-
Ζητώ τα φώτα σας!
Για λόγους δουλειάς, θα ήθελα να μάθω σε ποιους δρόμους της Αττικής (αποκλειστικά και μόνο) μπορείς να τρέχεις με 100km/h.
Η προσωπική μου εμπειρία είναι περιορισμένη (Βουλιαγμένης, Αττική Οδός, Βάρης- Κόρωπίου) καθότι νέα οδηγός και γι' αυτό θα εκτιμούσα τη βοήθειά σας!
Να διευκρινήσω μόνο ότι δεν θέλω αποκλειστικά τους δρόμους, όπου επιτρέπεται από το όριο ταχύτητας να τρέχεις με 100, αλλά και τους δρόμους όπου μπορείς να τρέξεις (έστω και αν το όριο είναι 50) με κάποια σχετική -όσο το δυνατόν μεγαλύτερη- ασφάλεια (τα Λιμανάκια δεν παίζουν- ).
Ευχαριστώ! -
Ζητώ τα φώτα σας!
Για λόγους δουλειάς, θα ήθελα να μάθω σε ποιους δρόμους της Αττικής (αποκλειστικά και μόνο) μπορείς να τρέχεις με 100km/h.
Η προσωπική μου εμπειρία είναι περιορισμένη (Βουλιαγμένης, Αττική Οδός, Βάρης- Κόρωπίου) καθότι νέα οδηγός και γι' αυτό θα εκτιμούσα τη βοήθειά σας!
Να διευκρινήσω μόνο ότι δεν θέλω αποκλειστικά τους δρόμους, όπου επιτρέπεται από το όριο ταχύτητας να τρέχεις με 100, αλλά και τους δρόμους όπου μπορείς να τρέξεις (έστω και αν το όριο είναι 50) με κάποια σχετική -όσο το δυνατόν μεγαλύτερη- ασφάλεια (τα Λιμανάκια δεν παίζουν- ).
Ευχαριστώ! -
Ζητώ τα φώτα σας!
Ευχαριστώ! -
ΠΑΝΤΟΥ
-
Ο χρήστης Fourketas_Tfrc έγραψε:
ΠΑΝΤΟΥ -
Συγγρού,Ποσειδώνος σε κάποια κομμάτια,Βουλιαγμένης,Μαραθώνος,Κηφισίας σε κάποια κομμάτια,Κατεχάκη στην ευθεία της Πολυτεχνειόπολης..κατα προτίμησησ αργά το βράδυ για να μην έχει κίνηση...Τώρα αν θες και σε στενάκι της Κυψέλης μπορείς να πιάσεις όχι μόνο 100,αλλά είναι ολίγον εγκληματικό...
-
Ο χρήστης Fourketas_Tfrc έγραψε:
ΠΑΝΤΟΥΠαντού; Έλα στον Γέρακα και αν δεν σπάσεις το αμάξι σου από τις λακκούβες... τρύπα μου την μύτη!
:
Edit: Εγώ γιατί λες φοράω 70 λάστιχο;
-
Με 100 μπορεις να τρεξεις σε αρκετους δρομους (Κηφισιας, Παραλιακη, Βουλιαγμενης κλπ). Τα ορια ομως μονο στην Αττ. οδο και στην Εθνικη το επιτρεπουν. Το θεμα ειναι τι ωρα θα το κανεις, ποσο επικινδυνοι ειναι οι υπολοιποι οδηγοι (πχ. αποτομη αλλαγη λωριδας χωρις φλας), τι αστυνομευση υπαρχει και αν υπαρχει κινδυνος να πεταχτει καποιος ανθρωπος στη μεση του δρομου.
Καλο ειναι να υπερβαινουμε τα 100 μονο στην Εθνικη/Αττικη Οδο. (εγω δυστυχως δεν το κανω μονο εκει) -
Ο χρήστης johnch έγραψε:
Ποσειδώνος σε κάποια κομμάτια,Κηφισίας σε κάποια κομμάτιαΘα μου πεις και ποια είναι αυτά τα κομμάτια? plleeeaseee!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ποσειδώνος σε κάποια κομμάτια,Κηφισίας σε κάποια κομμάτια
Θα μου πεις και ποια είναι αυτά τα κομμάτια? plleeeaseee!
Σου στέλνω Πμ
-
Κηφισιας
-Ευθεια του κτηματος Συγγρου
-Κομβος Αττικης Οδου
-Ευθεια πριν το Υγεια
-Κομβος ΨυχικουΠοσειδωνος
Παντου!
-
Μήπως είσαι από την Τροχαία;
-
σχετικη ασφαλεια. σωστα. αυτο ειναι το κλειδι.
εξαρταται απο πολλα πραγματα.
- απο εσενα, και την κατασταση που βρισκεσαι.
- απο την κατασταση του αυτοκινητου σου.
- απο την κατασταση του δρομου και της κυκλοφοριας.
σχετικη ασφαλεια θα εχεις (εχοντας εξασφαλισμενα βεβαια τα 1,2) οταν οι δρομοι
ειναι φαρδιοι,
ειναι σχετικα ή ολοκληρωτικα αδειοι,
δεν υπαρχουν διαβασεις πεζων ή κινηση πεζων,
ειναι το οδοστρωμα σε σχετικα καλη κατασταση,
και βεβαια γνωριζεις παρα πολυ καλα τη διαδρομη.και βεβαια ο νεος οδηγος σιγα-σιγα βρισκει τα ορια του και τα αυξανει, απο τα χαμηλα στα πιο ψηλα.
ποτε ολα τερμα απ'την αρχη. μεγα λαθος.και για πες μου και εσυ, τι ειδους δουλεια ειναι αυτη που πρεπει να μαθεις σε ποιους δρομους μπορεις
να τρεχεις με υψηλες ταχυτητες ενω εισαι νεα οδηγος? -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
και για πες μου και εσυ, τι ειδους δουλεια ειναι αυτη που πρεπει να μαθεις σε ποιους δρομους μπορεις
να τρεχεις με υψηλες ταχυτητες ενω εισαι νεα οδηγος?Ειναι courier (ή ταχυμεταφορεας οπως λεει και ο Λιακοπουλος ) στην FedEx και θελει να παραδιδει γρηγορα τα πακετα...
Αστειευομαι, ε!
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Κηφισιας
-Κομβος Αττικης Οδου
-Ευθεια πριν το Υγεια
Παντου!
Mε πρόλαβες!
Εχε υπ'όψη σου όμως οτι σημαντικότερο είναι να μάθεις να εκτιμάς τις εκάστωτε συνθήκες παρά να έχεις στο μυαλό σου τους δρόμους που σου προτείνουμε -
Ο χρήστης johnch έγραψε:
Κηφισιας
-Κομβος Αττικης Οδου
-Ευθεια πριν το Υγεια
Παντου!
Εχε υπ'όψη σου όμως οτι σημαντικότερο είναι να μάθεις να εκτιμάς τις εκάστωτε συνθήκες παρά να έχεις στο μυαλό σου τους δρόμους που σου προτείνουμε
Ετσι ακριβως! Το χειροτερο παντως ειναι να πεταχτει καποιος πεζος την ωρα που περνας...
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Για λόγους δουλειάς, θα ήθελα να μάθω σε ποιους δρόμους της Αττικής (αποκλειστικά και μόνο) μπορείς να τρέχεις με 100km/h.Ωραία δουλεία...
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
-Κομβος Ψυχικου**ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ **μην τρέχετε σε αυτό το σημείο.. Τον χειμώνα πήγαινα τα Σαββατόβραδα εκεί και έβλεπα συνέχεια μεθυσμένα 16χρονα να περνάνε κάθετα την Κηφισίας αμέσως μετά το τέλος της γέφυρας επειδή 'βαριέμαι ρε μαλάκα να πηγαίνω μέχρι τον Φάρο να πάρω ταξί'..
-
σχεδον σε κάθε μεγάλο και φαρδύ δρόμο χωρίς διασταυρώσεις μπορείς να κινηθείς αρκετα σβέλτα.. σκοπός όμως δεν πρέπει να ναι τα πολλά κμ αλλά οι συντομότερη διαδρομή και γενικά η σβέλτη μετακίνηση μεσα στη ζούγκλα μας...
αυτό θα το αποκτήσεις με την εμπειρία και με τον καιρο(ακουγομαι σαν τη μαμα μου το ξέρω).
τι να σου πουμε εμεις πήγαινε με τόσα εκει αν δεν μάθεις να εχεις 10 ζευγάρια ματια στο δρόμο και ....μαντικές ικανότητες...
καλύτερα απο μόνη σου να δεις που σε παίρνει και σιγα σιγα να ανακαλύψεις τους δρόμους που αφού τους κάνεις 10-20 φορες υπο όλες τις συνθήκες να ξέρεις αν μπορείς να πας λιιιγο παραπάνω
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
-Κομβος Ψυχικου
**ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ **μην τρέχετε σε αυτό το σημείο.. Τον χειμώνα πήγαινα τα Σαββατόβραδα εκεί και έβλεπα συνέχεια μεθυσμένα 16χρονα να περνάνε κάθετα την Κηφισίας αμέσως μετά το τέλος της γέφυρας επειδή 'βαριέμαι ρε μαλάκα να πηγαίνω μέχρι τον Φάρο να πάρω ταξί'..
Δεν εχεις αδικο. Και εμενα μου εχει τυχει αυτο που λες. Απλα ο δρομος (σαν δρομος και μονο) επιτρεπει την αναπτυξη τετοιων ταχυτητων.
Δρόμοι που μπορείς να το πατήσεις ως 100 km/h (και βάλε...)