-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Μετά την χθεσινή μου επίσκεψη, έχω να πω και εγώ:
1). Εντυπωσιακό το νέο Punto από σχεδίαση και ποιότητα
2). Απλά συμπαθές το νέο Clio
3). Πολύ καλό το νέο CivicΑυτά από τα αυτοκίνητα. Όσο για τα υπόλοιπα (το πιάσατε το υπονοούμενο):
1). Η κοπέλα στο C6 θα μπορούσε να αποτελεί την ιδανική γυναίκα μας (με όλη τη σημασία της λέξης, **δλδ: Θηλυκό+Προσωπικότητα+Στυλ)**2). Η ξανθούλα της Renault (αυτή με το σορτς ντε που νόμιζε ότι βρισκόταν στη μπάρα του Baby O) θα μπορούσε να αποτελεί την μόνιμη φαντασίωσή μας για τις κρύες νύχτες του επερχόμενου χειμώνα
3). Οποιαδήποτε ομοιότητα και παραλληλισμός με υπαρκτά (δικά μας) πρόσωπα είναι ά-τοπος, α-νεπίτρεπτος και όλα τα εις α-.Αυτά!
Παστίτσιο φτιάχνει? Ε αν δεν φτιάχνει δεν την θέλω... αν και αυτά που αναφέρεις σαν Θηλυκό+Προσωπικότητα+Στυλ θα μπορούσαν να μεταφραστούν σε Γκόμενα+Ψώνιο+Γλάστρα
-
Για μενα τα πιο σημαντικα στοιχεια της εκθεσης ειναι τα εξης¨
Audi RS4 (απλα απιστευτο,αν διαλεγα καποιο απ'ολα....)
Μitsubishi Concept (ωραιο σχεδιακι,αν και λυπαμαι που θα ξεχασουμε την ασχημια των EVO)
Ford Iosis (συγγενεια με τον ιαγουαριο???)
BMW M6 (κτηνος,απλα)
Αlfa Romeo Brera (πολυ ομορφο αυτοκινητο,'αυτη τη ζαντα γιατι την εβαλαν?')Αυτα...
-
Παιδια για να παω στην εκθεση επειδη αλλη μια φορα εχω παει και δε θυμαμαι καλα απο Πειραια παω Ποσειδωνος-Αλιμου-Βουλιαγμενης και σε αυτην που ακριβως βγαινω; Ειναι στο ιδιο σημειο με περυσι; για βοηθηστε λιγο γιατι δε θυμαμαι καλα..
-
H έξοδος από την έκθεση, είναι δράμα...
Ούτε 1 πινακίδα ;;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Παιδια για να παω στην εκθεση επειδη αλλη μια φορα εχω παει και δε θυμαμαι καλα απο Πειραια παω Ποσειδωνος-Αλιμου-Βουλιαγμενης και σε αυτην που ακριβως βγαινω; Ειναι στο ιδιο σημειο με περυσι; για βοηθηστε λιγο γιατι δε θυμαμαι καλα..Μετά τον υδατόπυργο, στο ύψος του Βασιλόπουλου κάνεις δεξιά. Ουσιαστικά υπάρχουν τρείς τρόποι για να μπείς, και στα τρία σημεία έχει ταμπέλες οπότε δεν μπορείς να το χάσεις.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Μετά τον υδατόπυργο, στο ύψος του Βασιλόπουλου κάνεις δεξιά. Ουσιαστικά υπάρχουν τρείς τρόποι για να μπείς, και στα τρία σημεία έχει ταμπέλες οπότε δεν μπορείς να το χάσεις.Υδοατόπυργος ειναι η κόκκινη δεξαμενη Πάνο?? Καλό! Πρωτη φορα το ακουω!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
H έξοδος από την έκθεση, είναι δράμα...Ούτε 1 πινακίδα ;;
Τι, βρέθηκες και εσύ να κόβεις βόλτες στον αεροδιάδρομο;
Εγώ την τελευταία φορά που πήγα εκεί εφάρμοσα την στοιχειώδη αίσθηση του προσανατολισμού με το δόγμα της κάμπιας: 'ακολουθούμε τον μπροστινό' -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
H έξοδος από την έκθεση, είναι δράμα...
Ούτε 1 πινακίδα ;;
Τι, βρέθηκες και εσύ να κόβεις βόλτες στον αεροδιάδρομο;
Εγώ την τελευταία φορά που πήγα εκεί εφάρμοσα την στοιχειώδη αίσθηση του προσανατολισμού με το δόγμα της κάμπιας: 'ακολουθούμε τον μπροστινό'Aυτό έκανα κι εγώ, αλλά στο τέλος η κάμπια διασπάστηκε σε κομματάκια.
-
Παιδια αυτος ο αεροδριαδρομος ειναι ανοικτος αλλες μερες εκτος της εκθεσης;;
-
Ερώτηση: αν πάμε με τον ηλεκτρικό έχει σύνδεση κάπως με την έκθεση ή πρέπει να παίξει ταξάκι?
-
Ο αεροδιαδρομος ειναι στον αερα,ο διαδρομος προσγειωσης- απογειωσης ειναι αυτος που λετε .
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μετά τον υδατόπυργο, στο ύψος του Βασιλόπουλου κάνεις δεξιά. Ουσιαστικά υπάρχουν τρείς τρόποι για να μπείς, και στα τρία σημεία έχει ταμπέλες οπότε δεν μπορείς να το χάσεις.
Υδοατόπυργος ειναι η κόκκινη δεξαμενη Πάνο?? Καλό! Πρωτη φορα το ακουω!
Ναι ναι, αυτό το ασπροκόκκινο καρώ πράγμα μέσα στην πρώην αμερικάνικη βάση!
Χαρακτηριστικό σημείο για πλοήγηση στη Βουλιαγμένης, φαίνεται απο παντού...
-
Απο την είσοδο του γκολφ μπορούμε να μπούμε;;
-
Οχι μονο απο την εισοδο της Βουλιαγμενης....
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Μετά την χθεσινή μου επίσκεψη, έχω να πω και εγώ:
1). Εντυπωσιακό το νέο Punto από σχεδίαση και ποιότητα
2). Απλά συμπαθές το νέο Clio
3). Πολύ καλό το νέο CivicΑυτά από τα αυτοκίνητα. Όσο για τα υπόλοιπα (το πιάσατε το υπονοούμενο):
1). Η κοπέλα στο C6 θα μπορούσε να αποτελεί την ιδανική γυναίκα μας (με όλη τη σημασία της λέξης, **δλδ: Θηλυκό+Προσωπικότητα+Στυλ)**2). Η ξανθούλα της Renault (αυτή με το σορτς ντε που νόμιζε ότι βρισκόταν στη μπάρα του Baby O) θα μπορούσε να αποτελεί την μόνιμη φαντασίωσή μας για τις κρύες νύχτες του επερχόμενου χειμώνα
3). Οποιαδήποτε ομοιότητα και παραλληλισμός με υπαρκτά (δικά μας) πρόσωπα είναι ά-τοπος, α-νεπίτρεπτος και όλα τα εις α-.Αυτά!
Παστίτσιο φτιάχνει? Ε αν δεν φτιάχνει δεν την θέλω... αν και αυτά που αναφέρεις σαν Θηλυκό+Προσωπικότητα+Στυλ θα μπορούσαν να μεταφραστούν σε **Γκόμενα+Ψώνιο+Γλάστρα **:oops:
Δηλαδή για να καταλάβω:
Θηλυκό = Γκόμενα ????
Προσωπικότητα = Ψώνιο ????
Στυλ = Γλάστρα ????Είσαι σίγουρος ότι δεν τα παραλέμε??
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ερώτηση: αν πάμε με τον ηλεκτρικό έχει σύνδεση κάπως με την έκθεση ή πρέπει να παίξει ταξάκι?μετρό μέχρι Αγ. Δημήτριο κι από κει υπάρχει λεωφορείο, αλλά και ταξί να πάρεις είναι κοντά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ερώτηση: αν πάμε με τον ηλεκτρικό έχει σύνδεση κάπως με την έκθεση ή πρέπει να παίξει ταξάκι?
μετρό μέχρι Αγ. Δημήτριο κι από κει υπάρχει λεωφορείο, αλλά και ταξί να πάρεις είναι κοντά
Ευχαριστώ πολύ
-
Καλα ρε ενας δεν σκεφτηκε να γραψει οτι για να κανεις test drive πρεπει να εχεις παρει κουπονι απο την εκθεση;;;;; Εγω ειχα σκοπο να παω αυριο αλλα μιας και ειχα λιγο χρονο το απογευμα μετα τη σχολη ειπα να παω σημερα να κανω τα τεστ να μην με φαει και ο ηλιος το πρωι να εχουν ερθει και σιγουρα τα μοντελα και αυριο να παω να μπω στην εκθεση. Εφυγα λοιπον 6 απο το ΤΕΙ Αθηνων και εφτασα 7 εκει περα λογω κινησης και καποιων στασεων... Και παω εκει και μου λενε κουπονακι απο μεσα εχεις;;;;; Μονο το clio εκανα χωρις αυτο. Ενας ρε δεν σκεφτηκε να το πει;
Οσο για την πιστα και τη δοκιμη οντως ειναι αρκετα λιγο αν και εχει χαρακτηριστικες δοκιμασιες οποτε βγαζεις ενα συμπερασμα και μπορεις να τα κανεις και με ασφαλεια οχι οπως οταν το παιρνεις απο την αντιπροσωπεια και 'παιζεις' μεσα στο δρομο και την κινηση... -
Εμείς πήραμε κουπόνια για μερικά (καλά που 'μας τα'σπασαν' απο τα μεγάφωνα), αλλά τελικά τα δοκιμάσαμε σχεδόν όλα
Η Μ@@!@@α ήταν οτ ξέχασα το δίπλωμα και δεν μπόρεσα να δοκιμάσω τα ασφάλτινα.
Ευτυχώς ήταν απελπιστικά μικρή η πίστα και δε στεναχωρήθηκα πολύ
Η πίστα 4Χ4 ενδιαφέρουσα
Έπαθα πλάκα με το που πήγε το CRV!!!
Βέβαια τα ξέσκισαν λίγο τα αυτοκίνητα, αλλά τα SUB πραγματικά πάνε πολύ μακρύτερα απ'όπου θα σκεφτεί να τα πάει ο οδηγός τους -
Aς πω και εγώ τις εντυπώσεις μου από την έκθεση....
Καταρχήν λεω,... Πέμπτη σήμερα ανοιχτά μαγαζιά δεν θα έχει πολύ κόσμο....αμ δε... λαϊκό προσκύνημα γινόταν.
Τέλος πάντων μπαίνουμε μέσα......πρώτο περίπτερο Toyota..
Yaris , πραγματικά η έκπληξη των νέων μοντέλων... νεανικό , μοντέρνο ευρύχωρο, άψογο εσωτερικό, με λίγα λόγια δύσκολα θα έχει αντίπαλο στην κατηγορία του.
Fox , τι σουργελο ήταν αυτό, νόμιζα ότι είμαι στο περίπτερο της χιουνται και οχι της VW.
Passat, φοβερό αμάξι, αλλά τα πλαστικά του θα μπορούσε να είναι καλύτερα στην αίσθηση ποιότητας που σου δίνει. Εν το μεταξύ ένα εκθεσιακό μοντέλο είχε τιμόνι από ξύλο τριανταφυλλιάς, τι γυφτιά ήταν αυτό. Η καλύτερη έκδοση ειναι η sportline, χρώμα αλουμινίου και μαύρο, στο εσωτερικό , όμορφος συνδυασμός.
Clio, η απογοήτευση της έκθεσης. Πλέον έχω πειστεί ο σχεδιαστής της Ρενο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ, σαν το Kangoo το έκαναν το clio.
Μazda 5, grand scenic & zafira τα απόλυτα πολυμορφικά για πολύτεκνες οικογένειες.
Αlfa 159…πραγματικά όμορφο αμάξι , καλοσχεδιασμένο , κεντρίζει το βλέμμα , αισθητό μεγάλωμα των εξωτερικών διαστάσεων του, αλλά δυστυχώς χωρίς να ακολουθούν οι εσωτερικές διαστάσεις.
Πάντως είναι αξιοσημείωτο πως ένα τόσο μεγάλο σε διαστάσεις αυτοκίνητο έχει εσωτερικές διαστάσεις σχεδόν ενός καλού μικρομεσαίου.
Επίσης μου έκανε αρνητική αίσθηση η εικόνα του κινητήρα όπως φαίνεται χύμα , τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν ενα πλαστικό κάλυμμα να φαίνεται σουλουπωμένους, 30000€ κανει.... σαν κατι almera ηταν με τα καλώδια και τα σωληνάκια ορατά..Grand punto ..ενδιαφερον ιδιαιτερα.
Croma…θετικότατες εντυπώσεις, με ενα πλήρως ανταγωνιστικό μοντέλο για την fiat. Αντε καιρός είναι να δούμε και κατι αξιόλογο απο την fiat.
Audi….αυτο που μου εκανε εντύπωση ειναι οτι ολα ηταν 2000cc και πανω εκθεση.Που ειναι ρε μαγκες τα 1600 που πουλατε κατακορον????
BMW…χιχιχιχιχιχιχι.... ειχε μια 316 στην έκθεση και ολη η γενια των 50+ ήταν γυρο-γυρο και το κοίταγαν....μετά θα πήραν χαρτί και μολύβι να δουν σε πόσα χρόνια θα πάρουν το εφάπαξ μπας και αξιωθουν να ‘ανεβουν’ κοινωνικα αγοράζοντας το.
ΜΧ-5, αυτο ηταν καινούργιο μοντέλο ή face lifting του παλιού????
1007, αμάξι για την λαϊκή με 17000€ και πάνω??? Δεν παμε καλά μου φαίνεται.....
407 coupe εντυπωσιακό αυτοκίνητο σε ολα του, απο εξωτερικες διαστασεις μεχρι σχεδιασμό.
206 ποσο ξεπερασμενο φαινοταν μεσα στην εκθεση.......
Legacy…. προσγειωθηκε και η Subaru με ενα αυτοκινητο normal για οικογενειακή χρηση....αν η οδικη του συμπεριφορα συμβαδιζει με την αισθηση ανεσης που σου δινει , ειναι μια πολυ καλη επιλογη.
Aygo-C1-107…. Σε τι διαφερει το ενα απο το αλλο περα απο την μασκα??? Ιδια και απαραλακτα ειναι ακομη και στις λεπτομερειες.
Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ]