-
ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΔΕΘ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ.........ΜΠΡΑΒΩΝ.(ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ , ΕΞ΄ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΟΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ).
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ...ΑΛΛΩΝ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ !!!!1 -
ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΔΕΘ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ.........ΜΠΡΑΒΩΝ.(ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ , ΕΞ΄ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΟΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ).
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ...ΑΛΛΩΝ.
Τους είδες προσωπικά?
Η άκουσες κάποιον να το λέει?Και πως κατάλαβες -αν τους είδες- ότι ήταν μπράβοι!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τους είδες προσωπικά?
Η άκουσες κάποιον να το λέει?Και πως κατάλαβες -αν τους είδες- ότι ήταν μπράβοι!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ, ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ 6-7 'ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ' ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ,ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ . ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΗΡΩΜΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ
-
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ..
-
Είναι όντως πρωτοφανές να γράφονται τέτοια πράγματα ....
Ονοματάκια ??????
Διαφορετικά , έπεα πτερόεντα
Ή με άλλα λόγια , Γιαννιώτικα , π@@τσες μπλέ
(εσκεμμένα το λέω , έτσι χοντρά , μήπως και μάθουμε κάτι παραπάνω απο τις αρλούμπες που γράφονται )Αποστόλης.
-
Τι ονοματακια ρε Αποστολη, για τον Τσολακιδη ειναι το thread. Τωρα σωστο ή λαθος, δικαιο ή αδικο αλλο θεμα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τι ονοματακια ρε Αποστολη, για τον Τσολακιδη ειναι το thread. Τωρα σωστο ή λαθος, δικαιο ή αδικο αλλο θεμα.Αν το thread αφορά τον Τσολακίδη, έχετε σκεφτεί οτι οι μπράβοι (αν υπήρχαν), είχαν να κάνουν με την χορηγία του (ΠΑΟΚ) για αποφυγή οποιουδήποτε επεισοδίου?
-
Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι με τα μαύρα μπλουζάκια που είδα ήταν μπράβοι, πάντως σε δύο που μίλησα ήταν μηχανικοί του αυτοκινήτου. Και τα μαύρα μπλουζάκια ήταν προφανώς τα χρώματα της ομάδας (όπως και του αυτοκινήτου).
Αυτό που δεν καταλαβαίνω στο συγκεκριμένο θέμα είναι: ο οδηγός και ο συνοδηγός έλειπαν από τον τεχνικό έλεγχο άρα ποιόν προστάτευαν οι μπράβοι ? Το Subaru ?
Τίποτα σοβαρότερο από κους-κους 'ποιός χρωστάει σε ποιόν' δεν υπάρχει ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι ονοματακια ρε Αποστολη, για τον Τσολακιδη ειναι το thread. Τωρα σωστο ή λαθος, δικαιο ή αδικο αλλο θεμα.
Αν το thread αφορά τον Τσολακίδη, έχετε σκεφτεί οτι οι μπράβοι (αν υπήρχαν), είχαν να κάνουν με την χορηγία του (ΠΑΟΚ) για αποφυγή οποιουδήποτε επεισοδίου?
ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ taurus,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ (ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ) ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΠΑΛΙ Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Η Ρ Ε Μ Ι Σ Τ Ε ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Η Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΣΑΣ 'ΦΑΕΙ' ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ,ΒΓΗΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης pacopic212 έγραψε:
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ !!!!1ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙ, ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΠΑΚΏΣΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΟ ΣΟΥΜΠ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ 3
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΟΤΟΓΡΑΦΗΖΕΙΣ ΤΟ ΣΟΚΡΑΤΗ ΚΑΛΑ ΘΑΤΑΝ ΝΑΧΕΣ ΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΕ ΦΑΚΟΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ -
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΕ ΦΑΚΟΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣΉΜΑΡΤΟΝ!!!
-
Μαύρα μπλουζάκια λόγω ΠΑΟΚ. Τι να φόραγαν; Πράσινα;;;
Μπράβοι (ΑΝ ήταν μπράβοι) λόγω... Άρη!!! Πλάκα πλάκα ποτέ δεν ξέρεις ποιος θερμοκέφαλος θα αποφασίσει να το κάνει καλοκαιρινό.... Και δε λέει να χάσουν τον αγώνα και τα λεφτά να φτιάχνουν το αμάξι επειδή βρέθηκαν 5 ΚΑΛΟπαιδα...
Μην το ξεσκίσουμε όμως τελείως με ανόητα κους κους και αρώματα, στο τέλος θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε κι με τα γκομενικά του καθενός, και θα την ακούσουν όλοι σουπερστάρς και ποιος μας μαζεύει μετά!!!
-
Κύριοι,
Είμαι χρόνια λάτρης αγώνων αυτοκινήτου και δικηγόρος στο επάγγελμα.Έχω στα χέρια μου επιταγές του εν λόγω κυρίου, ακάλυπτες και σφραγισμένες , ύψους 345.000 ευρώ , από μεγάλη ανώνυμη αθηναική εταιρεία.Και δεν είναι μόνο αυτές. Και ας έρθουν τα καλόπαιδα που αναφέρει ο ΝΑΣΕΝΑ και όποιος άλλος επιθυμεί να του δείξω τι έχω στα χέρια μου. Αυτά για να ξέρετε ότι δεν κινδυνολογώ και γαι να μάθει ο κόσμος.
-
Eφόσον είναι 345000
-
Αφου είναι αδύνατον να αφήσουμε τις αγωνιστικές φήμες εκτός forum τουλάχιστον καλό είναι να αφήσουμε τις φήμες που έχουν να κάνουν με εξωαγωνιστικές δραστηριότητες εκτος! Το τι κάνει ο καθένας στην δουλειά του και στο σπίτι του ειναι δικό του καπέλο. Όποιος έχει πρόβλημα ας απευθυνθεί στην δικαιοσύνη και όχι στο λαικό δικαστήριο του Forum!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Το τι κάνει ο καθένας στην δουλειά του και στο σπίτι του ειναι δικό του καπέλο. Όποιος έχει πρόβλημα ας απευθυνθεί στην δικαιοσύνη και όχι στο λαικό δικαστήριο του Forum!Αυτό ακριβώς... Συμφωνώ απόλυτα...
-
Ξεκατίνιασμα ολκής.
-
Υπάρχουν παιδιά με στο forum που αναρωτιούνται πως μπορούν να εμπλακούν σε αγώνες με το ποσό των 25.000 euro και άλλοι ( το ξαναλέω) που κάνουν πρωτάθλημα στος πλάτες άλλων.
Δεν ενστερνίζομαι τις απόψεις σας περί ξεκατινιάσματος γιατί είναι θέμα ηθικής. Αν κάποιος βρεθεί στην δυσάρεστη θέση του πιστωτή, τότε θα ευχόσασταν να υπήρχε κάποιος να σας προειδοποιήσει για τον ενδεχόμενο κίνδυνο.
Τόσα χρόνια που παρακολουθώ το άθλημα , βλέπω να εμπλέκονται άνθρωποι ππου είναι Κύριοι , με Κ κεφαλαίο και έτσι επιθυμώ να παραμείνει. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να έχουν ευγενή άμιλλα και όχι να κατεβαίνουν σε αγώνες με συνοδεία φουσκωτών , γεγονός που μας παραπέμπει στον κόσμο της νύχτας, εκεί που δρα η παρανομία.Υ.Γ. Τριανταφυλλόπουλε Μ., ευχαριστώ για την προσφορά σου αν και το post σου το .......έφαγε η λογοκρισία
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ