-
Καλησπέρα!
Φλερτάροντας εδώ και καιρό με την ιδέα αλλαγής του 206cc και αφού έχω δοκιμάσει κάποια αυτοκίνητα τελευταία έμαθα ότι η σειρά 1 βγαίνει και σε 1800cc (118ι). Ουσιαστικά δίνει μία λύση σε όλους ψάχνουν αξιοπρεπείς επιδόσεις σε ένα μικρο-μεσαίο αυτοκίνητο. Το Α3 1.6 και η 116 έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και αφού η AUDI αποφάσισε να κόψει τον κινητήρα των 1800 στο Α3, η 118 φαίνεται αρχικά σαν μία καλή λύση. Σημειώνω ότι το Golf το καινούργιο δεν μου αρέσει, όπως και το Mazda το 3. Αυτό που αναζητώ είναι γνώμες και εντυπώσεις από ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει τη σειρά 1 σε βάθος χρόνου και έχουν καταλήξει σε κάποια πράγματα για το νέο αυτό μοντέλο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γιάννης -
Καλησπέρα!
Φλερτάροντας εδώ και καιρό με την ιδέα αλλαγής του 206cc και αφού έχω δοκιμάσει κάποια αυτοκίνητα τελευταία έμαθα ότι η σειρά 1 βγαίνει και σε 1800cc (118ι). Ουσιαστικά δίνει μία λύση σε όλους ψάχνουν αξιοπρεπείς επιδόσεις σε ένα μικρο-μεσαίο αυτοκίνητο. Το Α3 1.6 και η 116 έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και αφού η AUDI αποφάσισε να κόψει τον κινητήρα των 1800 στο Α3, η 118 φαίνεται αρχικά σαν μία καλή λύση. Σημειώνω ότι το Golf το καινούργιο δεν μου αρέσει, όπως και το Mazda το 3. Αυτό που αναζητώ είναι γνώμες και εντυπώσεις από ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει τη σειρά 1 σε βάθος χρόνου και έχουν καταλήξει σε κάποια πράγματα για το νέο αυτό μοντέλο.
Γιάννης -
Καλησπέρα!
Γιάννης -
Ο χρήστης yannis76 έγραψε:
Καλησπέρα!
Αυτό που αναζητώ είναι γνώμες και εντυπώσεις από ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει τη σειρά 1 σε βάθος χρόνου και έχουν καταλήξει σε κάποια πράγματα για το νέο αυτό μοντέλο.Βάθος χρόνου δύσκολα να βρείς αφού δεν έχει κλείσει καν χρόνο.
Αλλά ακόμα και να βρεις ο 1800 που αξιοπρεπής θα είναι κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό.
Αν σου αρέσει η 1, γουστάρεις BMW με ότι αυτό συνεπάγεται σε ποιότητα-αξιοπιστία-λεπτομέρεια-μούρη-αντοχή στο χρόνο και έχεις τα υπερβολικά φράγκα αφού τα παραπάνω που ανέφερα πληρώνονται GO FOR IT.
Ο 1800 και να μην το έχει δοκιμάσει κάποιος σίγουρα θα υπερέχει του 1600 που έιναι λίγος.
-
Η 118i αν δεν κανω λαθος δεν θα ειναι 1800cc αλλα μια detuned εκδοση του 2λιτρου κινητηρα (με τα 150 αλογα) και θα αποδιδει 129 αλογα...
Μια χαρα ακουγεται, αν εισαι διατεθιμενος να πληρωσεις το ονομα της BMW! -
Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα περιπλέκουν αφού παιζουν και τα τέλη που θα είναι +200
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Η 118i αν δεν κανω λαθος δεν θα ειναι 1800cc αλλα μια detuned εκδοση του 2λιτρου κινητηρα (με τα 150 αλογα) και θα αποδιδει 129 αλογα...
Μια χαρα ακουγεται, αν εισαι διατεθιμενος να πληρωσεις το ονομα της BMW!Το επιβεβαιωσα... Δειτε το και στο http://www.bmw.com.gr
2λιτρη και η 118i! -
πολυ αργη και πανακριβη..........
Α , ειναι και στενοκωλη.......... -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Μπορεί να μπει άραγε πράγραμμα και να βγάλει τα 150 του κανονικού δίλιτρου?Άραγε γίνεται αυτό;
-
Αμέσως πέσατε να τον φάτε... μια χαρά είναι η 118 να την πάρεις και σε έκδοση sport μάλιστα, είναι BMW, είναι και πισωκίνητη, έχει κινητήρα διαμάντι τι άλλο θες;
απόλυτο SPORT μηχάνημα οδήγησης
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αμέσως πέσατε να τον φάτε... μια χαρά είναι η 118 να την πάρεις και σε έκδοση sport μάλιστα, είναι BMW, είναι και πισωκίνητη, έχει κινητήρα διαμάντι τι άλλο θες;απόλυτο SPORT μηχάνημα οδήγησης
Πότε θα ωριμάσεις και θα αφήσεις τον κοσμάκη να κάνει τις επιλογές του, χωρίς να ανάβεις τα φυτίλια?
Είρωνα!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αμέσως πέσατε να τον φάτε... μια χαρά είναι η 118 να την πάρεις και σε έκδοση sport μάλιστα, είναι BMW, είναι και πισωκίνητη, έχει κινητήρα διαμάντι τι άλλο θες;απόλυτο SPORT μηχάνημα οδήγησης
Φίλε yannis76 αγόρασε ένα σοβαρό αυτοκίνητο και άσε τις σαχλαμάρες τις BMW για τους υπόλοιπους που επειδή αγοράζουν BMW 1 νομίζουν ότι αγόρασαν και αυτοκίνητο...
Με τόσα λεφτά που θα δώσεις υπάρχουν σαφέστατα καλύτερα αυτοκίνητα για σένα... -
Συνεχίστε στο παραπάνω link!
Για την 118i τι γνώμη έχετε;