-
Ισως το topic αυτο να ειναι too classic και να βαριεστε απιστευτα να (ξανα)απαντησετε αλλα θα βοηθουσε εμενα αλλα και αλλους νεους χρηστες του Φορουμ να μαθουμε καποια πραγματα ανα μεταξυ μας.
Λοιπον,
α) θεωρειτε οτι ειστε ευγενικοι και σεμνοι οδηγοι;Χανεται την 'ψυχραιμια' σας; Και αν ναι για ποιους λογους;
β) 'Βοηθατε' τους αδαεις και ανοητους οδηγους ή στην θεα τους γινεστε Τουρκος και περνατε απο πανω τους;
γ) Περνατε απο δεξια τον 'κάλο' που παει αργα και αριστερα ή περιμενετε στωΐκα να παρει πρεφα οτι κατι 'παιζει' πισω του...;
**
δ)** Ειναι βραδακι και ειστε στο φαναρι 1ο αυτοκινητο. Διπλα σας ενα τουμπανιασμενο δρακουλεμενο και εν πολλις κακομοιρο αυτοκινητο με ΝΕΟΝ, λαμπακια, κουδουνιστρες σεα-μεα και αλλα καλουδια σας κοιταει ολο νοημα.
Τον 'πατε' (γ@μιωντ@ς μεχρι την εξωπορτα του) ή ξεκινατε αδιαφοροι;ε) Μολις ξεκινησατε μια εκδρομη με το ετερο ημιση και στην (ορεινη) διαδομη σας περνανε (σα να κανατε οπισθεν) ενας Ραλλος ενα VTS μια Μ3 Ε30 και ενα CTR. Τι κανετε;;;;
ε1) χωριζετε με συνοπτικες διαδικασιες, αποβιβηβαζετε το 'ερμα' και πατατε τερμα;
ε2) περιμενετε να βεβαιωθητε οτι ο 5ος τις παρεας δεν οδηγει ενα ασπρο Citroen με μπλε φτερα και λειαν ενοχλητικη κορνα, Και μετα πρατετται το ε1...;
ε3) τιποτε απο τα παραπανω...;ζ) Στα φαναρια κοιτατε γυρω γυρω για κανα...
ζ1) θυμα...;
ζ2) γκομενα...;
ζ3) τον συνδιασμο...;και οποιες αλλες εναλακτηκες, ευπροσδεχτες.
-
Ισως το topic αυτο να ειναι too classic και να βαριεστε απιστευτα να (ξανα)απαντησετε αλλα θα βοηθουσε εμενα αλλα και αλλους νεους χρηστες του Φορουμ να μαθουμε καποια πραγματα ανα μεταξυ μας.
Λοιπον,
α) θεωρειτε οτι ειστε ευγενικοι και σεμνοι οδηγοι;Χανεται την 'ψυχραιμια' σας; Και αν ναι για ποιους λογους;
β) 'Βοηθατε' τους αδαεις και ανοητους οδηγους ή στην θεα τους γινεστε Τουρκος και περνατε απο πανω τους;
γ) Περνατε απο δεξια τον 'κάλο' που παει αργα και αριστερα ή περιμενετε στωΐκα να παρει πρεφα οτι κατι 'παιζει' πισω του...;
**
δ)** Ειναι βραδακι και ειστε στο φαναρι 1ο αυτοκινητο. Διπλα σας ενα τουμπανιασμενο δρακουλεμενο και εν πολλις κακομοιρο αυτοκινητο με ΝΕΟΝ, λαμπακια, κουδουνιστρες σεα-μεα και αλλα καλουδια σας κοιταει ολο νοημα.
Τον 'πατε' (γ@μιωντ@ς μεχρι την εξωπορτα του) ή ξεκινατε αδιαφοροι;ε) Μολις ξεκινησατε μια εκδρομη με το ετερο ημιση και στην (ορεινη) διαδομη σας περνανε (σα να κανατε οπισθεν) ενας Ραλλος ενα VTS μια Μ3 Ε30 και ενα CTR. Τι κανετε;;;;
ε1) χωριζετε με συνοπτικες διαδικασιες, αποβιβηβαζετε το 'ερμα' και πατατε τερμα;
ε2) περιμενετε να βεβαιωθητε οτι ο 5ος τις παρεας δεν οδηγει ενα ασπρο Citroen με μπλε φτερα και λειαν ενοχλητικη κορνα, Και μετα πρατετται το ε1...;
ζ1) θυμα...;
ζ2) γκομενα...;
-
Λοιπον,
**
ζ1) θυμα...;
ζ2) γκομενα...;
-
Ο χρήστης Trexoulas έγραψε:
Ισως το topic αυτο να ειναι too classic και να βαριεστε απιστευτα να (ξανα)απαντησετε αλλα θα βοηθουσε εμενα αλλα και αλλους νεους χρηστες του Φορουμ να μαθουμε καποια πραγματα ανα μεταξυ μας.Λοιπον,
Οχι δεν ειμαι ευγενικος και ναι χανω την ψυχραιμια μου με αυτα που βλεπω καθε μερα
Το αν καποιος ειναι νεος οδηγος μπορεις να το δεις μονο οταν εχει το 'Ν'.Προσπαθω να αποφευγω αυτους που κινουνται περιεργα στον δρομο
Αναλογα τον δρομο που κινουμαστε
δ) Ειναι βραδακι και ειστε στο φαναρι 1ο αυτοκινητο. Διπλα σας ενα τουμπανιασμενο δρακουλεμενο και εν πολλις κακομοιρο αυτοκινητο με ΝΕΟΝ, λαμπακια, κουδουνιστρες σεα-μεα και αλλα καλουδια σας κοιταει ολο νοημα.
Τον 'πατε' (γ@μιωντ@ς μεχρι την εξωπορτα του) ή ξεκινατε αδιαφοροι;
Δεν με ενδιαφερει να κανω κοντρα με καγκουροε) Μολις ξεκινησατε μια εκδρομη με το ετερο ημιση και στην (ορεινη) διαδομη σας περνανε (σα να κανατε οπισθεν) ενας Ραλλος ενα VTS μια Μ3 Ε30 και ενα CTR. Τι κανετε;;;;
ε3) τιποτε απο τα παραπανω...;
το πιθανοτερο ειναι να ακολουθησω στο μετρο του δυνατου βεβαια,μην κανει και εμετο η συνοδηγος!!ζ) Στα φαναρια κοιτατε γυρω γυρω για κανα...
ζ1) θυμα...;
ζ2) γκομενα...;
ζ3) τον συνδιασμο...;
Κοιτω ποτε θα αναψει πρασινοκαι οποιες αλλες εναλακτηκες, ευπροσδεχτες.
-
Κανείς (ή τέλος πάντων λίγοι) δε θα σου απαντήσει ειλικρινά. Καλύτερα να το κάνεις ψηφοφορία που είναι και πιο εύκολο να παρακολουθήσεις τα αποτελέσματα.
-
Πλην του Ε1 τα έχω κάνει όλα
-
α) θεωρειτε οτι ειστε ευγενικοι και σεμνοι οδηγοι;Όχι όσο θα'πρεπε.
Χανεται την 'ψυχραιμια' σας; Και αν ναι για ποιους λογους;
Για διάφορους. Δεν μπορώ να τους απαριθμήσω τώρα γιατί δεν τους θυμάμαι όλους.
Ναι, αρκεί να το καταλάβω. Αν υπάρχει 'Ν' σίγουρα, αλλά μπορεί να καταλάβω ότι κάποιος είναι άπειρος οδηγός και από τη συμπεριφορά του στο δρόμο.
**Πρώτα του δίνω ένα περιθώριο ανάβοντας φλάς, παίζοντας τα φώτα και κορνάροντας με αυτή τη σειρά. Αν δεν πάρει πρέφα τον περνώ από δεξιά. Αν κρίνω ότι δημιουργεί πρόβλημα με τη βραδυπορία του του φωνάζω 'κάνε δεξιά' απ'το παράθυρο καθώς τον περνάω.
Τον 'πατε' (γ@μιωντ@ς μεχρι την εξωπορτα του) ή ξεκινατε αδιαφοροι;Δεν ασχολούμαι.
ε) Μολις ξεκινησατε μια εκδρομη με το ετερο ημιση και στην (ορεινη) διαδομη σας περνανε (σα να κανατε οπισθεν) ενας Ραλλος ενα VTS μια Μ3 Ε30 και ενα CTR. Τι κανετε;;;;
ε3) τιποτε απο τα παραπανω...;Αν έχω όρεξη και συμφωνεί και το έτερον ήμισυ θα προσπαθήσω να τους ακολουθήσω και όχι να τους περάσω. Αν δεν έχω απλά συνεχίζω τη βόλτα μου.
ζ) Στα φαναρια κοιτατε γυρω γυρω για κανα...
ζ1) θυμα...;
ζ2) γκομενα...;
ζ3) τον συνδιασμο...;ζ2.
-
-
Ευγενικός και σεμνός. Δεν χάνω την ψυχραιμία μου εύκολα. Προτιμώ να ανοίξω χώρο και να φύγει ο μλκς από το να του κολλήσω και να του δείξω πόσο μλκς είναι. Βέβαια κι εγώ έχω κάνει και τις τρελίτσες μου...
-
Sorry αλλά δεν το κατάλαβα. Επιχειρώ απάντηση με βάση το τι κατάλαβα. Αδαείς και ανόητους τους αποφεύγω όπως ήδη απάντησα στο 1. Αν εννοείς απλά αρχάριους σαφώς και δεν τους πιέζω.
-
Το αποφεύγω να προσπερνάω από δεξιά. Σε αντίθεση ίσως με τους περισσότερους που το κάνουν είτε για ψύλλου πήδημα είτε από συνήθεια. Ε τώρα αν ο άλλος μπαστακωθεί στην αριστερή τι άλλο να κάνεις; Εδώ που τα λέμε και στη μεσαία να μπαστακωθεί με 80 πάλι πρόβλημα αποτελεί. Ή θα παρανομήσεις ή θα περιμένεις να αδειάσουν οι γρηγορότεροι την αριστερή. Αν είσαι τυχερός και σε αφήσει κανένας... Περιμένω στωικά λοιπόν μέχρι να παρανομήσω.
-
Αλλά παγερά αδιάφορος σου λέω!!!
-
Πολύ καλό αυτό με το 'έρμα' και το 'τέρμα'. Πάω τέρμα μέχρι να πετάξουν αυτοί το έρμα μπας και με φτάσουν!!! Αν είναι τα αυτοκίνητα που λες, που να πάω με το Corolla... Αν είναι τίποτα ισάξιο ή λίγο γρηγορότερο μπορεί να παίξω (για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να πέσει ο πλάστης...)
-
Τίποτα από αυτά. Κοιτάω πότε θα ανάψει το πράσινο...
Ξενέρωτος ε;
-
-
α) Είμαι γενικά ευγενικός, προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν συνεργάσιμος, καταλαβαίνω τα λάθη όταν άλλων (ακόμη και όταν με τράκαραν), ΑΛΛΑ έτσι και τύχει κανείς με ύφος μάγκα να μου λέει τι να κάνω ή να διαμαρτύρεται και να κορνάρει επειδή π.χ. παραχώρησα προτεραιότητα:
Xάνω τη ψυχραιμία μου, φέρομαι επιθετικά, βρίζω και ενίοτε κατεβαίνω. Φυσικά, τέτοια συμπεριφορά δε με τιμά, αλλά δυστυχώς δεν ανέχομαι νταήλικια- ιδίως από ταξιτζήδες (all time classic). Ουσιαστικά μεταμορφώνομαι από σεμνό σε επιθετικό και μετά ηρεμώ...β) Με τους αδαείς είμαι έτσι κι έτσι- δεν κορνάρω ή βρίζω, αλλά άμα είναι τελείως ζώα (και δη γυναίκες 40+), χμμ... την προσπέραση μου την κάνω.
γ) 9/10 περιμένω στωικά πίσω του. Όχι τίποτε άλλο, αλλά βλέπω στην εθνική ορισμένους που κάνουν σφήνες θανάτου χωρίς φλας και δε θέλω να κάνω αυτά που αποστρέφομαι στους άλλους. Καμιά φορά όμως παρασύρομαι.
δ) Θα απέφευγα να σπάσω το αυτοκίνητο σε μια τόσο ανούσια κόντρα.
ε) Το καλύτερο μου, ακολουθώ πάντα!
ζ) Τίποτα μάλλον.
-
10+ χρόνια οδηγοί οι περισσότεροι σε κάποια φάση της ζωής μας τα έχουμε κάνει όλα...... τώρα έχω ηρεμήσει αρκετά και γι αυτό και έβαλα όλα εκτός του ε1
-
A) Βρίζω ασυστόλως μόνον από μέσα μου, για εκτόνωση (potential enemies- avoid them if you can, a gentleman would walk but never run).
Β) Βοηθάω όπου βλέπω 'Ν'. Αλλιώς απεμπλέκομαι / απομακρύνομαι το ταχύτερο.
Γ-Δ-Ε-Ζ) με κάλυψε απολύτως ο Kyan. -
α) θεωρειτε οτι ειστε ευγενικοι και σεμνοι οδηγοι;Μπα...
Διαρκώς για αναριθμητους λόγους. Θες μερικούς? Αυτοί που αργουν να ξεκινησουν στο φαναρι με αποτελεσμα να κανεις 4 αναβοσβησματα να Ξεκινησεις, αυτοι που προσπαθούν να παρκαρουν σε μια θεση τσι τσι ποπο σε κεντρικο δρομο, δεν χωρανε αλλα επιμενουν μπρος πισω και φρακαρουν τον δρομο, αυτοι που εχουν προβολεις ομιχλης (στην Γλυφαδα? Τρελη ομιχλη ) με αποτελεσμα αμα εισαι μπροστα τους να μην βλεπεις τιποτα... κλπ κλπ κλπ
Εξαρταται απο το πόσο αδαείς και ανόητοι είναι...
**Από οπου ειναι πιο γρήγορα..
Τον 'πατε' (γ@μιωντ@ς μεχρι την εξωπορτα του) ή ξεκινατε αδιαφοροι;Σιγα μην τον ανεβασω και σπιτι τον π@π@ρ@
ε) Μολις ξεκινησατε μια εκδρομη με το ετερο ημιση και στην (ορεινη) διαδομη σας περνανε (σα να κανατε οπισθεν) ενας Ραλλος ενα VTS μια Μ3 Ε30 και ενα CTR. Τι κανετε;;;;
ε3) τιποτε απο τα παραπανω...;Στις εκδρομες (πλην καραβιών) είμαι άλλος ανθρωπος και δύσκολα ταραζεται η γαλήνη μου, στην πόλη είναι το πρόβλημα..
ζ1) θυμα...;
ζ2) γκομενα...;
ζ3) τον συνδιασμο...;Δεν κοιταω τριγύρω γιατι παντα καποιος μάγκας θα βρεθεί να σου το παίξει γκόμενος (γυναικα γαρ..), ξερεις ψευτόμαγκας τύπου 'μανιτσα θελεις να την βρούμε?'
-
O γνωστός trexoylas???
Αν ναι καλώς όρισες και από δω!!!! -
O γνωστος Τρέχουλας φιλε meco (long time no see)
Εγω παντως παιδια μαλλον πρεπει να ειμαι λιγο κονγκολεζος στον δρομο.
(θα απαντησω και θα καταλαβεται)
α) σε γενικες γραμμες ναι. Αρκει να μην 'απαιτεις' την θεση μου στον δρομο.
Χανω την ψυχραιμια μου με του ηλιθιους που νομιζουν οτι ειναι μονοι τους στον δρομο, οτι ολοι καταλαβαν πως θα στριψουν εστω και αν δεν εβγαλαν φλας και που πιστευουν οτι ολοι αυτοι που μενουν κολημενοι στην κινηση περιμεναν (με ανυπομονησια μαλιστα) τον ηχο του κλαξον του για να ξεκολλησουν.
β) Τους βοηθαω οταν ψυχανεμιστω οτι προκειτε για νεους οδηγους με τρακ (οπως ολοι μας καποτε).
Περναω απο πανω τους οταν καταλαβω οτι προκειτε περι μ@λ@κ@.
γ) Μονο απο κατω του δεν εχω περασει ακομη (ισως αν ειχα ενα Caterham...). Απο οποδηποτε αλλου εχω περασει.
δ) Αναλογα την φαση που θα ειμαι. Αλλωστε με το Σαξο μου τα φαναρια δεν ειναι το στοιχειο μου.
ε) ε2 χωρης το ε1 (γι'αυτο την αγαπω)
ζ) ζ2 (γι'αυτο δεν μ'αγαπα...) -
Ισως το topic αυτο να ειναι too classic και να βαριεστε απιστευτα να (ξανα)απαντησετε αλλα θα βοηθουσε εμενα αλλα και αλλους νεους χρηστες του Φορουμ να μαθουμε καποια πραγματα ανα μεταξυ μας.Λοιπον,
Τωρα πλέον χάνω την ψυχραιμία μου όταν βλέπω γυναίκες οδηγούς. Για να φτάσω σε αυτό το σημείο, έχουν μεσολαβήσει πάρα πολλά στα 19 χρόνια που οδηγώ. Επίσης, χάνω την ψυχραιμία μου στη θέα μπλόκων της τροχαίας. Εχω βαρεθεί να καλύπτω μέρος του ελλειματικού προϋπολογισμού της χώρας μας. Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς με τον όρο 'σεμνοί'. Ευγενικός δε μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα, πάντως δεν έχω ρίξει μούντζα ποτέ
Βοηθάω πάντα τους ηλικιωμένους οδηγούς και κανέναν άλλο
**[b]Όταν είμαι στην Αθήνα, ναι, περνάω από δεξιά στις μεγάλες λεωφόρους (αλλά όχι σε δρόμους τύπου Ηλιουπόλεως). Σε εθνική οδό έχω περάσει 2 φορές από δεξιά, στο κομάτι από τα διόδια του Ρίου μέχρι τη Shell τη μια φορά και λίγο έξω από την Κυπαρισσία τη δεύτερη φορά
**δ)[/b] Ειναι βραδακι και ειστε στο φαναρι 1ο αυτοκινητο. Διπλα σας ενα τουμπανιασμενο δρακουλεμενο και εν πολλις κακομοιρο αυτοκινητο με ΝΕΟΝ, λαμπακια, κουδουνιστρες σεα-μεα και αλλα καλουδια σας κοιταει ολο νοημα.
Τον 'πατε' (γ@μιωντ@ς μεχρι την εξωπορτα του) ή ξεκινατε αδιαφοροι;**Αν είχα ένα δυνατό αυτοκίνητο μπορεί και να έμπαινα στον πειρασμό. Με τα 130 αλογατάκια που έχω, κάνω 'την ανάγκη φιλότιμο'. Πάντως θα πρέπει να ξεχωρίσουμε τους κάγκουρες από τους 'modyfieiros'. Τις περισσότερες φορές δεν ταυτίζονται. Τους κάγκουρες δεν τους αντέχω.
**
ε3) τιποτε απο τα παραπανω...;Όταν πάω βουνό ασχολούμαι με όλες τις αισθήσεις μου με τη φύση και με τίποτε άλλο. Ειδικά όταν είναι Φθινόπωρο και Χειμώνας.
ζ1) θυμα...;
ζ2) γκομενα...;
ζ3) τον συνδιασμο...;Χαζεύω τον περιβάλλοντα χώρο όταν είμαι σε άγνωστο μέρος, χωρίς να επικεντρώνομαι κάπου. Όταν είμαι στον τόπο μου, κοιτάζω το φανάρι
και οποιες αλλες εναλακτηκες, ευπροσδεχτες.
Απάντησα ειλικρινέστατα.
-
Μονο με αυτους που κοβουν στα 30 για να περασουν μπροστα απο μπλοκο στην εθνικη!>β) 'Βοηθατε' τους αδαεις και ανοητους οδηγους ή στην θεα τους γινεστε Τουρκος και περνατε απο πανω τους;
Ελπιζω πως ναι>γ) Περνατε απο δεξια τον 'κάλο' που παει αργα και αριστερα ή περιμενετε στωΐκα να παρει πρεφα οτι κατι 'παιζει' πισω του...;
Εξαρταται. >δ) Ειναι βραδακι και ειστε στο φαναρι 1ο αυτοκινητο. Διπλα σας ενα τουμπανιασμενο δρακουλεμενο και εν πολλις κακομοιρο αυτοκινητο με ΝΕΟΝ, λαμπακια, κουδουνιστρες σεα-μεα και αλλα καλουδια σας κοιταει ολο νοημα.
Τον 'πατε' (γ@μιωντ@ς μεχρι την εξωπορτα του) ή ξεκινατε αδιαφοροι;
Συνηθως τον αγριοκοιταζω, μαρσαρω του κερατα και ξεκιναω με 10>ε) Μολις ξεκινησατε μια εκδρομη με το ετερο ημιση και στην (ορεινη) διαδομη σας περνανε (σα να κανατε οπισθεν) ενας Ραλλος ενα VTS μια Μ3 Ε30 και ενα CTR. Τι κανετε;;;;
ε3) τιποτε απο τα παραπανω...;ε3>ζ) Στα φαναρια κοιτατε γυρω γυρω για κανα...
ζ1) θυμα...;
ζ2) γκομενα...;
ζ3) τον συνδιασμο...;αν δεν εχει κατι καλυτερο να δω ζ2! Ο Νο1 λογος καυγα με τη Γκεσταπο!
-
α) Ναι είμαι ευγενικός. Ο,τι και να γίνει δε τσαντίζομαι γιατί 1. ξεκινάω πιο νωρίς από ό,τι πρέπει και δεν βιάζομαι, και 2. το έχω πάρει απόφαση ότι όλοι οι άλλοι οδηγοί στο δρόμο είναι εν δυνάμει μαλάκες.
β) Πολλές φορές παραχωρώ προτεραιότητα, ροσπαθω να αποφευγω αυτους που κινουνται περιεργα στον δρομο.
γ) Τον περνάω από δεξιά πριν προλάβει να καταλάβει τι συνέβη. (Αν ο δρόμος δεν έχει διαχωριστικό τον περνάω και από το αντίθετο ρεύμα αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές)
δ) Ενα τσαγάκι τον κερνάω άμα λάχει.
ε) Συνεχίζω στο ρυθμό μου.
ζ) Κοιτάζω γενικώς. -
**
ζ1) θυμα...;
ζ2) γκομενα...;
a) Θεωρω τον εαυτο μου σε γενικες γραμμες ευγενικο, ανεκτικο και με κατανοηση... πλην εξαιρεσεων , ελαχιστων. Οπως μια φορα που 'κυνηγησα' και εκλεινα-εβριζα ενα ταριφα μεσα στην πολη επειδη 5 μερες πριν μου ειχε κανει χοντρη λαλακια (δεν τον ειχα ξεχασει ομως 5 μερες μετα) Μετα εξεπλαγην με αυτο που εκανα γιατι δεν συνηθιζω σε ακραιες συμπεριφορες...
β) Ναι, και απο στενα τους δινω προτεραιοτητα για να μπορεσουν να μπουν στον δρομο, και ανεκτικοτητα δειχνω σε αργοποριες στο που θα αποφασισουν να πανε κλπ... Βεβαια σε καποιες περιπτωσεις οπου κοιμουνται ορθιοι... αναλαμβανω δραση να ξεκολλησω απο δαυτους.
γ) Εαν ο καλλος γινει φορτικος... ομολογω πως εαν μπορω να κανω ασφαλη προσπεραση απο δεξια, θα το κανω (δεδομενου πως ειναι αδυνατο να περασω απο αριστερα εε)
δ) Χεχε... θα τον ψαρωσω με κανα 2 ξερογκαζιες και θα σκασω την πρωτη για να τον τσιτωσω... αλλα σιγα μην ακολουθησω την λογικη του. Ουτε για σπασιμο το εχω το αμαξι μου, ουτε και εχει λογικη να τον κυνηγησω...
ε) Σε ορεινη και να με περασουνε??? Οχι ιεροσυλιες εδω μεσα..., εχω μαστερ στις ορεινες... Εεε νταξ... ακομα και στην γελοια περιπτωση που θα με περνουσανε, εεε.... ladies and gents... please fasten your seatbelts for takeoff... εεε θα τους ψιλοκυνηγουσα σε ασφαλη πλαισια. Τα 'ερμα' εαν δεν γουσταρουν... μπορουν καλλιστα να ανοιξουν την πορτα και να πηδηξουν
z) φυσικα το πρασσινο για την εκκινηση...
-
Όχι, δεν είμαι. Τα παίρνω στο κρανίο συνεχώς
Δεν αντέχω τα λυμμένα παιδιά στο αυτοκίνητο, φορτηγά/λεωφορεία στη μεσαία, τα προβολάκια ομίχλης μπρος-πίσω, τους 'επγγελματίες' οδηγούς, τον τύπο που καβαντζώνεται διπλοσειρά στα φανάρια που στρίβουν αριστερά, τα καγκουρό, το ηχοσύστημα με ΤΣΙΤΑ Σώτη Βολάνη κλπβ) 'Βοηθατε' τους αδαεις και ανοητους οδηγους ή στην θεα τους γινεστε Τουρκος και περνατε απο πανω τους;
Τους αποφεύγω.-
Περιμένω στωικά. Αν με γράφει, φώτα. Αν συνεχίσει να με γράφει, κόρνα και νόημα με το χέρι: 'Πήγαινε δεξιά ρε βόδι!'. Αν εξακολουθήσει και με γράφει ενώ με έχει δει, μου γυρνάνε τα μάτια ανάποδα, το χρώμα του δέρματός μου αλλάζει σε ίδιο με της παρούσης γραμματοσειράς, κατεβάζω μπινελίκια και αναγκαστικά περνώ από δεξιά όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Αν την ώρα που περνάω, τύχει και με προκαλέσει, πιθανότατα θα μπω μπροστά του και θα φρενάρω με το αριστερό
Αποδεδειγμένα πάντως, με τη σφήνα δεν φτάνεις γρηγορότερα.
δ) Ειναι βραδακι και ειστε στο φαναρι 1ο αυτοκινητο. Διπλα σας ενα τουμπανιασμενο δρακουλεμενο και εν πολλις κακομοιρο αυτοκινητο με ΝΕΟΝ, λαμπακια, κουδουνιστρες σεα-μεα και αλλα καλουδια σας κοιταει ολο νοημα.
Τον 'πατε' (γ@μιωντ@ς μεχρι την εξωπορτα του) ή ξεκινατε αδιαφοροι;Όπως και ο greo: μαρσάρισμα μέχρι αηδίας, άγριο βλέμμα, και ξεκινάω κυριλλέ
ε3) τιποτε απο τα παραπανω...;Τίποτε από τα παραπάνω. Όταν με το καλό πάρω άλλο αμάξι, βλέπουμε... (άκου εκεί VTS, M3 και CTR... πού πα ρε με 998 κυβικά??? )
ζ1) θυμα...;
ζ2) γκομενα...;
ζ3) τον συνδιασμο...;ζ2, αλλά μένω σε ένα κοίταγμα και τίποτα παραπάνω.
Krus.
-
α) θεωρειτε οτι ειστε ευγενικοι και σεμνοι οδηγοι;Ναι
Πλέον ΟΧΙ!
Όλους! (να πάνε να σκοτωθούν μόνοι τους!). Εκτός από τους προκλητικούς (αριστερή λωρίδα σε φανάρι για να πάνε ίσια, κ.λ.π.)
Τον κάνω να καταλάβει (φώτα στην αρχή, μετά κόρνα). Στο τρίλεπτο θα πάω από δεξιά (περνώντας ενίοτε σχετικά κοντά του)
**
Τον 'πατε' (γ@μιωντ@ς μεχρι την εξωπορτα του) ή ξεκινατε αδιαφοροι;Ανάλογα τα κέφια! Καμμιά φορά άνοιγμα μέχρι τα 60 km/h και μετά ... θεούσα!
ε3) τιποτε απο τα παραπανω...;Καμμιά φορά θα ήθελα να αποβιβάσω το έρμα, αλλά .... μένω στην επιθυμία (για διάφορους λόγους! Εχω συζυγο καρντια μου ..... οπότε τα άδειασμα κοστίζει αρκετά!)
ζ1) θυμα...;
ζ2) γκομενα...;
ζ3) τον συνδιασμο...;Τίποτα από αυτά, μόνο τα φώτα εκκίνησης ..... εεεεεεεε, λάθος!
Αν βέβαια είναι η Σκλεναρίκοβα δίπλα .... Θα μου πείς και πως θα το προσέξω!
Η οδήγηση απαιτεί καλή περιφερειακή όραση, φίλε μου!και οποιες αλλες εναλακτηκες, ευπροσδεχτες.
Τι τυπος οδηγου ειστε;