-
Ο ιονιστής φίλοι μου κάνει κάποια δουλειά αλλά είναι ημίμετρο. Αν θέλεις πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρά μέσα στο δωμάτιο απαιτείται μηχάνημα με φίλτρο που ανακυκλώνει και καθαρίζει τον αέρα. Τέλεια δουλειά αλλά μεγαλύτερο κόστος αγοράς. Φίλε Νίκο αυτό που παραθέτεις δεν είναι ιονιστής αλλά καθαριστής αέρα και δείχνει καλή επιλογή.
-
Πήρα έναν της Delonghi πρόσφατα, περίπου σαν αυτόν.
Είναι ιονιστής και καθαριστής αέρα. Για δωμάτιο ως 25 m² είναι επαρκής.
Πάντως βλέπω τη σκόνη να κάθεται κάτω αντί να περιφέρεται στον αέρα. Ακριβούτσικα τα φίλτρα πάντως, αν και το πρώτο για τη σκόνη μόνο (και όχι για καπνούς, οσμές) είναι πλενόμενο. -
Μάνο, από που? Και πόσο?
-
100
-
επιστρέφω δριμύτερος στο site των 4 τροχών μετα από μια απουσία 3 μηνών, Από μαστορέματα ξήλωσα μια ροζέτα και κρέμασα 2 φωτιστικά
-
Κι εγώ έφτιαξα πρόσφατα μια κόρη.
-
Κι εγώ έφτιαξα πρόσφατα μια κόρη.
-
Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου κάτι τέτοιο.
-
-
Για μικρό, οικιακό συμπιεστή πού να κοιτάξω; Τον θέλω για αερογράφο βασικά...
-
Το σεναριο:
χωρος με μονο τουβλο, πιθανοτατα χωρις καθολου μονωση (υποθετω δηλαδη, αφου εχει μονο τουβλο?), θελω να γινει σπιτι-στουνιο.
Το προβλημα:
Πολυυυυυυυυυυυυ Φουτζιτσου, σε φαση να σου πεφτει η τσαπου κατω και να φευγει τρεχοντας μονη της.
Η λυση:
(εδω ειναι που κανετε quote και και συμπληρωνετε τις αποψεις σας).
-
Ντίνο έχει στα καταστήματα μοντελισμού αυτό που ψάχνεις, μαζί και με αερογράφο για μοντελισμό, δεν ξέρω για τι χρήση βέβαια το θες...
Κέισι δύσκολο το βλέπω το πράγμα, έως αδύνατον. Στην οροφή έχει μόνωση? Αν όχι τότε μάλλον δεν βλέπω να γίνεται τίποτα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το σεναριο:χωρος με μονο τουβλο, πιθανοτατα χωρις καθολου μονωση (υποθετω δηλαδη, αφου εχει μονο τουβλο?), θελω να γινει σπιτι-στουνιο.
Το προβλημα:
Πολυυυυυυυυυυυυ Φουτζιτσου, σε φαση να σου πεφτει η τσαπου κατω και να φευγει τρεχοντας μονη της.
Η λυση:
(εδω ειναι που κανετε quote και και συμπληρωνετε τις αποψεις σας).
Να περάσεις εσύ μόνωση αποκλείεται;
travelman, για χρήση μοντελισμού το ήθελα, αλλά οι αθόρυβοι που βρήκα κάνουν καμιά 180 ευρά, οπότε η αγορά ακυρώνεται. για τον αριθμό των μοντέλων που το θέλω προς το παρόν, βολεύομαι και με φιάλη.
-
travelman
η οροφη ειναι μονωμενη, οι τοιχοι γυρω γυρω ειναι το προβλημα. Μονωση εκ των υστερων μπαινει?
-
Ναι, φυσικά και μπαίνει. Το θέμα είναι πώς είναι το σπίτι τώρα. Έχει έπιπλα μέσα; Ή είναι άδειο εντελώς;
-
ειναι ενας αδειος+ενιαιος (=προοπτικες για τρομερη δουλεια τυπου loft) χωρος, με την σκεψη να γινει το νεο σπιτι μου.
-
Άρα μπορείς να κάνεις εργασίες εκεί μέσα, σχετικά εύκολα. Ναι φυσικά και μπορείς να κάνεις μόνωση εκ των υστέρων. Τώρα για λεπτομέρειες, το είχα ψάξει πριν 2-3 χρόνια οπότε δεν θυμάμαι. Πάντως γινόταν.
-
Ελα μου ντε. Το πως και με τι ειναι που περιμενω να μου πει καποιος
-
Κέισι δεν ξέρω τι θα βάλεις πάνω στη μόνωση. Πάντως άμα υπάρχει μόνωση στην οροφή τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα, αλλά και πάλι μιλάμε για μεγάλη δουλειά...
κοιτα εδώ θα σε βοηθήσουν οι ειδικοί:
http://www.engineer.gr/materials/catego ... cat_id=421Ντίνο 180 Ε ένας αεροσυμπιεστής??? έχουν τρελαθεί??
Σε κάτι άλεξ πακ και πράκτικερ έχω πετύχει κατα καιρούς φτηνούς αεροσυμπιεστές (
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ειναι ενας αδειος+ενιαιος (=προοπτικες για τρομερη δουλεια τυπου loft) χωρος, με την σκεψη να γινει το νεο σπιτι μου.Η μόνωση μπαίνει στην έξω πλευρά των δομικών υλικών ή στη μέσα πλευρά. Όταν είναι απ' έξω, ο χώρος αργεί να ζεσταθεί αλλά αργεί και να κρυώσει. Αυτό προσφέρει θερμική άνεση και προτιμάται σε κατοικίες. Η μόνωση από τη μέσα πλευρά έχει το πλεονέκτημα τη ταχεία θέρμανση του χώρου (κρυώνει όμως εξίσου γρήγορα) και δεν έχει τόσο καλή θερμική άνεση. Προτιμάται σε αμφιθέατρα και παρόμοιους χώρους (κινηματογράφους) που λειτουργούν λίγες ώρες και χρειάζεται γρήγορη θέρμανση του χώρου.
Μπορείς να βάλεις εσωτερικά μόνωση και να καλύψεις με γυψοσανίδα. Είναι εύκολο και φθηνό - βιδώνεις στο τοίχο τα στηρίγματα, ανάμεσα βάζεις τη μόνωση και καλύπτεις. Θα έχεις πολύ γρήγορη θέρμανση του χώρου αλλά δεν θα έχεις θερμική άνεση. Αν λείπεις από το σπίτι πολλές ώρες θα έχεις οικονομία στη θέρμανση (ανέκδοτο: Άνδρας: γυναίκα βάλε το παλτό σου, θα πάω στο μπαρ. Γυναίκα: είσαι τόσο καλός άντρα μου, θα με βγάλεις έξω. Άνδρας: όχι, εγώ θα πάω και θα κλείσω τη θέρμανση).
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ