-
έχει ακουστεί κάτι για ibiza fr tsi 150 (o κινητήρας του tiguan)... επειδή όμως ήδη οι ισπανοί έχουν καθυστερήσει το cupra με τον tsi 180 μαζί και το fr, υποθέτω ότι ίσως να περιμένουν το λανσάρισμα τους πρώτα στα polάκια..
-
και θα στρίβει αυτό το πράγμα;
-
Ο χρήστης chevroletcorvette έγραψε:
Και το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο;Μάλλον θα πρέπει να το κάνεις ειδική παραγγελία...(Ρε μήπως γίναμε αμερική? )
nikosxeng
Για να μην ανοίξω αυτή τη συζήτηση περί 'στρίβειν ή όχι' η οποία είναι τουλάχιστον ανούσια όταν μιλάμε για αμάξια που οδηγούνται σε (ελληνικούς) δρόμους όπου η άσφαλτος εξισώνει τα περισσότερα αμάξια θα σου πω απλά ότι θα στρίβει μια χαρά όπως στρίβει και το corsa OPC, όπως έστριβε και το προηγούμενο Polo GTi, όπως στρίβει το 207 rallye κοκ... -
Καλημέρα και χρόνια πολλά
Πρόκειται ν αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο κι έχω μπερδευτεί μεταξύ seat ibiza και Νέου Polo στα 1400 cc (αντέχω να το περιμένω)
Είναι γεγονός ότι σε αυτοκίνητα με κινητήρες TSI βάζουμε μόνο super αμόλυβδη?
Καινούρια στο forum και παρακαλώ για απόψεις. -
Ο χρήστης donna_c έγραψε:
Καλημέρα και χρόνια πολλά
Πρόκειται ν αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο κι έχω μπερδευτεί μεταξύ seat ibiza και Νέου Polo στα 1400 cc (αντέχω να το περιμένω)
Είναι γεγονός ότι σε αυτοκίνητα με κινητήρες TSI βάζουμε μόνο super αμόλυβδη?
Καινούρια στο forum και παρακαλώ για απόψεις.όχι φίλε, δεν απαιτείται σούπερ αμόλυβδη 100 οκτάνηχοοκτανίων κτλ. . Ο κινητήρας λειτουργεί κανονικά και με απλή αμόλυβδη.
-
ευχαριστώ technik .
-
δυστυχως θα αργησει ακομα. Πηρα τηλ στην κοσμοκαρ και μου ειπαν αναμενεται ερχες του ΄10, ακομα δεν ξερουν ποτε ακριβως. Εχουμε δηλαδη μελλον...
-
καλά το αρχές του '10 είναι λιγο μακρινο.Θελουν να 'σπρώξουν' τα υπάρχοντα μοντέλα.
Κάπου μέσα στο καλοκαίρι να το περιμένεις
-
Νεο Polo απο το Σεπτεμβριο...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Νεο Polo απο το Σεπτεμβριο...σιγουρο αυτο?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Νεο Polo απο το Σεπτεμβριο...
σιγουρο αυτο?
Ετσι σφυριξε ενα πουλακι απο Κοσμοκαρ....
-
Ο χρήστης themata έγραψε:
καλά το αρχές του '10 είναι λιγο μακρινο.Θελουν να 'σπρώξουν' τα υπάρχοντα μοντέλα.Κάπου μέσα στο καλοκαίρι να το περιμένεις
-
Ακριβώς έτσι νομίζω πως είναι. Πέρασα χτες από την cosmocar και με βεβαίωσαν για Σεπτέμβρη. Δεν παρέλειψαν ωστόσο να με προσανατολίσουν στην επιλογή του απερχόμενου. Σημειωτέον πως υπάρχει περιορισμός στα χρώματα(το μαύρο εξαντλημένο), και χωρίς δυνατότητα προσθήκης έξτρα εξοπλισμού. Εν τούτοις το διαθέτουν μόνο 1000 ευρώ φτηνότερο!!!!!!!
Τιμές για το νέο δε λενε, δεν ξέρουν, δεν έχουν προσπέκτους. -
από ότι διάβασα ο 12άρης με τα 105 είναι τετρακύλινδρος,
οπότε με το DSG, θα είναι ποιήμα... -
Κι εγώ το περιμένω πως και πως...
Μπορεί το πίσω μέρος να μην είναι και το πιο όμορφο του, αλλά συνολικά το μηχάνημα απλά κεντάει! Πάντως Ελλάδα μου 'παν (όχι επίσημη πληροφορία να μη σας πάρω και στο λαιμό μου) από Νοέμβριο...
Παραπάνω πληροφορίες που θα βρούμε (κατανάλωση, εξοπλισμός, κτλ.) αν υπάρχουν;
-
Ο χρήστης Z3RatuL έγραψε:
Παραπάνω πληροφορίες που θα βρούμε (κατανάλωση, εξοπλισμός, κτλ.) αν υπάρχουν;
Από το site της VW σε pdf τα τεχνικά χαρακτ/κά και τιμες: http://www.volkswagen.de/etc/medialib/v ... e-polo.pdf
-
το tsi 105 νομιζω θα φθασει στα 17000 με 18000 full εξοπλισμένο...δεν ειναι λιγα...
-
το tsi 105 νομιζω θα φθασει στα 17000 με 18000 full εξοπλισμένο...δεν ειναι λιγα...Aκου εκει 17 χιλιαρικα...
Το πολυ 15000 με DSG θα ηταν τιμιο
-
το tsi 105 νομιζω θα φθασει στα 17000 με 18000 full εξοπλισμένο...δεν ειναι λιγα...Αμ έτσι, θα ανταγωνίζεται το Golf 1,4 Tsi 122HP!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
το tsi 105 νομιζω θα φθασει στα 17000 με 18000 full εξοπλισμένο...δεν ειναι λιγα...
Αμ έτσι, θα ανταγωνίζεται το Golf 1,4 Tsi 122HP!
Όχι ακριβώς. Το Golf 122 5θ κοστίζει ~17.900€ με βασικό εξοπλισμό. Και μόνο για να βάλεις DSG + ESP χρειάζεσαι >2000€ επιπλέον. Άρα, ο αγοραστής που έχει ξεκαθαρίσει τις προτεραιότητές του δεν θα βρεθεί σε δίλημμα.
Από την άλλη, αν βγει και το Golf με τον 1.2 TSI τότε πιστεύω ότι όντως θα έχουμε 'καννιβαλισμούς'!
VW Polo 2009