-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δε διαφωνώ με αυτά που λες. Δεν ειρωνεύτηκα την Corolla, ειρωνεύτηκα αυτούς που σχολίαζαν ότι θα τις ρίξουν ένα σκασμό λεφτά ακόμα για ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και άλλα ζαντολάστιχα, μήπως και μπορέσει κάποτε να στρίψει όπως το Golf ή το Civic. Και αναρωτήθηκα, εγώ που έχω οδηγήσει την απλή TS και έβαλα τα γέλια, με το τιμόνι τι θα κάνουν; Αλλά και τέλεια να την κάνουν, πάντα θα παραμένει ένα προσθιοκίνητο. Μη συντηρείτε αυτό το μύθο για τη δυσκολία της πίσω κίνησης. Είναι ασύγκριτα πιο απολαυστική και αποτελεί μια νέα πρόκληση. Δες την υπογραφή μου και θα καταλάβεις την άποψή μουΚι εγώ με πισωκίνητα έμαθα να οδηγώ και είμαι οπαδός τους αλλά μην τα παραλέμε, αν βρέξει στην γνωστή 'ασφαλτό μας πάρε ένα MX5 (που είναι και το αγαπημένο μου ) και βγες βόλτα και πες μου μετά πως δεν οδηγάς πιο επικίνδυνα από μια Corolla ή πως δεν πας πιο αργά!
Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές, αν ήταν έτσι η BMW (τυχαίο παράδειγμα απλά την θεωρώ κορυφαία εταιρεία στα πισωκίνητα και γενικώς στο στήσιμο) δεν θα έκανε όλα σχεδον τα καινούρια της αυτοκίνητα υποστροφικά, τουλάχιστον αυτά που απευθύνονται στο μέσο οδηγό!
Μιλάς επί προσωπικού, για να καταλάβω, ή κρίνουμε γενικώς εδώ το αυτοκίνητο, γιατί αν είναι έτσι κι εγώ παω με τις μπάντες δεν σημαίνει πως είναι σωστό ούτε πως το κάρο μου σχεδιάστηκε για να πηγαίνει ίσως έτσι... -
Όσο για το RX8 που ναι μεν είναι καταπληκτκό αυτοκίνητο που κολλάει η σύγκριση με την Corolla δεν καταλαβαίνω, στα οικονομικά μεγέθη;
Μα αυτό μετράει τελικά. Έχω τόσα στην τσέπη, τι παίρνω; Άσε τα συγκριτικά που κάνουν τα περιοδικά, τα φράγκα είναι το πρώτο κριτήριο
...εκτός και δεν ενδιαφέρει το κόστος συντήρησης και διαβίωσης με ένα αυτοκίνητο αλλά μόνο η αγορά του εσας!
-
Με την TS kompressor θα έχεις φύγει τόσο μακρυά στην ευθειούλα πριν τη στροφή από το αργό RX8 που με το υπερστρίψιμό του δε θα προλάβει να σε φτάσει
Είχα την εντύπωση πως θα έβγαινε με αυτή τη 'μούρη' της ΤΤΕ
Αλήθεια πώς σας φαίνεται; Σκέφτομαι την επόμενη φορά που θα με κοπανήσουν μπροστά ( ) να την βάλω
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδια πλακα κανετε? Μιλατε για την κορολλα με τα 230 ψωραλογα και το ρχ-8 με τα 192 ψωραλογα? Εδω υπαρχει η super dooper alfa gt 1800 με 140 ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑΟ καθένας με τον πόνο του...
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Με την TS kompressor θα έχεις φύγει τόσο μακρυά στην ευθειούλα πριν τη στροφή από το αργό RX8 που με το υπερστρίψιμό του δε θα προλάβει να σε φτάσειΕίχα την εντύπωση πως θα έβγαινε με αυτή τη 'μούρη' της ΤΤΕ
Αλήθεια πώς σας φαίνεται; Σκέφτομαι την επόμενη φορά που θα με κοπανήσουν μπροστά ( ) να την βάλω
Με αυτή την μούρη βγαίνει σαν εξτρα όμως.....
Καλή ιδέα...
-
Με την TS kompressor θα έχεις φύγει τόσο μακρυά στην ευθειούλα πριν τη στροφή από το αργό RX8 που με το υπερστρίψιμό του δε θα προλάβει να σε φτάσειΠίστεψέ με, δε θα έχει κανέναν λόγο να σε φτάσει. Για ποιο λόγο άλλωστε; Για να αγναντέψει τα υπέροχα οπίσθια της Corolla
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ρε παιδια πλακα κανετε? Μιλατε για την κορολλα με τα 230 ψωραλογα και το ρχ-8 με τα 192 ψωραλογα? Εδω υπαρχει η super dooper alfa gt 1800 με 140 ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ
Ο καθένας με τον πόνο του...
Ο καθένας με τον πόνο του δε λες τίποτα.
Εγώ πάντως σιγά μην έπαιρνα αυτό το κατασκεύασμα. RX8 χαλαρά...μετά GTI και μετά CTR.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Εγώ πάντως σιγά μην έπαιρνα αυτό το κατασκεύασμα. RX8 χαλαρά...μετά GTI και μετά CTR.Μαζί σου Άντε μπορεί το CTR μπροστά από το GTi...
-
Με την TS kompressor θα έχεις φύγει τόσο μακρυά στην ευθειούλα πριν τη στροφή από το αργό RX8 που με το υπερστρίψιμό του δε θα προλάβει να σε φτάσειΕίχα την εντύπωση πως θα έβγαινε με αυτή τη 'μούρη' της ΤΤΕ
Aπό τις πιο όμορφες Corolla...στο χρώμα της φωτιάς και όχι σε «γαλατάδικο»..
-
-
Μεθυσμένος είσαι;
-
Από τώρα?
(κάτσε να κάνω edit τα λάθη πριν )
-
Εγώ πάντως σιγά μην έπαιρνα αυτό το κατασκεύασμα. RX8 χαλαρά...μετά GTI και μετά CTR.
Μαζί σου Άντε μπορεί το CTR μπροστά από το GTi...
Ειρωνικό ήταν το post μου φίλε dimsabas...
-
Δεν το κατάλαβα Βλέπεις, εγώ έτσι θα το επέλεγα
-
Για το syele είναι λίγο αργά, την έχει ήδη κάνει την επιλογή του.
-
-
[quote='dimsabas']Μάλλον θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις αυτά που έγραψες. Ίσως ούτε εσύ να μη συμφωνείς με αυτά . Εσύ τι συμπεράσματα θα έβγαζες αν διαβάζες τα γραφόμενά σου περί ΕΚΑΒ και άλλα τέτοια χαρούμενα;
Όντως είναι λίγο άκαιρο το RX8 στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά πώς να κρατηθώ; Μιλάμε για ένα προσθιοκίνητο μοντέλο που θα ξεπερνά τα 30Κ (το πιθανότερο τουλάχιστον) και συζητάτε να του βάλετε κάποια έξτρα που θα εκτοξεύσουν το κόστος πού; Στα 35Κ; Όταν με 29 μπορείς να αποκτήσεις το RX, που είναι πισωκίνητο, πολύ ομορφότερο και το σημαντικότερο, ένα πραγματικό σπορ αυτοκίνητο που δεν έχει καμία σχέση με την προσπάθεια βελτίωσης ενός μικρομεσαίου οικογενειακού όπως η Corolla . Καλα για να μην μαλώνετε -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Μαζί σου Άντε μπορεί το CTR μπροστά από το GTi...
Ειρωνικό ήταν το post μου φίλε dimsabas...
Eίπα και εγώ... Καλά για τα άλλα δύο, αλλά το RX-8???
-
-
Οταν εκαναν τη δοκιμη οι 4Τ ο υπευθυνος ειχε πει και για ενα ΜR2 τουρμπο το οποιο βλεποντας την σελιδα του ΤΤΕ εχει βγει...Δεν θα ηταν ενδιαφερον να το δοκιμασουν και αυτο να δουμε τι λεει??
Toyota Corolla TTE Compressor