-
Διαβάζω εδώ και περίπου ενα χρονο το sniffpetrol.com, ενα σατυρικό online περιοδικό αυτοκινήτου με εντονα ειρωνική αίσθηση του χιούμορ. Στάνταρ σε κάθε 'τευχος' ειναι και μια-δυο photoshopped διαφημίσεις... και βγάζουν πολύ γέλιο!
Παραθέτω τις καλύτερες (κατα τη γνώμη μου - για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις δεν έχω τίποτε με τα παρακάτω μοντέλα, το θρεντ ειναι καθαρά χιουμοριστικό):
-
Διαβάζω εδώ και περίπου ενα χρονο το sniffpetrol.com, ενα σατυρικό online περιοδικό αυτοκινήτου με εντονα ειρωνική αίσθηση του χιούμορ. Στάνταρ σε κάθε 'τευχος' ειναι και μια-δυο photoshopped διαφημίσεις... και βγάζουν πολύ γέλιο!
Παραθέτω τις καλύτερες (κατα τη γνώμη μου - για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις δεν έχω τίποτε με τα παρακάτω μοντέλα, το θρεντ ειναι καθαρά χιουμοριστικό):
-
-
.
Κορυφαία!
.
-
To sniffpetrol είναι φανταστική σελίδα, έχει βγάλει και ενα βιβλιαράκι ( Crap cars !) περιμένω να διατεθεί απο το amazon.com για να το πάρω (απο 1/10)
-
Το Crap Cars πρέπει να ειναι κορυφαίο, κι εγώ το περιμένω...
-
Και απ' ότι βλέπω, το Geocities την έκανε τη μ****** του... Θα τα ανεβάσω σε άλλο server.
-
Διορθώθηκε.
-
παρατηρω οτι δεν εχεις παραθεσει alfa romeo... γινεται thread χωρις alfa romeo?
ας καλυψω το κενο με μια διαφημιση και ενα σχολιο για την ονοματολογια των μοντελων της:
-
α, και για να γλιτωσω απο τους φανατικους της alfa romeo , ας παραθεσω και αλλες δυο διαφημισεις που μου αρεσαν πολυ:
-
-
την φωτογραφια με τον Έλβις δεν την καταλαβα..........
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
την φωτογραφια με τον Έλβις δεν την καταλαβα..........Βάλε στις 5 φωτογραφίες με τη σειρά δίπλα τα αντίστοιχα 5 golf gti και θα την καταλάβεις
-
ναι αυτο το φανταστικα αλλα τι σχεση εχει με τον Έλβις?
θελουν να πουνε οτι ολα ειναι τα ιδια? -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
ναι αυτο το φανταστικα αλλα τι σχεση εχει με τον Έλβις?
θελουν να πουνε οτι ολα ειναι τα ιδια?Καταρχάς ο προφανής συνειρμός είναι το ότι το golf είναι ο βασιλιάς της κατηγορίας του.
Από κει και πέρα κάθε φωτογραφία του Έλβις αντιστοιχεί σε μία φάση της ζωής του. Θα προσέξεις ότι η 4η φωτογραφία που απιεκονίζει τον Ελβίς χοντρό, αντιστοιχεί στην 4η γενιά του Golf που ήταν επίσης το πιο πλαδαρό και νωχελικό της σειράς. Στην 5 φωτό ο ελβις ξανανιώθει, το ίδιο και το γκολφ! -
- Γεια σας, με λένε Golf και είμαι οικονομικός και συμπαθής.
- Ίδιος έμεινα, αλλά με τσουλούφι και λίγη αλητεία.
- Παλιώσαμε πια και γίναμε μαφία.
- Τα μπυρόνια δεν παλεύονται, ευτυχώς που έκανα όνομα τα προηγούμενα χρονια και με προτιμούν ακόμα.
- Προσέλαβα καλύτερο διαφημιστή (που είναι και άσος στο Photoshop).
-
-
-
Πάρα πολύ καλό!!!
Ακόμα τα χαζεύω και γελάω! Αν μπορείς να ανεβάσεις και άλλα...
-
Απλά κορυφαία!
κ σαν φώτος κ σαν ιδέα για τόπικ για να γελάσουμεΝα είστε καλά παιδιά το χρειαζόμουν αυτό να μου φτιάξει την διάθεση!
υπάρχουν κ άλλα (εδώ ο άπληστος)
Αστείες διαφημίσεις αυτοκινήτων (photoshopped)