-
Λογικά με την εμφάνιση των TSi θα πέσουν οι τιμές. Έλεος δλδ να θέλεις σχεδόν 7μύρια δρχ για ένα Polo.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Με ESP από την βασική εξοπλιστική έκδοση.
Τον επόμενο μήνα θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας η πεντάθυρη έκδοση του νέου Volkswagen Polo.
Οι τιμές του νέου Polo με 100% τέλος ταξινόμησης:
Polo 1.2 70PS Trendline 12.350 €
Polo 1.2 70PS Comfortline 13.250 €
Polo 1.4 85PS Trendline 13.350 €
Polo 1.4 85PS Comfortline 14.250 €
Polo 1.4 85PS Highline 14.800 €
Polo 1.4 85PS DSG7 Trendline 14.800 €
Polo 1.4 85PS DSG7 Comfortline 15.700 €
Polo 1.4 85PS DSG7 Highline 16.250 €
Polo 1.6 TDI 75PS Trendline 15.600 €
Την επόμενη χρονιά αναμένεται να προστεθεί στην γκάμα των κινητήρων και ο 1.200άρης TSI με απόδοση 105 ίππους αλλά θα παρουσιαστεί και η 3θυρη έκδοση του μοντέλου.
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/92198.aspτα turbo μοτερ με τους 122,127,132,135,140,147,150,153,155,155+1/2,160,163,170 αλογα ποτε ερχονται
-
θα ερθουν μαζι με τους multiair
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θα ερθουν μαζι με τους multiairΑαα τον Σεπτεμβριο δηλαδη! Γιατι κατι ειχα ακουσει οτι τα TSI στο Polo πανε για 2010...
-
Για Ελλαδα αρχες 2010 .
-
Μπααα, οι πρώτες φουρνιές 1.2 TSI λίγο δύσκολο να εμφανιστούν με τους multiair. Θα ανατινάζονται ήδη από το εργοστάσιο...
-
Εμενα παντως για να καταλάβετε ποσο χαλια εχουν γινει oi Γερμανοι στο G6 που παρηγειλα πριν 4 μηνες απο λαθος μου εβαλαν τον 1.2 TSI και σαν να μην εφτανε αυτο, μου καηκε ο κομπρεσσορας του. Παω να παρω delta.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Για Ελλαδα αρχες 2010 .+1
το ειδα σημερα.....
λοιπον απο ποιοτητα...κια λιγα λενε στα περιοδικα...το αυτοκινητο ειναι εκτος πραγματικοτητας απο ποιοτητα κατασκευης....εχει μαλακο πλαστικο ακομα και στο πλαστικο που ακουμπα με το μπροστινο παρμπριζ!!!!!!!!!1 οχι μονο μεχρι που μπορεις να πιασεις!!!ακομα και το πλαστηκο στην πορτα του πορτ παγκαζ απο μεσα ειναι εξαιρετικα στιβαρο κ ποιοτικο
η θεσγ οδηγησης...ειναι καπως σκληρη και ηθελε χρονο για να νιωση ανετα η πλατη μου..
το ταμπλο εχει κλιση προς τον οδηγο και εχει αστρικη ποιοτητα....καλυτερη μακρα απο ενα 307 (που ειναι μεγαλυτερη κατηγορια) και μαζι με ενα 308 κ σ καποια σημεια καλυτερη του...μου θυμισε το ταμπλο του golf 3 σ σχεδιαστικη αισθηση. η θεση οδηγησης αν και καπως κατι με χαλουσε στην αρχη τελικα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ...
τα κουμπακια εχουν τελεια ποιοτικη αισθηση...(λες και ειναι υδραυλικα) η εργονιμια ειναι αψογη...με ενα δακτυλο στο αριστερο σ χερι εχεις απο παραθυρα ....κλειδωμα ,θυρων, καθρευτες και κατι αλλα σκατακια που δεν θυμαμαι... το καντραν πολυ ομορφο με υψηλης ευκρινιας οθονη μπροστα και οχι απλο lcd χιλιομετρητη! ...ενα ασχημο ομως την εσωτερικης σχεδιασης ειναι πως ως συνοδηγος νιωθεις να σ πνιγει το ταμπλο και να ειναι too much και κοντα στο κεφαλι σ...
οι χωροι ειναι ακομα μικροι αλλα καλυτεροι απο σχεδον ολο τον ανταγωνισμο....
η πορτα ειναι σαν σαν πορτα καστρου....ΓΝΤΟΥΥΥΥΠ ..και απολυτη ησυχια μεσα στο εσωτερικο...
απο πισω τα φαναρια του ειναι απο κοντα ψιλοκινεζικα ...και γενικα μου θυμισε πισω μερος αυτοκινητου που το παιρνει η γιαγια γερμανιδα να παει για ψωνια...
απο μπροστα ειναι ΘΕΙΚΟ απλα!!! το Γκολφ αν ειχε αυτην την μουρη θα εσκιζε απο σχεδιαση!.
οχι δεν σ θυμιζει πιο μεγαλο αυτοκινητο και αυτο λογω της αισθησης του ταμπλο ( το 207 σου θυμιζει γιατι σ δινει αισθηση μεγαλου ταμπλο και space για το ματι) αλλα οντως ειναι τοσο ποιοτικο οσο δεν φανταζεσται..... απλα κορυφαιο σε ποιοτητα.... καλυτερο απο το 207 και ολα τα αλλα στον τομεα αυτον.
η τιμη ηταν πανω κατω 15,000 παρα κατι για το 1,2 70hp comfortline -
Ο χρήστης fenderiarhs έγραψε:
Εμενα παντως για να καταλάβετε ποσο χαλια εχουν γινει oi Γερμανοι στο G6 που παρηγειλα πριν 4 μηνες απο λαθος μου εβαλαν τον 1.2 TSI και σαν να μην εφτανε αυτο, μου καηκε ο κομπρεσσορας του. Παω να παρω delta.Και τι εκανες με το αυτοκινητο τελικα? Τζαμπα λεφτα?
-
βγαινει το 1,2 με κομπρεσσορα??????????????????????????????/ υπαρχει ????
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
και γενικα μου θυμισε πισω μερος αυτοκινητου που το παιρνει η γιαγια γερμανιδα να παει για ψωνια...Μαζί με μοδάτα κοριτσάκια που παίρνουν premium σήμα, ο ορισμός του target group.
Δεν λέει κάτι αυτό για το αυτοκίνητο βέβαια...
η τιμη ηταν πανω κατω 15,000 παρα κατι για το 1,2 70hp comfortline
ΠΟΣΟ!!!!!!!!!!! Το έχουν χάσει τελείως στην Cosmocar;;;;;
Το κακό είναι ότι θα πουλήσει γιατί είναι VW...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν ισχύει.
Από 13.250 € ξεκινάει το 1.2 70hp Comfortline
Στα 14.800 € είναι το 1.4 85hp Highline που είναι και η πιο πλούσια εξοπλισμένη έκδοση.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δεν ισχύει.
Από 13.250 € ξεκινάει το 1.2 70hp Comfortline
Στα 14.800 € είναι το 1.4 85hp Highline που είναι και η πιο πλούσια εξοπλισμένη έκδοση.
Ναι, αλλά βάλε μεταλλικό, τέλη ταξινόμισης, τέλη ξυσίματος, κτλ και φτάνουμε άνετα στα 14 για να πάρεις το κλειδί (ή ότι άλλο τέλως πάντων... ) στο χέρι...
-
Μου τη σπαει να λενε τοσα ψεματα οι εταιριες για το βαρος.
Το ''παναλαφρο'' Polo ζυγιζει 1100 κιλα στην εκδοση των 85 ιππων , 110 κιλα παραπανω απο οτι λεει η VW.Δηλαδη το TSI ποσο θα ζυγιζει?Και οχι μονο η VW και η φιατ και αλλες εταιριες ...
-
Όλες οι εταιρείες ζυγίζουν τα βασικά μοντέλα τα οποία δεν έχουν ίχνος εξοπλισμού.
-
Ο χρήστης mariost έγραψε:
Μπααα, οι πρώτες φουρνιές 1.2 TSI λίγο δύσκολο να εμφανιστούν με τους multiair. Θα ανατινάζονται ήδη από το εργοστάσιο...μη σου πω ότι οι kompressor και τα turbo ανατινάζονται από μόνα τους στον πάγκο συναρμολόγησης, πριν καν ενωθούν με το block της μηχανής!
απαράδεκτα πράγματα!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Όλες οι εταιρείες ζυγίζουν τα βασικά μοντέλα τα οποία δεν έχουν ίχνος εξοπλισμού.Πάντως εγώ και τα 2 δικά μου τα ζύγισα στην πλάστιγα του εργοστασίου και βγήκαν ακριβώς όσο τα δήλωναν
το 206 δηλώνει 1025 κιλά, στην πλάστιγα 1040 με ρεζερβουάρ στο 1/2 (περίπου 25 λίτρα βενζίνης)
το picasso δηλώνει 1470 κιλά (ξέρω... ), στην πλάστιγα 1480 με βενζίνη στο 1/4 (περίπου 15 λίτρα).
Και κανένα δεν είναι η βασική έκδοση!
Είτε ο επιπλέον εξοπλισμός δεν ζυγίζει τόσο πολύ πια είτε η PSA ζυγίζει αμάξια με αρκετό εξοπλισμό και το βάρος των βασικών εκδόσεων είναι παρακάτω απ' όσο δηλώνει...
-
Που τη πας τη Νιτσα ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
-
οχι τοσο λεει πανω κατω και το προσπεκτους για το βαρος του polo ...(το ξεχασα στο αμαξι!!!)
πουθενα δεν ελεγε για κατω απο 1000 κιλα 1100 πανω κατω και 1170 περιπου για το dsg με πετρελαιο 1.4 ...δηλ οσο βαρος θα εχει και ο κινητηρας 1.2 tsi -
Με αυτο το bodykit και αυτες τις ζαντες..
VW Polo 2009