εγκάθετος!
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ αυτοκίνητο + το ομορφότερο κορίτσι της έκθεσης. Αν ήμουν πρόεδρος... Citroen C6.
Australia Uber Alles: chevrolet Aveo. Ο Χριστός κι η Παναγία...
Citroen C2 S1600
Chevy WTCC
Mitsu Colt CC
MitsuX REVOLUTIONS
Το ΕΞΩΓΗΙΝΟ ταμπλό του νέου Civic
Viper 111RT
Ferrari F430 Spider και 612 Scaglietti
Από τα αγαπημένα μου 'οπίσθια': Chevy Corvette
New Mazda Miata. Αυτοκίνητο που το φοράς. Πανέμορφο μέσα-έξω, εντυπωσιακό το ηχοσύστημα της BOSE, παραφωνία οι σιδερένιες ζάντες της βασικής έκδοσης.
Grande Punto. Θα πέσει 'ξύλο' με το νέο Γιάρις στην κατηγορία. Εντυπωσιακοί χώροι μπρος πίσω, φρέσκο design, το βλέπεις και χαμογελάς.
Daihatsu Copen. Το έχω ξαναπει, αν δεν λεγόταν Daihatsu, θα μπορούσε να είναι το 'smart-killer'. Στην Ελλάδα θα έρθει με τον 1,3 vvt. Κουκλί, ξεχωριστό, στενόχωρο μέσα, τράβηξε ΠΟΛΛΑ βλέμματα πάνω του.
Morgan 4/4
Seven!
Maserati Quattroporte, ο μεγάλος μου έρωτας. Ποια CLS?
ένα Audi και ένα VW δίπλα δίπλα. Ωραία ήταν!
Australia uber alles No2: 'φτιαγμένα' (ή μήπως χαλασμένα?) Astra και Golf
Loeb's Xsara WRC. RESPECT!
Peugeot 407 Coupe. Βροντερή παρουσία.
Gro's 307 WRC. RESPECT^2!
ΥΓ1: ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΑ φωτό της 159 και της Brera, έχει πήξει το φόρουμ από δαύτες! Η Brera, είναι ακριβώς όπως στις φωτό. Η 159 όμως... τι να πει κανείς. Οι Ιταλοί ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Το αυτοκίνητο είναι ΜΕΓΑΛΟ, ΦΑΡΔΥ, ΧΑΜΗΛΟ και από μπροστά πολύ επιθετικό. Μπαίνεις μέσα και ΔΕΝ το φοράς. ΣΕ ΦΟΡΑΕΙ ΑΥΤΟ! Το ταμπλό είναι βαλμένο γύρω γύρω από τον οδηγό, όλα τα όργανα κοιτάνε απευθείας στο πρόσωπό σου, η ποιότητα ΦΑΙΝΕΤΑΙ με γυμνό μάτι, χωρίς να χρειαστεί να ακουμπήσεις τίποτα.
ΦΑΟΥΛ: είναι στενόχωρη πίσω. Απαράδεκτο για όχημα σχεδόν 5 μέτρων. Παραφωνία επίσης τα χειριστήρια πίσω από το τιμόνι με την 'τετράγωνη' λογική, δε μου άρεσαν καθόλου.
ΥΓ2: Θυμήθηκα τα λόγια του GeorgeTabs για το Croma. Σχετικά αδιάφορο αισθητικά (δεν θα το έλεγα άσχημο), αλλά μέσα είναι το κάτι άλλο. ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ χώροι, πελώριο πορτμπαγκάζ, δέρματα, ξύλα, ενσωματωμένα κουρτινάκια στις πόρτες ( ), προεδρικό τελείως λέμε. Θα πάει άπατο φυσικά
ΥΓ3: ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση μου έκανε το Passat. Μεγάλο, καλοφτιαγμένο, το τέλειο οικογενειακό, πάει και τελείωσε. Στο πορτμπαγκάζ χωράνε ΑΝΕΤΑ 2 πτώματα ή καμιά.... 10αριά βαλίτσες Με τον 2,0TFSi των 200 ίππων στα 33 χιλιάρικα ( ), ποια Audi και ποια Alfa και ποια BMW?
Krus.
-
λοιπον εγω εκει τον αντρα μου ΔΕΝ τον παω, θα με χωρισει πριν βγουμε καν απο την εκθεση!!
Επισης κυριε Πετρο μας τι κουστουμιες ειναι αυτες?? τετοιες επισημοτητες?
-
Δε βάζετε τη λέξη 'SPOILER' στο thread καλύτερα;; Εγώ ήθελα να πάω και με τόσες φωτογραφίες που είδα μου έφυγε η όρεξη
-
Το Toledo πάει κατευθείαν στα 'Design Disasters'. Το πίσω μέρος του μου θυμίζει το μισομασημένο πρωινό σκύλου που πάσχει από δυσπεψία... Είναι χειρότερο κι απ'του Vel Satis!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΦΑΟΥΛ: είναι στενόχωρη πίσω. Απαράδεκτο για όχημα σχεδόν 5 μέτρων.Krus απέχει αρκετά από τα 5μ. Για την ακρίβεια 34εκ.
Σχεδόν 5μ. άντε να πεις το Α6 (4,91). -
Τελικά τι είναι κλειδωμένο και τι ξεκλειδωτο?
-
Ωραιες φωτογραφιες αλλα τα αυτοκινητα που ειναι;; Βρε ειστε σιγουροι οτι πηγατε στην εκθεση αυτοκινητου; Σαν max day festival αλλα στο πιο ποιοτικο μοιαζει αυτο..
-
Εχω κ εγω αναλογες φωτο τις οποιες θα τις ανεβασω αυριο
Ωραιο το σαλονι αυτοκινητου,αλλα πολυς κοσμος σημερα ρε γμτ.....
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
για το RS4, μιας και σχολιαστηκε, να πω και γω πως απογοητευτικα..
οχι, δεν αμφιβαλλω πως σαρωνει τα παντα και σου κοβει την ανασα.
ειναι ομως απαραδεκτα στενο!! τα bucket στενα και σκληρα και αβολα,
και γενικα δεν εχει χωρους.
χιλιες φορες περισσοτερο μου αρεσε το σαλονι της ///M5 και του Audi A8 w12..Απογοητεύτηκες?
Μήπως ήθελες και καρότσα από πίσω, να σέρνει τα ψωνια`του σουπερ μαρκετ ?
Αν θες χώρους, βλέπε Q7`
-
rs6, a8w12, m5, αυτα ειναι
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
rs6, a8w12, m5, αυτα ειναιτριάρια
-
..και phaeton (το μεγαλο)
-
Γύρισα λοιπόν κι εγώ από την έκθεση, θα παραθέσω και ΦΩΤΟ...
Πολύ καλά περίπτερα: VW, AUDI, BMW.
To **RSQ **έδινε ρέστα...
Όλα τα άλλα, φαινόνταν αδιάφορα! -
Ο χρήστης technik έγραψε:
To **RSQ **Ýäéíå ñÝóôá...
I,robot
-
Άψογες οι φωτογραφίες σας παιδιά!
Mπήκε κανείς στο καινούριο Σιβίκ; Έχει κανείς καμιά φωτό; Ειναι τόσο καλό το εσωτερικό όσο φαίνεται στα spyshots?
-
-
Πείτε μας ρε παιδιά και ποιοι ειναι στις φωτό, να σας μαθαίνουμε σιγα-σιγά!
Στο Σιβίκ ποιός ειναι; Και στην άλλη φωτό του Πετράν με το μοντέλο ποιοι ειναι;
Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ]