-
Καταρχας δεν εχω καμια σχεση με την χαροπαιξια αντε κανα 31 την πρωτοχρονια με 10ρικακια. Εχω μαθει βεβαια τα παιχνιδια απο ενδιαφερον αλλα δεν παιζω ποτε. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι ποσο παρανομη ειναι η χαρτοπαιξια σε ενα σπιτι. Εβλεπα τωρα μια ελληνικη ταινια με τη βαλχοπουλου να παιζει χαρτια και να κανει εφοδο η αστυνομια να τους μαζεψει! Το εχω ξαναδει βεβαια και θα μου πειτε εχουν αλλαξει απο τοτε αλλα τωρα τι ισχυει; Ειναι παρανομο να παιζει κανεις σπιτι του χαρτια με φιλους ακομα και με λεφτα στο κατω κατω; Σπιτι μου ειναι δεν μπορω να παιζω; Την πρωτοχρονια τι θα επρεπε να γινει δηλαδη;
-
Καταρχας δεν εχω καμια σχεση με την χαροπαιξια αντε κανα 31 την πρωτοχρονια με 10ρικακια. Εχω μαθει βεβαια τα παιχνιδια απο ενδιαφερον αλλα δεν παιζω ποτε. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι ποσο παρανομη ειναι η χαρτοπαιξια σε ενα σπιτι. Εβλεπα τωρα μια ελληνικη ταινια με τη βαλχοπουλου να παιζει χαρτια και να κανει εφοδο η αστυνομια να τους μαζεψει! Το εχω ξαναδει βεβαια και θα μου πειτε εχουν αλλαξει απο τοτε αλλα τωρα τι ισχυει; Ειναι παρανομο να παιζει κανεις σπιτι του χαρτια με φιλους ακομα και με λεφτα στο κατω κατω; Σπιτι μου ειναι δεν μπορω να παιζω; Την πρωτοχρονια τι θα επρεπε να γινει δηλαδη;
-
-
Τι έγινε 'enginekiller', μπήκαμε στον πειρασμό;;;
Είσαι για κανένα 'κούκο';;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τι έγινε 'enginekiller', μπήκαμε στον πειρασμό;;;Είσαι για κανένα 'κούκο';;;
Μπαααα. Πραγματικα σου λεω οτι δεν ασχολουμαι καθολου και την πρωτοχρονια παιζω μονο επειδη δεν εχω τι να κανω αφου παιζουν και οι αλλοι! Απλως αναρωτιεμαι τι ισχυει με τη νομοθεσια γιατι σε πολλες ελληνικες ταινιες βλεπουμε που μπουκαρουν μεσα και τους μαζευουν ολους και δεν ξερω τι ισχυει τωρα!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Τι έγινε 'enginekiller', μπήκαμε στον πειρασμό;;;
Είσαι για κανένα 'κούκο';;;
Μπαααα. Πραγματικα σου λεω οτι δεν ασχολουμαι καθολου και την πρωτοχρονια παιζω μονο επειδη δεν εχω τι να κανω αφου παιζουν και οι αλλοι! Απλως αναρωτιεμαι τι ισχυει με τη νομοθεσια γιατι σε πολλες ελληνικες ταινιες βλεπουμε που μπουκαρουν μεσα και τους μαζευουν ολους και δεν ξερω τι ισχυει τωρα!
Όλα καλά, πλάκα κάνω Δυστυχώς δεν ξέρω για το τι ισχύει και τι όχι
-
Τα τυχερά παίγνια δεν επιτρέπονται χωρίς νταβά, δηλ. χωρίς το κράτος.
Έφοδοι σε σπίτια όμως δεν γίνονται πια, θεωρείται συνηθισμένο πράγμα και δεν ασχολείται η αστυνομία.
Χρήσιμο είναι να ξέρετε το εξής:
χρέη από τυχερά παίγνια δεν είναι νόμιμες απαιτήσεις, άρα αν γράφει κάποιο χαρτί 'Ο Χ χρωστάει 1000 ευρώ από παιχνίδι πόκερ-Υπογραφή', δεν μπορεί κάποιος να πάει δικαστικώς για να τα πάρει.
Όμως, αν πληρωθεί τέτοιο χρέος, δεν μπορεί να το πάρει πίσω, μολονότι παράνομο, ο πληρώσας, ως παρανόμως/αδικαιολογήτως καταβληθέν. -
ΔΗΛΩΤΗ uber alles!!!
-
Λίγη ποκίτσα με φίλους (με συμβολικά ποσά εννοείται) δεν με χαλάει καθόλου...
-
πάσο
-
Δηλωτή for me!!!!! Είμαστε τρεις και ένας τέταρτος στούρνος τον οποίο τον χρησιμοποιούμε για να γίνει η τετράδα!!!! όταν λείπει κάνουμε μάθημα πρέφα (δυσκολη)
-
Μακραν ποκερακι και ποκιτσα με φίλους και μόνο για το χαβαλε
-
Αν και κατά τις γιορτές κι εγώ με την παρέα μου παίζουμε τα κλασσικά παιχνίδια, αυτό που εγώ προσωπικά θεωρώ πραγματικά brilliant είναι η μπιρίμπα. Όποιος το εφεύρεσε αυτό το παιχνίδι, σίγουρα ήταν μαθηματικός!!
Παρά τη φήμη του 'κατινίστικου' παιχνιδιού, η μπιρίμπα θέλει λίγη τύχη και πολύ μυαλό, μνήμη, προσοχή...
Φέρτε μου το πακέτο...
-
Τρελαίνομαι για πρέφα. Πανέξυπνο και γρήγορο παιχνίδι. Μόνο μη μου πείτε να κρατάω το σκορ. Τη μπιρίμπα τη βαριέμαι, είναι πολύ αργή και έχει πολύ έντονο το στοιχείο της τύχης. Η (ξερο)δηλωτή είναι επίσης πολύ έξυπνη και γρήγορη.
Το πόκερ και η πόκα δε μου αρέσουν γιατί παρόλο που είναι ωραία παιχνίδια συνήθως βρίσκεται κάποιος στην παρέα που ξέρει πολύ καλά να παίζει λόγω εμπλοκής με χαρτοπαικτικούς κύκλους και τα παίρνει όλα χωρίς να μπορεί κανείς να κάνει τίποτα.
-
Μπουρλότ.
Αν καί τα τελευταία χρόνια δέν έχω παίξει ούτε μία παρτίδα.
-
Είνα κανένας για κούκο διπλό με καπέλλο μπόμπα χαρακίρι;;;;;;;;;
Ούτε που ξέρω τί είναι, το είχα ακούσει σε μια κωμωδία κάποτε...
-
Ως φοιτητης περασα πολλες κερδοφορες ωρες με το ποκερ.
Τωρα εχω αηδιάσει,δεν θελω ουτε να τα βλεπω μπροστα μου. -
Κέντα-χρώμα ή τρία-φουλ ;
ΥΓ. Αν δεν ξέρετε, δοκιμάστε Ουίστ... με όλη την τράπουλα όμως, όχι με τη μισή. Πολύ καλό!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Είνα κανένας για κούκο διπλό με καπέλλο μπόμπα χαρακίρι;;;;;;;;;Ούτε που ξέρω τί είναι, το είχα ακούσει σε μια κωμωδία κάποτε...
Εγώ λέω koukο με διπλό καταλύτη, τροπέτο μπόμπα και χαρακίρι όποτε τον περνάει μια συγκεκριμένη TSού.
Δεν άντεξα!
-
Οι τοπ παραλλαγές στη πόκα:
-Μαμμούθ
-Παντελόνι
-Ασανσέρ
-Μιζέρια (το χειρότερο νικάει a.k.a. πρακτική απόδειξη νόμου του Μέρφυ)
-Μιζέρια Που Γυρίζει και Σφυρίζει (το ίδιο, αλλα αν κάποιος έχει απο κάποιο φύλο και πάνω αντιστρέφεται, δηλ. κερδίζει το καλύτερο)
-Kούκος μονός (με 2 στο χέρι)
-Κούκος διπλός (με 3 στο χέρι)
-Κούκος χαρακίρι
-Mπόμπες
Χαρτοπαιξια!