-
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά καθίσματα μέσα σε λογικά πλαίσια, για να αντικαταστήσω τα είδη υπάρχον.
Τι να προτιμήσω bucket σταθερά ή ανακλινόμενα;
Σε ταξίδι και σε χρήση μέσα στην πόλη τι βολεύουν πιο πολύ; -
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά καθίσματα μέσα σε λογικά πλαίσια, για να αντικαταστήσω τα είδη υπάρχον.
Καλησπέρα σας,
Ο χρήστης Dracumel έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Σε ταξίδι και σε χρήση μέσα στην πόλη τι βολεύουν πιο πολύ;Σε τι αμαξι;Ποσες πορτες;
-
κρίνοντας από μένα (ευαισθησία στην μέση) κ μόνο θα έλεγα με τίποτα σταθερά!
Το παρακάτω σχόλιο δεν με αφορά: τα σταθερά δεν προτείνονται κ για όσους έχουν το αυτοκίνητο και για... άλλη χρήση
Τώρα από μάρκες υπάρχουν διάφορες κ σε ποικιλία τιμών από 300 ευρώ έως..... πολύ υψηλά ανάλογα με τις ανάγκες κ την τσέπη του καθενός μας
-
Αν δεν θες να το κάνεις αγωνιστικό μελλοντικά και να τα έχεις έτοιμα (προσοχή όμως μετά την 5ετία από την κατασκευή δεν επιτρέπεται να τρέξουν σε αγώνα!!!) ΜΑΛΛΟΝ ανακλινόμενα...
Αν το αμάξι είναι 3Θυρο, ΣΙΓΟΥΡΑ ανακλινόμενα!!! Εκτός αν σκοπέύεις να βάζεις την ΚάτΓούμαν και τον Τιραμόλα στο πίσω κάθισμα!!
Πρέπει να ξέρεις πως τα σταθερά έχουν καλύτερη ακόμα στήριξη στος στροφές (σε μάλλον άχρηστο βαθμό για δημόσιο δρόμο όμως...) ενώ τα ανακλινόμενα είναι πιο άνετα.
Όσο μου αρέσουν οι αγώνες, ΤΟΣΟ απεχθάνομαι την άνεση των μη ανακλινόμενων καθισμάτων εκτός αγώνα!!!Οπότε με τα δύο χέρια ψηφίζω να πάρεις ανακλινόμενο!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πρέπει να ξέρεις πως τα σταθερά έχουν καλύτερη ακόμα στήριξη στος στροφές (σε μάλλον άχρηστο βαθμό για δημόσιο δρόμο όμως...) ενώ τα ανακλινόμενα είναι πιο άνετα.
Όσο μου αρέσουν οι αγώνες, ΤΟΣΟ απεχθάνομαι την άνεση των μη ανακλινόμενων καθισμάτων εκτός αγώνα!!!Οπότε με τα δύο χέρια ψηφίζω να πάρεις ανακλινόμενο!!
Ε, βάλε και εσύ ανακλινόμενα στο αγωνιστικό να δεις την υγειά σου!!!
Χωρίς πλάκα, το ανακλινόμενο είναι μακράν καλύτερο για καθημερινή χρήση. Όσο για τιμή, μπορείς να βρεις ακόμα και no name με 400 Ε το ζευγάρι. Τώρα κατά πόσο αξίζουν ή θα αντέξουν δεν ξέρω. Κανένας που να ξέρει να μας πει?
-
Ευχαριστώ που απαντήσατε.
Το αμάξι είναι Nissan Sunny (n14) 4dr και δεν σκέφτομαι καθόλου να το κάνω αγωνιστικό.
Το πρόβλημα και μένα είναι με τη μέση και αυτός είναι ο κύριως λόγος για αλλαγή καθίσματος με κάτι καλύτερο. (η αλήθεια είναι ότι κάθε κάθισμα, διαφορετικό από το δικό μου είναι καλύτερο)... -
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΗ ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΚΕΤ!!!!!
Ο λόγος είναι πως δεν έχει ουσιαστικά μαξιλαράκια στο πάτωμά του και είναι πολύ σκληρό, και στις ανωμαλίες θα σε ταράξει!!!
Σαφώς και βοηθάει από την άλλη στις στροφές, αλλά είναι πολύ κουραστικό σε πολύωρη οδήγηση με τέτοια έδρα...
-
Προτείνω μια βόλτα από την Nissan για να δεις παρόμοια καθίσματα από Almera-Primera κλπ...
Κατά πάσα πιθανότητα θα μπορείς να αγοράσεις και να τα προσαρμόσεις στο δικό σου χωρίς πολλά πολλά...Αν δεν σε ικανοποιεί κοίτα και για Recaro ΑΛΛΑ όχι τις αγωνιστικές σειρές της αφού έχεις πρόβλημα.
-
Ρώτησα στην αντιπροσωπεία όσο σου απάντησαν εσένα, τόσο μου απάντησαν και εμένα...
Κοιτάω για το Sparco Sienna είναι σχετικά πιο φτηνό από άλλα, τι λέτε εσείς;
Με την ζώνη τι γίνεται, αφού στο υπάρχον κάθισμα το 'κούμπωμα' είναι βιδωμένο πάνω στο κάθισμα; -
Στα λεφτά του Sienna υπάρχει και το ΜΟΜΟ RS2 GT
Στο http://www.demon-tweeks.co.uk και στο http://www.rallynuts.com μπορείς να πάρεις μια ιδεα από τιμές βλέποντας και τα καθίσματα.
Η στήριξη της ζώνης μπορεί να μεταφερθεί στη βάση του καθίσματος (με μακρύτερο κούμπωμα) , μπορεί όμως και το αυτοκίνητο να έχει τρύπες για να μπεί άλλου τύπου ζώνη (σε μοντέλα που φορούσαν διαφορετικά καθίσματα)[/img]
-
Ο χρήστης Dracumel έγραψε:
Ρώτησα στην αντιπροσωπεία όσο σου απάντησαν εσένα, τόσο μου απάντησαν και εμένα...Και σε μαγαζιά με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά μπορείς ίσως να δεις για κάθισμα Nissan, ίσως πχ έχει κάποιο σαλόνι από κάποιο GTi Nissan και να σου ταιριάζει, μαζί με ζώνη προεντατήρες κλπ...
Κάθισμα