-
Σοβαρός κύριος 26 ετών, μορφωμένος, ζητά γνωριμία από συμφορουμιστή από την Κεφαλλονιά. Όλο το χειμώνα θα τον περάσω στο νησί, υπάρχεις κανείς άλλος από δω ωρέ;
-
Σοβαρός κύριος 26 ετών, μορφωμένος, ζητά γνωριμία από συμφορουμιστή από την Κεφαλλονιά. Όλο το χειμώνα θα τον περάσω στο νησί, υπάρχεις κανείς άλλος από δω ωρέ;
-
-
saba το γύρισες? ψάξε λίγο ακόμα και το γυναικείο φύλο, μην εγκαταλείπεις αμαχητί!
-
Ωραιο μερος η Κεφαλονια. Η μανα μου απο κει. Εχουμε και πατρικο εκει. Αλλα βεβαια δεν σε βοηθαω μια και η επομενη ευκαιρια να ειμαι εκει ειναι το 2006 το νωριτερο.
Νικος
-
Παρών! Μισός κεφαλονίτης (από μάνα), σπίτι στο Φισκάρδο!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σοβαρός κύριος 26 ετών, μορφωμένος, ζητά γνωριμία από συμφορουμιστή από την Κεφαλλονιά. Όλο το χειμώνα θα τον περάσω στο νησί, υπάρχεις κανείς άλλος από δω ωρέ;Διορίστικες???
-
Κι εγώ ειμαι μισός Κεφαλονίτης, απο τη μεριά του πατέρα μου. Έχουμε και σπίτι στην Πλαγιά (μικρό χωρίο κοντά στην Ένωση για όσους ξέρουν). Μάλιστα ειναι το μόνο σπίτι που δεν έπεσε στο χωριό με τον μεγάλο σεισμό του 50κάτι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρών! Μισός κεφαλονίτης (από μάνα), σπίτι στο Φισκάρδο!Το πιο ωραίο χωριό του νησιού. Άψογος
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Κι εγώ ειμαι μισός Κεφαλονίτης, απο τη μεριά του πατέρα μου. Έχουμε και σπίτι στην Πλαγιά (μικρό χωρίο κοντά στην Ένωση για όσους ξέρουν). Μάλιστα ειναι το μόνο σπίτι που δεν έπεσε στο χωριό με τον μεγάλο σεισμό του 50κάτι.Και μπαίνεις ακόμα εκεί μέσα; Να πεις αφού δεν έπεσε το 53...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
saba το γύρισες? ψάξε λίγο ακόμα και το γυναικείο φύλο, μην εγκαταλείπεις αμαχητί!Οπισθοδρομικέ!
-
Και μπαίνεις ακόμα εκεί μέσα; Να πεις αφού δεν έπεσε το 53...Στο σεισμό έπαθε απλά μερικές ρωγμές!
Μετά εννοείται οτι του κάναν επισκευές και ενισχύσεις οι συγγενείς μου, πραγματικά τώρα ειναι ακλόνητο.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Κι εγώ ειμαι μισός Κεφαλονίτης, απο τη μεριά του πατέρα μου. Έχουμε και σπίτι στην Πλαγιά (μικρό χωρίο κοντά στην Ένωση για όσους ξέρουν). Μάλιστα ειναι το μόνο σπίτι που δεν έπεσε στο χωριό με τον μεγάλο σεισμό του 50κάτι.τι λες τώρα!
όλη μου η καλοκαιρινή παρέα σχεδόν, από την πλαγιά είναι! Χαλικιάς είσαι? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρών! Μισός κεφαλονίτης (από μάνα), σπίτι στο Φισκάρδο!Τώρα σε είδα εσένα...
Επισκέφτηκα το Φισκάρδο τον Ιούλιο που μας πέρασε... Όμορφο μέρος...dimsabas με γράφεις???
Διορίστικες???
-
Παρών! Μισός κεφαλονίτης (από μάνα), σπίτι στο Φισκάρδο!
Το πιο ωραίο χωριό του νησιού. Άψογος
-
-
Ωραιες οι φωτο. Μονο η τριτη δεν μαρεσει!
-
Ληξουρι ειχα παει φετος Ιουνιο για weekend,επειδη ειχα επισκεφθει την Κεφαλλονια αλλες 2 φορες και ηταν κριμα να μην το επισκεφθω και αυτο...και πραγματικα δεν το μετανιωσα...
Προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο απο το Αργοστολι... -
Ρε Σπύρο είσαι από το Φισκάρδο;
Εγώ από το θρυλλικό Ραντζακλί, ένα χωριό 6 χιλιόμετρα πριν την Σκάλα! -
Μην το κλειδώσει κανείς.
Υπάρχουν πολλοί Κεφαλλονίτες συμφορουμίτες.
Κανείς από Κεφαλλονιά;