-
Ολοι κατα βάθος θέλουμε να γίνουμε λαικοί τραγουδιάρηδες με ότι αυτό συνεπάγεται, ελπίζω το σημερινό μάθημα να σας ανοίξει τα φτερά για μια νέα καρριέρα :
Πως να γίνετε λαικός τραγουδιάρης
απο τον θείο ^ΒΟΟΜΒΟΟΜ:εισαγωγή
Καταρχήν, τι είναι ο λαικός τραγουδιάρης?
Είναι ο τζόβενο τυπάκος που φιλοδοξεί να κατακτήσει τη πίστα και να είναι όσο μούρη χρειάζεται ωστε στα γεράματά του να είναι ο νέος Τόλης.
Τα βήματα είναι απλά και μπορεί πιστευω μετά το μάθημα αυτό ο καθένας να ακολουθήσει μια τέτοια καρριέρα.
Κατ'αρχήν ο κεντρικός άξονας του ύφους που πρέπει να περάσετε είναι ο εξής, πρέπει να πείσετε πως είστε:
-αλητάκος
-τρελόπαιδο (με μέτρο όμως)
-καλό παιδί
-ΓΚΛΑΜΟΥΡΑΤΟΣστάδιο 1, το στύλ:
Για να τα επιτύχετε αυτά ξεκινάμε απο το γενικό στύλ, προσέξτε το ακόλουθο σχήμα:
Το σχήμα αναλύει συνοπτικά το σωστό και το λάθος, ΔΕΝ φοράμε t-shirt, τζήν, αθλητικά κλπ ευτελή ρούχα ή γενικά οτιδήποτε casual, είμαστε μια αρσενικιά πριμαντόνα, όχι 15χρονο.
Φοράμε κουστουμάκι (δείχνει πως είμαστε ΓΚΛΑΜΟΥΡ τύπος) αλλα επειδή ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν πρέπει να δώσουμε την εντύπωση απλού υπαλλήλου συμβιβασμένου με το σύστημα (είμαστε ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΟ και ΑΛΗΤΑΚΟΣ) φροντίζουμε ΠΑΝΤΑ να έχουμε ανοιχτό πουκάμισο και λυμένη γραβάτα.
Εννοείται το λουστρινάκι απαραίτητο.
περνάμε στο κεφάλι, για τους ίδιους λόγους που έχουμε λυμένη τη γραβάτα είμαστε ΠΑΝΤΑ αξύριστοι (ελαφρά, μη μας περάσουνε και για γιούφτους) και έχουμε μαλί και καλά παρδαλό (ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΟ) με μίνι χαίτη και τσουλουφάκι (δίνει ύψος αν είμαστε ζουμπάδες, πχ τσαλίκης κλπ)
στάδιο 2, το ύφος:
Πιο αναλυτικά για το κεφάλι επειδή είναι βασικό στέλεχος της καρριέρας μας παραθέτουμε το επόμενο σχήμα:
Εδω βλέπουμε όσα είπαμε άνωθεν, (γραβάτα, αξυρισιά, τσουλούφα, χαίτη) και ΠΟΛΥ σημαντικό στοιχείο επι προσθέτως το ΥΦΟΣ.
Το ύφος πρέπει να είναι με ανασηκωμένα φρύδια κλάψας (benchmark εδώ ο πλούταρχος). Σε συνδυασμό με το κατάλληλα κλαψιάρικο τραγούδι (βλ. παρακάτω) προκαλεί ενα ακαταμάχητο μέτωπο κλάψας που χτυπάει σαν οβίδα το ακρωατήριο φέρνοντας στο νου του τις λέξεις:
ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΣ
ΠΟΝΕΜΕΝΟΣκαι ενίοτε κλαψιάρης.
παρατήρηση πριν συνεχίσουμε στο τελικό στάδιο του ρεπερτορίου: η αξύριστη μάπα μπορεί να παρακαμφτεί αν είμαστε κάποιο άνω του συνιθισμένου παρτσακλό άτομο. Τότε είμαστε πλήρως ξυρισμένοι (σαν τον ποπο του μπέμπη, έχουμε ΕΞΤΡΑ παλαβό χτένισμα, φοράμε γυναικείες μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ και χτυπιόμαστε σα μαιμού).
στάδιο 3, το ρεπερτόριο:
Τα τραγούδια αρκεί να έχουν 3-4 λέξεις και να είναι αρκούντως κλαψιάρικα πρέπει όμως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν στο ρεφραίν μια διακύμανση που θα επιτρέπει στο θαμώνα να σηκωθεί όρθιος (όταν ακούει στο μαγαζί) και να προτείνει το χέρι ψηλά εκτείνοντας και συστέλωντάς το σε αρμονία με τα λόγια/παύσεις του ρεφραίν.
Επειδή σας μπέρδεψα δείτε το ακόλουθο σχήμα και φέρτε στο νού σας το ρεφραίν του τραγουδιού που λέει 'πως μπορείς να....' κλπ:
στάδιο 4, το βίντεοκλίπ:
εδω χρειαζόμαστε 3 συστατικά:
1.εμάς
2.ενα ΣΜΠΟΡ αμάξι ΓΚΑΜΠΡΙΟ
3.μια σταρ ελλαςαναμιγνύουμε τυχαία τα συστατικά με την παραδοσιακή παραμορφωμένη προς τα επάνω και oversaturated εικόνα των ελληνικών βιντεο κλιπ και είμαστε έτοιμοι.
τη σταρ ελλάς ή το μοντέλο μπορούμε εύκολα να τη βρούμε παρακολουθώντας μεσημεριανές εκπομπές.
ΥΟ
-
Ολοι κατα βάθος θέλουμε να γίνουμε λαικοί τραγουδιάρηδες με ότι αυτό συνεπάγεται, ελπίζω το σημερινό μάθημα να σας ανοίξει τα φτερά για μια νέα καρριέρα :
Είναι ο τζόβενο τυπάκος που φιλοδοξεί να κατακτήσει τη πίστα και να είναι όσο μούρη χρειάζεται ωστε στα γεράματά του να είναι ο νέος Τόλης.
Τα βήματα είναι απλά και μπορεί πιστευω μετά το μάθημα αυτό ο καθένας να ακολουθήσει μια τέτοια καρριέρα.
Κατ'αρχήν ο κεντρικός άξονας του ύφους που πρέπει να περάσετε είναι ο εξής, πρέπει να πείσετε πως είστε:
-αλητάκος
-καλό παιδί
Για να τα επιτύχετε αυτά ξεκινάμε απο το γενικό στύλ, προσέξτε το ακόλουθο σχήμα:
Το σχήμα αναλύει συνοπτικά το σωστό και το λάθος, ΔΕΝ φοράμε t-shirt, τζήν, αθλητικά κλπ ευτελή ρούχα ή γενικά οτιδήποτε casual, είμαστε μια αρσενικιά πριμαντόνα, όχι 15χρονο.
Φοράμε κουστουμάκι (δείχνει πως είμαστε ΓΚΛΑΜΟΥΡ τύπος) αλλα επειδή ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν πρέπει να δώσουμε την εντύπωση απλού υπαλλήλου συμβιβασμένου με το σύστημα (είμαστε ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΟ και ΑΛΗΤΑΚΟΣ) φροντίζουμε ΠΑΝΤΑ να έχουμε ανοιχτό πουκάμισο και λυμένη γραβάτα.
περνάμε στο κεφάλι, για τους ίδιους λόγους που έχουμε λυμένη τη γραβάτα είμαστε ΠΑΝΤΑ αξύριστοι (ελαφρά, μη μας περάσουνε και για γιούφτους) και έχουμε μαλί και καλά παρδαλό (ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΟ) με μίνι χαίτη και τσουλουφάκι (δίνει ύψος αν είμαστε ζουμπάδες, πχ τσαλίκης κλπ)
στάδιο 2, το ύφος:
Πιο αναλυτικά για το κεφάλι επειδή είναι βασικό στέλεχος της καρριέρας μας παραθέτουμε το επόμενο σχήμα:
Εδω βλέπουμε όσα είπαμε άνωθεν, (γραβάτα, αξυρισιά, τσουλούφα, χαίτη) και ΠΟΛΥ σημαντικό στοιχείο επι προσθέτως το ΥΦΟΣ.
Το ύφος πρέπει να είναι με ανασηκωμένα φρύδια κλάψας (benchmark εδώ ο πλούταρχος). Σε συνδυασμό με το κατάλληλα κλαψιάρικο τραγούδι (βλ. παρακάτω) προκαλεί ενα ακαταμάχητο μέτωπο κλάψας που χτυπάει σαν οβίδα το ακρωατήριο φέρνοντας στο νου του τις λέξεις:
ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΣ
παρατήρηση πριν συνεχίσουμε στο τελικό στάδιο του ρεπερτορίου: η αξύριστη μάπα μπορεί να παρακαμφτεί αν είμαστε κάποιο άνω του συνιθισμένου παρτσακλό άτομο. Τότε είμαστε πλήρως ξυρισμένοι (σαν τον ποπο του μπέμπη, έχουμε ΕΞΤΡΑ παλαβό χτένισμα, φοράμε γυναικείες μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ και χτυπιόμαστε σα μαιμού).
στάδιο 3, το ρεπερτόριο:
Τα τραγούδια αρκεί να έχουν 3-4 λέξεις και να είναι αρκούντως κλαψιάρικα πρέπει όμως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν στο ρεφραίν μια διακύμανση που θα επιτρέπει στο θαμώνα να σηκωθεί όρθιος (όταν ακούει στο μαγαζί) και να προτείνει το χέρι ψηλά εκτείνοντας και συστέλωντάς το σε αρμονία με τα λόγια/παύσεις του ρεφραίν.
Επειδή σας μπέρδεψα δείτε το ακόλουθο σχήμα και φέρτε στο νού σας το ρεφραίν του τραγουδιού που λέει 'πως μπορείς να....' κλπ:
στάδιο 4, το βίντεοκλίπ:
1.εμάς
3.μια σταρ ελλαςαναμιγνύουμε τυχαία τα συστατικά με την παραδοσιακή παραμορφωμένη προς τα επάνω και oversaturated εικόνα των ελληνικών βιντεο κλιπ και είμαστε έτοιμοι.
τη σταρ ελλάς ή το μοντέλο μπορούμε εύκολα να τη βρούμε παρακολουθώντας μεσημεριανές εκπομπές.
ΥΟ
-
-αλητάκος
-καλό παιδί
στάδιο 2, το ύφος:
ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΣ
στάδιο 3, το ρεπερτόριο:
στάδιο 4, το βίντεοκλίπ:
1.εμάς
ΥΟ
-
αααχαχαχαχαχαχαχα
λύθηκα να γελάω ΙΚΕ, ωραίος!
-
Εμένα αυτό που με ανησυχεί, είναι ότι γίνονται τραγουδιάρηδες οι περισσότεροι απόφΥτοι των τηλεοπτικών ριάλιτι... Έχει πήξει ο τόπος 'ταλέντα'...
Η αλήθεια είναι φίλε μου ΙΚΕ, ότι αν και πληρέστατος ο οδηγός σου, είναι άχρηστος. Αρκεί να μπεις σε ένα ριάλιτι, εκεί στα μαθαίνουν όλα μαζεμένα, σε πληρώνουν κι από πάνω, KAI δεν χρειάζεται να ξέρεις ανάγνωση ώστε να διαβάσεις τoν οδηγό που έφτιαξες... άλλωστε, στην καριέρα σου σαν ΣΤΑΡ, δεν χρειάζεται να ξέρεις ανάγνωση...
BTW ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κι άλλο Fame Story... ΚΙ ΑΛΛΑ νέα αστέρια του πενταγράμμου είναι στα σπάργανα... περαστικά μας
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από όλα??? Τα παιδάκια του σχολείου, βλέπουν fame story και παθιάζονται και κάνουν όνειρα...
(περαστικά μας)^2ΕΔΙΤ: συγνώμην αν χαλάω το ανάλαφρο του τόπικ!
-
Eγω δεν είμαι και τόσο απόλυτος, πλάκα έχει καμια φορά και το fame story, η μουσική άλλωστε είναι άφθονη και όποιος θέλει έχει πρόσβαση σε καλή μουσική.
Δείτε το θέμα (όχι μόνο το τόπικ αυτό) πιο ανάλαφρα
Αλλωστε Krusenstern μη μου πείς πως αν πήγαινα στο fame story δεν θα με ψήφιζες για να παραμείνω στη μουσική ακαδημία (αν και είμαι ταλεντάρα, οπότε δεν θα έβγαινα ποτε προτεινόμενος )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΕΔΙΤ: συγνώμην αν χαλάω το ανάλαφρο του τόπικ!
Το τόπικ δε χαλάει επειδή είναι χαλασμένο απο μόνο του
-
***'ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΣ
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΣ
ΜΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΩΣΕΣ
ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΝΙΩΣΕΣ
ΤΟ ΘΥΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΣΕΕΕΕΕΕΕΣΜΕ ΕΧΤΙΣΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΝΤΙΣΕΣ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟΥ
ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ (ΔΙΣ)'***Όχι παίζουμε.
-
Πωπω στιχος! Εχω πάθει την πλάκα μου!! Ακου με απολλοτρίωσες!!!
Το έχεις και σε mp3???
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
στάδιο 4, το βίντεοκλίπ:εδω χρειαζόμαστε 3 συστατικά:
1.εμάς
3.μια σταρ ελλας
αναμιγνύουμε τυχαία τα συστατικά με την παραδοσιακή παραμορφωμένη προς τα επάνω και oversaturated εικόνα των ελληνικών βιντεο κλιπ και είμαστε έτοιμοι.
**τη σταρ ελλάς ή το μοντέλο μπορούμε εύκολα να τη βρούμε παρακολουθώντας μεσημεριανές εκπομπές.**ΥΟΑν όλη μας η δυσκολία είναι να βρούμε το ΓΚΑΜΠΡΙΟ, τότε μη σκάτε άλλο. Θα σας δανείσω εγώ το δικό μου και θα μου δανείσετε μετά εσείς τη μοντέλα.
Μπράβο ΙΚΕ, έγραψες παλί. Όχι τα μαθήματά σου όμως -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
***'ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΣ
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΣ
ΜΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΩΣΕΣ
ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΝΙΩΣΕΣ
ΤΟ ΘΥΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΣΕΕΕΕΕΕΕΣΜΕ ΕΧΤΙΣΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΝΤΙΣΕΣ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ
ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ (ΔΙΣ)'***Όχι παίζουμε.
Αυτα ειναι!! Για να γινεις λαικος τραγουδιάρης χρειάζεσαι ολοκληρο το παραπάνω κατεβατο! Αυτοκινητα, μοντέλα κλπ κλπ
Ενω για να γινεις λαικια τραγουδιάρα χρειάζεσαι μόνο ένα τραγουδι με στιχους αριστούργημα!!! Τελικά ειναι πολυ πιο εύκολα τα πράγματα αμα εισαι γυναικα!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΜΕ ΕΧΤΙΣΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΝΤΙΣΕΣ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ
ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ (ΔΙΣ)'[/i][/b]Όχι παίζουμε.
Όπως έλεγε και ο Χάρυ Κλυν στο 'Αλαλούμ' στη φάση με τον 'Αρτέμη'...
'Πω πω νόημα!! Μιλάμε για πππολύ νόημα'
-
ΙΚΕ έγραψες!
Εχω πεθάνει στα γέλια!
-
Επίσης να προσθέσω οτι τα βίντεοκλίπ ΠΑΝΤΑ τα γυρίζουμε σε χαμηλό framerate, όσο πιο σπαστή η κίνηση τόσο μεγαλύτερη η εμπορική επιτυχία!
-
Κάποια ποστ εδω εξαφανίστηκαν!!!!!!?
τι έγινε ρε παιδιά
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Κάποια ποστ εδω εξαφανίστηκαν!!!!!!?τι έγινε ρε παιδιά
Ναι και δικο μου εξαφανιστηκε σε άλλο θεμα...
-
πριν λίγη ώρα είχε πέσει το φόρουμ, ίσως εκεί να χάθηκαν τα ποστ τωρα που το σκέφτομαι, αλλιώς να καταγγείλω τους moderator
OXI PIA GO FOR POLE!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
πριν λίγη ώρα είχε πέσει το φόρουμ, ίσως εκεί να χάθηκαν τα ποστ τωρα που το σκέφτομαιεγω βεβαια τα εκανα τα ποστ μετα το πρωινο πρόβλημα αλλά τεσπα, όλα ειναι πιθανα!
(kyan όπως βλέπεις κι αλλοι είχαν το ιδιο προβλημα με αυτο που σου ειπα!)
-
Εγώ έχασα ένα που είχα γράψει στις 14.00 περίπου.
-
Από τα τεχνικά θέματα του φόρουμ (στο 'Ανακοινώσεις-Εκδηλώσεις'):
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To forum 'κατέβηκε' για μερικές ώρες για να 'ανέβει' το νέο site http://www.4troxoi.gr . Μπορεί εκεί πάνω στην αλλαγή μερικά ποστς να πήγαν στον αέρα.Υπομονή και ψυχραιμία παίδες. Πιθανότατα, τα σβησμένα/χαμένα ποστς θα επανέλθουν όπως ήταν όταν λυθεί το πρόβλημα.
Πως να γίνετε λαικός τραγουδιάρης (προσοχή,ανάλαφρο τόπικ!)