-
το αβενσις με τις οθονες για τα DVD δεν το ειδες????
ου ου ιεροσυλε -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ου ου ιεροσυλεΤο ειδα βρε....αλλα ηταν στα πισω καθισματα
Εκεινο το ΚΙΤ κινητου που ειχαν τοποθετημενο τη μαλακια ηταν αυτη????
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Καταρχήν λεω,... Πέμπτη σήμερα ανοιχτά μαγαζιά δεν θα έχει πολύ κόσμο....αμ δε... λαϊκό προσκύνημα γινόταν.Ωχ, φαντασου εγω που εχω πει το ίδιο για Παρασκευη τι έχω να παθω σημερα!!!
-
BMW…χιχιχιχιχιχιχι.... ειχε μια 316 στην έκθεση και ολη η γενια των 50+ ήταν γυρο-γυρο και το κοίταγαν....μετά θα πήραν χαρτί και μολύβι να δουν σε πόσα χρόνια θα πάρουν το εφάπαξ μπας και αξιωθουν να ‘ανεβουν’ κοινωνικα αγοράζοντας το.
Έγραψες!!!
Πράγματι, αυτό γινόταν -
Πόσο πάει το εισιτήριο παίδες;
-
9 ΕΥΡΩ Μανο...
-
Ευχαριστώ. Μάλλον θα συνδυαστεί η έκθεση με κάποια έξοδο αύριο-μεθαύριο. Ελπίζω να επιτρέπονται οι ψηφιακές φωτ. μηχανές.
-
Μανο, τραβας φωτο ανετα....
-
Είδα, φεύγοντας απο την έκθεση, τυπά με Χ5 να το 'πατάει' χωρίς έλεος στην πίστα (διάδρομο) - παράλληλα με άλλον με μηχανή. Ήταν ανοιχτή η πίστα για τέτοια ?
Επίσης - πολύ μελαγχολικό το θέαμα των διαλυμένων prop αεροπλάνων και ελικοπτέρου στο parking. Για τα Boeing, η υπόθεση βρωμάει κακο-διαχείρηση.
-
.
manosk, μην ξεχάσεις ότι οι τιμές για σάντουιτς κλπ μέσα στο χώρο της έκθεσης είναι απλησίαστες. Πήγαινε φαγωμένος και πάρε και κανένα νεράκι/καφέ από το σπίτι ή απο έξω...
.
-
Είπαμε, σε συνδυασμό με έξοδο. Ή πριν ή μετά θα φάω του σκασμού.
Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες. Βρήκα και το link της έκθεσης, άρα όλα εντάξει. -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Καταρχήν λεω,... Πέμπτη σήμερα ανοιχτά μαγαζιά δεν θα έχει πολύ κόσμο....αμ δε... λαϊκό προσκύνημα γινόταν.Ξέχασες όμως οτι είχε απεργία η ΑΔΕΔΥ, οπότε η μισή Ελλάδα είχε day off...
-
Εχτες πήγα και εγώ.
159: Ότι και να γράψει κανείς γι’αυτό το αμάξι είναι λίγο! Τι να πρωτογράψει κανείς για την ομορφιά της και την αρμονικότητα των γραμμών της! Το αμάξι αυτό είναι ένα ποίημα! Η μούρη φανταστική με τον θυρεό να είναι μεγάλος και να φτάνει μέχρι κάτω στην ποδιά. Το πίσω μέρος φανταστικό, Το εσωτερικό είναι το κάτι άλλο! Η κονσόλα είναι υπέροχη με κατεύθυνση προς τον οδηγό. Τρομερή ποιότητα κατασκευής. Όταν κάθισα εγώ κλείσαμε τις πόρτες και δεν άκουγες μέσα το παραμικρό! Δεν έχει τους χώρους του Skoda Superb. Στην 159 χωράω πολύ άνετα σε αντίθεση με την 156 που δεν χώραγα με τίποτα. Με μεγάλη διαφορά το καλύτερο αμάξι της κατηγορίας.
Brera: Η μεγάλη απογοήτευση για μένα. Όταν ξεκίνησα να δω την έκθεση, πήγα με τον σκοπό ότι εάν μου αρέσει να την αλλάξω με την GT μου. Αλλά... Τίποτα. Δεν μου άρεσε. Δεν μου έκανε το κλικ που μου έκανε η GT. Στην μάσκα δεν μου άρεσε που ο θυρεός είναι μικρός. Σαν της sud είναι που λέει ο λόγος! Οι εξωτερικοί καθρέπτες μου φάνηκαν παράταιροι και χοντροκομμένοι. Το πίσω μέρος δεν μου άρεσε καθόλου! Απότομο κόψιμο. Δεν έχει την αρχοντιά που έχει η GT! Η GT είναι μακρά πιο όμορφη!!
Προς Θεού όμως δεν είπα ότι είναι άσχημο αμάξι! Κάθε άλλο! Απλώς για μένα δεν είναι αυτό που περίμενα. Το εσωτερικό της είναι ακριβώς το ίδιο με την 159. όλα τα λεφτά το Skyview.Punto: O ηγέτης της κατηγορίας! Υπέροχο σχέδιο, απίστευτους χώρους στο εσωτερικό! Να φανταστεί κανείς ότι δεν χρειάστηκε να βάλω πίσω τέρμα το κάθισμα για να χωρέσω!!!!!!!!! Τα φώτα μπροστά είναι Maserati Coupe, οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι Brera και τα φώτα πίσω φέρνουν λίγο από Focus I.
Η Fiat με αυτό το αμάξι δεν θα προλαβαίνει τις παραγγελίες!Croma: Οι χώροι του είναι πραγματικά τεράστιοι!! Στην θέση του οδηγού εάν κάτσω εγώ, χωράει άλλος ένας σαν κι εμένα από πίσω πολύ άνετα!!
Η ποιότητα κατασκευής δείχνει να είναι πάρα πολύ προσεγμένη!
Σαν εμφάνιση δεν είναι κάτι το τολμηρό ή ιδιαίτερο.Clio: Ο μεγάλος χαμένος! Δεν χωράω μέσα, χωρίς γούστο το εσωτερικό, εξωτερική σχεδίαση για κλάματα. Ποιότητα Megane. ΑΚΡΙΒΟ!!! Πάει άπατο!
Civic: Τίποτα το ιδιαίτερο, όλα τα λεφτά το ταμπλό.
C1,Aygo: Το ίδιο αμάξι με άλλη μάσκα. ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!! Η ποιότητα κατασκευής απαράδεκτη. Φυσικά δεν νομίζω κανείς ότι θα πίστευε ότι θα χώραγα μέσα εκεί!
BMW3: Σχεδιαστικά = Αηδιαστικά, Ποιότητα πολύ καλή, φινίρισμα κορυφή, δεν χωράω άνετα, μου άρεσε το τιμόνι σαν σχήμα, μέγεθος, περίπου τους ίδιους χώρους με την 159.
1007: Αμάξι ανέκδοτο.
Volvo C70: To καλύτερο CC που υπάρχει!!!! Φανταστικό σχέδιο, Σουηδική ποιότητα, όχι μεγάλους χώρους.
Αυτά για την ώρα...
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
ου ου ιεροσυλεΤο ειδα βρε....αλλα ηταν στα πισω καθισματα
Εκεινο το ΚΙΤ κινητου που ειχαν τοποθετημενο τη μαλακια ηταν αυτη????
μπλε δοντακι πρεπει να ηταν........
-
Και κάποια αλλά σχόλια που θυμήθηκα...roll:
Q7...μάλιστα.... κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα ποια θα κατασκευάσει το μεγαλύτερο αμάξι.
Δεν δικαιολογείται αλλιώς..... τι ferry boat ήταν αυτό ρε παιδί μου.
Μέχρι και η saab έφτιαξε καράβι, με κινητήρα 5,2 litra.Ηammer ...τελικα υπαρχουν πολλοι ‘μαχητες’ στην Ελλαδα.
Jetta…αυτη η VW μερικές φορές με απογοητεύει οικτρά.
Υποτίθεται οτι είναι φθηνό αυτοκίνητο....με 19000€ και μισό golf και μισό passat με κόψιμο καμία 20 πόντους για να μας βγει στο μετρο.
Τραβεστί αυτοκίνητο.Επίσης θα ήθελα κάποιος να κάνει μια παρατήρηση στον μηχανικό της alfa ,που πήρα ο φουκαράς το τρυπάνι των 10 χιλιοστών και τράβηξε 3-4 τρύπες στην μάσκα της 159, προκείμενου να βάλει πιτσιλιστηρια στα μπροστινά φώτα, και μετά αφού είδε οτι οι τρύπες ήταν μεγαλύτερες απο οτι έπρεπε τις γεμισε με μαύρη σιλικόνη....το αποτέλεσμα το φαντάζεστε.
Seat....ολη η γκαμα της ηταν μια δυσαρεστη εκπληξη για μενα.
Το καθε μοντελο της ειναι χειροτερο απο το προηγουμενο.Σχετικα με την διοργανωση...μακραν η καλυτερη εκθεση που εχει γινει ποτε στην Ελλαδα.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
...Brera: Η μεγάλη απογοήτευση για μένα. Όταν ξεκίνησα να δω την έκθεση, πήγα με τον σκοπό ότι εάν μου αρέσει να την αλλάξω με την GT μου. Αλλά... Τίποτα. Δεν μου άρεσε. Δεν μου έκανε το κλικ....συμφωνω
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.manosk, μην ξεχάσεις ότι οι τιμές για σάντουιτς κλπ μέσα στο χώρο της έκθεσης είναι απλησίαστες. Πήγαινε φαγωμένος και πάρε και κανένα νεράκι/καφέ από το σπίτι ή απο έξω...
.
Νεράκι δίνουν στο περίπτερο 4 στο σταντ που έχει κάτι SMART.
Εχει και ωραία ετικέτα -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Στην 159 χωράω πολύ άνετα σε αντίθεση με την 156 που δεν χώραγα με τίποτα. Με μεγάλη διαφορά το καλύτερο αμάξι της κατηγορίας.Μήπως δεν μπήκες στην 159 αλλά σε κάποια άλλη
Πλάκα κάνω βεβαίως αλλά μου φάνηκε παράξενο που χωράς. Εγώ κάτι πολύ λιγότερο απο 2μ και με τα χίλια ζόρια να χωρέσω όχι να οδηγήσω κιόλας.
Στο Punto απο την άλλη μια χαρά όπως είπες και εσύ. -
Προσεξατε τα Lada στην εκθεση?
Αμε, ειχαν ολοκληρο στολο εκει μεσα ... ΟΛΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ!
Πρεμιουμ και τα Λαντα!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Στην 159 χωράω πολύ άνετα σε αντίθεση με την 156 που δεν χώραγα με τίποτα. Με μεγάλη διαφορά το καλύτερο αμάξι της κατηγορίας.
Μήπως δεν μπήκες στην 159 αλλά σε κάποια άλλη
Πλάκα κάνω βεβαίως αλλά μου φάνηκε παράξενο που χωράς. Εγώ κάτι πολύ λιγότερο απο 2μ και με τα χίλια ζόρια να χωρέσω όχι να οδηγήσω κιόλας.
Στο Punto απο την άλλη μια χαρά όπως είπες και εσύ.Εγώ είμαι 2.06 και πάνω από 120 κιλά και χώρεσα μία χαρά. Προφανώς στην έκθεση θα μπήκες στην μπορντό που έχει ηλεκτρικά καθίσματα και δεν θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις όλες τις λειτουργίες του καθίσματος γιατί η μπαταρία είναι κλειστή.
Στην ασημένια που μπήκα εγώ ήταν όλα χειροκίνητα και έτσι βρήκα όλες τις ρυθμίσεις.
Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ]