-
Τα μωσαικά του μπαλκονιού (μην βαράτε ειναι παλιο το σπίτι) εχουν χασει τη γιαλάδα τους. Ξερετε κανενα προϊόν για να βελτιώσω την κατάσταση ?
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Τα μωσαικά του μπαλκονιού (μην βαράτε ειναι παλιο το σπίτι) εχουν χασει τη γιαλάδα τους. Ξερετε κανενα προϊόν για να βελτιώσω την κατάσταση ?Για ρίξε μια ματιά εδώ...
-
Μονιμο αποτελεσμα δυσκολα θα καταφερεις με durostickoειδη..
Τριψιμο με μηχανημα και μετα γυαλισμα με ενα χημικο που δεν θυμαμαι πως το λενε..
Αλλιως.... Πλακακια
-
Το μωσαϊκό είναι δύσκολη περίπτωση. Ουσιαστικά μόνο με το μηχάνημα που τρίβει τα μωσαϊκά κατά την κατασκευή τους μπορείς να τα ξανά βελτιώσεις. Αλλά μιλάμε για πολύ μα πάρα πολύ σκόνη!!!! Φυσικά για να το χρησιμοποιήσεις θέλεις ειδικό μάστορα και όχι μόνος σου αλλά και να κάνεις μίνι μετακόμιση. Αν όλα αυτά σου κάνουν δύσκολα μπορείς να επιλέξεις τη λύση της τοποθέτησης από πάνω με κόλλα πλακάκι. Φυσικά με αυξημένο κόστος.
Α και μια συμβουλή για όσους βάζουν αυτή την εποχή πλακάκια. ¨ΟΧΙ ΑΝΑΓΛΥΦΑ και ΟΧΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ θα το μετανιώσετε. Ματ και όχι μονόχρωμα είναι ότι καλύτερο.
-
Αν ειναι στο μπαλκονι δεν θα τον προβληματισει η σκονη μεσα....
Το προβλημα ειναι να βρει τον σωστο μαστορα που θα εχει ορεξη να ασχοληθει με το μωσαικο του...
+1 για τα πλακακια... Και να αγριευετε λιγο το μωσαικο που τα περνατε..
Ο πλακας για την ευκολια του θα σου πει οτι 'κολλαει' αλλα μετα απο χρονια τρως ηττα.... -
Για κλιματιστικά με ενσωματωμένους ιονιστές τι εχετε ακουσει;
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Αν ειναι στο μπαλκονι δεν θα τον προβληματισει η σκονη μεσα....Το προβλημα ειναι να βρει τον σωστο μαστορα που θα εχει ορεξη να ασχοληθει με το μωσαικο του...
+1 για τα πλακακια... Και να αγριευετε λιγο το μωσαικο που τα περνατε..
Ο πλακας για την ευκολια του θα σου πει οτι 'κολλαει' αλλα μετα απο χρονια τρως ηττα....Ευχαριστώ για τις συμβουλές παίδες. Οντως δεν υπάρχει καποιο προιον ειδικά για τα πλακάκια και η μονη λύση που βρεθηκε ειναι τριψιμο/γυαλισμα με την ειδική μηχανή (που αρχιζει να γινεται ειδος προς εξαφανιση..)
Μαλλον θα βάλω πλακάκια, εξαλλου ειναι μπαλκονι, σχετικά μικρή επιφανεια (20 τ.μ) οποτε αξιζει.
-
20τμ τοτε πλακακι μην το σκεφτεσαι καθολου...
Οπως ειπα αγριεψε το δαπεδο πρωτα και μετα κουμπωσε τα πανω...
Υπολογιζε καμια 300Ε μαζι με τα υλικα να σου παει το σκηνικο
-
Και προσοχή στις κλήσεις του δαπέδου για να συνεχίσουν να δουλεύουν οι υδροροές σου!
-
Κατι αλλο άσχετο : Κανένα καλό μαγαζι ηλεκτρολογικών ειδών (στην Αθήνα) με καλά πράγματα και λογικές τιμες απο το οποίο να εχουμε προσωπική εμπειρία ??
-
Κι εμένα άσχετο:
ψάχνω εταιρία για μετακόμιση. Όποιος έχει εμπειρίες ή έχει ακούσει καλά λόγια για κάποια, ας το πει.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κι εμένα άσχετο:ψάχνω εταιρία για μετακόμιση. Όποιος έχει εμπειρίες ή έχει ακούσει καλά λόγια για κάποια, ας το πει.
Πριν 2 χρονια ειχα χρησιμοποιήσει την
ERMHS Μεταφορική
Διευθ : Φειδιπίδου 25 1ος οροφος
Τηλ : 2107714169Καλή τιμη (τότε), προσεκτικη και καθαρή δουλεια και κατά την συσκευασια και στην αποσυσκευασια. Εχουν ανυψωτικά και οτι άλλο χρειάζεσαι.
Μπορεις να κανονισεις τηλεφωνικά ραντεβου για να στείλουν ανθρωπο τους για εκτιμηση κοστους.
Παντως ψαξτο (εαν εχεις χρονο) και παρε προσφορες πριν καταλήξεις.
-
Αγόρασαν οι γονείς μου ενα περίεργο πύλινο κατασκευασμα σαν φορητή μίνι ψησταριά αλλά απο ενα πέσιμο μέσα στο σακ βουγιαζ έχει ένα μεγαλούτσικο ράγισμα.
Δεν έχει φύγει ακόμα κομμάτι αλλά είναι επίφοβο και αν ζεσταθεί απο κάρβουνο κλπ δε το βλέπω να αντέχει για πολύ.
Υπάρχει κάποια κόλα για να συγκρατήσει τη ρωγμή και να μην σπάσει?
-
Στο μπάνιο στο σπίτι της αδελφής μου ( το οποίο νοικιάζαμε) έχουν μαυρίσει έντονα οι αρμοί ανάμεσα από τα πλακάκια.
Τι μπορεί να γίνει?
Γίνεται να αφαιρεθούν επιφανειακά και να στρωθεί ένα καινούριο στρώμα?
Υπάρχει κάποιο προιόν το οποίο μπορώ να το περάσω από πάνω για να δείχνουν λευκοί - καθαροί? -
Οπως εχει ξανααναφερθει...
Βγαζουμε τον παλιο αρμοστοκο/τσιμεντο με σπατουλα.
Αγοραζουμε λευκο τσιμεντο ή τον εκαστοτε αρμοστοκο και τον βαζουμε στα κενα.. Σιλικονες κλπ δεν θα κρατησουν ...
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Στο μπάνιο στο σπίτι της αδελφής μου ( το οποίο νοικιάζαμε) έχουν μαυρίσει έντονα οι αρμοί ανάμεσα από τα πλακάκια.
Τι μπορεί να γίνει?
Γίνεται να αφαιρεθούν επιφανειακά και να στρωθεί ένα καινούριο στρώμα?
Υπάρχει κάποιο προιόν το οποίο μπορώ να το περάσω από πάνω για να δείχνουν λευκοί - καθαροί?Κατερίνα οτι σου λέει ο Madman (που μου ειπε και εμενα δηλαδή ) δες 2-3 σελιδες πίσω. Εχει δουλιτσα αλλα το κανεις μια φορά και μετά αν προσέχεις ησυχάζεις για καιρό
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Οπως εχει ξανααναφερθει...Βγαζουμε τον παλιο αρμοστοκο/τσιμεντο με σπατουλα.
Αγοραζουμε λευκο τσιμεντο ή τον εκαστοτε αρμοστοκο και τον βαζουμε στα κενα.. Σιλικονες κλπ δεν θα κρατησουν ...
Δεν το είχα δει . Ευχαριστώ.
-
Καθώς ένας ενοικιαστής μας εγκατέλειψε (δυστυχώς απεβίωσε) το σπίτι ανακαινίζεται για να ξανανοικιαστεί.... Αφού περασαν πατωματζήδες, μαρμαράδες, ηλεκτρολόγοι, μπογιατζήδες (-10Κ euro η ανακαίνιση) έχω πάρει κάτι χερούλια για τις εσωτερικές πόρτες τα οποία έχουν ξυλόβιδες..... οι πόρτες είναι φρεσκοβαμμένες και ερωτώ
ποιός είναι ο ευκολότερο τρόπος να βιδώσω ξυλόβιδες καθώς δοκίμασα σε μια πόρτα και δυσκολεύομαι στην αρχή μέχρι να πιάσουν και τελικά μπαίνουν στραβά!!!!!!
Τις βιδώνω με το χέρι.... αν αγοράσω ηλεκτρικό κατσαβίδι τις βάζει με την μια ή θέλει και πολύ σταθερό χέρι για να μην μπούν στραβά?????? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Καθώς ένας ενοικιαστής μας εγκατέλειψε (δυστυχώς απεβίωσε) το σπίτι ανακαινίζεται για να ξανανοικιαστεί.... Αφού περασαν πατωματζήδες, μαρμαράδες, ηλεκτρολόγοι, μπογιατζήδες (-10Κ euro η ανακαίνιση) έχω πάρει κάτι χερούλια για τις εσωτερικές πόρτες τα οποία έχουν ξυλόβιδες..... οι πόρτες είναι φρεσκοβαμμένες και ερωτώ
ποιός είναι ο ευκολότερο τρόπος να βιδώσω ξυλόβιδες καθώς δοκίμασα σε μια πόρτα και δυσκολεύομαι στην αρχή μέχρι να πιάσουν και τελικά μπαίνουν στραβά!!!!!!
Τις βιδώνω με το χέρι.... αν αγοράσω ηλεκτρικό κατσαβίδι τις βάζει με την μια ή θέλει και πολύ σταθερό χέρι για να μην μπούν στραβά??????Μην κανεις τζαμπα εξοδα , βαλτες με το χερι, απλα στην αρχη χτυπησετες ελαφρα με ενα σφυρακι σαν να θελεις να τις καρφωσεις, και στην συνεχεια βιδωσετες και δεν θα μπαινουν λοξα.
-
Ταράτσα που μπάζει νερά μετά τίς βροχές.
Οι αρμοί τών πλακών,είναι τριαντάχρονοι καί γίνανε σκόνη,οπότε,ξεκίνησα χτές να τους αφαιρω και να τους γεμίζω με ακρυλικό στόκο πιστολιού.
Εκανα καλά;
Θα αντέξει ο στόκος αυτός;
Να δοκίμαζα με κάποιο άλλο υλικό,μιάς και μου τρώει και πολύ στόκο (ένα σωληνάρι/μέτρο περίπου)
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ