-
Γειά σας
Θά ήθελα την άποψη σας γιά ένα αυτοκίνητο της κατηγοριάς έως 16000ευρώ το οποίο θα έχει καλή οδική συμπεριφορά θα κρατάει τα 160χλμ στήν εθνική με όσο το δυνατό λιγότερο θόρυβο και να έχει καλό πάτημα να μην το παίρνει ο αέρας
Υ.Γ. εάν είναι και αξιόπιστο ............ -
Γειά σας
Θά ήθελα την άποψη σας γιά ένα αυτοκίνητο της κατηγοριάς έως 16000ευρώ το οποίο θα έχει καλή οδική συμπεριφορά θα κρατάει τα 160χλμ στήν εθνική με όσο το δυνατό λιγότερο θόρυβο και να έχει καλό πάτημα να μην το παίρνει ο αέρας
Γειά σας
Θα σου έλεγα κανένα γαλλικό, πχ το C4, όμως η αξιοπιστία του δεν έχει ακόμα αποδειχθεί.
Golf όχι (ακριβό σε αγορά και συντήρηση), Focus όχι (ακριβό στην αγορά), Mazda 3 όχι - ακριβό (για το 1,6 γιατί το 1,4 παραείναι αργό), το Astra πάει στα 17.000τόσο, άρα μάλλον πάμε πάλι στο C4. Το 1,6 ξεκινάει από 17.120, όμως βλέπω στην τηλεόραση προσφορά 2.000 ευρώ μείον. Καλή περίπτωση. -
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Γειά σας
Υ.Γ. εάν είναι και αξιόπιστο ............Μπορούμε να κάνουμε και λίγο πλάκα έτσι δεν είναι ……
Γιατί δεν παίρνει το RX-8 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και στις δυο εκδόσεις για 160χλμ…….Ζοομ Ζοομ
Να σε πάρει ο αέρας δεν υπάρχει περιπτώσει με βάρος πάνω από 1000 κιλά
Λιγοοοοο Ακριβό όμως συνδυάζει πολλάαααααααααα
-
Mπααα..... ψάχνει για αξιόπιστο!
-
316 κουπε του 98
-
Για να έχει το σηματάκι της citroen μάλλον θα έχει υπόψη του το c4.Ίσως όμως να μην έχει καλή εμπειρία από citroen και να ψαχνει κάτι άλλο.Γενικά βαριέμαι να είμαι πιστός στην ίδια μάρκα.
Τελοσπάντων,εγώ προτείνω το opel astra που κάνει άνετο ταξίδι με 160 και είναι αξιόπιστο και λογική κατανάλωση έχει.Στην ευθεία πάει μια χαρά και σε στροφές αν δεν έχεις ιδιαίτερες οδηγηκές ανησυχίες είναι ουδέτερο και χωρίς εκπλήξεις-υποστροφή που διορθώνεις εύκολα.Για όλα τα άλλα πολλά λέγονται πολλά γράφονται...Πάντως αν κάτι σου αρέσει πολύ παρε το.Δες τι έχει γραφεί στο φόρουμ και θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου.Πάντως αν προτιμήσεις μοντέλο που είναι κανα δυο χρόνια στην αγορά θα ήταν καλό γιατί όλα τα πολύ νέα μοντέλα έχουν μικροελλατώματα που σου χαλάνε τη διάθεση και τρέχεις στις αντιπροσωπείες.
-
Nissan Almera 1.5 4d Challenge (115 PS)
Τιμή: 16000
-
Με 16.000 ευρώ παίρνει και το Focus 1.6 .Αν αναλογιστεί κανείς και τη τρέχουσα έκπτωση +τα πολύ καλά επιτόκια της Ford .Good luck!
-
Ο χρήστης japanpower έγραψε:
316 κουπε του 98Οποίος δίνει 16.000 για 1600 αυτοκίνητο 7ετίας είναι πολλά κιλά....
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
...
Υ.Γ. εάν είναι και αξιόπιστο ............Ξεκινώντας από αυτό μιας και αποτελεί το δυνατό του σημείο μια επιλογή αποτελεί η Toyota Corolla είτε στα 1400, είτε στα 1600. Λόγω των εκπτώσεων της περιόδου η 1.4 ξεκινάει από τα 13.700 ευρώ ενώ η 1.6 από τα 16.000 ευρώ. Έχει κινητήρα διαμάντι, είναι πολύ αθόρυβο αυτοκίνητο και κινείται με ιδιαίτερη σταθερότητα στην ευθεία ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Φυσικά λόγω της γεωμετρίας της ανάρτησής της και των μαλακών ρυθμίσεών της δεν έχει ιδιαίτερα σπορ χαρακτηριστικά, τουλάχιστον όμως δεν την παίρνει ο αέρας
-
Προτείνω C4 1.6 ή Corolla 1.6
-
χμ.. νομίζω πως αυτή η κατηγορία χρειάζεται κάτι παραπάνω από 16000 εκτός αν πας προς Κορέα ή κάτι άλλα μοντέλα που τα'χει ξεχάσει μέχρι και ο Θεός (όπως το almera που αναφέρθηκε) κ είναι αρκετά ξεπερασμένα..
ίσως να κοίταγες κάτι στη μικρότερη κατηγορία, που θα έχεις και περισσότερες επιλογές σ'αυτά τα χρήματα.. ίσως ένα fabia 16v είναι ότι πρέπει που τα συνδιάζει όλα αυτά (έστω προσπαθεί..) και μάλιστα φθηνότερα; Επίσης δεν έγραψες κατά πόσο σ'ενδιαφέρουν οι χώροι. Λίγα αυτοκίνητα σήμερα τα παίρνει ο αέρας πάντως.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
χμ.. νομίζω πως αυτή η κατηγορία χρειάζεται κάτι παραπάνω από 16000 εκτός αν πας προς Κορέα ή κάτι άλλα μοντέλα που τα'χει ξεχάσει μέχρι και ο Θεός (όπως το almera που αναφέρθηκε) κ είναι αρκετά ξεπερασμένα..Βάση ποιών κριτηρίων το λες αυτό;
Έχουν αναφερθεί τόσα αυτοκίνητα στην κατηγορία αυτή και με τα λεφτά που ψάχνει που δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Γιατί αποκλείεις αυτοκίνητα όπως το Focus, το C4, την Corolla, το Astra, κτλ; Προφανώς σε αυτό το μέγεθος αυτοκινήτου για να βρεις ένα αυτοκίνητο με ιδιαίτερα σπορ χαρακτηριστικά πρέπει να ανέβεις κυβικά και ως εκ τούτου και κόστος, δε νομίζω όμως πως το ενδιαφέρον του esykas ήταν για ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Αν ναι τότε ζητάω συγγνώμη και ας με διορθώσει.Υ.Γ. Αλήθεια, για πόσα κυβικά αυτοκίνητο ψάχνεις;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Βάση ποιών κριτηρίων το λες αυτό;
Έχουν αναφερθεί τόσα αυτοκίνητα στην κατηγορία αυτή και με τα λεφτά που ψάχνει που δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Γιατί αποκλείεις αυτοκίνητα όπως το Focus, το C4, την Corolla, το Astra, κτλ; Προφανώς σε αυτό το μέγεθος αυτοκινήτου για να βρεις ένα αυτοκίνητο με ιδιαίτερα σπορ χαρακτηριστικά πρέπει να ανέβεις κυβικά και ως εκ τούτου και κόστος, δε νομίζω όμως πως το ενδιαφέρον του esykas ήταν για ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Αν ναι τότε ζητάω συγγνώμη και ας με διορθώσει.Υ.Γ. Αλήθεια, για πόσα κυβικά αυτοκίνητο ψάχνεις;
Δεν τα αποκλείω, τα αποκλείω μόνο όσον αφορά στα 1400 κυβικά.
στα 1600 όλα αυτά που λες είναι πιο ακριβά.. -
Όντως αν ανατρέξει κανείς στις τιμές που αναγράφονται στα περιοδικά η πλειοψηφία των 'καλών' 1600αριών κοστίζει >16000 ευρώ. Αυτή την περίοδο όμως πολλές εταιρίες, μεταξύ τους και η Ford και η Toyota κάνουν εκπτώσεις της τάξης των 2000 ευρώ περίπου, οπότε τελικά το κόστος των βασικών εκδόσεων πλησιάζει ή είναι και ακόμα μικρότερο από 16000 ευρώ.
-
Και η Ford και η Toyota και η Citroen και η Opel και η Renault (κι απ' οτι ακουγεται στα κρυφα και η VW) εχουν εκπτωσεις στην τιμή καταλόγων από 1500-2000 euro. Οποτε με 16000 περιπου (και το κλειδι στο χερι) παιρνεις 1.6 με αξιοπρεπεστατο εξοπλισμο (χωρις πολλα μπιχλιμπιδια π.χ. clima, αλλα με ολα τα βασικα ABS, A/C, 4A/B κ.α.). Κανε μια βολτα στις αντιπροσωπειες να ενημερωθείς. Εγώ προτεινω Focus-Astra.
-
Καλημέρα
α)Για τα χρήματα είναι πάνω κάτω εκεί.
β)Έχω την άποψη μετά από τσεκάρισμα διαφόρων αυτοκινήτων (νορμάλ)
ότι το 'μακρύ+πλατύ+χαμηλό'έχει πολύ καλή ευστάθια στό δρόμο με πολλά χιλιόμετρα από ένα σούπερ μίνι (έχω περάσει από αυτά).
γ)Είμαι γιά 1600κυβικά διότι τα μικρομεσαία είναι πλέον υπέρβαρα.
δ)Επειδή έχω μία Ξάνθια μάλον δέν ξαναπέρνω γενικός Γαλλικά.
Από Ιταλικά έχω κακή εμπειρία και δέν τους εμπιστεύουμε πλέον.
Γερμανικά εκτός από την Βόλκς-βάκγεν που νομίζει ότι πουλάει 'τα αυτοκίνητα',έχω μείνει ευχαριστημένος από την Όπελ,και λιγότερο από την Φόρντ.
ε)Από τα αυτοκίνητα που θα μου άρεσαν να έχω στήν κατηγορία είναι το Μεγκάν από το οποίο έχω διαβάσει σε διάφορα φόρουμ τα προβληματά του από κάρτες,μέχρι την οδική συμπεριφορά του.Τό C4 δέν ξέρει κανείς τίποτα διότι δέν έχει κάνει πωλήσεις.
Τα Γιαπωνέζικα δέν τα συμπαθώ γενικά,πόσο μάλον τα Κορεάτικα.Υ.Γ.
Γιά να μην σας ζαλίζω άλλο είμαι μεταξύ Άστρα,η Βέκτρα μεταχειρισμένο και θα ήθελα την γνώμη σας γιά το Λεόν το 1600 τι ρόλο βαράει;δέν γνωρίζω τίποτα. -
Astra ή Focus
ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΙΧ