-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον χαρακτηρίσεις προβληματικό και θα του επιτεθείς!!!!
Μπορεί αυτό ακριβώς να είναι αυτό που επιδιώκει!!!!Μα αν είναι αυτό ακριβώς που επιδιώκει (που είναι και η δική μου σεβαστή άποψη) τότε είναι εξ ορισμού προβληματικός!!!!
Ασχετα με τις απόψεις του και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου θέματος, υπάρχει κάποιος που μπορεί να σκεφτεί άλλον λόγο για την επιστροφή του σε ένα φόρουμ από το οποίο ο ίδιος είχε αποχωρήσει χωλομένος ενώ έχει σε μεγάλη ανυποληψία χρήστες και mods?
Σ'αυτό που συμφωνούμε είναι οτι δε χρειάζεται να τον χαρακτηρείσει κάποιος. Είναι από μόνος του.
-
ΟΚ!
Ας πω και εγω την δικιά μου γνώμη!Ολες οι χώρες που βοήθησαν τις ΗΠΑ σε αυτή την κασταστροφή είναι άξιες συγχαρητηρίων!
Είτε η προσφορά τους ήταν μικρή είτε μεγάλη είτε οι ΗΠΑ δεν την δέχτηκαν (όπως της Κούβας)!
Ο καθένας προσφέρει οτι μπορεί!Δεν μπορείς να βάλεις μεζούρα σε κάτι τέτοιο!Αυτό που θα ήθελα να διευκρινησθεί είναι η ξεχωριστή αναφορά της προσφοράς της Ελλάδας που γίνεται ξεχωριστά, με την σημείωση zero money!
Εγινε κατά λάθος ή σημαίνει κάτι?
-
αφου ειμαστε καταχρεωμενοι σε αυτους που να τα βρουμε να τους δωσουμε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό που θα ήθελα να διευκρινησθεί είναι η ξεχωριστή αναφορά της προσφοράς της Ελλάδας που γίνεται ξεχωριστά, με την σημείωση zero money!
θα πρεπει να ζητησουμε συγνωμη απο την αμερικανικη κυβερνηση που δε τους δωσαμε και μετρητα!
οποτε θελουν, μπορουν να περασουν απο εδω να τα παρουν....
ολο και κατι θα βρεθει για αυτους τους δυστυχους να δωσουμε...
μεχρι τοτε ας τους αφησουμε να επιτελουν με ησυχια το θεαρεστο εργο τους.
-
Στην προσφορά της Ελλάδας βάλε 1.5 δισ. $ με την παραγγελία 30 νέων F16 πριν λίγους μήνες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό που θα ήθελα να διευκρινησθεί είναι η ξεχωριστή αναφορά της προσφοράς της Ελλάδας που γίνεται ξεχωριστά, με την σημείωση zero money!Εγινε κατά λάθος ή σημαίνει κάτι?
Ax βρε Kouk!!!
Eρωτησεις ειναι αυτες που κανεις?? -
το θεμα δεν ειναι αν δοθηκαν εκατομυρια η οχι.
Το θεμα ειναι η προσφορα. Ενα κοντεινερ με τροφιμα, καποια ρουχα κτλ.
Το οτι οι ΗΠΑ δεν δεχθηκαν βοηθεια απο την Κουβα νομιζω ηταν πολιτικη αποφαση (προσωπικα την θεωρω λαθος αλλα καταλαβαινω γιατι). το παραδειγμα ηταν οτι οταν το Ιραν ειχε το μεγαλο σεισμο οι ΗΠΑ εστειλαν και χρηματα και υλικο και ανθρωπους που το Ιραν το δεχθηκε και ευχαριστησε.
Αν υπηρχε τιποτα πισω απο την αποφαση να μην προσφερουν βοηθεια για την Κατρινα νομιζω ειναι λαθος. Εγω πιστευω οτι μαλλον δεν κινητοποιηθηκε η Ελληνικη κρατικη μηχανη. Το γιατι δεν ξερω μια και ξερω οτι παντα προσφερεται βοηθεια.
Νικος
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΟΚ!
Ας πω και εγω την δικιά μου γνώμη!Ολες οι χώρες που βοήθησαν τις ΗΠΑ σε αυτή την κασταστροφή είναι άξιες συγχαρητηρίων!
Είτε η προσφορά τους ήταν μικρή είτε μεγάλη είτε οι ΗΠΑ δεν την δέχτηκαν (όπως της Κούβας)!
Ο καθένας προσφέρει οτι μπορεί!Δεν μπορείς να βάλεις μεζούρα σε κάτι τέτοιο!Αυτό που θα ήθελα να διευκρινησθεί είναι η ξεχωριστή αναφορά της προσφοράς της Ελλάδας που γίνεται ξεχωριστά, με την σημείωση zero money!
-
οι κουβανοι αντικαθεστωτικοι φταινε?
-
To oτι τα δυο κρουαζιεροπλοια δεν ειναι κρατικα και νοικιαστηκαν, μαζι με ολο το προσωπικο τους συν τους γιατρους με τους οποιους επανδρωθηκαν ,προφανως εναντι καποιων εκατομμυριων ευρω δε λεει κατι??
Και μετα πιστευω οτι η βοηθεια σε ειδος ειναι πιο επιτακτικη για τις πρωτες ωρες μιας καταστροφης.
Τα μετρητα ως συνηθως ακολουθουν και βοηθανε στην αποκατασταση των υλικων καταστροφων και οχι στη περιθαλψη των πληγεντων.
Αν λοιπον οι ΗΠΑ κατα την αποκατασταση των ζημιων χρειαστουν και μετρητα εμεις ειμαστε εδω Οι ερανοι στην Ελλαδα παντα αποφερουν καρπους -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
και απο την στιγμη που δεν μπορει ολη η γη να αντισταθει , ετσι ρε ΓΟΥΣΤΑΡΩ που τους κοβει τον τσαμπουκα η ιδια η φυση........
αυτος γιατι χαζογελαει ολη την ωρα?????
where is the funny my boy ??? που θα ελεγε με την απιστευτη προφορα ο χαζοβλαχος γελαδαρης απο το τιιιεεεξααςςς......
'Που ειναι το αστειο αγορι μου;'
Μιλαμε αφασια μεταφραση απο τα Εληνικα στα αγγλικα.
Ελπιζω κανενας απο το Τεξας να μην το ελεγε ετσι. Αλλα απο την αλλη μερια εχω ακουσει απιστευτα πραγματα οποτε η πιθανοτητα ειναι εκει.
Νικος
-
Το θέμα πάντως για μένα έχει δύο οπτικές γωνίες.
Απο τη μία δεν είναι σοβαρό η μόνη υπερδύναμη του 21ου αιώνα να ζητάει οικονομική βοήθεια απο τους υπολοίπους.Είναι σα να αρρωστήσει ένας πλούσιος και να ζητάει λεφτά απο τους φτωχούς για να πάει στο νοσοκομείο.
Απο την άλλη είναι ντροπιαστικό για την Ελλάδα που δεν έδωσε καμία οικονομική βοήθεια.Γιατί αν θυμάμαι καλά στο Τσουνάμι και στο Ιράκ η Ελλάδα ήταν πρώτη στη βοήθεια.Αξίζει περισσότερο η ζωή ενός Ιρακινού απο ενός Αμερικάνου;Γιατί εγώ νόμιζα οτι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι και οτι ο ρατσισμός έχει περάσει εδώ και πολλά χρόνια... -
Συ ειπας.
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Το θέμα πάντως για μένα έχει δύο οπτικές γωνίες.Απο τη μία δεν είναι σοβαρό η μόνη υπερδύναμη του 21ου αιώνα να ζητάει οικονομική βοήθεια απο τους υπολοίπους.Είναι σα να αρρωστήσει ένας πλούσιος και να ζητάει λεφτά απο τους φτωχούς για να πάει στο νοσοκομείο.
Απο την άλλη είναι ντροπιαστικό για την Ελλάδα που δεν έδωσε καμία οικονομική βοήθεια.Γιατί αν θυμάμαι καλά στο Τσουνάμι και στο Ιράκ η Ελλάδα ήταν πρώτη στη βοήθεια.Αξίζει περισσότερο η ζωή ενός Ιρακινού απο ενός Αμερικάνου;Γιατί εγώ νόμιζα οτι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι και οτι ο ρατσισμός έχει περάσει εδώ και πολλά χρόνια... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Το θέμα πάντως για μένα έχει δύο οπτικές γωνίες.Απο τη μία δεν είναι σοβαρό η μόνη υπερδύναμη του 21ου αιώνα να ζητάει οικονομική βοήθεια απο τους υπολοίπους.Είναι σα να αρρωστήσει ένας πλούσιος και να ζητάει λεφτά απο τους φτωχούς για να πάει στο νοσοκομείο.
Απο την άλλη είναι ντροπιαστικό για την Ελλάδα που δεν έδωσε καμία οικονομική βοήθεια.Γιατί αν θυμάμαι καλά στο Τσουνάμι και στο Ιράκ η Ελλάδα ήταν πρώτη στη βοήθεια.Αξίζει περισσότερο η ζωή ενός Ιρακινού απο ενός Αμερικάνου;Γιατί εγώ νόμιζα οτι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι και οτι ο ρατσισμός έχει περάσει εδώ και πολλά χρόνια...Δηλαδη για εξηγησε μας φιλε μου.
Εχεις ενα εκατομμυριο αστεγους στοιβαγμενους σε γηπεδα και αλανες.
Τι ειναι προτιμωτερο-καταλληλοτερο κατα την αποψη σου :
Να τους δωσεις 50 δολλαρια ή μια σκηνη ,δυο κουβερτες και φαρμακα για να μη κολλησουν μολυσματικες ασθενειες, και αργοτερα (οπως εγινε και με το τσουναμι μετα 15-20μερες)οταν η μπορα θα εχει καταλαγιασει να παρουν και το 50δολλαρο -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Απο τη μία δεν είναι σοβαρό η μόνη υπερδύναμη του 21ου αιώνα να ζητάει οικονομική βοήθεια απο τους υπολοίπους.Είναι σα να αρρωστήσει ένας πλούσιος και να ζητάει λεφτά απο τους φτωχούς για να πάει στο νοσοκομείο.
Απο την άλλη είναι ντροπιαστικό για την Ελλάδα που δεν έδωσε καμία οικονομική βοήθεια.Γιατί αν θυμάμαι καλά στο Τσουνάμι και στο Ιράκ η Ελλάδα ήταν πρώτη στη βοήθεια.Αξίζει περισσότερο η ζωή ενός Ιρακινού απο ενός Αμερικάνου;Γιατί εγώ νόμιζα οτι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι και οτι ο ρατσισμός έχει περάσει εδώ και πολλά χρόνια...Δηλαδη για εξηγησε μας φιλε μου.
Να τους δωσεις 50 δολλαρια ή μια σκηνη ,δυο κουβερτες και φαρμακα για να μη κολλησουν μολυσματικες ασθενειες, και αργοτερα (οπως εγινε και με το τσουναμι μετα 15-20μερες)οταν η μπορα θα εχει καταλαγιασει να παρουν και το 50δολλαροΣυμφωνώ,αλλά αυτό που λες τι σχέση έχει με αυτό που είπα;
Επίσης δεν είδα να γίνεται καμία προσπάθεια απο τον κόσμο στην Ελλάδα για να δωθούν σκηνές και φάρμακα όπως λες ή να μαζευτούν λεφτά για να αγοραστούν...
Αντίθετα αυτό έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν.. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Να τους δωσεις 50 δολλαρια ή μια σκηνη ,δυο κουβερτες και φαρμακα για να μη κολλησουν μολυσματικες ασθενειες, και αργοτερα (οπως εγινε και με το τσουναμι μετα 15-20μερες)οταν η μπορα θα εχει καταλαγιασει να παρουν και το 50δολλαροΣυμφωνώ,αλλά αυτό που λες τι σχέση έχει με αυτό που είπα;
Επίσης δεν είδα να γίνεται καμία προσπάθεια απο τον κόσμο στην Ελλάδα για να δωθούν σκηνές και φάρμακα όπως λες ή να μαζευτούν λεφτά για να αγοραστούν...
Αντίθετα αυτό έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν..Μήπως αυτό γίνεται επειδή οι χώρες που έγιναν πρωτύτερα ήταν φτωχές και με όχι μεγάλες δυνατότητες αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων...;
Οι ΗΠΑ δεν νομίζω να ανήκει σε αυτήν την κατηγορία;
Επίσης πώς να κάνεις έρανο για μία χώρα που ξοδεύει υπέρογκα ποσά για τον πόλεμο στο Ιράκ...;
Ο κόσμος έχει νοημοσύνη παρότι πολλοί θέλουν να τον «προβατοποιήσουν»...(sorry για την λέξη)
-
Μήπως αυτό γίνεται επειδή οι χώρες που έγιναν πρωτύτερα ήταν φτωχές και με όχι μεγάλες δυνατότητες αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων...;
Οι ΗΠΑ δεν νομίζω να ανήκει σε αυτήν την κατηγορία;
Αυτό το είπα και εγώ,αλλά απο τη στιγμή που αποδεικνύεται οτι η αντιμετώπιση της κρίσης ήταν τριτοκοσμική κάποιος πρέπει να βοηθήσει...
Επίσης πώς να κάνεις έρανο για μία χώρα που ξοδεύει υπέρογκα ποσά για τον πόλεμο στο Ιράκ...;
Ο κόσμος έχει νοημοσύνη παρότι πολλοί θέλουν να τον «προβατοποιήσουν»...(sorry για την λέξη)
Αυτό πιστεύω οτι είναι λάθος.
Τα λεφτά για τους πολέμους τα ξοδεύουν οι κυβερνήσεις.Τον έρανο θα τον κάνεις για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και όχι για την κυβέρνηση.
Οι πιο πολλοί απο αυτούς δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο.
Ούτε καν έχουν ψηφήσει! -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Τα λεφτά για τους πολέμους τα ξοδεύουν οι κυβερνήσεις.Τον έρανο θα τον κάνεις για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και όχι για την κυβέρνηση.Μισό λεπτό ρε συ φίλε. Οι κυβερνήσεις που ΕΧΟΥΝ λεφτά για πόλεμο (και είναι υπέρογκα τα ποσά θυμίζω), δεν θα έπρεπε να δίνουν και σε αυτούς τους πολίτες τους που έχουν ανάγκη εν ώρα κρίσης? Από ποιον περιμένουν να δώσει? Από το Αφγανιστάν και την Σερβία+Μαυροβούνιο?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μισό λεπτό ρε συ φίλε. Οι κυβερνήσεις που ΕΧΟΥΝ λεφτά για πόλεμο (και είναι υπέρογκα τα ποσά θυμίζω), δεν θα έπρεπε να δίνουν και σε αυτούς τους πολίτες τους που έχουν ανάγκη εν ώρα κρίσης? Από ποιον περιμένουν να δώσει? Από το Αφγανιστάν και την Σερβία+Μαυροβούνιο?Θα έπρεπε.Αλλά αφού η κυβέρνηση είναι αυτή που όλοι ξέρουμε,τι να κάνουμε;Να τους αφήσουμε να πεθάνουνε;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μισό λεπτό ρε συ φίλε. Οι κυβερνήσεις που ΕΧΟΥΝ λεφτά για πόλεμο (και είναι υπέρογκα τα ποσά θυμίζω), δεν θα έπρεπε να δίνουν και σε αυτούς τους πολίτες τους που έχουν ανάγκη εν ώρα κρίσης? Από ποιον περιμένουν να δώσει? Από το Αφγανιστάν και την Σερβία+Μαυροβούνιο?
Θα έπρεπε.Αλλά αφού η κυβέρνηση είναι αυτή που όλοι ξέρουμε,τι να κάνουμε;Να τους αφήσουμε να πεθάνουνε;
Οι συγκεκριμένοι πολίτες γιατί αφήνουν τόσο κόσμο να σκοτώνεται από τα όπλα της κυβέρνησής τους...;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μισό λεπτό ρε συ φίλε. Οι κυβερνήσεις που ΕΧΟΥΝ λεφτά για πόλεμο (και είναι υπέρογκα τα ποσά θυμίζω), δεν θα έπρεπε να δίνουν και σε αυτούς τους πολίτες τους που έχουν ανάγκη εν ώρα κρίσης? Από ποιον περιμένουν να δώσει? Από το Αφγανιστάν και την Σερβία+Μαυροβούνιο?
Θα έπρεπε.Αλλά αφού η κυβέρνηση είναι αυτή που όλοι ξέρουμε,τι να κάνουμε;Να τους αφήσουμε να πεθάνουνε;
Ναι αλλά όποια βοήθεια κι αν σταλθεί πάλι από τα κυβερνητικά κανάλια θα περάσει...
Συνεισφορες χωρων στις ΗΠΑ μετα απο την Κατρινα