-
Αυτο τον καιρό σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο. Επισκέφτηκα πολλές εταιρίες αλλα δεν βγάζω ακρη. Αυτή την στιγμή είμαι μεταξυ τριών (χωρίς σειρά προτεραιότητας):
toyota corolla 1.4cc, opel astra 1.4 και renault megane 1.4. Δώστε καμια βοήθεια!!!!!!!!!Οχι Σημείωμα!!![kouk]
-
Αυτο τον καιρό σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο. Επισκέφτηκα πολλές εταιρίες αλλα δεν βγάζω ακρη. Αυτή την στιγμή είμαι μεταξυ τριών (χωρίς σειρά προτεραιότητας):
toyota corolla 1.4cc, opel astra 1.4 και renault megane 1.4. Δώστε καμια βοήθεια!!!!!!!!!Οχι Σημείωμα!!![kouk]
-
-
κορολια.....
-
Καλησπέρα.
Corolla και εγώ ψηφίζω. Άλωστε με 6 χρόνια εγγύηση θα έχεις το κεφάλι σου πάντα ήσυχο!
-
εξαρταται τι θες απο το αυτοκινητο:
αν θες σπορτιφ οδικη συμπεριφορα πιστευω καλυτερη λυση ειναι astra και μετα megane. το πρωτο ομως δεν εχει γκαζι οσο τα αλλα και το 2ο ειναι λιγο μαλθακο κατεμε. και μετα υπαρχει το corollα που εχει γκαζι και μετρια οδικη συμπεριφορα σε σχεση με τα αλλα αλλα ικανοποιητικη και παλι και με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης πλεον και 6 χρονια εγγυηση! -
Αν δε βιάζεσαι, θα μπορούσες να περιμένεις για το νέο Civic!
-
Εγώ ψήφισα Corolla γιατί στο 1.4 μόνο αυτή αξίζει για μένα.
Πάντως αφού αναφέρθηκε και το άστρα έχει 6 χρόνια εγγύηση -
Σε αμαξια 1.4 ούτε οι επιδόσεις έχουν σημασία ούτε η σπορτίφ συμπεριφορά.
Εφόσον δεν υπάρχει budget για 1600 προφανώς δεν θα υπάρχει και για ανταλλακτικά.
Άρα play safe και παρε το πιο αξιόπιστο και με εγγύηση.
Δηλαδή τουότα!
-
toyota
-
Επειδή έχω το Astra 1,4 κι έχω οδηγήσει και το Corolla 1,4, να τι είχα γράψει πριν καιρό, συγκρίνοντάς τα:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=220101
ΥΓ: Δεν ψήφισα.
-
Μεταξύ των δύο που αναφέρεις....Corolla!!!
-
Επίσης, βάλε και το C4 στις πιθανές επιλογές. Μια χαρά αμάξι είναι, ακόμα και στα 1400.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επίσης, βάλε και το C4 στις πιθανές επιλογές. Μια χαρά αμάξι είναι, ακόμα και στα 1400.Σωστά! Αλλά ας μην τον μπερδεύουμε!Προφανώς είναι μεταξύ των συγκεκριμένων!
-
όταν σε μία ψηφοφορία υπάρχει OPEL, προφανώς το άλλο
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όταν σε μία ψηφοφορία υπάρχει OPEL, προφανώς το άλλοΝα μας πει κι ο Krusenstern την γνώμη του
Corolla κι από μένα.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όταν σε μία ψηφοφορία υπάρχει OPEL, προφανώς το άλλοΤο αυτό και για μένα!
Σοβαρά τώρα δεν βλέπω κανένα λόγο να προτιμήσει κάποιος το Άστρα από το Κορόλα.ΥΓ: Μάνο, θα με βάλεις να κάτσω να μάθω το φώτοσοπ...
-
Με κλειστα τα ματια ,corolla και ξερο ψωμι Μακρια απο opel!!
-
Και από εμένα η ψήφος στην COROLLA.
Το Άστρα μπορεί να δείχνει εσωτερικά λίγο πιο φρέσκο (αν και δεν έχει το φανταστικό καντράν της Corolla) αλλα΄με αυτά που ακούω για την αξιοπιστία των OPEL τελευταία καλύτερα να τα αποφεύγεις μέχρις ότου αποδείξουν ότι είναι ... γερμανικά και πάλι.
Επίσης συμφωνώ με τον φίλο babis που είπε ότι :
*Σε αμαξια 1.4 ούτε οι επιδόσεις έχουν σημασία ούτε η σπορτίφ συμπεριφορά.
Εφόσον δεν υπάρχει budget για 1600 προφανώς δεν θα υπάρχει και για ανταλλακτικά.
Άρα play safe και παρε το πιο αξιόπιστο και με εγγύηση.
Δηλαδή τουότα!*
Αγορά αυτοκινήτου