-
Τι σημαίνει για σένα ο όρος ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ?
Μην απαντάτε στις απαντήσεις... Stay focus στο κυρίως θέμα παρακαλώ. -
Να βγαίνω από το αυτοκίνητο μόλις έχω τελειώσει τον πρώτο μου γύρο στην καλύτερη πίστα του κόσμου και να πέφτω γονατιστός, να φιλώ το φτερό του αυτοκινήτου και να ξεσπάω σε κλάματα για κάνα δεκάλεπτο...
Όλοι αυτοί οι λόγοι για τους οποίους...κλαίω, είναι για μένα η 'αυτοκίνηση'...
Υ.Γ.1
Εσύ δε θα μας πεις;Υ.Γ.2
Αν δεν απαντάμε μεταξύ μας, συζήτηση δε θα γίνει -
Αυτοκινηση = τροπος ζωης ! Το αγαπημενο μου χομπυ ....
-
Αυτοκινηση = Το αγαπημενο μου χομπυ
Τρόπο ζωής δεν μπορώ να το πω ακόμα, αλλά σίγουρα είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα μου χομπυ.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Να βγαίνω από το αυτοκίνητο μόλις έχω τελειώσει τον πρώτο μου γύρο στην καλύτερη πίστα του κόσμου και να πέφτω γονατιστός, να φιλώ το φτερό του αυτοκινήτου και να ξεσπάω σε κλάματα για κάνα δεκάλεπτο...Όλοι αυτοί οι λόγοι για τους οποίους...κλαίω, είναι για μένα η 'αυτοκίνηση'...
Να διαβάζω αυτό το post και να ψάχνω για hitman να καθαρίσει τον opterio και τον Aristoteli, τους οποίους ζηλεύω θανάσιμα γιατί αυτοί έχουν μπει στο Nuerburgring ενώ εγώ έχω φτάσει μόνο μέχρι τις Σέρρες.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Να βγαίνω από το αυτοκίνητο μόλις έχω τελειώσει τον πρώτο μου γύρο στην καλύτερη πίστα του κόσμου και να πέφτω γονατιστός, να φιλώ το φτερό του αυτοκινήτου και να ξεσπάω σε κλάματα για κάνα δεκάλεπτο...
Όλοι αυτοί οι λόγοι για τους οποίους...κλαίω, είναι για μένα η 'αυτοκίνηση'...
Να διαβάζω αυτό το post και να ψάχνω για hitman να καθαρίσει τον opterio και τον Aristoteli, τους οποίους ζηλεύω θανάσιμα γιατί αυτοί έχουν μπει στο Nuerburgring ενώ εγώ έχω φτάσει μόνο μέχρι τις Σέρρες.
Ξέχασες από την λίστα σου τον Cavallino και τον Κύριο με το TS
-
Να καβαλαω το αμαξακι μου ετσι χωρις λογο, μονος μου και να περνω τους δρομους... κατα προτιμηση τους βουνισιους... να απολαυσω την φυση, την διαδρομη, τον ηχο του αμαξιου να το τσιτωσω σε καμια φουρκετουλα, να κανω μια σβελτη βολτα η και να πηγαινω τσουλωντας/αρμενιζοντας με χερι απεξω (ταριφας style) και το καθισμα σε χαλαρα settings
Η αυτοκινηση ειναι το διαλλειμα μου απο την καθημερινοτητα, η ελευθερια μου, το παιχνιδι μου... ισως τα λογια να μην μπορουν να εκφρασουν πληρως την αισθηση.
-
Κομμάτι της ζωής μου!Είτε απολαμβάνω την γρήγορη οδήγηση σε κάποια στροφοδιαδρομή,είτε βολτάρω χαλαρά αργά το βράδυ μέσα στην Αθήνα ακούγοντας μουσική και απολαμβάνοντας την,σχετική πάντα,ερημιά,είτε ταξιδεύοντας
-
Ο χρήστης johnch έγραψε:
Κομμάτι της ζωής μου!Είτε απολαμβάνω την γρήγορη οδήγηση σε κάποια στροφοδιαδρομή,είτε βολτάρω χαλαρά αργά το βράδυ μέσα στην Αθήνα ακούγοντας μουσική και απολαμβάνοντας την,σχετική πάντα,ερημιά,είτε ταξιδεύοντας+1
-
Ρωτήστε με σε 10 χρόνια. Ακόμα νωρίς είναι...
Πάντως για την ώρα Αυτοκίνηση=Τρόπος Ζωής.
-
Για εμένα ο όρος αυτοκίνηση... λέει πολλά πράγματα.
Να αγαπάς το αυτοκίνητο σου και να το σέβεσαι σαν να έχει δικιά του υπόσταση, δικιά του ψυχή.
Αν παθαίνει κάτι, να μην στεναχωριέσαι για τα λεφτά, αλλά γιατί έπαθε κάτι το αμαξάκι σου.
Να κάνεις βόλτες, όπως σου αρέσουν... στροφές, ευθείες, ταξιδάκια.
Να το κάνεις μπάνιο αλλά όχι να το πλένεις.
Να μην είναι η προέκταση του ΕΓΩ σου ούτε του Λούτσου σου.Αυτά είναι εν μέρη από εμένα.
-
να απολαμβανεις χαλαρες βολτες με μουσικουλα παρειτσα κλπ
να πηγαινεις τεζα σε διαφορα στροφιλικια
να πονας το αυτοκινητο σου
να του μιλας και να το νοιωθεις(ειμαι τρελος το ξερω )
να το πλενεις και να το κερωνεις και δωστου ξανα και και και....
να οδηγεις και να νοιωθεις... -
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
-
μου ειναι δυσκολο να το προσδιορισω........
και ισως αρκεστω σε μια μονο λεξη : παθος...... -
Ο χρήστης ΤΑΔΕ έγραψε:
Αυτοκινηση = τροπος ζωης ! Το αγαπημενο μου χομπυ ....Δεν έχει σημασία ποιος έκανε το post. Αλλά αυτή η απάντηση είναι αναμενόμενη από ΟΛΟΥΣ εδώ μέσα... Forum αυτοκίνησης είναι.
Αναλύστε το...
-
Τροπος ζωης...
Δεν μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις αυτοκινητο. Ειναι απιστευτο το πως μπορει να δεθει ενας ανθρωπος με μια αψυχη μηχανη.
Θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον να αναλυθει η σχεση ανδρα-αυτοκινητου. -
Ο χρήστης johnch έγραψε:
Κομμάτι της ζωής μου!Είτε απολαμβάνω την γρήγορη οδήγηση σε κάποια στροφοδιαδρομή,είτε βολτάρω χαλαρά αργά το βράδυ μέσα στην Αθήνα ακούγοντας μουσική και απολαμβάνοντας την,σχετική πάντα,ερημιά,είτε ταξιδεύονταςΜόνος ή με την παρέα μου!!!
-
ωραια, πολυ ωραια η αυτοκινηση.εξυπηρετει τον ανθρωπο. και εγω πιανω τον εαυτο μου να εχω δεθει με ενα-δυο αυτοκινητα (βλεπε λαντα και σιερρα). αλλα η αυτοκινηση εχει ψηλο κοστος κατα την γνωμη μου.