-
Μετά από πολύ καιρό πήγα στην τελευταία Ανάβαση, κάνοντας πολλά χιλιόμετρα.
Ξεκίνησα τον προβληματισμό μου όταν σύγκρινα ορισμένους οδηγούς της Ν3 και κάποιους άλλους με ίδια αυτοκίνητα σε θεωρητικά γρηγορότερη ομάδα.
Έτσι είδα τα HONDA CIVIC TYPE -R της Ν3 και αυτό της Α7. Περίμενα να περάσουν εντελώς ανάποδα από ότι τελικά πέρασαν. Πιό γρήγορα της Ν3 αρκετά πιό αργά της Α7.
Όταν κατέβηκα και ζήτησα να μάθω χρόνους είδα το νικητή της Ν3 συνολικά στα 4.31,10 και τον νικητή της Α7 στα 4.37,86. Επίσης ο νικητής της Α6 με αυτοκίνητο HONDA CIVIC Α6 παλαιό έκανε 4.26,55.
Με κάθε επιφύλαξη γιά χρόνους σε άλλες αναβάσεις, εάν έχουν γίνει ανάλογοι χρόνοι, και φυσικά με την επιφύλαξη κάποιας 'χρόνιας' βλάβης, δυστυχώς το μυαλό μου πηγαίνει στον ΧΑΡΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
Θα έχουμε ίσως έναν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ της Α7, ο οποίος θα είναι κάτι μέρες πίσω από αυτόν της Ν3 με ίδιο αυτοκίνητο.
Εμένα προσωπικά δεν μου πηγαίνει, πολύ περισσότερο αν θα ήμουν ο αναγνωρίσιμος υποφαινόμενος.
Η αναφορά μου δεν αφορά τα πρόσωπα, αλλά μόνο τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ που κάνουν μερικοί και δυστυχώς έχει να κάνει με την επιδίωξη πολλών να πάρουν τίτλο έστω και με κακές επιδόσεις. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες ομάδες-κλάσεις που βγάζουν τιτλούχους σαν να είναι παραγωγή φασόν.
kri.kri
-
Ξεκίνησα τον προβληματισμό μου όταν σύγκρινα ορισμένους οδηγούς της Ν3 και κάποιους άλλους με ίδια αυτοκίνητα σε θεωρητικά γρηγορότερη ομάδα.
Έτσι είδα τα HONDA CIVIC TYPE -R της Ν3 και αυτό της Α7. Περίμενα να περάσουν εντελώς ανάποδα από ότι τελικά πέρασαν. Πιό γρήγορα της Ν3 αρκετά πιό αργά της Α7.
Όταν κατέβηκα και ζήτησα να μάθω χρόνους είδα το νικητή της Ν3 συνολικά στα 4.31,10 και τον νικητή της Α7 στα 4.37,86. Επίσης ο νικητής της Α6 με αυτοκίνητο HONDA CIVIC Α6 παλαιό έκανε 4.26,55.
Με κάθε επιφύλαξη γιά χρόνους σε άλλες αναβάσεις, εάν έχουν γίνει ανάλογοι χρόνοι, και φυσικά με την επιφύλαξη κάποιας 'χρόνιας' βλάβης, δυστυχώς το μυαλό μου πηγαίνει στον ΧΑΡΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
Θα έχουμε ίσως έναν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ της Α7, ο οποίος θα είναι κάτι μέρες πίσω από αυτόν της Ν3 με ίδιο αυτοκίνητο.
Εμένα προσωπικά δεν μου πηγαίνει, πολύ περισσότερο αν θα ήμουν ο αναγνωρίσιμος υποφαινόμενος.
Η αναφορά μου δεν αφορά τα πρόσωπα, αλλά μόνο τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ που κάνουν μερικοί και δυστυχώς έχει να κάνει με την επιδίωξη πολλών να πάρουν τίτλο έστω και με κακές επιδόσεις. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες ομάδες-κλάσεις που βγάζουν τιτλούχους σαν να είναι παραγωγή φασόν.
kri.kri
-
kri.kri
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
...Με κάθε επιφύλαξη γιά χρόνους σε άλλες αναβάσεις, εάν έχουν γίνει ανάλογοι χρόνοι, και φυσικά με την επιφύλαξη κάποιας 'χρόνιας' βλάβης, δυστυχώς το μυαλό μου πηγαίνει στον ΧΑΡΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...Γι' αυτό το έκανε και Α άλλωστε...
Το να είναι πίσω από τα Ν είναι σύνηθες φαινόμενο... -
Εεεεελα ΑΛΕΚΟ!!!
To kri.kri. προερχεται απο το κραξιμο????Σοβαρα τωρα, συμβαινει αυτο που λες,αλλα περα απο αυτο που κανεις εσυ τωρα ,δεν μπορεις να καταλογισεις ευθυνη σε κανεναν.
Αυτα ειναι τα πρωταθληματα μας,αυτους εχουμε,αυτοι βγαινουν πρωτοι.
Απο τη στιγμη που δεν ειναι καποιος παρανομος,πιθανον να ειναι 'καλυτερος'(πιο σωστος) απο 'παρανομους' που δεν φαινονται και μπορει να ειναι (αν θες)οδηγικα καλυτεροι.Βλεπεις, σε τετοιες συγκρισεις ποιον προτιμας?
α)τον 'επιλεγω να τρεξω σε πρωταθλημα που πιθανον να κερδισω ευκολα' η
β) τον 'προσπαθω να κερδισω τους αντιπαλους μου με αθεμιτα(παρανομα) μεσα' και μπορει να μην κερδιζειΑπο την αλλη,ισχυει αυτο που λες,οπως και ειπα,αλλα αν πιστευεις οτι εσυ,καποιος αλλος ειναι καλυτερος,ας ακολουθει το ιδιο πρωταθλημα και να το αποδειξει,κατα τα αλλα εκτος απο κρα-κρα δεν μπορεις να καταλογισεις τιποτα.Δυστυχως η ευτυχως.
-
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.. ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΩ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.[Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ].
-
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΡΙ-ΚΡΙ , ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ( ΠΡΙΝ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ) , ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ .
-
Πάντως -δυστυχώς- δεν έχει και πολύ άδικο ο kri-kri, δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις 'τρέχω μόνος μου και παίρνω πρωταθλήματα' στους Ελληνικούς αγώνες... Και από ακόμα πιο βαρβάτα ονόματα από τον 'υποφαινόμενο'.
Θα μου πείτε τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό? Όχι και πολλά, απλά ως θεατές να χειροκροτήσουμε αυτόν που πραγματικά παλεύει, ακόμα και αν παλέυει για να αποφύγει την τελευταία θέση και να 'σνομπαρουμε' αυτον που το παίζει 'μοναχικός κάου-μπόι' και καθαρίζει κυπελλάκια, μάλλον υπερτιμημένα θα έλεγα, καθώς στη χώρα της φαιδρής πορτοκαλιάς νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου, ενώ στην πραγματικότητα μια συντεχνία είμαστε που μας γνωρίζουν μόνο συγγενείς, φίλοι και... φορουμίστες...
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαλιέμαι όταν στο τέλος μιας ανάβασης και όταν τα αγωνιστικά κατεβαίνουν οι θεατές χειροκροτούν μεγάλα ονόματα, τηλεοπτικές περσόνες, πισωκίνητα τέρατα που και στην γλιστερή Ριτσώνα δεν έκαναν ούτε μισό παντηλίκι και πρωταγωνιστές σε κλάσεις-φαντάσματα, τη στιγμή που αγνοούν οδηγους με 1300άρια ραλλάκια ή Μίκρα του ενιαίου, οι οποίοι για να κερδίσουν και αυτό το 'τιμημένο' δέκατο (και μια που δεν έχουν τις εκατοντάδες άλογα των 'μεγάλων') πάνε παντού σανίδα και με την ταυτότητα στο στόμα...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΡΙ-ΚΡΙ , ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ( ΠΡΙΝ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ) , ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ .Αγαπητέ APR θα μπορούσα να δεχτώ τον χαρακτηρισμό του 'κακοπροαίρετου' αν ήμουν και αν κάποιοι τέτοιοι οδηγοί χαρτοπρωταθλητές δεν κοτσάρουν και την επίπλαστη ιδιότητά τους, δηλαδή του πρωταθλητή. Αυτός ο καθένας οδηγός εμένα σαν θεατή που μου στέλνει και το μήνυμα 'πρωταθλητής' δίπλα στο όνομά του με κοροϊδεύει, σαν επαγγελματίας όταν το χρησιμοποιεί, με εξαπατάει. Σαν οδηγός προβάλλει bonus και έχει προβάδισμα γιά μιά πιθανή χορηγία, έχει καλύτερη αντιμετώπιση από κριτές, λέσχες και άλλους.
Δεν υπάρχει θέμα όταν κάποιος κερδίζει διά περιπάτου επειδή είναι γρήγορος και έχει διαφορά από τους άλλους, αλλά όταν ο περίπατος οφείλεται σε επιλογές πέρα από την γρήγορη ή τεχνική οδήγηση.
Όμως με ξενίζει η τοποθέτησή σου. Εσύ ο ίδιος έχεις γράψει ότι κάποιοι κλέβουν εικονοστασάκια. Τώρα οι ανάλογοι πρωταθλητές τι κλέβουν; Το δίσκο της ενορίας;- Συμφωνώ με τον Amaxopoulos και τα άλλα παιδιά. Κρα,κρα,κρα. Υπάρχουν οδηγοί σε μικρές κλάσεις και με αυτοκίνητα πολύ κάτω από μέτρια που κάνουν χρόνους ζηλευτούς, άσχετα αν στη γενική είναι πίσω. Απλά ότι έχει πληρώσει ο καθένας φαίνεται στη γενική κατάταξη. Έτσι ο καθένας περιορίζεται σε αυτό. Προσωπικά του βγάζω το καπέλλο, στον άλλον όχι.
kri.kri
-
ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΕ KRI-KRI , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , (ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΦΟΡΟΥΜΑΔΩΝ ) ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΘΕΟΡΟΥΝΤΕ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΟΘΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΕ KRI-KRI , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , (ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΦΟΡΟΥΜΑΔΩΝ ) ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΘΕΟΡΟΥΝΤΕ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΟΘΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ .Κύριε APR, γιατί να θεωρούμε κουτσομπολίστικο ένα θέμα στο οποίο γίνεται κριτική (αρκεί να μην είναι κακοπροαίρετη) για τα περάσματα και τους χρόνους των αγωνιζόμενων, που στο κάτω-κάτω δεν είναι κρυφοί, μιλάνε από μονοι τους? Κουτσομπολιό είναι όταν λέμε ότι ένα Α6 έριξε μπόλικο ξύλο σε ένα Ν3 και ακόμα περισσότερο σε ένα Α7? Η πραγματικότητα είναι, όπως και είναι σκληρή πραγματικότητα ότι σε αυτόν τον χώρο τελικά αναγνωρίζονται τα λάθος άτομα, για ποικιλους λόγους ο καθένας...
-
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΚΡΕ ΤΑΟΥΡΟΥΣ , ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ Ο taurus ΔΕΝ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ , ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΟΤΙ Ο taurus ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΤΕ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΞΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑ .
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ , ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
...ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΟΤΙ Ο taurus ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΤΕ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΞΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑ .Σσσσσσ... Παρακολουθεί και το έτερον ήμισι το φόρουμ...
ΟΚ, τώρα κατάλαβα για το πού πήγαινε ο χαρακτηρισμός κουτσομπολιό...
Edit: Αλλά και πάλι, όλα σχετικά είναι. Οι μεσημεριανές εκπομπές για εμένα τουλαχιστον είναι κουτσομπολίστικες, κατά τους παρουσιαστές τους είναι ενημερωτικές και κοινωνικής κριτικής.
Αλλά και από την άλλη το ότι κάποιοι 'πρωταθλητές' το παίζουν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ είναι -αν το πάρεις από μία μεριά- και δικό μου πρόβλημα, νιώθω ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μου...
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
kri.kri
ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΣΤ
ΚΑΤΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΣΕ ΟΘΟΝΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΔΗΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ
ΑΥΤΟΥΝΟΥ Ο ΧΑΡΤΟΠΡΟΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
ΠΙΣΩ ΚΡΙ ΚΡΙ Η ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΑΓΑ... ΠΕΣ ΤΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΤΕΣ -
ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΔΕΛΦΕ...
ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ
-
ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΣΤ
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΣΕ ΟΘΟΝΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ
ΑΥΤΟΥΝΟΥ Ο ΧΑΡΤΟΠΡΟΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
ΠΙΣΩ ΚΡΙ ΚΡΙ Η ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΑΓΑ... ΠΕΣ ΤΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΤΕΣ[/quote]Την έχει κόψει ήδη ο ίδιος, οπότε έχασες.
Δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτε. Αν τεθεί έτσι, δηλαδή ποιός χρωστάει, μάλλον μας χρωστάνε όσοι δωρεάν χρησιμοποιούν την εικόνα.
Όμως το θέμα είναι ότι ούτε την αφεντιά μας βλέπουμε ο καθένας ή έστω οι περισσότεροι που κάνουν αρκετούς αγώνες. Τους ίδιους και τους ίδιους, πολύ μπλά-μπλά, ευλογία γιά τα γένια μας όταν μας πέρνει και όταν δεν μας πέρνει και όλο αυτό νάχει πίσω του και μία οικονομική δραστηριότητα. Πολύ καλά κάνει όμως και το θέμα της επαγγελματικής απασχόλησης του καθενός ιερό και άβατο σε κάθε περίπτωση.
Όμως το θέμα δεν είναι αυτό και δεν ξέρω αν προσπαθείς έντεχνα να πας αλλού την συζήτηση. Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το πρόσωπο που αναφέρεις, η περίπτωση είναι αφορμή, αλλά με όλους αυτούς που αντί να ανακατέυουν το λεβιέ ανακατεύουν τα χαρτιά γιά να δούνε που θα δηλώσουν συμμετοχή. Το ίδιο κατακριτέα και η περίπτωση της μαϊμουδιάς. Η διαφορά είναι ότι μέχρι να αποκαλυφθεί ο μαϊμουδιάρης είναι νόμιμος. Επομένως δεν μπορούμε να μιλάμε αόριστα ή με στοιχεία που κινούνται στο χώρο μιάς προσωπικής επαφής.
Ως προς την άποψή σου ότι αν δεν υπήρχε ο υποφαινόμενος τότε δεν θα είχαμε εικόνα. μάλλον θα διαφωνήσω απόλυτα. Ουδείς αναντικατάστατος. Και αν δεν υπήρχε αυτός κάποιος άλλος καλύτερος ή χειρότερος θα υπήρχε. Μην φοβάσαι κανένας δεν αφήνει ανεκκμετάλλευτο το επαγγελματικό κενό που δημιουργείται σε ένα χώρο. Τα μεγάλα κέρδη έρχονται πολλές φορές και από μικρές φαινομενικά μπίζνες. Όμως αυτό δεν μας αφορά.
kri.kri
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΣΤ
ΠΙΣΩ ΚΡΙ ΚΡΙ Η ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΑΓΑ... ΠΕΣ ΤΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΤΕΣΠΟΥ ΕΛΠΙΝΤΑ ΟΤΑΝ ΣΚΙΝΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑΣΕΝΑ!
ΝΑΙ ΓΙΑ!
-
Δεν κάνει κάτι παράνομο. Εκμεταλλέυεται το σύστημα προς όφελός του οπότε μαγκιά του.
Εϊναι κάτι που άλλωστε συμβαίνει χρόνια τώρα με πάρα πολλά παραδείγματα.Η απορία κάποιου που ενδιαφέρεται δεν θα έπρεπε να στέκεται στον Φωτεινέλη και τον όποιο Φωτεινέλη, αλλά στο κατά πόσο οι προκυρήξεις των τσίγγων βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Δεν κάνει κάτι παράνομο. Εκμεταλλέυεται το σύστημα προς όφελός του οπότε μαγκιά του.
Εϊναι κάτι που άλλωστε συμβαίνει χρόνια τώρα με πάρα πολλά παραδείγματα.Η απορία κάποιου που ενδιαφέρεται δεν θα έπρεπε να στέκεται στον Φωτεινέλη και τον όποιο Φωτεινέλη, αλλά στο κατά πόσο οι προκυρήξεις των τσίγγων βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση.
Οι απορίες φίλε μου είναι πολλές. Αυτό δεν μπορεί να μας απαγορεύει κάθε άλλο προβληματισμό ή ακόμη και άποψη.
Πολύ απλά.
Όταν βάζεις έναν χαρακτηρισμό δίπλα στο όνομά σου θα πρέπει να να τον υποστηρίζεις με τα βάση τα ανάλογα δεδομένα.
Πρωταθλητής γιά μένα σημαίνει ότι είναι ο πιό γρήγορος ή σχεδόν ο πιό γρήγορος.
Όποιος όμως επιλέγει συνειδητά να αποφεύγει τον συναγωνισμό, τότε η πρώτη θέση και το πρωτάθλημα δεν είναι εγγύηση γιά τον χαρακτηρισμό του και καλό είναι, επειδή είμαστε μικρή οικογένεια, να μην μας κοροϊδεύει ο όποιος χαρτοπρωταθλητής (ονόματα δεν με αφορούν), διότι και με τις λίγες γνώσεις που έχουμε ξέρουμε καλύτερα από αυτόν γι' αυτόν.
Κάποια στιγμή πρέπει να πέφτουν και oi μάσκες. (όχι του φόρουμ, αυτές ίσως βοηθάνε).
kri.kri
-
Φίλε kri.kri έγινες διάσημος .O Φωτεινέλης χθες στο τέλος της εκπομπής του έκανε λόγο για εσένα και σε αποκάλεσε 'ζωάκι'.Κύριε Φωτεινέλη αφήστε τα υπονοούμενα γιατί όσοι εκ των τηλεθεατών σας δεν μπαίνουν σ'αυτό εδώ το forum δεν μπορούν να καταλάβουν τι εννοείτε και μιλήστε ξεκάθαρα...αν έχετε κάτι να πείτε.
ΧΑΡΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ