-
like it?
-
Ο χρήστης GeorgeMan έγραψε:
like it?no
-
Ο χρήστης GeorgeMan έγραψε:
like it?no. Πολύ 'δεύτερη' για τα γούστα μου
-
Ούτε και μένα!
-
Τώρα που με απογοητεύσατε κι οι δύο, δεν θα βάλω καμία άλλη, αν και το είχα σκοπο! (και μάλιστα σε μεγάλη ανάλυση, όπως αυτή)
:evil: :evil: :evil: :evil:
Άντε πια! -
Μία από πίσω...
-
Μια και τα σχόλια περί 'μωρών', η άποψή μου: Το ωραιότερο κορίτσι ήταν σήμερα στο 407 coupe, και το πιο 'κακό' στο ibiza WTCC...
-
Εγώ χθές που πήγα δεν είχε κορίτσι εκει!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μια και τα σχόλια περί 'μωρών', η άποψή μου: Το ωραιότερο κορίτσι ήταν σήμερα στο 407 coupe, και το πιο 'κακό' στο ibiza WTCC...Θα επιμείνω Τάκη: η κοπέλα στην Citroen C6 ήταν όλα τα λεφτά
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μια και τα σχόλια περί 'μωρών', η άποψή μου: Το ωραιότερο κορίτσι ήταν σήμερα στο 407 coupe, και το πιο 'κακό' στο ibiza WTCC...
Θα επιμείνω Τάκη: η κοπέλα στην Citroen C6 ήταν όλα τα λεφτά
Η ξανθιά ή η μελαχρινή?
-
Ναι, όντως, αλλά ήταν πολύ 'κυριλέ' το C6... Δεν έλεγε για φωτογραφία εκεί...
-
Έχω φωτογραφίες, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο μου βγήκαν θαμπές-κουνημένες...
Βέβαια, κάποια στιγμή με ξύπνησε ο γιός μου: Πατέρα πάμε να δούμε και τίποτ' άλλο, ωραίο το 407 coupe,
αλλά είμαστε εδώ 20 λεπτά! -
Ξανθιά και μελαχρινή (άλλοτε και οι δύο, άλλοτε μια μια).
-
Έχω φωτογραφίες, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο μου βγήκαν θαμπές-κουνημένες...
Βέβαια, κάποια στιγμή με ξύπνησε ο γιός μου: Πατέρα πάμε να δούμε και τίποτ' άλλο, ωραίο το 407 coupe,
αλλά είμαστε εδώ 20 λεπτά! :lol:Κι εμένα, αν πρόσεξες, δεν βγήκαν και πολύ καλές...
ΚΑΤΑΡΑ τους έχουν κάνει... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Η ξανθιά ή η μελαχρινή?
Η μελαχρινή φυσικά!
-
Την είδα Σπύρο, πολύ καλή, αλλά το 407, έστω και χωρίς Pininfarina, ήταν κορυφαίο...
-
και το αμαξι ωραιο!
-
Η ξανθιά ή η μελαχρινή?
Η μελαχρινή φυσικά!
Σωστός!
-
elsa...
-
Λες;?;
Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ]