-
Τα χάπια μου.......
Απόσταση, Συγγρού - Ποσειδώνος - Κιφισσός - Κάτω Κιφισιά το σύνολο 26 χιλιόμετρα ευθεία με ένα φανάρι όλο κι όλο στη Ν. Σμύρνη......
Χρόνος καθημερινής με σχετικό μποτιλιάρισμα και χαλαρά... 40-50 λεπτά.
Χρόνος καθημερινής με λίγη κίνηση... 30 λεπτά
Χρόνος Αυγούστου (διακοπών και ο δρόμος άδειος)... 15 λεπτά (εντάξη, το ξέρω ότι το ξεφτίλίσα)Σήμερα το πρωί...
Από το trip computer.
Χρόνος διαδρομής: 2 ώρες και 18 λεπτά.
Μέση ωριαία ταχύτητα: ** 8 χιλιόμετρα την ώρα ** ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ
Κατανάλωση: ** 16,κάτι λίτρα στα εκατό χιλιόμετρα **Τα είπα και ξεθύμανα, κλειδώστε το αν θέλετε...
Eυχαριστώ... -
Τα χάπια μου.......
Απόσταση, Συγγρού - Ποσειδώνος - Κιφισσός - Κάτω Κιφισιά το σύνολο 26 χιλιόμετρα ευθεία με ένα φανάρι όλο κι όλο στη Ν. Σμύρνη......
Χρόνος Αυγούστου (διακοπών και ο δρόμος άδειος)... 15 λεπτά (εντάξη, το ξέρω ότι το ξεφτίλίσα)Σήμερα το πρωί...
Από το trip computer.
Κατανάλωση: ** 16,κάτι λίτρα στα εκατό χιλιόμετρα **Τα είπα και ξεθύμανα, κλειδώστε το αν θέλετε...
Eυχαριστώ... -
Τα χάπια μου.......
Από το trip computer.
Eυχαριστώ... -
Το κακό σε τέτοιους δρόμους είναι ότι δεν έχεις δυνατότητα διαφυγής. Αν σε πιάσει το γερό μποτιλιάρισμα, μένεις μέσα σ'αυτό χωρίς στενάκι να σε γλιτώσει. Περαστικά.
-
Δύο ώρες καί δεκαοχτώ λεπτά;
Σέ δύο ώρες,πάω από Θεσσαλονίκη στα Γρεβενά ρε γμτ. -
Εγώ είχα χτυπήσει δίωρο από Ομόνοια ως τον Πειραιά (12 χλμ πάνω κάτω) όταν είχαν έρθει οι ξένοι ηγέτες στο Ζάπειο και είχαν κλείσει τη μισή Αθήνα. Το παράτησα κάπου και συνέχισα με τα πόδια τα τελευταία 2 χλμ.
-
Oταν ημουν οδηγος μινι-μπας στο ΠΝ μια Δευτερα πρωι ετυχε να μην εχω δρομολογιο, οποτε εφυγα αντι Κυριακη βραδυ, Δευτερα στις 3:30 ωστε να ειμαι μεσα την ωρα που θα τελειωνα το δρομολογιο μου (8 παρα). Και εκει εκανα τη διαπιστωση οτι την ωρα που ξεκινουσα το δρομολογιο (Περαμα - Αγ. Παρασκευη και πισω) ημουν μεταξυ Λαρισας - Βολου και εφτασα σχεδον την ιδια ωρα που θα το τελειωνα!
Την ιδια ωρα που εκανα καθε μερα να διασχισω 2 φορες μια πολη, διεσχισα τη μιση Ελλαδα!!! -
Εγώ πάλι Καλλιθέα- Κέντρο το' κανα κανένα 20λεπτο με το τρόλεϊ.
Ποτέ αυτοκίνητο στο Κέντρο και ειδικά με τέτοιο καιρό... -
Είναι να τρελένεσαι πάντως κάτι τέτοιες καταστάσεις...
Τις τελευταίες μέρες στην Πάτρα το κυκλοφοριακό κομφούζιο ειναι απίστευτο... Έχουν κλείσει μερικούς δρόμους και λωρίδες για έργα και γίνεται το έλα να δεις.
Σήμερα ήθελα να πάω στη ΔΕΥΑΠ στην Ακτή Δυμαίων για να πληρώσω ενα λογαριασμό και λέω 'Ας πάω με το αμάξι, μη με κάψει ο ήλιος'... Μέγα λάθος.
Στο γυρισμό έβαλα και 10 ευρώ βενζινη. Τα μισά καήκανε στο μποτιλιάρισμα και στην αναζήτηση θέσης παρκαρίσματος.
-
Aυτό το 'βαράτε με και ας κλαίω' είναι σήμα κατατεθέν της Αθήνας.
Όλοι βρίζουν αλλά κοντεύει να φτάσει 5.000.000 ψυχές.'Μυστηριο ε;;' (που λέει και ο Χάρυ Κλυν)
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
...Σήμερα το πρωί...
Από το trip computer.
Μέση ωριαία ταχύτητα: ** 8 χιλιόμετρα την ώρα ** ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣΤι ώρα??
Γίατί?
Ξέρω ότι γίνετε χαμός αλλά δύο ώρες?????
-
Υπάρχει και το σχετικό τόπικ
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=7143
Η ουρά σήμερα το απόγευμα για έξοδο ήταν μέχρι τη γέφυρα της... Αγ. Άννης
-
Η λύση είναι μια κύριοι..
Οταν βλέπεις βρόχη και η κουτσή μαρία οδηγεί (It rhymes! )
11 να φεύγεται απο το σπίτι, ωστε σε μισή ώρα να είσαστε γραφείο,
αντι να φεύγετε 9 και να φτάνετε 11..αργείτε μισή ώρα μόνο αλλα είστε πολυ πιο ξεκούραστοι και ήρεμοι
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σήμερα το πρωί...
Από το trip computer.
Κατανάλωση: ** 16,κάτι λίτρα στα εκατό χιλιόμετρα **
[/color]Κοιτα σημερα εβρεχε, οπότε όλα αυτά που λες μου φαίνονται από φυσιολογικά μεχρι αυτονόητα!!
Βουλιαγμενης (Απο Ελληνικό)-Δάφνη 45 λεπτά!!
(σε κανονικες συνθηκες (οχι αυγουστο) με κανονικη κινηση το κάνω 15 λεπτά!!
οπότε κάπου εκεί αποφάσισα να παρκάρω και να πάρω μετρό.. Γιατί η υπόλοιπη διαδρομή θα μου κόστιζε τουλάχιστον άλλη μία ώρα...
Βάλε άλλα 15 λεπτά ψάξιμο πάρκινγ (και πάρκαρα στον δήμο Υμηττού! !!)
Οπότε.. Ετσι είναι όταν βρέχει...
-
Προσωπικά, ακόμα και στη βροχή (εκτός αν μιλάμε για ακραίες καταστάσεις)
παίρνω τη μηχανη όταν θέλω να κινηθώ στην Αθήνα σε μποτιλιάρισμα..
η αλήθεια είναι ότι σίγουρα καθυστερώ σε σχέση με ένα στεγνό δρόμο, καθώς προσέχω πάρα πολυ, αλλά φτάνω και πάλι αρκετά γρήγορα. -
α πα πα!! Ποτε μηχανακι στην βροχη!! Εχω φάει μια φορα τετοια καταιγίδα, μονη μου 2 πμ σε αδειο δρομο να μην περναει ψυχή, σταματημενη να περιμενω να κοπασει (γιατι δεν εβλεπες μπροστα σου) και να εχω γινει μουσκεμα οσο δεν φανταζεσαι, κατι που με οδηγησε σε ενα ωραιοτατο 40αρη πυρετο, που απο τότε μονο με λιακάδα μηχανακι!!
-
ο τίτλος του τόπικ κάνει ότι πρέπει για ταινία θρίλερ-μυστηρίου.....πάντως το πιο σπαστικό είναι αυτό που έγραψε ο manosk,να έχεις κολλήσει σε διαδρομή χωρίς δυνατότητα εναλλακτικής διαφυγής.εκεί...τεστάρεις τα νεύρα σου
υπομονή,μην ξεχνάμε ότι το μποτιλιάρισμα είμαστε..εμείς...
έτσι μου είπαν να λέω από το υπουργείο συγκοινωνιών. -
Εγω λεω οτι το κακο εχει παραγινει με τον Κηφισο.........
Παντα μιλαω για την ανοδο προς Κηφισια,αφου στο κατεβασμα προς Πειραια εχει μεν πυκνη ροη παντα,αλλα ποτε δεν μποτιλιαρεται(εκτος αν εχει γινει κανενα ατυχημα)
Καντε κατι επιτελους ρεεεεεεεε
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Εγω λεω οτι το κακο εχει παραγινει με τον Κηφισο.........Παντα μιλαω για την ανοδο προς Κηφισια,αφου στο κατεβασμα προς Πειραια εχει μεν πυκνη ροη παντα,αλλα ποτε δεν μποτιλιαρεται(εκτος αν εχει γινει κανενα ατυχημα)
Καντε κατι επιτελους ρεεεεεεεε
και στην κάθοδο κλείνει από Λυκόβρυση-Μεταμόρφωση μέχρι Μανιατόπουλο
αφού έχουν κάνει το φοβερό σχεδιασμό
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
α πα πα!! Ποτε μηχανακι στην βροχη!! Εχω φάει μια φορα τετοια καταιγίδα, μονη μου 2 πμ σε αδειο δρομο να μην περναει ψυχή, σταματημενη να περιμενω να κοπασει (γιατι δεν εβλεπες μπροστα σου) και να εχω γινει μουσκεμα οσο δεν φανταζεσαι, κατι που με οδηγησε σε ενα ωραιοτατο 40αρη πυρετο, που απο τότε μονο με λιακάδα μηχανακι!!Καλά, δεν είπα να πας και ταξίδι μέσα στην καταιγίδα του αιώνα
Αλλά πρώτον βλέπεις πώς θα εξελιχθεί ο καιρός, αν πιάσει δυνατή βροχή στη χειρότερη σταματάς και παίρνεις συγκοινωνία, δεύτερον αποκλείεται να μη βρίσκεις υπόστεγο στην Αθήνα, και τρίτον υπάρχει ειδική ένδυση για τους 2 τροχούς. Φτιάχτηκε για να τη χρησιμοποιούμε. Εγώ τουλάχιστον τη χρησιμοποιώ (κράνος, αδιάβροχα, μπότες κτλ) και από μέσα τα κανονικά ρούχα που φοράω. Έχω πέσει σε πολλές βροχές (και δυνατές). ΠΟΤΕ δεν αρρώστησα ή βράχηκα ιδιαίτερα
To ποτάμι της οργής.........................................