-
Oh God...aytoi einai oi foroumistes pou mas elegan....
Τι είπες πάλι ρε συ?!!!!
-
δεν κατάλαβα κε ταύρε....απο πότε βγήκα εγώ η πειναλέα του forum;;;;;
κοτσάμ κουκ και βασίλη είχαμε στην παρέα...άσε τον κρουσι που έφαγε και το μισό σταμνάτο της κας Τσίλης την παρασκευή...
εγώ θα την πληρώσω ε;;;; -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δεν κατάλαβα κε ταύρε....απο πότε βγήκα εγώ η πειναλέα του forum;;;;;
κοτσάμ κουκ και βασίλη είχαμε στην παρέα...άσε τον κρουσι που έφαγε και το μισό σταμνάτο της κας Τσίλης την παρασκευή...
εγώ θα την πληρώσω ε;;;;Εχχμμμμ...κοίτα....εγω βασικά για παρέα του Βασίλη κάθησα....για να τσιμπήσουμε είπε!!!
Καταταχθήτε μας έλεγαν....!!!
ΥΓ Α ρε Ταύρε που πήγες κι έμπλεξες!!! [δεν το είπα εγω αυτό Ρένα μας!]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[δεν το είπα εγω αυτό Ρένα μας!]Όχι, δεν το είπες εσύ, ο ανηψιός σου ήταν που το είπε!!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Άντε και το επόμενο στη Μάνη,και το μεθεπόμενο Καβάλα (Σωστός hrdoukas? )...
Σωστόις!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
[δεν το είπα εγω αυτό Ρένα μας!]
Όχι, δεν το είπες εσύ, ο ανηψιός σου ήταν που το είπε!!!
Ναι ναι...αυτό το αλητάκι!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Oh God...aytoi einai oi foroumistes pou mas elegan....Τι είπες πάλι ρε συ?!!!!
Φοβερό!!!
-
Nα'μαι κι εγώ.
Όλα ήταν πολύ όμορφα, το Πήλιο εκπληκτικό όπως πάντα, η παρέα (παλιών και νέων γνωστών) με περίσσιο κέφι (και όρεξη ) και για άλλη μια φορά πολλές εκατοντάδες λίτρα βενζίνης μετατράπηκαν σε ρυπαρά καυσαέρια προς τέρψιν της οδηγικής (και όχι μόνο) απόλαυσης.
Δυστυχώς εγώ και (πολύ περισσότερο) η συντροφιά μου ήμασταν άρρωστοι (εκείνη με πυρετό), και δεν συμμετείχαμε όσο ενεργά θα θέλαμε. Επίσης, αναγκαστικά οι ρυθμοί μου στο τιμόνι ήταν κατά τι σε χαμηλότερο επίπεδο από το γενικό για τον ίδιο λόγο (κυρίως λόγω της φωνής από το διπλανό κάθισμα ). Πάντως η Xsara δεν παραπονέθηκε πουθενά, ενώ και κάποιοι ενδοιασμοί που είχα αρχικά για το αν τα (απαράδεκτα και αταίριαστα στο αυτοκίνητο) ελαστικά μου θα ακολουθούσαν τις προθέσεις μου βγήκαν, ευτυχώς, αβάσιμοι.
Εκείνη η Maserati έκανε εντύπωση σε όλους, ειδικά με τον κινητήρα σε λειτουργία... Οσο για τις διπλές εξατμίσεις και τη λεζάντα της φωτογραφίας, κύριε Κρούση (για να μάθεις), απλά εκείνη τη στιγμή μου ερχόταν στο μυαλό κάποιο άρθρο που είχα διαβάσει παλιά για ένα αυτοκίνητο που, για να φτάσει πιο γρήγορα στη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας ο κινητήρας του, βγάζει τα καυσαέρια μόνο από τη μία εξάτμιση και όχι από όλες. Ισχύει? Δεν ξέρω, μπορεί να θυμάμαι και λάθος.
Φαγητό? Πολύ καλό. Διάθεση? Ακόμη καλύτερη. Κόσμος? Όπως πάντα, φιλικός και εγκάρδιος.
Παρόλο που έφτασα τελευταίος στο Χάνι, το βράδυ της Παρασκευής (ξεκίνησα με τουλάχιστον 1,5 ώρα διαφορά), τους βρήκα όλους στο τραπέζι ΧΩΡΙΣ να έχει έρθει το κυρίως πιάτο (ακόμη). Πάνω στην ώρα, δηλαδή, ευτυχώς, γιατί κάτι προλάβαμε να τσιμπήσουμε.
Το Σάββατο κάναμε αρκετά διασκεδαστικά χιλιόμετρα, φάγαμε αρκετά, είδαμε όμορφα μέρη (οι Μηλιές πραγματικά αξίζουν), ενώ δεν ακολούθησα το δρομολόγιο της επιστροφής μέσω Δρακειάς κυρίως επειδή
α) μέχρι να κάνω αναστροφή στην πλατεία των Μηλιών είχαν εξαφανιστεί οι υπόλοιποι και
β) το πολύ στριφτερό κομμάτι θα ήταν δραματικό για την πυρετούσα δίπλα μου, οπότε ακολούθησα την πιο φυσιολογική οδό μέχρι Βόλο και ξανά επάνω.Την Κυριακή βρεθήκαμε κι εμείς για καφέ στην Πορταριά, και φεύγοντας έκανα την βλακεία να χαθώ στην έξοδο από Βελεστίνο και να βγω στο ρεύμα της Εθνικής προς Λαμία. Η συνοδηγός κοιμόταν, ο δρόμος ήταν καλός. Αποτέλεσμα? Παρασύρθηκα με το κοντέρ του VTS να φλερτάρει με τα 210-220 για αρκετή ώρα (εντάξει, είχε κι ελαφρά κατηφόρα σε κάποια σημεία), κι έτσι έχασα περίπου μία ώρα (μαζί με την επιστροφή). Δεν πειράζει όμως, καλά ήταν.
Μετά έμπλεξα κι εγώ στην έξοδο της Λαμίας (μαζί με τον ANGEL13 και την παρέα του) όταν ένα φορτηγό υπερφορτωμένο με βαμβάκι πήρε σβάρνα μια πινακίδα σήμανσης και έκλεισε η μία από τις δύο λωρίδες... Για 4 χιλιόμετρα δεξιά και αριστερά του δρόμου υπήρχαν άσπρες γραμμές από το βαμβάκι!
Τελικά φτάσαμε στη βάση μας, ευτυχώς χωρίς πολύ κίνηση στον Αγ.Στέφανο όπου συνήθως γίνεται πανικός τα απογεύματα της Κυριακής, ενώ οι δύο πίτσες που μας συνόδευσαν στο βραδυνό φάνηκαν πολύ λιτή επιλογή μετά από το διήμερο...
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ!!!
Στο σταθμό των 'Μηλέων'
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
κυρίως λόγω της φωνής από το διπλανό κάθισμαΦυσικό esp, έτσι?
-
Κάπως έτσι, ναι.
-
Κυριε Κουκο πως τον ελεγαν τον αρχιτεκτονα που εκτισε αυτο το γεφυρακι???
-
πάντως κε κουκε μας...που δεν λές ποτέ τίποτε και δεν τρώς επίσης ποτέ και τίποτε...
ο κύριος syele ήταν άψογος οδηγός και η TS απόλαυση στα στριφτερά κομμάτια...(στις ευθείες όλα ίδια είναι)...
δεν ήξερα τι να πρωτοαπολαύσω: την ομορφιά του Πηλίου (η φύση αυτή την εποχή είναι σαν να έχουν ξεπεταχθεί απο ζωγραφικό πίνακα), ή τις οδηγικές ικανότητες του syele/ συμπεριφορά της TS....όχι δεν τα'χω πάρει για να τον διαφημίσω
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πάντως κε κουκε μας...που δεν λές ποτέ τίποτε και δεν τρώς επίσης ποτέ και τίποτε...
ο κύριος syele ήταν άψογος οδηγός και η TS απόλαυση στα στριφτερά κομμάτια...(στις ευθείες όλα ίδια είναι)...
δεν ήξερα τι να πρωτοαπολαύσω: την ομορφιά του Πηλίου (η φύση αυτή την εποχή είναι σαν να έχουν ξεπεταχθεί απο ζωγραφικό πίνακα), ή τις οδηγικές ικανότητες του syele/ συμπεριφορά της TS....όχι δεν τα'χω πάρει για να τον διαφημίσω
Tα λες όλα αυτά επειδή φορούσες μαύρα γυαλιά και δεν σε ενοχλούσαν τα μπλιμπλίκια...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tα λες όλα αυτά επειδή φορούσες μαύρα γυαλιά και δεν σε ενοχλούσαν τα μπλιμπλίκια...
θα ειχε και το I POD στα αυτια ..........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα ειχε και το I POD στα αυτια ..........ζουλιάρη
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tα λες όλα αυτά επειδή φορούσες μαύρα γυαλιά και δεν σε ενοχλούσαν τα μπλιμπλίκια...μπλιμπλίκια δεν είδα, αλλά άκουσα το antispin
-
Τελικά για εξηγήστε μου γιατί μπερδεύτηκα με τόσα που γράψατε.
Φάγατε κανονικά ή απλά τσιμπίσατε κάτι για το δρόμο;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τελικά για εξηγήστε μου γιατί μπερδεύτηκα με τόσα που γράψατε.Φάγατε κανονικά ή απλά τσιμπίσατε κάτι για το δρόμο;
tazio απλά τσίμπησαν κάτι τις.
Σήμερα που επέστρεψα στο Βόλο άκουσα πως η νομαρχεία Μαγνησίας ανακοίνωσε πως τα αμνοερίφια Πηλίου κατατάσσονται στα προστατευμένα είδη πανίδας της περιοχής.
Μετά από εκδρομή γνωστού αυτοκινητιστικού φόρουμ (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε ) έχει μειωθεί ο αριθμός του συγκεκριμένου είδους με κίνδυνο την εξαφάνιση τους. -
Αφου φαγαμε κανονικα 3-4 φορες τσιμπησαμε και κατι για τον δρομο!!!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αφου φαγαμε κανονικα 3-4 φορες τσιμπησαμε και κατι για τον δρομο!!!!!Αυτό θα πεί να έχεις πρόγραμμα.
:: ΙΙΙ Π.Σ. 4ΤF :: Βρε καλώς τα παιδιάαα!!! :-)