-
Υπάρχει στο Τατόι? Η κάνω λάθος? Κάποιο λινκ?
-
-
-
Υπαρχει σιγουρα καπου κοντα στους θρακομακεδονες - μαλλον στο τατοι.
Δεν ξερω αν βοηθα την αναζητηση σου αλλα τελη 80 που το ειχα ψαξει λιγο θυμαμαι και μια 'Αερολεσχη Πειραια'.
Χμ, βρηκα και ενα φυλλαδιο για την ανω λεσχη: Κανιγγος 8, Καστελλα (4110120) και Αεροδρομιο Μαραθωνα (0294 63306). Δεν ξερω αν ισχυουν ακομη...
ΥΓ. ο γουγλης εβγαλε:
http://athensaeroclub.gr/default.aspx
Καλως Ήρθατε στην Αερολέσχη Αθηνών
Για πληροφορίες η γραμματεία λειτουργεί καθημερινά από 10:00 έως τις 18:00 στην οδό Λυκούργου 9 (ΤΚ 105 51) Αθήνα. Τηλ 210-3243134.
Σάββατα, Κυριακές, Αργίες πετάμε στο Τατόι από τις 09:00 έως τη δύση του ήλιου. Τις καθημερινές πετάμε μετά τις 15:00.
Το τηλέφωνο στο αεροδρόμιο Τατοϊου (LGTT) είναι 210-2463741
E-mail : info@athensaeroclub.gr
-
Thanks!!
-
Δεν βρήκα κάποια πληλοφορία για σχολή...έχετε υπόψην σας άλλο link?
-
-
Πήγα το Σάββατο.
Και πέταξα! Καταπληκτική εμπειρία!
Το μόνο μείον, ή έλλειψη υποδομής κάτι για το οποίο δεν φταίει η λέσχη. Δυστυχώς, εν Ελλάδι ότι και να κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε 'πατέντα' και πρόχειρα...
-
poso soy pige filaraki??otan phgaina egw plhrwna tote 10.000-11.000 drx.twra poso einai???posh wra eisoyn panw///??petaxes me to cub?
prepei na poume omws oti sthn ellada tsoyzoyn ayta ta hobi.egw paw HUNGARY kai petaw me peripoy 5 eyrw aemoplano kai 10-15 monokinitirio..... -
Σε κάποιο βαθμό έχεις δίκαιο.
Σαν μη-μέλος είναι 50 ευρώ για μία πτήση που διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά.
50 ευρώ δεν είναι λίγα για 20 λεπτά.
Απο την άλλη, περάσαμε αρκετές ώρες εκεί, συζητώντας και βοηθώντας, οπότε τα λεφτά (σε σύγκριση με άλλους που δίνουν 5 για ένα καφέ) φαίνοντα λίγα.
΄
-
Αψογος
Ωραια η αισθηση εε??
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΑψογοςΩραια η αισθηση εε??
Οι φωτογραφίες δεν είναι δικές μου !
Έχω και εγώ αλλά δεν τις έχω κατεβάσει ακόμα.
Η αίσθηση είναι φοβερή, ακόμα και σε μια πτήση-δείγμα.
Όσοι απο εσάς έχετε 'γράψει' ώρες στο FS, ναι, θα σας φανεί familiar η αίσθηση των χειριστηρίων και της αντίδρασης του ανεμοπλάνου.
-
Θεσσαλονίκη υπάρχει κάτι αντίστοιχο για υπερ-ελαφρά αεροπλάνα. Για όποιον ενδιαφέρεται http://www.prel.gr
-
-
Στη 2η φωτογραφια ειναι σιγουρα το Ολυμπιακο χωριο
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στη 2η φωτογραφια ειναι σιγουρα το Ολυμπιακο χωριοAkrivos. Stin photo tou site akoma to ftiaxnane
Σχολή ανεμοπλάνων?