-
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ HONDA CIVIC. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ 2 ΔΩΡΑ: ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΡΣΠΙΕ.
ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΗΤΑΝ 350ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ (ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΩ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ). ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ Ο **ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ **ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!!
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ **ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ **ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!! ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ....
-
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ HONDA CIVIC. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ 2 ΔΩΡΑ: ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΡΣΠΙΕ.
ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΗΤΑΝ 350ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ (ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΩ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ). ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ Ο **ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ **ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!!
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ **ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ **ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!! ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ....
-
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ
-
Μια επισκεψη σου στην εφορεια τους η το ΣΔΟΕ θα τους κανει να τρεχουν. Αρκει να διατιθεσαι να χασεις μιση μερα. Τι το λες σε εμας?
-
Να τα λέμε, να τα λέμε... Για να φαίνονται ποιοι είναι οι απατεώνες... Σαν τον ΣΑΚΑΡΑΚΗ.
-
Εγω δεν καταλαβα κατι, αφου τα δωρα ειναι δωρα,αρα δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτα που πλήρωσες ,έτσι δεν είναι;
-
Απ'οτι εχω καταλαβει οι περιπτωσεις των δωρων ειναι:
1)δωρα χαμηλοτερης ποιοτητας-λειτουργικοτητας απ'οτι τα εργοστασιακα(πχ αισθητηρες παρκαρισματος εχω τραβηξει τα απειρα που δεν μου εβαλαν 4 εργοστασιακους στο c4 αλλ 2 ασχετους!)
2)αξεσουαρ που τους εχουν ξεμεινει και τα δινουν
Το θεμα ειναι οτι απο καπου τα κερδιζουν αυτοι απλως εμεις μπορει να βολευομαστε με αυτα. -
Ο χρήστης chkolon έγραψε:
Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!! -
Tiger
Δωρα ξε-δωρα, τα πληρωσε δεν τα πληρωσε, δεν καταλαβες τι ειπε ο Chkolon.
Ειπε οτι ΠΛΗΡΩΣΕ 10 ευρω για το αυτοκινητο μαζι με τα δωρα του, και στο τιμολογιο γραφει οτι πληρωσε 9 ευρω (με αιτιολογια οτι τα δωρα που κανουν 1 ευρω δεν γραφονται στο τιμολογιο). Οπως και να εχει το πραγμα, ο Σαρακακης βαζει ενα ευρω στην τσεπη του μαυρο? Ναι...
συμφωνουμε Tiger?
-
Ναι, οι αντιπροσωποι του Σαρακακη το κανουν αυτο. Πχ. παιρνεις δωρα 'αξιας' 1500 στην τιμη των 500 ευρω αλλα αποδειξη δεν κοβουν.
Μεσα στην γενικο περιβαλλον των λαμογιων και αυτο...
-
Εγώ πάντως έχω μια απορία . Τόσα χρόνια ακούω παράπονα για τον Σαρακάκη . Αυτοί οι Ιάπωνες των Honda και mitsubishi τόσο δεν καταλαβαίνουν τις πωλήσεις που χάνουν εξαιτίας του να του πάρουν τις αντιπροσωπέιες . Μήπως τους έχει δεμένους με κάποιο τρόπο?
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Εγώ πάντως έχω μια απορία . Τόσα χρόνια ακούω παράπονα για τον Σαρακάκη . Αυτοί οι Ιάπωνες των Honda και mitsubishi τόσο δεν καταλαβαίνουν τις πωλήσεις που χάνουν εξαιτίας του να του πάρουν τις αντιπροσωπέιες . Μήπως τους έχει δεμένους με κάποιο τρόπο?Λές να έχει τίποτα κασέτες όπως ο Μάκης;
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Εγώ πάντως έχω μια απορία . Τόσα χρόνια ακούω παράπονα για τον Σαρακάκη . Αυτοί οι Ιάπωνες των Honda και mitsubishi τόσο δεν καταλαβαίνουν τις πωλήσεις που χάνουν εξαιτίας του να του πάρουν τις αντιπροσωπέιες . Μήπως τους έχει δεμένους με κάποιο τρόπο?Προφανως δεν εχουν φτασει αρκετα παραπονα ακομα στα κεντρικά των εταιριών ή θεωρουν την Ελληνικη αγορά μικρή και μη χρήσουσα ιδιαίτερης προσοχής (η και τα δύο)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
TigerΔωρα ξε-δωρα, τα πληρωσε δεν τα πληρωσε, δεν καταλαβες τι ειπε ο Chkolon.
Ειπε οτι ΠΛΗΡΩΣΕ 10 ευρω για το αυτοκινητο μαζι με τα δωρα του, και στο τιμολογιο γραφει οτι πληρωσε 9 ευρω (με αιτιολογια οτι τα δωρα που κανουν 1 ευρω δεν γραφονται στο τιμολογιο). Οπως και να εχει το πραγμα, ο Σαρακακης βαζει ενα ευρω στην τσεπη του μαυρο? Ναι...
συμφωνουμε Tiger?
Συμφωνουμε.
-
Ο χρήστης chkolon έγραψε:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ HONDA CIVIC. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ 2 ΔΩΡΑ: ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΡΣΠΙΕ.
Το πηρες απο το Σαρακάκη?Απο την εταιρία που πουλάει αμάξια του Σαρακάκη το πήρες ή από καποιον αλλο εμπορο?
Αν μας πεις απο που το πηρες τοτε θα σου πουμε την κομπίνα? που καταλαβαίνουμε?
-
Εάν πλήρωσες ένα Α ποσό, θα πήρες και ένα Α τιμολόγιο. Αν το τιμολόγιο που πήρες είναι λιγότερο δεν τα πήρε ο Σαρακάκης τα παραπάνω λεφτά, τη διαφορά τη καρπώθηκε κάποιος άλλος (υπάλληλος?). Τα δώρα κανονικά δεν εμφανίζονται στο τιμολόγιο γιατί δεν χρεώνονται.
-
Εγώ πάλι νομίζω ότι για τα δώρα έπρεπε να κοπει κάποιο παραστατικό (έστω μηδενικό). Αυτό που συνέβη βέβαια είναι προφανώς κομπινα...
-
Λιγο ασχετο αλλα θα σας το πω. Προχθες πηγα και αγορασα κατι ρουχα για τη δουλεια. Επειδη εκανα μεγαλο λογαριασμο η κυρια αποφασισε να μου δωρισει και μια γραβατα.
Στην αποδειξη φαίνεται συν τοις αλλοις και η γραβατα αλλα με κοστος μηδέν.
Αρα κάτι παρόμοιο πρέπει να αναφέρεται και στο τιμολόγιο αγοράς του αυτοκινήτου.
Οπότε να πας και να τους χέσεις αφού πρώτα μιλήσεις με τι ΙνΚα... Αυτοί θα έχουν αντιμετωπίσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις και θα μπορούν να σε κατατοπίσουν καλύτερα από εμάς!
-
Η αντιπροσωπεία φοροδιέφυγε τα έξτρα
-
Κι επισης τηρείται βιβλίο αποθήκης κλπ. Δε μπορεί να βγάζει έτσι αγαθα και να μην τα περναει πουθενα... Καραμπινατη κομπινα. Σκίσ' τους.
ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ!!!