-
Ο τιτλος απο το γνωστο ανεκδοτο.
- Η κυριότερη είδηση από την προχθεσινή press conference του Antonio Baravalle στη Φρανκφούρτη δεν είχε να κάνει με την 61η Διεθνή έκθεση αλλά με εκείνη της Γενεύης. Ο επικεφαλής της Lancia υποσχέθηκε εκπλήξεις από την μάρκα στην προσεχή έκθεση. Αν και δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες πηγές από την εταιρεία μιλούν για το νέο μοντέλο που θα εμφανισθεί επίσημα στη Γενεύη και θα φέρει το δημοφιλές όνομα της** Delta**.*
Ενας θρύλος επιστρέφει;Σιγουρα καποιοι το εχουν ηδη απορρίψει και μονο ως ιδεα,απλα περιμενου να το δουν για να το θαψουν.Καποιοι αλλοι θα το περιμενουν πως και πως.Και καποιοι αλλοι, σαν εμενα, ειναι απλως περιεργοι.
Για να το προχωρησω λιγο παραπερα, προσωπικα θα μου αρεσε μια Delta που θα ειχε συνδεση με το παλαιο αλλα παραλληλα θα είχε όλη την τεχνολογια που θα έπρεπε να εχει ενα νεο αυτοκινητο,κατι σαν το νεότερο mini δηλαδη,και σιγουρα οχι κατι σαν τον νεοτερο υπερκαταναλωτικό σκαραβαιο ο οποίος δεν εμπεριέχει ουτε κατα διάνοια το πνεύμα του παλαιού.Άραγε η Lancia είναι σε θέση να υπολοποιήσει κάτι ενδιαφέρον, ή θα δούμε κάτι που θα αφήσει τους πάντες δυσαρεστημένους;
-
- Η κυριότερη είδηση από την προχθεσινή press conference του Antonio Baravalle στη Φρανκφούρτη δεν είχε να κάνει με την 61η Διεθνή έκθεση αλλά με εκείνη της Γενεύης. Ο επικεφαλής της Lancia υποσχέθηκε εκπλήξεις από την μάρκα στην προσεχή έκθεση. Αν και δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες πηγές από την εταιρεία μιλούν για το νέο μοντέλο που θα εμφανισθεί επίσημα στη Γενεύη και θα φέρει το δημοφιλές όνομα της** Delta**.*
Ενας θρύλος επιστρέφει;Σιγουρα καποιοι το εχουν ηδη απορρίψει και μονο ως ιδεα,απλα περιμενου να το δουν για να το θαψουν.Καποιοι αλλοι θα το περιμενουν πως και πως.Και καποιοι αλλοι, σαν εμενα, ειναι απλως περιεργοι.
Για να το προχωρησω λιγο παραπερα, προσωπικα θα μου αρεσε μια Delta που θα ειχε συνδεση με το παλαιο αλλα παραλληλα θα είχε όλη την τεχνολογια που θα έπρεπε να εχει ενα νεο αυτοκινητο,κατι σαν το νεότερο mini δηλαδη,και σιγουρα οχι κατι σαν τον νεοτερο υπερκαταναλωτικό σκαραβαιο ο οποίος δεν εμπεριέχει ουτε κατα διάνοια το πνεύμα του παλαιού.Άραγε η Lancia είναι σε θέση να υπολοποιήσει κάτι ενδιαφέρον, ή θα δούμε κάτι που θα αφήσει τους πάντες δυσαρεστημένους;
-
-
Εμενα μου φτανει μου περισευει να φτιαξει ενα ασφαλες, ποιοτικο, ανετο και αξιοπιστο μικρομεσαιο.... τωρα το αν θα εχει διπλα turbo με VVTi και Uniair με διπλα ψαλιδια μπρος και αλλα τετοια... με αφηνει παγερα αδιαφορο. Φτανει να δωσουν μια καλη γκαμα κινητηρων... οχι ψοφιων δηλαδη.
Επισης ως Lancia.... φυσικα περιμενω πολυτελεια
-
...εγώ ανήκω στους περίεργους...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εμενα μου φτανει μου περισευει να φτιαξει ενα ασφαλες, ποιοτικο, ανετο και αξιοπιστο μικρομεσαιο.Επισης ως Lancia.... φυσικα περιμενω πολυτελειαΕσυ θες κατι σαν το χιουντάι sonata δηλαδη
Ομως κανονικα μια delta θα πρεπει να εχει σκληροπυρηνικο χαρακτηρα αν δεν απατωμαι,και θα πρεπει να ξεχωριζει για τις επιδοσεις της,οχι να ειναι ενα μικρομεσαιο του συρμου. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εμενα μου φτανει μου περισευει να φτιαξει ενα ασφαλες, ποιοτικο, ανετο και αξιοπιστο μικρομεσαιο.Επισης ως Lancia.... φυσικα περιμενω πολυτελεια
Εσυ θες κατι σαν το χιουντάι sonata δηλαδη
Ομως κανονικα μια delta θα πρεπει να εχει σκληροπυρηνικο χαρακτηρα αν δεν απατωμαι,και θα πρεπει να ξεχωριζει για τις επιδοσεις της,οχι να ειναι ενα μικρομεσαιο του συρμου.ειναι η sonata ασφαλες ποιοτικη και ανετη??? LOLOL...
H Delta σκληροπυρηνικο χαρακτηρα? Ουδεποτε ειχε... αλλο το αν στην πορεια την κανανε rally car... το ιδιο θα μπορουσε να ειχε συμβει πχ με το Stilo και να το κανουνε wrc... Επισης επειδη μου δινεις την εντυπωση πως νομιζεις οτι το να κανεις ενα αμαξι ασφαλες, ποιοτικο, ανετο και αξιοπιστο ειναι ενα ευκολο πραγμα. Το αντιθετο... οι ποιο πολλοι αποτυγχανουν να τα παντρεψουν ολα σε ικανοποιητικο βαθμο... οποτε ειναι ενας ψηλος στοχος το να το καταφερουν αυτο.
Τελος η Lancia χρειαζετε να αναστηθει... αυτο δεν θα το καταφερει βγαζοντας ραλλακια... θελει αμαξι το οποιο θα απευθυνεται σε πολλους και οχι στους 5-10 Λιμεναρχες (απο τα Λιμανακια). Θελει ενα αμαξι το οποιο θα δωσει εμπιστοσυνη στον κοσμο και παλι... και σιγουρα το γκαζι δεν δινει. Το αν θελησουν μετα πανω στο σασι να κανουν και εκτροπα...
Πρεπει να μαθουμε να ξεχωριζουμε τα WRC απο τα απλα αμαξια... καμια σχεση.
O Λενιν στην Γενευη